Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεσποινα (82) να σου ζησει το νεοφωτιστο παιδακι. Μη στεναχωριέσαι που εκλαιγε. παιδακι ειναι κατι δεν θα του πηγαινε καλα εκεινη την ώρα τωρα πάει περασε.

Δεσποινα( 77) κατι για εκδρομη στο Λονδινο ακουσα????? Λιγο μακρυα δε πέφτει???? δεν ειναι δυσκολο να αφησουμε για μερες τα μωρα πίσω ???δεν ξερω εγω ακομα δε νιωθω ετοιμη να το κανω!!! Όμως κακα τα ψεματα ποσο μου εχουν λειψει οι εκδρομουλες!!! πρεοει να προσεχουμε και τη σχεση μας βρε κοριτσια με τους αντρες μας και να ανανεωνομαστε λιγακι ειτε με εκδρομουλα ειτε με οτιδηποτε.... Δικιο εχετε

εμεις εχθες πηγαμε Τριπολη (απο Αργος ειναι 45 λεπτακαι περασαμε καλα με τη μέμπα φυσικα μαζιμας. Νομιζω χρειαζεται καλος συντοσνισμος για να παιρνουμε κ τα μωρα μαζι

Ερωτηση Εσεις που αρχισατε κ δινετε φαγητο αν καπου θελετε να πάτε παιρνετε κ το φαγητο μαζι??? και που τα βαζετε να καθονται οταν ειναι εξω ???? Ειναι δυσκολο???? :confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντζυ ,Δημητρουλα και Βικυ καλημερα αλλα μου ανοιξατε την ορεξη για εκδρομη σε χειμωνιατικα θερετρα και σαλε..............:P:p:p:p

Τι ωραια κ ζεστουτσικα δωματια ειναι αυτα???

Λεφτα καικαλη ευκαιρια δωστε μου και εφυγα .......

Τελεια δεν θαναι εκει:confused::confused:

Καλημέρα μανουλίτσες!

Εδώ έχει μια λιακάδα που ταιριάζει μόνο με φραπέ στην παραλία. Τζάκια, κουβερτούλες κλπ αργούν μάλλον ακόμα!

Μετά από ένα πολύ κουραστικό σκ αναμένεται μια εξίσου κουραστική εβδομάδα :-(

Έτερο Δεσποινάκι επίσης χαρούμενα μηνογενέθλια!

Κοριτσάρες μου όσες ετοιμάζεστε να πάτε δουλειά ευχαριστηθείτε τα μπουμπουκάκια σας όσο μπορείτε , Βικάκι ακούς;

Καλημερα Δεσποινα(αν κανω λάθος συγνωμη μπερδευομαι με ταονοματα)

Απο ποιο μερος της Κυπρου εισαι???? και με ι ασχολεισαι ???συγνωμη δεν εχω παρακολουθησει την πορεια σου----φιλια

Δεσποινάκι καλημέρα! Άστα δεν λέγεται η στεναχώρια που θα γυρίσω... ότι και αν κάνω σκέφτομαι τί θα γίνεται αν λείπω. Τα ίδια όμως σκεφτόμουν και όταν ήμουν έγκυος και ορίστε, όλα πήγαν καλά. Θα ήθελα να καθόμουν 1 χρόνο ας πούμε ακόμα, αλλά όχι παραπάνω γιατί βίδα είναι και γυρίζει όλη μέρα στο σπίτι......

Χαρούμενα μηνογεννέθλια και στην άλλη μας Δέσποινα, αχ τα μισά θυμόμουν χτες βράδυ συγχωρέστε με, έχω και μια ηλικία, είμαι από τις γηραιότερες ε? :wink:

Σε ποσες μερες γυρνας βρε Βικυ???? Ειναι αναποφευκτο!!! σκεψουν αν δεν υπηρχε καθολου δουλεια και τα οικονομικα ειναι δυσκολα αλλαόπως ορθοτατα λες ΒΙΔΑ ειναι και γυριζει πανευκολα μαλιστα.....:-P

οσον αφορα για το γηραιοτερη δεν νομιζω ---εχω κλεισει τα 33 και παω 34:sad:σνιφ σνιφ μεγαλωνουμε

Καλημέρα κορίτσια.

Έχω ένα θέμα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ο μικρός μου δεν μπουσουλάει, δε σηκώνει την κοιλίτσα από το πάτωμα, μόνο σέρνεται.

Σύμφωνα με κάτι φίλες της μαμάς μου θα έπρεπε να μπουσουλάει.Να ανησυχώ;Μήπως να το πω στο γιατρό;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Χαζιάάάα!!!!εννοεί προτιμάει το δικό σου πρωινό!!Τη φωτο!!χιχιχιχχι!!(μα ποσο έξυπνη ειμαι σήμερα,δε μπορώ!):D

καμ του μι για να τη βρεις~!!χαχα!! δε σας μιλάω γιατι δε με αγαπάτε πια....

θυμιστε μου να μην οργανωσω τελικα αυτο το ρεφενέ τραπέζι που έλεγα(σαν απειλη δεν ακούγεται αυτό???χοχο!!:lol::lol:)

Χαχαχαχα!!! :lol::lol::lol: Καλά δεν πήγε το μυαλό μου!

X4pTp3.png

Καλημέρα!!! Ο καιρός είναι για χουχουλιασμα οντως! Από πρωινα θα προτιμήσω της Βίκυς γιατι ήταν πιο χορταστικό :tongue::tongue::tongue:

Βάσω εγώ παίρνω το φαγητο μαγειρεμένο και λιωμένο από το σπίτι και το βάζω σε ένα ειδικό θερμό της Chicco για φαγητο! Και τον ταιζω στο καροτσάκι του μια χαρα!

Ελισσάβετ μου ούτε εμένα μπουσουλάει ακομα, κι απο ότι ξερω και πολλά ακομα μωρά!!! Αν κοιτάξεις βιβλία για την ανάπτυξη του μωρου όλα λένε τον 8 με 9 ότι ξεκινάνε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Έχω ένα θέμα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Ο μικρός μου δεν μπουσουλάει, δε σηκώνει την κοιλίτσα από το πάτωμα, μόνο σέρνεται.

Σύμφωνα με κάτι φίλες της μαμάς μου θα έπρεπε να μπουσουλάει.Να ανησυχώ;Μήπως να το πω στο γιατρό;

Μην ακούς τις φίλες της μαμά σου πλιζ. Ο,τι θέλει λέει ο καθένας. Τι ανακατεύονται;;;;;;

Μια χαρά είναι το παιδί. Το καθένα έχει το δικό του ρυθμό!

X4pTp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

΄καλημέρα μανούλες και μωράκια! καλή εβδομάδα!

λοιπόν, δέσποινα χαρούμενα μηνογενέθλια! άκου 7 μηνές! κοντεύουμε όλεςτους 7 αλλά ειναι τόσο μεγάλο νουμερο, μου φανταζε πάντα τόσο μακριά! να σου ζησει!

δεσποινα, να σου ζήσει ονέοφώτιστος αναστάσης (αν δεν κάνω λάθος), δεν πειράζει που έκλαιγε, ενταξει τρόμαξε λιγο αλλα μετα απο καιρί θα θυμασαι μονο τα χαριτωμένα!

βικάκι ακόμα δε μιλάτε μετον αντρουλη; σε νιωθω απόλυτα, οταν συμβανει κατι τετοιο γινομαι χαλια, κλαιω συνέχεια.:-(

ελισαβετ δεν υπαρχει κανονας. μη στεναχωριεσαι καθολου. και αλλα παιδια περπατανε στους 8 μηνες. τι δηλ να αρχισουμε να κλαιμε ολες; ελα, μη σκεφτεσαι τετοια. ασε που καποια παιδακια κατευεθειαν περπατανε παρα μπουσουλανε.

τι αλλο;ηθελα σημερα να ξεκινησω χορτοσουπα. δε θυμομουν ομως τι μου ειχε πει ακριβως οποτε την πηρα τηλ. της λεω ειχαμε πει πατατα καροτο μονο; σελινο δε βρηκα βιολογικο, πειραζει να βαλω μαιντανο; να βαλω και λιγο λεμονι και λαδι στο τελος; μου λεει οχι μαιντανο αλλα αυτο τωρα δεν ειναι επειγον για να μιλαμε στο τηλ και να τα πουμε το απογ στο ιατρειο. ξενερωσα λιγο και ντραπηκα μαζι. να δωσω σουπα τελικα ή οχι; τεσπα. θα δωσω λιγακι. η πατσουρου γγραφει όχι λεμονι, μονο λαδι. ετσι θα κανω και εγω. αι στο καλο.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα φιλες!Οι πρωινες φωτο ειναι ολα τα λεφτα!!

Δεσποινα να σου ζησει ο Αναστασης!!!Καλοφωτιστος!!

Δεσποινα χαρουμενα μηνογενεθλια και σε εσας!!

Βικακι παλι μπουκωμενο το Λουσακι?Αμαν με τον κ@λοκαιρο πια!!

Ελισσαβετ το καθε μωρακι εχει τον δικο του ρυθμο αναπτυξης!Υπαρχουν μωρακια που δεν μπουσουλισαν καθολου και περπατησαν κατευθειαν!Το μεγαλυτερο λαθος που μπορεις να κανεις ειναι να ακους τι λεει ο καθενας!Ποτε να μην το κανεις!Αν δεις και απο εδω μεσα κανενα μωρακι δεν κανει τα ιδια πραγματα με αυτα που κανει ενα αλλο!Μην αγχωνεσαι με την βλακεια που σου λεει ο καθενας!

Εχθες μολις γυρισαμε απο την βολτα κατα τις 6:30 εφαγε φρουτακι ο κυριος και επεσε για υπνο κατα τις 7 και ξυπνησε 11:shock::shock:Λεω παει δεν θα ξανακοιμηθει το βραδυ.....τον εκανα μπανακι τον ταισα και ξανα κοιμηθηκε!!Το πρωι ξυπνησε 8:30 και μετα παιχνιδι!!!

Εγω ηρθα αργα στη δουλεια σημερα (πριν κανενα μισαωρο)μιας και δεν με χρειαζοντουσαν νωριτερα οποτε τον επαιξα λιγο παραπανω τον μικρο μου!

΄

τι αλλο;ηθελα σημερα να ξεκινησω χορτοσουπα. δε θυμομουν ομως τι μου ειχε πει ακριβως οποτε την πηρα τηλ. της λεω ειχαμε πει πατατα καροτο μονο; σελινο δε βρηκα βιολογικο, πειραζει να βαλω μαιντανο; να βαλω και λιγο λεμονι και λαδι στο τελος; μου λεει οχι μαιντανο αλλα αυτο τωρα δεν ειναι επειγον για να μιλαμε στο τηλ και να τα πουμε το απογ στο ιατρειο. ξενερωσα λιγο και ντραπηκα μαζι. να δωσω σουπα τελικα ή οχι; τεσπα. θα δωσω λιγακι. η πατσουρου γγραφει όχι λεμονι, μονο λαδι. ετσι θα κανω και εγω. αι στο καλο.

Κακώς ντράπηκες, λογικό είναι να έχεις απορίες! Δώστης καλε χορτόσουπα. Εγώ πάντως βάζω μια μέρα λεμονι και μια μερα ντομάτα :eek: Για να μάθει λεει και κοκκινιστα και λεμονάτα :tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ελισαβετ ουτε εμενα μπουσουλαει ακομα. μονο το πωπουδακι του καταφερνει να σηκωσει για λιγο. να φανταστεις ουτε ο βαφτιστικος μας που ειναι 9 μηνων μπουσουλαει ακομα,ουτε κ σηκωνεται μονος του,οπως πολλα παιδακια αυτης της ηλικιας. θα τα καταφερουν καποια μερα! μην ακους τις φιλες μαμας-πεθερας κλπ γιατι θα σε τρελανουν!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα κοριτσακια!

Εμεςι περάσαμε ένα ωραιο σκ (αν και άρχισε να με ποναει ο λαιμός και να έχω και καταρροή αλλα το παλέβω). Χτες πήγαμε στο νονό μας στην Αλεξανδρούπολη , είχε υπέροχη μέρα και πήγαμε για καφεδάκι και φαγητο! Η μικρή μια κυρία!!!! Πέρασαμε υπέροχα! Μας έδωσε και τον σταυρό μας, που έινια πολύ όμορφος και ακούσαμε και το τραγούδι που μας ετοίμασε για τον γαμο! Εκτος απο δάσκαλος ειδικης αγωγης γράφει κα ιστίχους και με μια συναδελφο του μουσικο μας ετοίμασαν ένα τραουδι για να χορέψουμε στο γάμο! Ηταν πολύ όμορφο και συγκινητικο αυτο που έκανε!

Σήμερα πήγαμε να δούμε και βαπτιστικα βρήκα κάποια άλλα θα ρθει και ο νονος μας το Σάββατο να τα δει και αυτος. όλο το πακετο μαζι με ρούχα για το ξελάδωμα βγαίνει 450. Καλά δεν είναι??

Δεσποινα καλοφώτιστος να είναι ο Αναστάσης!! Και δυστυχως τα κλάμματα είναι κάτι αναμενόμενο στη βάπτιση!

Ελισάβετ μου μην ακους καθόλου τις φίλες της μαμάς σου! ΚΑι εμενα δεν μπουσουλάει και όυτε κανει καμια προσπάθεια! Το καθε παιδάκι έχει το δικο του ρυθμο ανάπτυξης! Εγω μου είπε η μαμα μου δεν μπουσούλησα καθόλου κατευθείαν περπάτησα!Δεν νομιζω λοιπόν ότι χρειάζεται να ανυσηχεις!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...