Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πηγα της πηρα κ αυτα τα μπισκοτα της nutricia αλλα δεν ειναι πολυ σκληρα,κ μολις βραχουν πολυ κοβονται κομματια κ θελει πολυ προσοχη.παντως παιξαμε λιγο κ περασε η ωρα;)

Της τα έχω πάρει κι εγώ αυτά τα μπισκοτάκια και πράγματι θέλουν πολύ προσοχή...Της τα βάζω όμως και μέσα στη φρουτόκρεμα και την τρώει πιο ευχάριστα...

kai εμεις απο τα ίδια γιαυτο αναρωτιέμαι --και το καροτσι φοβαμαι οτι θα το κανει χάλια και αυτα βαφουν κιόλας κριμα ειναι να τα χαραμισουμε. την τελευται φορα που εφαγε εκτος σπιτιυ ειχα κουβαλίσει μαζι πετσέτες του μπάνοιυ για να καλύψω το καροτσι για απο φυγη λεκεδων-ειμασταν λίγο τσιρκο αλλα τι νακάνω?????:-P:razz::-P

Τώρα τελευταία έχουμε ξεκινήσει να μην αλλάζουμε κορμάκι...αλλά όλα τ' άλλα γίνονται χάλια...

Αλεξανδρα εσυ μου ειπες για το τζαμπο ε?ευχαριστω..λεω να παω αυριο...

κατι ειπες για νοσοκομια κ την μαμα σου αν θυμαμαι καλα?

ελπιζω να περασε οτι κ να ηταν κ να ειστε καλα τωρα...

Ναι για το τζάμπο είναι σίγουρο...

Η μανούλα μου μια χαρά...αλλεργικό σοκ από το κοινό εμβόλιο της γρίπης στο οποίο έχουν βάλει και τα αποθέματα του Η1Ν1...αλλά τώρα με κορτιζόνη καλά πάει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες. Κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου, σας διάβασα και κλασσικά θυμάμαι ελάχιστα.

Να ζήσει ο νεοφώτιστος Αναστάσης. Δεν πειράζει που έκλαιγε. Τα περισσότερα μωράκια κλαίνε. Δεν είναι και πολύ ευχάριστη εμπειρία. Ευτυχώς δεν θυμούνται τίποτα.

Περαστικά στους αρρωστούληδες αντρες και μανούλες.

Μπράβο στον Νικόλα μας που ξεκίνησε ρυζάλευρο και του αρέσει. Κι η Αθηνά μια χαρά τα πάει με τα φρούτα. Το μόνο πρόβλημα νομίζω είναι ότι δεν της αρέσει πολύ στο καρεκλάκι. Βαριέται μετά από λίγο και πρέπει να την βάλεις αλλού να φάει. Εγώ χθες την τάισα στην κούνια/ριλάξ, χωρίς σαλιάρα (γιατί είχε αφήσει το φαγητό στην μέση και δεν περίμενα ότι θα έτρωγε αλλά είπα να δοκιμάσω). Τελικά το έφαγε όλο και δεν λερώθηκε καθόλου! Ενώ την σαλιάρα την κάνει χάλια, μαζί και το πάτωμα και το καρεκλάκι και όλα. Πολύ παράξενο.

Ελισάβετ, μην ακούς ότι βλακεία λέει ο καθένας. Γύρω στους 8-9 μήνες μπουσουλάνε τα παιδάκια (μην βλέπεις την Αλεξάνδρα, είναι εξαίρεση), και πολλά δεν μπουσουλάνε καθόλου αλλά περπατάνε κατευθείαν. Έτσι και το κοριτσάκι των νονών της Αθηνάς. Περπάτησε κατευθείαν.

Αχ κορίτσια, είμαι τόσο κουρασμένη συνέχεια που έχω βαρεθεί τον εαυτό μου. Δεν προλαβαίνω τίποτα. Κάθε ΣΚ λέω θα κατεβάσω τα χειμωνιάτικα και ούτε αυτό δεν έχω αξιωθεί να κάνω. Το σπίτι μας μες στην βρώμα. Δεν παλεύεται η κατάσταση. Το ΣΚ που δεν δουλεύω πάντα κάτι κάνουμε. Μία στα πεθερικά, μιά στους γονείς μου, βλέπουμε και κανάν φίλο και τελείωσε το ΣΚ.

Το καλό είναι ότι η μικρή μου σταμάτησε να υποφέρει όταν λείπω. Συνήθισε τον μπαμπά της και δεν κάνει πια τα σπαραχτικά κλάματα που είχαμε στην αρχή. Ευτυχώς. Βέβαια από την άλλη στενοχωριέμαι γιατί την βλέπω μόνο δύο ώρες την μέρα και αν δεν την θήλαζα ακόμα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου έκανε τόσες χαρές. Εν τω μεταξύ το γάλα μου τελειώνει. Κάθε μέρα και λιγότερο νιώθω ότι έχω. Αυτό το ΣΚ που μας πέρασε της έδωσα ξένο 2 φορές την ημέρα γιατί δεν την έφτανε το δικό μου.

Αλλά μη σας ζαλίζω με τα δικά μου. Καλό βράδυ να έχουμε όλες. Φιλάκια μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μανουλες τι εγινε??ολες το νησι βλεπετε κ εξαφανιστηκατε????

εχω ριξει κλαμα....

εγω σημερα καθυστερησα επειτηδες να κανω μπανιο την Κλειω για να κουραστει κ ευτυχως κοιμηθηκε αμεσως!αντε να δουμε τι θα κανει αποψε..

πωπω ρε Μαρακι φανταζομαι τι τραβας...γιατι ομως δεν φωναζεις ενα Σ/Κ καμια πεθερα να σε βοηθησει στις δουλειες και να σου κανει κ κανα 2 φαγητα?

το γαλα σου πως το καταλαβαινεις οτι μειωθηκε?θα προτεινα το Σ/Κ να βαζεις την Αθηνουλα οσο πιο πολυ μπορεις στο στηθος για να υπαρχει ερεθισμα.

αλλα κ ετσι να ναι ,μην στεναχωριεσαι!εχεις κανει το καλυτερο για την Αθηνα.2 μπουκαλια δεν ειναι τιποτα.

παω να δω master chef κ να την πεσω!

σας φιλω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

μανουλες τι εγινε??ολες το νησι βλεπετε κ εξαφανιστηκατε????

εχω ριξει κλαμα....

εγω σημερα καθυστερησα επειτηδες να κανω μπανιο την Κλειω για να κουραστει κ ευτυχως κοιμηθηκε αμεσως!αντε να δουμε τι θα κανει αποψε..

πωπω ρε Μαρακι φανταζομαι τι τραβας...γιατι ομως δεν φωναζεις ενα Σ/Κ καμια πεθερα να σε βοηθησει στις δουλειες και να σου κανει κ κανα 2 φαγητα?

το γαλα σου πως το καταλαβαινεις οτι μειωθηκε?θα προτεινα το Σ/Κ να βαζεις την Αθηνουλα οσο πιο πολυ μπορεις στο στηθος για να υπαρχει ερεθισμα.

αλλα κ ετσι να ναι ,μην στεναχωριεσαι!εχεις κανει το καλυτερο για την Αθηνα.2 μπουκαλια δεν ειναι τιποτα.

παω να δω master chef κ να την πεσω!

σας φιλω!

Αν σου πω το πρόγραμμα του ΣΚ θα καταλάβεις γιατί δεν προλαβαίνω. Σάββατο πρωί, βιολογική λαϊκή για τα φρούτα της μικρής, μετά σούπερ μάρκετ και ότι άλλα ψώνια έχουμε. Όταν γυρίσουμε πάμε πάνω στα πεθερικά μου και τρώμε και καθόμαστε μέχρι απόγευμα. Μετά γυρίζουμε και η Αθηνά (και ο Κώστας) κοιμούνται. Όταν κοιμούνται δεν μπορώ να κάνω δουλειές γιατί τους ενοχλεί η φασαρία. Μετά προς το βραδάκι όλο και κάποιος φίλος μας θα έρθει. Την Κυριακή την αφιερώνουμε στην δική μου οικογένεια που δεν βλέπουν την μικρή καθόλου. Το απόγευμα που γυρνάμε βάζω τις μπουγάδες, την δική μου και της Αθηνάς και ότι άλλη ψιλοδουλειά προλάβω πριν την βάλω για ύπνο.

Σήμερα όταν ήρθε η πεθερά μου το μεσημέρι να βοηθήσει τον Κώστα, επειδή η μικρή κοιμόταν πάνω του, εκείνη έπιασε και έκανε μερικές δουλειές. Ντράπηκα που μου είπε ο Κώστας ότι μας σκούπισε το σπίτι και ξεσκόνισε αλλά ευτυχώς που το έκανε γιατί πραγματικά την χρειαζόμασταν αυτή τη βοήθεια.

Όσο για το γάλα, καταλαβαίνω ότι μειώνεται γιατί η μικρή δεν χορταίνει. Τρώει και μετά θέλει κι άλλο. Και να σκεφτείς ότι είχα πρόβλημα υπερπαραγωγής πριν πιάσω δουλειά. Καταλαβαίνεις πόσο μου κακοφαίνεται τώρα. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Θα την θηλάζω όσο έχω, και από την άλλη χαίρομαι που τουλάχιστον έχει κρατήσει τόσο γιατί η παιδίατρος μουχε πει ότι μ'αυτούς τους ρυθμούς θα μου κοβόταν σε 20 μέρες. Ευτυχώς ξεπέρασα τον μήνα και ακόμα δεν έχει κοπεί.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι μεγαλώνοντας η Αθηνά, και επειδή θα περνάει μαζί μου μόνο 2-3 ώρες την μέρα και μάλιστα τις ώρες που είναι κουρασμένη, δεν θα έχει την σχέση που θα ήθελα να έχει μαζί μου. Αυτό με στενοχωρεί πιο πολύ απ'όλα ότι ήδη την βλέπω να απομακρύνεται.

Αχ, αφήστε, μην τα σκέφτομαι και στενοχωριέμαι. Καλά να'μαστε, αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας και απο εμενα φιλες!Εβαλα τον μικρουλη για υπνο,ειδα και το νησι, μαζεψα και λιγο το σπιτι και τωρα μπηκα να σας διαβασω λιγο.

Αλεξανδρα περαστικα στην μαμα σου!

Μραβο στον Νικολα μας που τρωει!!!Κυριος σε ολα του!

Μαρακι τραβας τρελο ζορι ε?Τι να πω?Δυσκολα τα πραγματα!Δεν πειραζει βρε Μαρακι αφου μπορει η πεθερα ας κανει καμια δουλεια!Δεν ειναι κακο!Στη δουλεια εισαι!Δεν πας βολτα!Ποσα να κανεις εσυ πια?Οσο για αυτο που λες οτι απομακρυνεται δεν ξερω τι να πω.......με πληγωνει και μονο που το διαβαζω!Δεν θα αντεξω και να το ζησω!Αν και προς το παρον λειπω λιγες ωρες απο το σπιτι.Αλλα τι στο καλο ρε γαμωτο?Μαμαδες τους ειμαστε δεν γινετε να απομακρυνθουν!!!Ισα ισα θα τους λειπουμε τοσες ωρες και θα μας ζητανε πιο πολυ:confused::confused:Ουφ!!!

Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω.....

Καληνυχτα μανουλες!!!Ονειρα γλυκα!

καλημέρα μανουλίνια και μπεμπόνια....η Αναστασία από χθες είναι με αντιβίωση:confused::confused:ήταν άρρωστος ο μπαμπάς μας και μας κόλλησε παρόλο που τον είχαμε σε καραντίνα...κυκλοφορεί μια ωραία ίωση και είναι όλοι άρρωστοι....έχουμε και τα δόντια και είμαστε ΟΛΗΗΗΗΗΗ μέρα στη γκρίνια...περαστικά σε όλες και όλους πάω να σιδερώσω....

Grya.jpgGryap3.png

πηγα της πηρα κ αυτα τα μπισκοτα της nutricia αλλα δεν ειναι πολυ σκληρα,κ μολις βραχουν πολυ κοβονται κομματια κ θελει πολυ προσοχη.

Καλημέρα! Κι εμείς πήραμε τις προάλλες αυτά τα μπισκότα και ο Λευτεράκης τα τσακίζει! Τα τρίβει στο δόντι και τσακ τσακ τα κόβει. Βάζω λοιπόν δάχτυλο και βγάζω τα απομεινάρια από το στόμα για να μην μου πνιγεί. Του δίνω το μπισκοτάκι και τον κοιτάω στα μάτια μέχρι να το τσακίσει, ευτυχώς γρήγορα.

mU4Ep3.png

καλημέρα μανουλίνια και μπεμπόνια....η Αναστασία από χθες είναι με αντιβίωση:confused::confused:ήταν άρρωστος ο μπαμπάς μας και μας κόλλησε παρόλο που τον είχαμε σε καραντίνα...κυκλοφορεί μια ωραία ίωση και είναι όλοι άρρωστοι....έχουμε και τα δόντια και είμαστε ΟΛΗΗΗΗΗΗ μέρα στη γκρίνια...περαστικά σε όλες και όλους πάω να σιδερώσω....

Καλημέρα και περαστικούλια στην Αναστασία!

Έφτιαξα το μηχανάκι για να κυκλοφορώ άνετα στην πόλη και έπιασαν τα κωλόβροχα και δεν μπορώ να κουνίσω. Άνοιξαν οι ουρανοί πάλι σήμερις. Έλεος! Ας σταματήσει επιτέλους. Σήμερα έχουμε και παιδίατρο.

Δεν προλαβαίνω να σας γράφω νέα. Τα τελευταία μας είναι ότι ο Λευτεράκης στέκεται και κρατιέται από τους 2 κρίκους του πάρκου. Δεν μπορείς πλέον να τον αφήσεις ξαπλωτό. Σταμάτησε να τον ενδιαφέρει και το μπουσουλητό και μόνο όρθιος θέλει να καμαρώνεται.

Με τον Γ. λίγο χάλια αλλά το παλεύουμε/παλεύω. Δεν έχω και πολλά να σας πω γι αυτό. Άλλαξε πολύ η σχέση μας από όταν ήρθε το παιδί.

Δουλειά καλά, μπήκα επιτέλους σε μια σειρά.

Από φαγητό τρώμε φρούτα για πρόγευμα, χορτόσουπα το μεσημέρι και φαρίν λακτέ το απόγευμα. Τις υπόλοιπες 3 φορές τρώμε από 180-200μλ γάλα μητρικό. Επειδή βγάζω περισσότερο γάλα και πλέον δεν το καταψύχω, μερικές φορές του δίνω επιπλέον γάλα αντί της φαρίν λακτέ ή αντί για πρόγευμα.

Ξέχασα να σας πω ότι λέμε και μπαμπά συνειδητά! Φωνάζει δλδ τον μπαμπά και έρχεται!Το μαμά το παλεύουμε ακόμα...

Αυτά για σήμερα, πλένω πουλόβερ από χθες. Φιλάκια!!!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Προσπαθώ να αρχίσω διάβασμα αλλά όλο μια αφορμή βρίσκω και το αφήνω!

Nicole περαστικά στην Αναστασία!

AlexandraK περαστικά στην μαμά σου.

Angicat ο Λευτεράκης έκανε μεγάλες προόδους! Όσο για τις σχέσεις με τους συζύγους όλες νομίζω βλέπουμε διαφορές μετά το παιδί. Δεν θα μπορούσε να γίνει κ διαφορετικά, αφού κι εμείς οι ίδιες αλλάξαμε.

Μαράκι κι εγώ το ίδιο νιώθω με την μικρή, αλλά σκέφτομαι ότι κι εγώ μεγάλωσα με γονείς που δούλευαν πάντα πολλές ώρες και δεν νομίζω αυτό να επηρέασε την σχέση μας. Πάντως αναπληρώνω χρόνο με την μικρή την νύχτα που κοιμόμαστε την περισσότερη ώρα μαζί, χθες ξύπνησε μου έπιασε σφιχτά ένα δάχτυλο και αποκοιμήθηκε...έλιωσε η μανούλα!

Ουφ, αυτά θυμάμαι! Χθες είδα κι εγώ το νησί, δεν έκλαψα παραδόξως! Μετά είδα την ανατομία της πεσκανδρίτσας (master chef) και κοιμήθηκα.

mWsZp3.png

Kαλημέρα και από εμάς μανούλες!

Δέσποινα ασε το λαπτοπ και πιάσε το βιβλίο! Άντε να δίνεις το καλό παράδειγμα, μπας και ακολουθήσουμε και εμείς!

Δέσποινα82 καλοφώτιστος ο Αναστάσης σας, να είναι γερό και δυνατό μωράκι. Δεν πειράζει μωρέ που έκλαψε, θα τη θυμάσαι με γλύκα την βάφτιση, μην στεναχωριέσαι!

Νικόλ περαστικά στην Αναστασία, δεν της έφταναν τα δοντάκια, ήρθε και συμπλήρωσε και η ίωση.Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα!

Αλεξάνδρα περαστικά στη μανούλα σου!

Μαράκι αργά ή γρήγορα όλες θα βρεθούμε στη θέση σου και όλες τις ίδιες σκέψεις θα κάνουμε. Σκέψου οτι πανω από όλα οι ώρες στη δουλειά είναι για να μπορείς να προσφέρεις το καλύτερο στο μωράκι σου και προσπάθησε να κρατάς λίγη ενέργεια για την Αθηνούλα σου, έτσι ώστε οι ώρες σας μαζί να είναι χαλαρές και ευχάριστες

Κάτι άλλο δεν θυμάμαι, παω και εγώ να κανω καμιά δουλειά και ελπίζω να τα πούμε και αργότερα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα και από εμένα μανούλες.

Νικόλ μου περαστικά στην Αναστασία μας! Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά...

Εμένα ο μικρός μου ρε γαμώτο συνεχίζει το βήχα. Και εγώ τα ίδια... βήχα και μπούκωμα.

Αλεξάνδρα μου περαστικά στην μανούλα σου.

Αννα μου άκου ντράπηκες; Και τι απάντησει ήταν αυτή που σου έδωσε; Μερικοί γιατροί είναι πολύ απότομοι...

Βικάκι για το μπούκωμα του μικρού βάζουμε ορό και τραβάμε τις μυξούλες.

Μαράκι σε καταλαβαίνω... Είναι δύσκολο να εχεις παιδί, να δουλευεις και έχεις να συντηρήσεις κ το σπίτι... Θα τους βρεις τους ρυθμούς σου. Και να μην ντρεπεσαι αν η πεθερα σου κάνει ξεσκόνισμα κ σκούπισμα. Να το χαίρεσαι!

Διαβάζω, διαβάζω και δεν θυμάμαι τι ήθελα να γράψω...

Δεν σας είπα!!! Την Κυριακή κάναμε για πρώτη φορά κούνια και μας άρεσε!!!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Ευχαριστώ για τα περαστικα! Χθες το απογευμα δεν μπήκα γιατι έκανα την νοσοκομα! Πήγα σουπερ μαρκετ, αγόρασα φρούτα κ.λ.π. γύρισα έφτιαξα κοτοσουπα, του εστιψα μια πορτοκαλαδα, τον έτριψα με βιξ και σήμερα είναι περδίκι!

Νικολ περαστικά στην Αναστασια μας :(

Μαράκι σιγουρα περνάς πολύ δύσκολα αλλά μην το ξαναπεις ότι θα χάσεις την επαφη με το παιδι σου. Την μάνα δεν την αντικαθιστά κανείς!!! Και πόσο μάλλον την αγάπη της μανας! Να μην το σκεφτεσαι καθόλου και στενοχωριέσαι!

Αλεξάνδρα περαστικά στη μαμα σου.

Αντε να κεράσω πρωινο μπας και ξυπνήσετε κι οι υπολοιπες!!

joeys+bilder+015.jpg

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μανούλες!!! Ευχαριστώ για τα περαστικα! Χθες το απογευμα δεν μπήκα γιατι έκανα την νοσοκομα! Πήγα σουπερ μαρκετ, αγόρασα φρούτα κ.λ.π. γύρισα έφτιαξα κοτοσουπα, του εστιψα μια πορτοκαλαδα, τον έτριψα με βιξ και σήμερα είναι περδίκι!

Νικολ περαστικά στην Αναστασια μας :(

Μαράκι σιγουρα περνάς πολύ δύσκολα αλλά μην το ξαναπεις ότι θα χάσεις την επαφη με το παιδι σου. Την μάνα δεν την αντικαθιστά κανείς!!! Και πόσο μάλλον την αγάπη της μανας! Να μην το σκεφτεσαι καθόλου και στενοχωριέσαι!

Αλεξάνδρα περαστικά στη μαμα σου.

Αντε να κεράσω πρωινο μπας και ξυπνήσετε κι οι υπολοιπες!!

joeys+bilder+015.jpg

Eυχαριστούμε!!!!!!!!! :D:D:D

Περαστικά στο Νίκο! Οι άντρες δεν είναι να αρρωσταίνουν πάντως... Είναι χειρότεροι και από παιδιά. :mad::mad::mad:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...