Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Atlantis μεγειά τα νέα δοντάκια!!! Εχουν πολύ πλάκα με τα δοντάκια τους :tongue::tongue::tongue: Η παιδίατρος μου είπε ότι κανουν 1-1,5 μηνα να βγουν ολοκληρα!!!

Επίσης θα συμφωνήσω με τη Βίκυ, αυτές οι μυστικές συνταγές πρέπει να αναρτηθούν στο φορουμ κι οχι να κυκλοφορούν κρυφα :D:D:D

Θα πάω στην αδερφη μου βόλτα!!! Φιλάκια κορίτσια!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάσω μου περαστικά στο δεύτερο μωρό σου:tongue::tongue:....

Τάνια μου δεν έχει ανεβάσει πυρετό..ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά γιατί έχουμε ιστορικό χάλια....δεν μου είχε αρρωστήσει ως τώρα αλλά μάλλον την πάτησε απ τον μπαμπά της ή από τη φυσικοθεραπεύτρια που ήταν ψιλοχάλια και αυτή:confused:

Βάλια μου όλος ο κόσμος είναι άρρωστος...με τον κ@λόκαιρο

Ατλαντίς μου με γειά τα δοντάκια...κόλαση το γλυκάκι λεμεεεεεεεεεεεεεεε....

λέω να φτιάξω πίτσα(την θεωρώ εύκολη λύση;))

κάτι ξεχνάω;

Grya.jpgGryap3.png

Περαστηκα σε ολους!!!δεν θυμαμαι κ πολλα γιατι τα διαβασα σπαστα!

Ατλαντις με γεια τα δοντακια!το γλυκο δεν το σχολιαζω!

Συμφωνω για τις συνταγες!σας παρακαλω να αναρτηθουν αμεσα!!!!

εμεις πηγαμε τζαμπο αλλαξαμε την αλλαξιερα κ δεν ηξερα τι να παρω!αλλες φορες δεν μου φτανουν τα λεφτα κ σημερα δεν ηξερα τι να κανω 60 ευρως!τελικα πηραμε παιχνιδια κ εχει παθει παρακρουση σημερα!!χαιρεται πολυ κ τσιριζει σαν τρελη.πηραμε κ λιγα ρουχαλακια.

της πηρα ενα Φωτινουλη κ εχει τρελαθει!μολις αναβει το προσωπο το πιανει σφιχτα κ το γλυφει!χαχαχα.τωρα χτυπιεται με το τιγρακι απ το γυμναστηριο.

περιμενω να περασει λιγο η ωρα να την παω για μπανιο κτλ....

ευχομαι να εχουμε ολες ενα ομορφο βραδυ!(υπνο εννοω):cool:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα γκιρλς!!!

Βάσω περαστικα στον άντρα σου! Ελπίζω να μην επαθε κάτι σοβαρό και να περάσει γρήγορα. Οσο για τον τρόπο που το έπαθε, τι να πω, άντρες,....

Μαρία μεγειά τα δοντάκια! Αααα και με τέτοια γλυκά χαλάνε τα δοντάκια!!!

Βίκυ για την Χίο που λες, η Τάττι είναι, και δυστυχως απ΄οτι είδα στο fb η κοπέλα ξαναπάθαν πάλι μεγάλη ζημιά. Κρίμα πάντως, αν δεις φωτο θα σοκαριστείς.

Άννυ κατέφερες και τα ξόδεψες τελικά τα λεφτά! Εγώ πως μπόρεσα και ξόδεψα 30 ευρω σε μισή ώρα!

Δέσποινα εύχομαι και εγώ με τη σειρά όλα να πάνε καλά και γρήγορα να φουσκώσει η κοιλίτσα της ξαδέρφης σου.

Άντε καλό βράδυ να έχουμε!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Χάθηκα λίγο αλλά παλεύω κι εγώ να διαβάσω... Οχι ότι τα καταφέρνω αλλά προσπαθώ.

Καταρχάς περαστικά στους παθόντες.

Μαράκι μου μη στενοχωριέσαι!!! Κάθε αρχή και δύσκολη. Σε λίγο όλα θα μπουν σε μια σειρά. Κι εμείς είμαστε στριμωγμενοι οικονομικά και σκεφτόμαστε σοβαρά μήπως γυρίσω στη δουλειά τον επόμενο μήνα...Ελπίζω να βρούμε εναλλακτική σύντομα και να πάρω κανονικά το εξάμηνο.

Δέσποινα καλοφωτιστος ο Αναστάσης.

Βίκυ με κούφανες με το κόκαλο!

Επαθα μπλακάουτ και δε θυμάμια τίποτα άλλο....

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες. Σας διάβαζα με διαλλειματα κ θυμάμαι λίγα πράγματα.

Με γειά τα δοντάκια! Καλορίζικα!!!

Βικάκι, τι κουφό είναι πάλι αυτό με το κόκκαλο; Πού βρέθηκε;

Τάττι, έχουμε καιρό να σε δούμε στο καφέ μας. Κρίμα που κ φέτος πάθατε πάλι τόσο μεγάλη ζημιά. Υπομονή βρε κοριτσάκι, κ μη χειρότερα!!!

Δεν θυμάμαι ποιός άντρας χτύπησε γιατί κλώτσησε το σίδερο αλλά περαστικά κ ελπίζω να έβαλε μυαλό. Τα λέω γιατί κι ο δικός μου όταν έχει νεύρα έτσι κάνει κ πολύ με νευριάζει.

Κοριτσάκια ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Νιώθω καλύτερα σήμερα. Ξέρω ότι θα μ´αγαπάει το κοριτσάκι μου. Κ χαίρομαι που έχει κ θα έχει τόσο μεγάλη αγάπη στον μπαμπά της. Όπως είπατε, είμαι τυχερή που τουλάχιστον μπορεί εκείνος κ την κρατάει. Ξέρω ότι πολλοί αναγκάζονται να πληρώνουν τρίτους. Όχι ότι είναι κακό, ούτε η Μαρία εννοούσε κάτι τέτοιο προηγουμένως, αλλά δεν έχουν όλοι αυτή την τύχη.

Για την σχέση με τους άντρες μας, σαφώς κ έχει αλλάξει. Θυμάστε αρχές Σεπτεμβρίου πού ´χαμε πιάσει συζήτηση για το «άθλημα»; Είχα πει τότε 3 φορές στους 3 μήνες. Από τότε τίποτα, δηλ. 3 φορές στους 4 1/2 μήνες! Στο κρεβάτι έρχεται μετά τις δύο. Εγώ κοιμάμαι νωρίς γιατί είμαι πτώμα. Καταλαβαίνετε...

Αφήστε που δεν έχουμε καθόλου χρόνο για τους δυό μας κ δεν θέλουμε να αφήσουμε την μικρή στους δικούς μας να πάμε καμμιά μέρα έξω. Από τότε που σαράντισε την πέρνουμε πάντα μαζί μας. Το θέλουμε άλλωστε. Δεν θα το ευχαριστιόμασταν αλλιώς. Το μυαλό μας θα ήταν συνέχεια εκεί.

Ήθελα κι άλλα να σχολιάσω αλλά τα ξέχασα όπως πάντα. Καληνύχτα μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

κοριτσάκιααααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το παιδάκι μου έχει δύο δοντάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μόλις πριν λίγες ώρες τα είδα κι έχω χαζέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλέ πως μεγαλώνουν έτσι????????

Θεέ μου,ας είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου γερά!

Συγχαρητήρια!!!!

Είναι τέλεια τα μπεμπάκια με τα δοντάκια τους....εμείς ακόμη περιμένουμε...

Πήγαμε στο Athens Heart και ψωνίσαμε στη μπουμπούκα από τα H&M...ωραία τα ρουχαλάκια αλλά επιμένω Orchestra....

Ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!Πολλά παιδάκια...μέχρι και μπεμπάκια με τη στράτα είχανε φέρει!!!!Αν δεν έχεις χώρο στο σπίτι...

Αυτά τα νέα προς το παρόν...η μπουμπού θέλει γάλα...θα τα πούμε αργότερα!!!!!

Για την σχέση με τους άντρες μας, σαφώς κ έχει αλλάξει. Θυμάστε αρχές Σεπτεμβρίου πού ´χαμε πιάσει συζήτηση για το «άθλημα»; Είχα πει τότε 3 φορές στους 3 μήνες. Από τότε τίποτα, δηλ. 3 φορές στους 4 1/2 μήνες! Στο κρεβάτι έρχεται μετά τις δύο. Εγώ κοιμάμαι νωρίς γιατί είμαι πτώμα. Καταλαβαίνετε...

Αφήστε που δεν έχουμε καθόλου χρόνο για τους δυό μας κ δεν θέλουμε να αφήσουμε την μικρή στους δικούς μας να πάμε καμμιά μέρα έξω. Από τότε που σαράντισε την πέρνουμε πάντα μαζί μας. Το θέλουμε άλλωστε. Δεν θα το ευχαριστιόμασταν αλλιώς. Το μυαλό μας θα ήταν συνέχεια εκεί.

Ήθελα κι άλλα να σχολιάσω αλλά τα ξέχασα όπως πάντα. Καληνύχτα μανούλες!

Μαράκι κι εμείς το μπεμπάκι πάντα μαζί το παίρνουμε...Μεχρι τώρα δεν έχουμε πάει πουθενά χωρίς το μωρό....Όμως η σχέση με το σύντροφό μας είναι άλλο θέμα...Κι εμείς περνάμε τις φάσεις μας αλλά προσπαθούμε μόλις δούμε ότι ξεφεύγουμε να συνέλθουμε...Είναι δύσκολα γιατί αλλάζει η ζωή μας...αλλά να μην ξεχνάμε ότι πριν να έρθουν τα μπεμπάκια αυτοί ήταν τα μωρά μας...και είναι σοκ για αυτούς να ασχολούμαστε σχεδόν καθόλου μαζί τους...Λίγο εγωιστικό ακούγεται αλλά σε εμας το μητρικό ένστικτο λειτουργεί τελείως διαφορετικά...εκείνοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο...Καλό είναι να προσπαθούμε να αφιερώσουμε και σε αυτούς λίγο χρόνο και να θυμόμαστε πως είμαστε πριν...Τα λέω όλα αυτά τελείως φιλικά γιατί η σχέση με τον Χρηστάκη μου είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου...δεν θα ήθελα με τίποτα να χάσουμε αυτό που είχαμε...και το παλεύουμε παρόλη την αλλαγή που φέρνει στη ζωή μας η μπουμπούκα...!!!!Αυτάααααααααααααα...έγραψα ότι ένιωθα...

Καλησπέρα μανούλες!!

Atlantis Μου με γειά τα δοντάκια σας!!!!!!!!!!!! Είδες πώς μεγαλώνουν τα μωράκια μας?

Άννυ καλέ πώς και δεν ήξερες πώς να διαθέσεις το 60άρι? Εμένα το πενηντάρι έκανε φτεράαααααααα στο μπαμ. Πήραμε τον γουίνι τον μπουσουλίτσα που τόσο της έκανε εντύπωση εκεί, και εδώ γιοκ..... λίγο έπαιξε με την συσκευασία του και τέλος. Από ρούχα μόνο ένα φλις πιτζαμάκι και διάφορα άλλα τζάντζαλα για το φαί ......

Έπαθε αμόκ με μια ελεεινή κούκλα και έκανα αμαν να της την πάρω από τα χέρια, την ήθελε σαν τρελή αλλά ήταν τέτοιο χάλι που σιχάθηκα που την έπιασε έστω και προσωρινά. Άβυσσος το γούστο της......

Θάλεια να 'σαι καλά που μου το θύμισες, καλέ μπράβο μνήμη!!! όχι σαν την δικιά μου.. χρυσόψαρου .... Tatti αν μας διαβάζεις, σου εύχομαι υπομονή.....

Στα τζάμπο συνάντησα μια Χιώτισσα μανούλα μιας κούκλας 4,5 μηνών, μου είπε ότι γίναν κι άλλα που δεν τα είπαν στις ειδήσεις, δεν κάνω αναμετάδοση επειδή είναι πολύ στενάχωρα, αλλά πάντως ο παλιόκαιρος τα διέλυσε όλα.

Και εγώ σήμερα άκουσα κάτι και πήρα ανάποδες, ακόμα φουντωμένη είμαι...... Η μαμά μου, που είχαμε πει ότι τον πρώτο μήνα που θα δουλεύω, θα έρχεται εδώ στο σπίτι μου το πρωί να κάθεται με την μπέμπα να την συνηθίσει (εγώ θα την έφερνα το πρωί και θα την γύριζα το μεσημέρι) τώρα μου λέει ότι το πολύ μια βδομάδα να έρχεται γιατί έχει τα σκυλάκια στο σπίτι και ποιος θα τα βγάζει το πρωί για κατούρημα? Πήρα 3-4 ανάσες μην βρίσω και είπα ότι έχω δουλειά και έκλεισα το τηλ. Ωραία, δλδ προηγούνται τα σκυλιά, και το μωρό δεύτερο. Και πριν προλάβει να μου την πει κανένας ζωόφιλος, τα σκυλιά έκαναν την ανάγκη τους σε πάνες όταν έλειπε η μητέρα μου το πρωί ή όταν δουλεύει, δεν τους αλλάζουμε την βολή τους. Μάλλον περίμενε να της πώ να τα φέρνει και αυτά εδώ, να γίνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα......

Τί να πώ, τί να πώ???? Με βλέπω να ψάχνω για βρεφικό σταθμό σύντομα...

GaiGp3.png

Angicat αυτό το "παρατημένο με κάποιον άγνωστο" ξέρω ότι δεν το εννοούσες έτσι αλλά δεν είναι όλες οι μανούλες τυχερές σαν κι εσάς να έχουν γιαγιάδες ή μπαμπάδες διαθέσιμους στο σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα "παρατάμε" σε αγνώστους. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τα παιδάκια μας κι εμείς!

Όχι, σαφώς και δεν το εννοούσα αρνητικά και σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα εσένα αφού δεν το ήξερα ότι το μωράκι σου το προσέχει άλλος. Δεν τα θυμάμαι όλα όσα γράφουμε. Στην προσπάθειά μου να παρηγορήσω το Μαράκι στεναχώρησα κάποια άλλη μανούλα. Συγνώμη, δεν το εννοούσα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

μαρια ( angicat ) συγκρατω μονο αυτο που γραφεις για τον αντρα σου. τι νομιζεις; οτι επειδη εμεις δε λεμε για τους αντρες μας δεν αντιμετωπιζουμε κρισεις; αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο. φυσικά και αλλάζει η σχέση. θα ξαναβρουμε ολες το ρυθμό μας. καμια φορα ειμαστε και εμεις πολυ κουρασμενες και τα βλεπουμε πιο διογκωμενα ολα. καντε υπομονη και βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας. επισης, καντε αυτο που δεν εκανα ποτε! υποχωρηστε πρωτες και προσπαθηστε με λιγο ναζι να τα ξαναβρειτε. απλα σκεφτειτε την παρτη σας δηλ. γιατι δε λεει να ειστε και τσακωμενες με ολα οσα εχετε στο κεφαλι σας. ετσι και βοηθεια θα ζητατε πιο ευκολα και μη νομιζετε, ξερουν πολυ καλα ακομα και ετσι οτι αυτοι εχουν

Ναι, αυτό προσπαθώ να κάνω. Δεν θυμώνω εγώ μαζί του, αλλά αυτός μαζί μου. Εγώ ακόμα και όταν θυμώνει δεν του κρατάω μούτρα αλλά και όταν μαλώνουμε στο τέλος δεν τα βρίσκουμε εύκολα όπως παλιά και απλά βαριόμαστε να λογομαχούμε. Τώρα σαν να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, για να δούμε για πόσο ακόμα.

mU4Ep3.png

Πήγαμε γιατρό σήμερα. Ο φαρμακοποιός (είναι και φίλος μας) μας είπε πως το Infanrix Hexa (επαναληπτικό) δεν το γράφουν (!) και τελικά το πήραμε από άλλο φαρμακείο που το δέχτηκε.

Ο Λευτεράκης δεν έκλαψε καθόλου! Μέχρι να το καταλάβει ότι τον τσίμπησε και να κοκκινίσει η μούρη του, είχε περάσει κιόλας και γελούσαμε. Από μετρήσεις τέλεια. Είμαστε 9400 και 72 πόντους. Μου είπε να συνεχίσω να δίνω και άλλα κρέατα οπότε πρέπει από αύριο να δω που μπορώ να βρω βιολογικό μοσχαράκι (Τάνια εσύ τι κάνεις; Από ποιόν χασάπη παίρνεις κρέατα;). Λέω να δίνω και κουνέλι/αρνάκι/κατσικάκι που έχουμε δικό μας.

Η παιδίατρος μου είπε επίσης να μην δίνω πάνω από 3 μπουκάλια γάλα την ημέρα για να τρώει τα γεύματά του και να παίρνει ουσίες (και οινοπνεύματα! χαχα). Εγώ όμως τι θα το κάνω το γάλα μου; Από σήμερα θα μετράω πόσο βγάζω το 24ωρο και θα μειώσω μια άντληση από τις 3 που κάνω. Λέω να κόψω την μεσημεριανή, θα δω.

Αυτά. Τώρα πάλι αντλώ, έχω να κάνω μπάνιο. Βράζω και μακαρόνια γιατί δεν έμεινε βραδυνό, το έφαγε ο Γιάννης.

mU4Ep3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου!~τα διαβασα ολα εν ταχη,αλλα εχω την μπισκοτ στο 1 χερι κ με το αλλο γραφω κ θελω και να βαλω τις μποτες μου και δεν διαθετω τριτο!!!!θα σχολιασω το απογευμα με την ησυχια μου!φευγουμε τωρα,παμε Βυρωνα στη θεια μου την Έλενα να κουρευτει η μαμά μου κ να πιουμε καφεδακι! δε μαγειρεψα!χαχα! τιμωρια..

μολις γυρισω θα τα πουμε ε!φιλακια πολλα!!και περαστικα στον τρελλοΦώτη Βασούλι μου :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες!!! Κερνάω πρωινό!

720369_6Oe1XukH_c.jpg

atlantis μου συγχαρητήρια για τα δοντάκια!!! Φαντάζομαι τη χαρά σου!!!!!! Εμας ακόμα άφαντα ειναι... Αντε να δουμε.

Tatti μου, υπομονή..... Ειδα τις φωτο στο fb και επαθα σοκ...

Βάσω ο άντρας σου είναι καλύτερα;

Νικόλ μου το Αναστασάκι μας τι κάνει; Πως είναι σήμερα;

Αχ βρε Βικάκι σε καταλαβαίνω... Προσπάθησε ηρεμα κ ωραία να της εξηγήσεις της μανούλας σου... Αφού το είχατε συννενοηθεί τώρα γιατί κάνει πίσω;;;

Καλά εμένα η δικιά μου έχει βγάλει το πρόγραμμα του παιδιού... Μου λεει οτι μεχρι να χρονίσει θα το κρατάει και μετά να "κόψω" το λαιμό μου -εμμέσος πλην σαφώς- να τον στείλω σε παιδικό σταθμό.... Ασε........

Μαράκι μου μια χαρά ο Λευτεράκης!!! Ολόκληρο παιδάκι!!!

Είπα στην μαμά μου σήμερα να πάει τον Κωνσταντίνο μου στην παιδίατρο που έχει πρωί ιατρείο γιατί ο βήχας καλά κρατει... Αντε να δούμε...

Εγώ σήμερα δεν άντεξα και ήπια σιροπάκι για το λαιμό μπας και δω άσπρη μέρα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...