Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ μανουλιτσες!!μολις σηκωθηκα!οχι γιατι ειμαι τεμπελα,αλλα γιατι παλι κοιμηθηκα 3,30 η ωρα! ειδα και τα 2 επεισοδια της 10ης εντολης,την ΑΓΑΠΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ και ο,τι αλλη επαναληψη ειχε!

τι κανετε εσεις?εγω δεν εχω μαγειρεμα σημερα θα παμε να φαμε στην πεθερα μου κοτα γεμιστη στο φουρνο!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλίτσες

ολες καλα?

Εγω εχω ενα θεματακι 2 βδομαδες τωρα... ο Στελιος ερχεται στο κρεβατι μας ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ!

Τον παμε πισω και 2 και 3 φορες μες τη νυχτα, ωσπου κι εμεις θελουμε να κοιμηθουμε, δεν αντεχουμε και τον αφηνουμε μαζι μας... Δεν ξερω τι να κανω...Και σκεφτειτε οτι τωρα δεν δουλευουμε και σηκωνομαστε και καποιες φορες...αργοτερα, τι θα γίνει?

Αφηστε που φοβαμαι πως οταν ερθει με το καλο η μπέμπα...μην τυχον την "επισκεφτει" πρωτη στην κουνια και ερθει μετα σε εμας... Τα μικρα για όλα είναι ικανά.

QuW0p3.png

Irev προσπάθησε να ακολουθήσεις της οδηγίες της "Νταντάς Πρώτων Βοηθειών": http://www.supernanny.com/TV-Show/Clips/Clips/Sleep-Separation-Technique.aspx και http://www.supernanny.com/TV-Show/Clips/Clips/Stay-in-Bed-Technique.aspx

Το παρακολουθώ όποτε μπορώ και νομίζω ότι οι τεχνικές της βοθηάει πολύ!

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες με τις όμορφες κοιλίτσες!!! Τι γίνεται με το διαγωνισμό μας;;;

Και εγώ του '81 είμαι και είναι το πρώτο μου.... Τώρα ή στα 28 μου θα γεννήσω ή στα 29... Θα δείξει!!! Λέτε να γεννήσω το γιο μου στα γεννέθλιά μου ακριβώς;;; Τέλεια!

Χτες βγήκαμε με κάτι φίλους για καφεδάκι και φαγητό αλλά τρελάθηκα από το κρύο...

Σήμερα φάγαμε στην πεθερά μου και τώρα περιμένω πότε θα ξυπνήσει ο αντρούλης μου να ανάψει το τζάκι!!!

irev μου αν συνεχίσει να το κάνει ο Στέλιος σου, πες το και στον παιδίατρο...

Για το στήθος τώρα... Και εμένα γύρω από τη θηλή είναι ξερά... αφού μου λεει ο άντρας μου, γιατί είναι έτσι σαν βρωμιά;;; Οταν πάω να το καθαρίσω πονάω... και με το μπάνιο δεν φεύγει... και χτες που έτριψα λίγο την μια θηλή βγήκε μια κουκιδίτσα άσπρο υγρό...

Χρόνια πολλά στις Αντωνίες και τους Αντώνηδες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

και εγώ εδώ κοριτσάκια! Τελειώσαμε το βάψιμο, συμμαζέψαμε και τώρα ξεκούραση.

Καλό βγήκε το χρώμα ίσως το φανταζόμουν λίγο διαφορετικό αλλά όταν θα μπουν και τα διακοσμητικα, κουρτίνα και χαλάκι θα αλλάξει. οπότε Τρίτη απόγευμα πάω να δω για κουρτίνα και σιγά - σιγά και τα υπόλοιπα.Αρχες Φλεβάρη σταματάω και τη δουλειά οπότε θα έχω πάρα πολύ χρόνο ελεύθερο για αγορές.

Χτες πήγαμε στην κοπή πίτας που έκαναν στο δήμο (είπαμε επαγγελματικές υποχρεώσεις) και στάθηκα άτυχη, για το φλουρί τραβούσαν κλήρο λοιπόν εγώ είχα το 219, και κληρώθηκαν το 216,218 και 220!!! Πάνε οι τρεις μέρες που θα κέρδιζα!!!!:(:(

irev μου μάλλον θα περνάει κάποια φάση ο μικρός,μήπως είδε κανέναν εφιαλτη και τρόμαξε?πάντως να μην τον κρατάτε να τον πηγαίνετε πίσω στο κρεβάτι του.

εσείς τι κάνετε?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

E ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕς.

ΓΙΑ ΗΛΙΚΕς ΑΚΟΥΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΕς ΜΙΚΡΟΜΑΝΕΣ ΕΙΣΤΕ Ε, ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΓΧΗ. ΕΓΩ ΧΤΥΠΩ ΚΑΜΑΠΑΝΑΚΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 33 ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΠΟΚΤΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 43 ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ !!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΩΡΙς ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΟΡΕΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥς!!!:-P

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙς ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΥΣΡΙΑΚΗ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥς ΝΑ ΦΑΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ!!!!!

Καλό βγήκε το χρώμα ίσως το φανταζόμουν λίγο διαφορετικό αλλά όταν θα μπουν και τα διακοσμητικα, κουρτίνα και χαλάκι θα αλλάξει. οπότε Τρίτη απόγευμα πάω να δω για κουρτίνα και σιγά - σιγά και τα υπόλοιπα.Αρχες Φλεβάρη σταματάω και τη δουλειά οπότε θα έχω πάρα πολύ χρόνο ελεύθερο για αγορές.

Χτες πήγαμε στην κοπή πίτας που έκαναν στο δήμο (είπαμε επαγγελματικές υποχρεώσεις) και στάθηκα άτυχη, για το φλουρί τραβούσαν κλήρο λοιπόν εγώ είχα το 219, και κληρώθηκαν το 216,218 και 220!!! Πάνε οι τρεις μέρες που θα κέρδιζα!!!!:(:(

irev μου μάλλον θα περνάει κάποια φάση ο μικρός,μήπως είδε κανέναν εφιαλτη και τρόμαξε?πάντως να μην τον κρατάτε να τον πηγαίνετε πίσω στο κρεβάτι του.

εσείς τι κάνετε?

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΣΕΙΡΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΠΛΛΥΝΤΗΡΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια.

Τι κάνετε; Πολυ κρυο σημερα και μας βλεπω ολες μαζεμενες στο cafe.

Σημερα εχω ρεπο και περιμενω κοσμο οποτε εχω αρχισει απο το πρωι τις δουλειες που τελειομο δεν εχουν.

Μιας και πιασαμε το θεμα τις γεννας θελω να πω κι εγω τον πονο μου.Φοβαμαι πολυ την περιπτωση καισαρικης.Εγω λογω μεγεθους του παιδιου θα με βαλει να γεννησω νωριτερα με τεχνιτους κι αν το παιδι λογω του οτι δεν ειναι η ωρα του δεν θελει να βγει;Δε με φοβιζει ο φυσιολογικος τοκετος αλλα περισσοτερο με φοβιζει η καισαρικη.Τα ραματα στο περινεο απ οτι εχω ακουσει απο εμπειριες δεν ενοχλουν ουτε πονανε τοσο οσο η τομη της καισαρικης.Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου και φυσικα να εχω ενα υγιεστατο μωρο.

Ζηλευω που εχετε ηδη στησει τα παιδικα σας δωματια και εχετε ψωνισει τοσα πραγματα. Εγω δεν εχω αδεια και προσπαθω στα ρεπο και στα κενα να δω και να αγορασω κατι.

Αυτη την εβδομαδα εκανα μια μικρη εξορμιση για κουνιες στρωματα καροτσακια ΚΤΛ.

Κατι που σας αφορα ολες οσες διαλεγετε καροτσακια perego μας ειπε ενας πωλητης οτι ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ PEREGO ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.Ο τροπος να τα αναγνωρισεις ειναι το καταστημα πωλησης.

Γιατι νομιζω οτι ειναι πανακριβα τα perego;Αληθεια χρειαζεται τοσο ακριβο καροτσι για τη βολτα του για ενα χρονο το μωρο; Εχει κατι που δεν ξερω παραπανω εκτος απο φυγουρα;

Ακομα η καλαθουνα χρειαζεται ή οχι δεν εχω καταλαβει.

Εμενα μου φαινεται τελειως περιτη.Καταρχας το πιο σωστο για τη μεταφορα του ειναι το καθισματακι αυτοκινητου για τη μετακινηση απο το νοσοκομειο στο σπιτι μεσα στο αυτοκινητο κι αυτο δεμενο.Ειναι το μονο που μπορει να το κρατησει ασφαλες σε περιπτωση ατυχηματος η καλαθουνα αν εχω κουνια για τον υπνο σε τι αλλο θα μου χρειαστει;

Νομιζω οτι μπαινουμε σε ενα τρυπακι και μαζευουμε πραγματα γεμιζουμε ενα σπιτι και μετα θελει το μωρο να μπουσουλισει να παιξει και δεν χωραει πουθενα.Εκτος αυτου εγω φανταζομαι οτι ολο αγκαλια θα θελω να τον εχω αντε να του παρω κι ενα ριλαξ κουνια για να ξεκουραζομαι εγω περισσοτερο κι οχι το μωρο.

Μου εδωσαν κατι ρουχαλακια για το μωρο μου βρε κοριτσια τι να πω αθλια.Δεν νωμιζω να ειμαι εγω τοσο μιζερη.Ολα ηταν απο τα jumbo και απο τα πολλα πλυσιματα ηταν γαριασει και ξεβαψει.Ρουχα και ειδικα φανελακια θα τα παρω καινουρια.Αυτα που μου δωσανε ντρεπομαι και να τα δωσω και σιγουρα δεν θα τα χρησιμοποιησω.

Πολλα εγραψα παλι.Παω να συνεχισω τις δουλειες μου.Φιλια.

ΤΖΟΑΝΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΥΣΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥς ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ. ΑΝ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ

Απο ΙΩΑΝΝΑ

Όλη τη μέρα το μυαλό μου επεξεργαζόταν 1000 διαφορετικά θέματα και πιθανότητες... Αυτό ή εκείνο; Αν συμβεί αυτό; Αν εκείνο; Για πράγματα του μωρού, της κλινικής, του τοκετού, του θηλασμού, πράγματα που θα χρειαστώ εγώ κι ένα σωρό άλλα...

Ε, φτάνει... Ό,τι γίνει! Εμείς να είμαστε καλά...!

Κι οι ορμόνες μου εδώ και λίγες μέρες δεν βοηθούν...

Ιωανναμου και εγω το παιρνώ σχεδόν καθημερινα αυτο το μαρτύριο με τις χιλιες δυο πιθανότητες να παιρνουν συνεχειααπο το μυαλό και ναμη μας αφήνουν σε ησηχία. Νομίζω το σημαντικοτερο ειναι να εχουμε καλή συμπαρασταση απο τους συντροφους μασ

εσείς τι κάνετε?

taniabell Μου κ εμεις οταν το βαψαμε μου δεν μου φαιοταν κ πολυ ωραιο!απο την μια νομιζα οτι ηταν πολυ εντονο κ απο τν αλλη νομιζα οτι ηταν σαν γρασιδι!μολις μπηκανε τα πραγματα ομως αλλαξε τελειως!!!

angie μου μολις το ταχτοποιησω θα βαλω φοτο!

σμουτσ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...