Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα φιλες!!!!Τι κανετε???

Δεσποινα ευχομαι να πανε ολα καλα με την ξαδερφη σου και πολυ γρηγορα να γεμισει η κοιλιτσα της!!!

Νικολιτσα μου περαστικα στην Αναστασια μας!!!Αμαν ρε γαμωτο με τις κ#λοιωσεις!!!!!!!Ταλαιπωρουν τα μωρακια μας!!

Ανναααααααα!!!!!Τι ειναι αυτο?Με κατεστρεψες!Τρεχουν τα σαλια μου!Ειμαι στη δουλεια και κοιταω το pc με μια λατρεια!!!Οι περαστικοι θα με νομιζουν για ζαβο!!

Εγω ειμαι στη δουλεια και εχω κατι νευρααααα!Ο καλος μου ο αντρουλης απο τα νευρα του (με κατι της δουλειας ) εριξε μια κλωτσια σε ενα σιδερο και δεν μπορει να κουνισει το ποδι του!Πηγε στον γιατρο του ειπε να χαπακωνεται και ξαπλα......Τον πηγα σπιτι και ετσι να δω τι ωρα θα φυγω σημερα απο το μαγαζι!!Αντρες ρε π....η σαν παιδια κανουν!Λες και τωρα που εριξε κλωτσια λυθηκαν τα προβληματα!:mad::mad::mad::mad:

Αυταααα!!!!Και να ηθελα δηλαδη λιγο τα νευρα λιγο το φαγακι της Αννας, ξεχασα τι αλλο ηθελα να πω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δέσποινα κι απο μένα όλες μου τις ευχές για να αποκτήσουν τα παιδια ένα υγιές μωράκι!!!

Βάσω περαστικά τον άντρα σου. Σε βλέπω κι εσένα να κάνεις τη νοσοκόμα σήμερα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερα φιλες!!!!Τι κανετε???

Δεσποινα ευχομαι να πανε ολα καλα με την ξαδερφη σου και πολυ γρηγορα να γεμισει η κοιλιτσα της!!!

Νικολιτσα μου περαστικα στην Αναστασια μας!!!Αμαν ρε γαμωτο με τις κ#λοιωσεις!!!!!!!Ταλαιπωρουν τα μωρακια μας!!

Ανναααααααα!!!!!Τι ειναι αυτο?Με κατεστρεψες!Τρεχουν τα σαλια μου!Ειμαι στη δουλεια και κοιταω το pc με μια λατρεια!!!Οι περαστικοι θα με νομιζουν για ζαβο!!

Εγω ειμαι στη δουλεια και εχω κατι νευρααααα!Ο καλος μου ο αντρουλης απο τα νευρα του (με κατι της δουλειας ) εριξε μια κλωτσια σε ενα σιδερο και δεν μπορει να κουνισει το ποδι του!Πηγε στον γιατρο του ειπε να χαπακωνεται και ξαπλα......Τον πηγα σπιτι και ετσι να δω τι ωρα θα φυγω σημερα απο το μαγαζι!!Αντρες ρε π....η σαν παιδια κανουν!Λες και τωρα που εριξε κλωτσια λυθηκαν τα προβληματα!:mad::mad::mad::mad:

Αυταααα!!!!Και να ηθελα δηλαδη λιγο τα νευρα λιγο το φαγακι της Αννας, ξεχασα τι αλλο ηθελα να πω!

ασε και εγω κανω ενα σκετο σπανακορυζο τωρα! χαχαχα! τεσπα, περαστικα στον αντρα σου! πωπω, αντε τωρα εχεις 2 μωρα να φροντιζεις!

KOWTp3.png

Βασω περαστικα στον Φ. καλα όντως σαν μωρα κανουν. Αν λύθηκαν τα προβληματα του πες μας να αρχισουμε και μεις να κοπαναμε διαφορα! Αχ!!! ΑΝΤΡΕΣ!!!

Αννα μαζι με το κοτοπουλο στειλε και το σουφλε τυριων:tongue::tongue:

Νικολ πως παει η Αναστασια? Σου ανεβασε και πυρετό?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω βρε κοριτσια!!Τανια μου οχι ΣΑΝ μωρα κανουν!Χειροτερα απο μωρα!

Αννα και το σπανακορυζο το τρωω!!!Δεν στελνεις λιγακι που ειμαστε και κοντα???χιχιχι!!!Αχ!!!

Ευχαριστω βρε κοριτσια!!Τανια μου οχι ΣΑΝ μωρα κανουν!Χειροτερα απο μωρα!

Αννα και το σπανακορυζο το τρωω!!!Δεν στελνεις λιγακι που ειμαστε και κοντα???χιχιχι!!!Αχ!!!

DSC00550kouk.JPG

εφτασε!!!!!!!!!!!!!

KOWTp3.png

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Τα νεύρα μου...

Μπούκωσε κ έχει καταροή κ η μαμά μου που κρατάει το παιδί...

Γυρω γυρω μας παει... :shock::shock::shock:

Άστα...είναι ο καιρός τέτοιος και δύσκολα θα την γλιτώσουμε...εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει κρυώσει ούτε μία φορά...αλλά για πόσο?????:mad:

Διαφημίσεις

Λοιπόν λοιπόν, ένα μουσακά και ένα σπανακόρυζο με ντομάτα στο 3 παρακαλώωωωω

Βάλια μου περαστικά της, πολύ γκαντεμιά ρε γμτ....

Εν το μεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί οι συνταγές πάνε και έρχονται με pm και δεν αναρτούνται στο Main πεινάμε κυρίες και κύριοι για νέες συνταγές!!!

Θυμίστε μου ποια μανούλα ήταν στο φόρουμ στην αρχή από την Χίο που μια θεομηνία της είχε κάνει μεγάλη ζημιά στο σπίτι ? Είδα τα νέα και την θυμήθηκα....

Πάω έξω να ξεσκάσω, χρωστάω ένα δωράκι στο Λουσάκι για τα δοντάκια της, οπότε πάμε τζάμπο......

GaiGp3.png

κοριτσάκιααααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το παιδάκι μου έχει δύο δοντάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μόλις πριν λίγες ώρες τα είδα κι έχω χαζέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλέ πως μεγαλώνουν έτσι????????

Θεέ μου,ας είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου γερά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

κοριτσάκιααααααααααααα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το παιδάκι μου έχει δύο δοντάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μόλις πριν λίγες ώρες τα είδα κι έχω χαζέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλέ πως μεγαλώνουν έτσι????????

Θεέ μου,ας είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου γερά!

ΜΕΓΕΙΑ!!!!!!!!!

KOWTp3.png

και-μετά τα φαγητά και λόγω των δοντιών-κερνάω ένα απογευματινό σοκολατένιο ηφαίστειο!!

tumblr_kznhfcnKRQ1qar8ip.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...