Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Αννα μου εννοειτε οτι κακως ντραπηκες!!Τι παει να πει δεν ειναι επειγον?Και τι να το ταισω το παιδι επρεπε να την ρωτησεις?Εγω παντως του δινω μοσχαρι-πατατα-καροτο-κολοκυθι, και στο τελος μια κουταλια λαδι και λιγο λεμονι.

Αυτες τις μερες το τρωει με πολυ ζορι το φαι και πηρα τηλεφωνο τον γιατρο ο οποιος μου ειπε οτι μαλλον δεν πειναει την ωρα που του το δινω και να τον αφηνω να κλαιει για να τον ταισω:confused::confused::confused:Πηρα και την φιλη μας την παιδιατρο τηλεφωνο να την ρωτησω το ιδιο πραγμα και μου ειπε οτι ισως να τοθ πεφτει βαρη το μοσχαρι και γι αυτο να μην το θελει και να του δινω σκετα λαχανικα για λιγες μερες!Αντε βγαλε ακρη τωρα............τι να κανω εγω ΟΕΟ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσακια!

Εμεςι περάσαμε ένα ωραιο σκ (αν και άρχισε να με ποναει ο λαιμός και να έχω και καταρροή αλλα το παλέβω). Χτες πήγαμε στο νονό μας στην Αλεξανδρούπολη , είχε υπέροχη μέρα και πήγαμε για καφεδάκι και φαγητο! Η μικρή μια κυρία!!!! Πέρασαμε υπέροχα! Μας έδωσε και τον σταυρό μας, που έινια πολύ όμορφος και ακούσαμε και το τραγούδι που μας ετοίμασε για τον γαμο! Εκτος απο δάσκαλος ειδικης αγωγης γράφει κα ιστίχους και με μια συναδελφο του μουσικο μας ετοίμασαν ένα τραουδι για να χορέψουμε στο γάμο! Ηταν πολύ όμορφο και συγκινητικο αυτο που έκανε!

Σήμερα πήγαμε να δούμε και βαπτιστικα βρήκα κάποια άλλα θα ρθει και ο νονος μας το Σάββατο να τα δει και αυτος. όλο το πακετο μαζι με ρούχα για το ξελάδωμα βγαίνει 450. Καλά δεν είναι??

Δεσποινα καλοφώτιστος να είναι ο Αναστάσης!! Και δυστυχως τα κλάμματα είναι κάτι αναμενόμενο στη βάπτιση!

Πολύ καλός ο κουμπάρος!!! Θα περάσετε πολύ ωραία στο γάμο σας!!!

Η τιμή μου φαίνεται μια χαρά!!! Στον Ναρλή τα είδες και είναι τοσο καλή η τιμή?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Πολύ καλός ο κουμπάρος!!! Θα περάσετε πολύ ωραία στο γάμο σας!!!

Η τιμή μου φαίνεται μια χαρά!!! Στον Ναρλή τα είδες και είναι τοσο καλή η τιμή?

οχι δεν τα έιδαμε στο ναρλη, εδω στην Ξάνθη στα gellino πρέπει να χει και στην Αθήνα απο όσο ξέρω.

Και γω το ελπίζω να περάσουμε ωραια στο γαμο!

Εν τω μεταξυ στο γαμο απο όσο τα υπολογισα θα έχω περιοδο :mad: αλλα ευτυχως πήρα το γιατρο μου και απο οτι μου είπε υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε αρκει να τον ξαναπάρω τηλ καμια βδομαδα πριν την αναμενόμενη ημερομηνια! Ευτυχως! Γιατι δεν θα το άντεχα να έχω και περιοδο!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

οχι δεν τα έιδαμε στο ναρλη, εδω στην Ξάνθη στα gellino πρέπει να χει και στην Αθήνα απο όσο ξέρω.

Και γω το ελπίζω να περάσουμε ωραια στο γαμο!

Εν τω μεταξυ στο γαμο απο όσο τα υπολογισα θα έχω περιοδο :mad: αλλα ευτυχως πήρα το γιατρο μου και απο οτι μου είπε υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε αρκει να τον ξαναπάρω τηλ καμια βδομαδα πριν την αναμενόμενη ημερομηνια! Ευτυχως! Γιατι δεν θα το άντεχα να έχω και περιοδο!!

Κι εμένα το μεγάλο μου άγχος ήταν αυτό! Αλλά τελικά ήμουν έγκυος κι ετσι δεν είχα φόβο :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Γύρισε ο άντρας μου πριν από λίγο (τον περιμενα κατα τις 9.30 με 10) γιατί νιώθει κρυωμένος... Τον πονάει ο λαιμός του λέει παρα πολύ... Πυρετό δεν έχει ευτυχως! Πάντως έχει πολύ πλάκα όταν είναι αρρωστος όλο αχ και ουχ είναι :tongue::tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ολες κι έχετε εξαφανιστεί??καλά ε!πολύ βροχή!!φαγαμε τραχανά και έκανα κι ένα κέικ!δεν πάω πουθενά σήμερα!

Άννη μου ελπιζω να μην αρρωστησει ο άντρας σου! κυκλοφορεί πολύ η παλιο ίωση!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΟΛΕΣ??????

ΑΝΝΥ ΨΕΚΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια!!!

Καλοφώτιστος ο μικρός Αναστάσης!!!!

Κι εμένα η μπουμπούκα μου μόνο κάθεται...και αυτό με λίγη βοήθεια...

Ο γιατρός μου είχε δώσει γραπτές οδηγίες για τα γεύματα...πράγματι ο καθένας λέει διαφορετικά...εμείς την πρώτη εβδομάδα βράζαμε το μοσχάρι με τα υπόλοιπα αλλά δεν αλέθαμε το μοσχάρι...την δεύτερη εβδομάδα προσθέσαμε και μοσχάρι...και την τρίτη εβδομάδα ξεκινάμε και κοτοπουλάκι...και το πρόγραμμα θα έχει 4 μέρες μοσχάρι...2μέρες κοτόπουλο...και τη μέρα που είναι κενή γάλα...

:-(:sad:Egv eimai edv alla mallon monh moy

μια ωρα μετα το φαγητο της γκρινιαζει για να κοιμηθει και δεν μπορει πολυ κλαμα ρε παιδι μου.Το κανει πολλες μερες και δεν την παλευω πωπω γκρινια:-(:sad::-(:sad::-( τα νευρα μ κ ειμαι κ μονη μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Ο καιρός είναι για χουχουλιασμα οντως! Από πρωινα θα προτιμήσω της Βίκυς γιατι ήταν πιο χορταστικό :tongue::tongue::tongue:

Βάσω εγώ παίρνω το φαγητο μαγειρεμένο και λιωμένο από το σπίτι και το βάζω σε ένα ειδικό θερμό της Chicco για φαγητο! Και τον ταιζω στο καροτσάκι του μια χαρα!

Ελισσάβετ μου ούτε εμένα μπουσουλάει ακομα, κι απο ότι ξερω και πολλά ακομα μωρά!!! Αν κοιτάξεις βιβλία για την ανάπτυξη του μωρου όλα λένε τον 8 με 9 ότι ξεκινάνε!

καλη ιδεα το θερμος ειναι για να κρατα το φαγητο ζεστο φανταζομαι ε?

ελισσαβετ μην ακους καμια ''κατινα''!!!το καθε παιδι ειναι διαφορετικο!αλλα δεν μπουσουλανε καν!αλλα πανε με τον κωλο προς τα πισω!αλλα σερνονται!αλλα περπατανε!ακου εκει η καθεμια το μακρυ της κ το κοντο της!

εγω την ταισα χθες φαριν λακτε στο σπιτι μιας φιλης ,στο καροτσι κ τα πηγμε παραδοξως μια χαρα. κ σημερα εφαγε ολη την φρουτοκρεμα κ την φαριν το απογευμα!!!γεαααααα:-P:razz:

πηγα της πηρα κ αυτα τα μπισκοτα της nutricia αλλα δεν ειναι πολυ σκληρα,κ μολις βραχουν πολυ κοβονται κομματια κ θελει πολυ προσοχη.παντως παιξαμε λιγο κ περασε η ωρα;)

εμεις λαχανικα θα ξεκινησουμε σε καμια 15 μερες,οποτε δεν ξερω να σας πω...αλλα οπως παντα καθε γιατρος λεει τα δικα του:mad::-x

Αννυ,περαστικα στον Νικο.βαλτον λιγο καραντινα κ πλακωσε τον στα ντεπον κ στο τσαι.εγω ημουν χαλια 2 βδομαδες.:-(

τι αλλο ηθελα???:confused::confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εμείς ακόμη δεν είμαστε για να φάμε έξω....γινόμαστε χάλια...:confused:

kai εμεις απο τα ίδια γιαυτο αναρωτιέμαι --και το καροτσι φοβαμαι οτι θα το κανει χάλια και αυτα βαφουν κιόλας κριμα ειναι να τα χαραμισουμε. την τελευται φορα που εφαγε εκτος σπιτιυ ειχα κουβαλίσει μαζι πετσέτες του μπάνοιυ για να καλύψω το καροτσι για απο φυγη λεκεδων-ειμασταν λίγο τσιρκο αλλα τι νακάνω?????:-P:razz::-P

Εμείς ακόμη δεν είμαστε για να φάμε έξω....γινόμαστε χάλια...:confused:

Αλεξανδρα εσυ μου ειπες για το τζαμπο ε?ευχαριστω..λεω να παω αυριο...

κατι ειπες για νοσοκομια κ την μαμα σου αν θυμαμαι καλα?

ελπιζω να περασε οτι κ να ηταν κ να ειστε καλα τωρα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...