Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια!

Νικολ μου περαστικά στο Αναστασάκι μας!άτιμοι μπαμπάδες που κολλάνε τα παιδάκια μας:tongue::tongue::tongue:μην ανησυχείς,αφού παίρνει αντιβίωση,μια χαρά θα εξελιχθεί,όσο κι αν ζοριστείτε..υπομονή και περαστικά γρήηηηηηγορα!

Μαρακι μου πραγματικά στενοχωρήθηκα με όσα είπες..σε καταλαβαίνω απόλυτα,το ίδιο θα ένιωθα κι εγώ στη θέση σου...προσπάθησε να σκέφτεσαι οτι κάνεις οτι μπορείς για εσάς και οτι είναι φυσιολογικό να κουράζεσαι..ανθρώπινο..μη νιώθεις άσχημα,μια χαρούλα είναι η μικρή και φυσικά σε αγαπάει και θα σε ξεχωρίζει πάντα,είσαι η μανούλα της,καμιά δουλειά και καμιά ελλειψη χρόνου δεν το αλλάζει αυτό καλή μου,μη στεναχωριέσαι.είναι φυσικό να της λείπεις,αλλά η αγάπη της δεν περιορίζεται,αυτό είναι σίγουρο!προσπάθησε να παίρνεις μια μια μέρα και να κάνεις οτι καλύτερο μπορείς.και μην βασανίζεις άλλο τον εαυτό σου,πάρε το λίγο πιο χαλαρά.ακόμα κι αν κοπέι το γάλα..σκέψου εμένα,που αναγκάστηκα να το κόψω εκείνο το λίγο που είχα στους 3 μήνες!είδες,δεν ένιωσες αμέσως καλύτερα?:tongue::tongue:

despoina82 να σου ζήσει ο Αναστάσης σου!!!!!!!!!!!καλοφωτισμένος και χαρούμενος να είναι πάντα!κι εγώ φοβόμουν οτι θα το πάθω αυτό στη βάπτισή μας γιατί το είχα πάθει στη βαπτιστήρα μας που τη λατρευω και μισοέκλαιγα σε όλο το μυστήριο θυμάμαι,αλλά η Γεωργία δεν έκλαψε ευτυχώς τόσο πολύ.. σε καταλαβαίνω πάντως,αυτο το σφίξημο είναι απαίσιο..ελπίζω να ξεχαστεί σύντομα.

Τάνια κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με την περίοδο στο γάμο μου και ο γιατρός μου έδωσε αντισυλληπτικά για 2 μήνες-μου επέτρεψε να το κάνω για μια και μοναδική φορά στη ζωή μου.τώρα δεν ξέρω αν κάνετε το ίδιο,πάντως δε λέει να έχεις περίοδο εκείνη την ημέρα,καλά έκανες!

έπαθα πλάκα με την ιδέα του κουμπάρου σας,μπράβο!!!!!!!!!!να τον προσέχετε!!!!!!!!!

κι εμένα οι εκδρομούλες,τα ταξιδια είναι που μου λέιπουν πιο πολύ απ'όλη την προ μωρού εποχή...και θα μου λείπουν για πολλα χρόνια ακόμα λόγω οικονομικών:-(:sad::-(:sad::-(:sad:δεν πειράζει,μόνο να'μαστε καλά!

Βάσω μην αναφέρεις σε παρακαλώ τέτοιους ύπνους σε πονεμένους:tongue::tongue:

Elisavet θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια,θα μπουσουλήσει όταν είναι έτοιμος!

εμείς παλεύουμε ακόμα με την κρέμα χωρίς αποτελέσματα...να φανταστείτε οτι έχω επιστρατεύσει και τον αδερφό μου,να της παίζει με την κιθάρα που τη λατρευέι η μικρή:D:D:Dπροσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα,οτι κάποια στιγμή θα φάει..δε μπορεί!

ήθελα κι άλλα να πω αλλά δεν τα σημείωσα και δεν τα θυμάμαι!

παω να την αλλάξω μια πάνα,που σημαίνει πόλεμος!δε θέλει καθόλου!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Εδω όπως σας είπε και η Μαρια έχουν ανοιξει οι ουρανοι!!! Πρωι πρωι αδιαθετησα και αφου δεν ειχε ξυπνήσει ακομη η μικρη κοιμηθηκα μεχρι τις 9 που την άκουσα να μιλάει μονη της!! Είχαμ και μια διακοπη ρεύματος για καμια ωρα και μας έφαγαν τα μαυρα σκοτάδια.

Χτες την έβαλα κατα τις 9 στην κουνια της και μετα απο κανενα τεταρτο ακουω σπαραχτικο κλάμα, τρέξαμε και οι δύο και το παλαβο μωρο μας ειχε ανεβασει το κεφαλι της πάνω στο καγκελο του κρεβατιου(φανταστείτε ότι έχω και πάντα ) !! Το κάγκελο πια έχει ανεβει μέχρι πάνω γιατι όπως πάει αυτη θα πηδηξει κανενα βράδυ και θα την ψάχνουμε:tongue::tongue:

Νικολιτσα μου περαστικα στην Αναστασια!! Μακαρι να αναρρώσετε γρήγορα!!

Μαρια μου προσπάθησε να μην νοιωθεις έτσι! και έστω τις δυο τρεις ώρες που περνάτε μαζι να αναπληρώνετε τον χαμενο χρόνο! όσο για τις δουλειες δεν πειραζει και οι γιαγιαδες θα πρέεπι να βοηθησουν λίγο την κατασταση. Μια σκουπα και λιγο φαγακι δεν νομιζω οτι ελιναι δύσκολο να το κάνουν.

Χτες και εγω όπως όλες σας είδα νησι( πολύ κλάμα) και μαστερ σεφ ,καλά δέσπω γέλασα πολύ με την ανατομια της πεσκανδριτσας:D:D:D

Αννυ το κανα το γλυκο,απλα τέλειο!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα!!Τανιτσα θυμαμαι καποιο καλοκαιρι που θα πηγαινα διακοπες και θα επεφτε με την περιοδο μου, ο γιατρος μου εδωσε κατι χαπια για 20 ημερες ωστε να μου την μεταφερει την περιοδο.Νομιζω αν θυμαμαι ομως οτι τελικα τζαμπα τα επαιρνα, η περιοδος μου ηρθε κανονικα!

Περαστικα σε οσους ειναι αρρωστοι, εμας εδω στη δουλεια οι μισοι λειπουν ειτε γιατι ειναι οι ιδιοι αρρωστοι ειτε γιατι ειναι αρρωστα τα μωρα τους.Νομιζω οτι παιζει και γαστρεντεριτιδα.

Εγω εδωσα εχθες στον μικρο σκετη πατατα, με μια κουταλια λαδι και λιγο λεμονι.Ξυνιστηκε αλλα το εφαγε.Βεβαια μετα διψουσε αλλα νερο δεν επινε οποτε τον θηλασα.Σκεφτομουν οτι πρεπει να βρω και βιολογικες πατατες να παρω, οπως και να εχει θα εχουν λιγοτερα φυτοφαρμακα πανω τους.

Κοριτσια επειδη ειστε φιλες καντε μια προσευχη για την ξαδερφουλα μου, εκανε εχθες την τριτη εξωσωματικη της, οι γιατροι δινουν λιγες ελπιδες αλλα εγω ειμαι αισιοδοξη.Τα παιδια δεν εχουν προβλημα γονιμοτητας, εχουν απλα και τα δυο το στιγμα...

Κοριτσια επειδη ειστε φιλες καντε μια προσευχη για την ξαδερφουλα μου, εκανε εχθες την τριτη εξωσωματικη της, οι γιατροι δινουν λιγες ελπιδες αλλα εγω ειμαι αισιοδοξη.Τα παιδια δεν εχουν προβλημα γονιμοτητας, εχουν απλα και τα δυο το στιγμα...

τους ευχομαι μεσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία!!!!!!μακάρι να πάνε όλα καλά με τη βοήθεια του Θεούλη και να αποκτήσουν ένα υγειές μωράκι!

(έχω κι εγω στίγμα και πάντα φοβόμουν μήπως τύχει ο άντρας της ζωής μου να έχει κι αυτός...)

μακάρι,μακάρι να πετύχουν,να τα καταφέρουν!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Τανιτσα θυμαμαι καποιο καλοκαιρι που θα πηγαινα διακοπες και θα επεφτε με την περιοδο μου, ο γιατρος μου εδωσε κατι χαπια για 20 ημερες ωστε να μου την μεταφερει την περιοδο.Νομιζω αν θυμαμαι ομως οτι τελικα τζαμπα τα επαιρνα, η περιοδος μου ηρθε κανονικα!

Περαστικα σε οσους ειναι αρρωστοι, εμας εδω στη δουλεια οι μισοι λειπουν ειτε γιατι ειναι οι ιδιοι αρρωστοι ειτε γιατι ειναι αρρωστα τα μωρα τους.Νομιζω οτι παιζει και γαστρεντεριτιδα.

Εγω εδωσα εχθες στον μικρο σκετη πατατα, με μια κουταλια λαδι και λιγο λεμονι.Ξυνιστηκε αλλα το εφαγε.Βεβαια μετα διψουσε αλλα νερο δεν επινε οποτε τον θηλασα.Σκεφτομουν οτι πρεπει να βρω και βιολογικες πατατες να παρω, οπως και να εχει θα εχουν λιγοτερα φυτοφαρμακα πανω τους.

Δεσποινάκι μου εύχομαι μεσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά για την ξαδερφούλα σου!!! Και εγώ με την τρίτη εξωσωματική έπιασα!!! ;););)

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Γαστρεντεριτιδα;;;; :shock::shock::shock: Αυτό μας έλειπε τώρα...

Εμένα το νερό δεν το έπινε... αλλά τώρα ευτυχώς το θέλει και ειδικά μετά από κρέμα κ φαγητό.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα φίλες μου!!

όμορφη μέρα σήμερα, με μια ωραία λιακάδα!

Τα διάβασα όλα μονοκοπανιά και θυμάμαι ελάχιστα, χτες έκλεισα απότομα το pc και πιστέψτε το δεν πρόλαβα να το ξανακοιτάξω....

Νικόλ μου περαστικά στην Αναστασία μου, θέλουμε να σας δούμε και από κοντά σύντομα, ελπίζω το επόμενο σ/κ......

Μαράκι μου το ποστ σου με στεναχώρησε πάρα πολύ, μπήκα στη θέση σου και με έπιασε και εμένα πανικ. Απ΄έξω φυσικά που τα βλέπω, θα σου πω να προσπαθήσεις μπαίνοντας στο σπίτι να κάνεις ένα μποτέ 5 λεπτά, να τρως κάτι και μετά να βασανίζεις την κοριτσάρα σου μέχρι τελικής πτώσης. Οι δουλειές μπορούν να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. Και αμα καίγεται κανείς ας βάλει ένα χεράκι όπως η πεθερά σου. Σχόλια δεν δεχόμαστε.

Ελισάβετ μου μην τις ακούς τις κότες τις καρακάξες. Βαρέθηκα να μου λένε τί θα έπρεπε να κάνει η Λούση, απαντάω άσχημα πλέον... Και εμένα στέκεται όρθια αλλά για μπουσούλημα ούτε για δείγμα. Ε, κάποτε όλα τα παιδάκια μας θα περπατήσουν, ΟΠΟΤΕ και αν είναι αυτό το κάποτε. Επίσης όλα κάποτε θα φάνε, θα μιλήσουν κλπ. Πλέον περιμένω καμια ατάκα να τσακίσω κόκαλα......

Δέσποινα καλοφώτιστος ο Αναστάσης σας!! Δεν πειράζει καλέ που έκλαψε... το έκανε για να τραβήξει την προσοχή όλων γιατί στο βάθος της εκκλησίας κάποιοι δεν πρόσεχαν... χαχαχα.... Την Κυριακή στη βάφτιση που πήγαμε και το κοριτσάκι έκλαιγε από την κολυμπήθρα και μετά, και στην χαιρετούρα το πήραν άλλοι έξω γιατί δεν σταμάταγε. Στην προκειμένη φάση η Λούση κοιμόταν, σε όλη την χαιρετούρα κοιμόταν, σε όλες τις φωτό μετά κοιμόταν, οι αναμνηστικές φωτό λοιπόν δείχνουν ένα μπούγιο ύφασμα και ένα καπέλο στον ώμο μου χαχαχα. Ε, το καθένα λοιπόν αντιδρά διαφορετικά.... Υγεία να υπάρχει και όλα τ' άλλα περισσεύουν.

Άννη μου ωράιο το πρωινό σας!!!!! Περαστικά στον αρρωστούλη σας!!!!

Αλεξάνδρα περαστικά στην μαμά σας!!! Πω πω και ήθελα να το κάνω το εμβόλιο, τώρα σκάλωσα..

Εμείς είχαμε σούπερ γκρίνια χτες, είχα οδοντίατρο και τους πήρα μαζί μου (θ+μπέμπα) και επειδή άργησα φόρτωνε το μωρό γιατί έπληττε, γυρίσαμε 8.30 έφαγε και κοιμήθηκε. Κοιμόταν 9.00-3.00-7.00-9.30. Απίστευτο χαχαχα. Και εγώ μόλις τελείωσε το νησί με πήρε ο ύπνος στον καναπέ "κατα λάθος" αλλά με ξύπνησε να πάω μέσα. μμμμ. Τεσπά.

Καλά χτες κουφαθήκαμε με την γιατρό, είχα καρφωμένο 2 χρόνια τουλάχιστον κάτι στον ουρανίσκο που προεξείχε τόσο ώστε να τρυπάει την γλώσσα μου, και εγώ νόμιζα ότι ήταν κάτι από το υλικό που είχαν κολλήσει οι θήκες, τελικά ήταν ένα κόκαλο σπασμένο, μακρύ, το έβγαλε και κουφάθηκα... Τώρα νιώθω υπέροχα χωρίς αυτό!!!!

Πάω να της φτιάξω την φρουτόκρεμα, να δούμε σήμερα θα μου την επιστρέψει όπως εχτές με έναν υπέροχο εμετό στο τέλος?

GaiGp3.png

Μόλις έφαγε φρουτόκρεμα, κι επειδή την τσάκιζε όλη καθε μέρα σήμερα του εβαλα 1 μήλο, 2 αχλαδια, μισή μπανανα και παλι την τσάκισε!! Χαχα! Φαγανό το παιδάκι μου!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερούδια μανούλες!!!

Ευχαριστώ παρα πολύ για τη μανούλα μου!!!!

Περαστικούλια και στη μικρή Αναστασία!!!!

Για διαβασμα άκουσα...κι εγώ έχω να τελειώσω ένα ΤΕΙ....κοντεύω να ξεχάσω και πώς είναι...

Σήμερα έχει έξω μια λιακάδα...αλλά φτιάχνω το κρέας της μπουμπούς και θα βγάλω τα χειμωνιάτικα...

Δεσποινα όλα καλά με την ξαδερφούλα σου....εγώ δύο ζευγάρια ξέρω και τα παιδάκια τους είναι υγιέστατα...λίγο το άγχος της εξέτασης αλλά όλα καλά....!!!!!;)...όπως και να έχει Καλή επιτυχία με όλη τη θετική μας ενέργεια!!!!:D:D:D:D

Αλεξάνδρα μου περαστικά στη μανούλα σου...

Δέσποινα μακάρι όλα να πάνε καλά με την ξαδέρφη σου και να φουσκώσει η κοιλίτσα της και όλα να της πάνε καλά...

Βικάκι να γίνουμε καλά πρώτα και μετά να τα πούμε και από κοντά.;)

είμαι κομμάτια...η Αναστασία δε λέει να καταλάβει οτι το βράδυ κάνουμε νάνι:rolleyes::rolleyes:

η Cristy τελικά δεν μας έγραψε πάλι....έλα βρε μανούλα μην μας κρατάς κακία...:|

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Το πρωί δεν πρόλαβα να σχολιάσω για το Μαράκι. Κι εγώ στεναχωρήθηκα αλλά Μαράκι μου δεν σου κρύβω πως τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ. Δεν θα με θέλει, θα με ξεχάσει, θα αγαπάει περισσότερο τους άλλους. Δεν νομίζω ότι ισχύει όμως. Ξέρουμε και οι δύο πολύ καλά ότι τα παιδιά αγαπάνε τις μανάδες τους πάρα πολύ είτε τις βλέπουν είτε όχι. Εγώ ήμουν κάθε μέρα με την μαμά μου και αν τώρα με ρωτήσεις θα προτιμούσα να δούλευε ώστε να μην φθείρεται η σχέση μας και για πολλούς άλλους λόγους. Μην σκέφτεσαι αρνητικά. Εφόσον πρέπει να δουλέψουμε θα δουλέψουμε και τα παιδιά μας αργά ή γρήγορα θα το εκτιμήσουν. Δεν είναι καλύτερο πίστεψέ με να καθόμαστε σπίτι όλη μέρα. Σκέψου ότι το μωράκι σου θα περνάει ποιοτικό χρόνο με τον μπαμπά του. Δεν είναι παρατημένο με κανέναν άγνωστο. Σκέψου τα όλα και θα δεις ότι τελικά δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα σκέφτεσαι. Αλλά σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ τα ίδια έχω στο μυαλό μου. Φιλάκια.

mU4Ep3.png

Δεσποινάκι κι από μενα ευχές και θετική ενέργεια στην ξαδερφούλα σου!

Αλεξάνδρα στρώσου κι εσύ στο διάβασμα μαζί μας να τελειώσεις (πωπω, σήκωσα κεφάλι από το βιβλίο μετά από 1,5 ώρα και γυρίζει το κεφάλι μου...ξεσυνηθίσαμε)

Angicat αυτό το "παρατημένο με κάποιον άγνωστο" ξέρω ότι δεν το εννοούσες έτσι αλλά δεν είναι όλες οι μανούλες τυχερές σαν κι εσάς να έχουν γιαγιάδες ή μπαμπάδες διαθέσιμους στο σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα "παρατάμε" σε αγνώστους. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τα παιδάκια μας κι εμείς!

mWsZp3.png

καλημερα μανούλες! ε μιας και εχουμε κεραστει πρωινο ας κερασω κατι απλο για μεσημερι ε;;;

καλη όρεξη!

MOUSAKA.jpg

λοιπόν, μαρακι στενοχωρήθηκα και εγώ με το μνμ σου. δεν μπορώ να μπω στη θεση σου αλλα ίσως φαντάζομαι πως νιώθεις. θεωρώ ότι κάνεις λάθος. η αθηνούλα σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε επιθυμει και να μην της λείπεις. δεν μπορεί να σε ξεχάσει τόσο εύκολα. τα μωρά μας την μπλούζα μας μυρίζουν και μας νιώθουν κοντά τους. και εμένα η μαμα μου πάντα δούλευε τα πρωινά, ποτέ μου δεν αντικατέστησα την απουσία της. δεν γινόταν. μην σκέφτεσαι τέτοια. όσο για το γάλα σου, δεν πιστεύω οτι σου κόβεται. απλά προσαρμόζεται. και είπες ότι την ταιζες και ηθελε κι αλλο. φυσικά και ηθελε και αλλο. εχει ξεκινησει φρουτα και κρεμα; ε και εγω οταν αρχισε α τα τρωει αρκετα καλα και ενδιαμεσα της εδινα γαλα εδειχνε να μην χορταινει, ηθελε ξανα και ξανα μεχρι να ξαναερθει η ωρα για την κρεμα. προσπαθησε να την ξαναβαζεις στο στηθος οποτε ζηταει. εκτος βεβαια και αν το πιεζεις και δε βγαινει σταγονα. αλλα το μωρο θα επαναφερει το γαλα. μη μου στεναχωριεσαι. εκανες και κανεις το καλυτερο για το μωρο σου.-

μαρια ( angicat ) συγκρατω μονο αυτο που γραφεις για τον αντρα σου. τι νομιζεις; οτι επειδη εμεις δε λεμε για τους αντρες μας δεν αντιμετωπιζουμε κρισεις; αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο. φυσικά και αλλάζει η σχέση. θα ξαναβρουμε ολες το ρυθμό μας. καμια φορα ειμαστε και εμεις πολυ κουρασμενες και τα βλεπουμε πιο διογκωμενα ολα. καντε υπομονη και βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας. επισης, καντε αυτο που δεν εκανα ποτε! υποχωρηστε πρωτες και προσπαθηστε με λιγο ναζι να τα ξαναβρειτε. απλα σκεφτειτε την παρτη σας δηλ. γιατι δε λεει να ειστε και τσακωμενες με ολα οσα εχετε στο κεφαλι σας. ετσι και βοηθεια θα ζητατε πιο ευκολα και μη νομιζετε, ξερουν πολυ καλα ακομα και ετσι οτι αυτοι εχουν

αδικο κατα βαθος.:cool:

δεσποινα ευχομαι να πανε ολα καλα για την ξαδελφη σου;)

νικολ περαστικά σας οικογενειακώς!

βικυ που την βρηκες την κοκάλα παιδί μου:shock:; συγγνωμη αλλα γέλασα!

βαλια, βασω, αννη δε θυμαμαι ποια αλλη μανουλα μου μιλησε για την χορτοσουπα και το τηλ με την παιδιατρο, τελικα δεν την ξαναπηρα το απογ. εφτιαξα χθες πατατα-καροτο+λαδακι. σημερα θα φτιαξω πατατα- καρότο- κολοκυθακι+ λαδακι. αυριο που θα εχω παρει και βιολογικο σελινο θα βαλω και απ αυτο και γενικα απλα θα περιμενω να μου πει ποτε να βαλω κρεας. επισης σε καμια βδομαδα α αρχισω να βαζω και εγω εναλλαξ λεμονι, ντοματα. θα κανω ενα τουρλου συμβουλων παιδιατρων. χαχαχα!:rolleyes: παντως δεν τρελαθηκε κιολας με το φαι της χθες.:(

τι αλλο; και εγω πολυ κλαμμα χθες με το νησι . η αλεξανδρα μου κοιμηθηκε φανταστικά. 21.30-7.15,μαμ,10 παρα. τελεια!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...