Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες!

Εδώ έχει μια λιακάδα που ταιριάζει μόνο με φραπέ στην παραλία. Τζάκια, κουβερτούλες κλπ αργούν μάλλον ακόμα!

Μετά από ένα πολύ κουραστικό σκ αναμένεται μια εξίσου κουραστική εβδομάδα :-(

Έτερο Δεσποινάκι επίσης χαρούμενα μηνογενέθλια!

Κοριτσάρες μου όσες ετοιμάζεστε να πάτε δουλειά ευχαριστηθείτε τα μπουμπουκάκια σας όσο μπορείτε , Βικάκι ακούς;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινάκι καλημέρα! Άστα δεν λέγεται η στεναχώρια που θα γυρίσω... ότι και αν κάνω σκέφτομαι τί θα γίνεται αν λείπω. Τα ίδια όμως σκεφτόμουν και όταν ήμουν έγκυος και ορίστε, όλα πήγαν καλά. Θα ήθελα να καθόμουν 1 χρόνο ας πούμε ακόμα, αλλά όχι παραπάνω γιατί βίδα είναι και γυρίζει όλη μέρα στο σπίτι......

Χαρούμενα μηνογεννέθλια και στην άλλη μας Δέσποινα, αχ τα μισά θυμόμουν χτες βράδυ συγχωρέστε με, έχω και μια ηλικία, είμαι από τις γηραιότερες ε? :wink:

GaiGp3.png

αυτη η ταύτιση μας πια!!!χαχα!!μεχρι να βρω εικόνα κ να γράψω είχατε ποστάρει 2 φορές δωμάτιο για χουχούλίασμα!! παιδί μου εμεις ειμαστε αδερφές ψυχές!εγω εχω τη μπίσκοτ στα ποδια μου κ τα κάνει με ήχο..πάω να την πλύνω κ έρχομαιιιιι!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ολα τα έχει Αντζυ μου και η δικιά σου φωτογραφία εκτός από το βασικότερο...το φαϊιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου χαρούμενα μηνογενέθλια στη Δέσποινα και το ζουζούνι της.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς μανούλες!

Εμείς εδώ κάνουμε τη διαφορά και έχουμε ήλιο! Βέβαια δεν φαίνεται να κρατάει για πολύ, αλλά οσο κρατήσει καλά είναι. Να στεγνώσει και κανένα ρούχο. Λοιπόν η μικρή μου για 3ο συνεχόμενο βράδυ κοιμήθηκε καλά!!! 11 με 6!!! Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που συμβαίνει.

Καλά απίστευτος συντονισμός ε! Αλλά εγώ θα προτιμήσω της Δήμητρας που τα έχει όλα και ύπνο και φαγητό!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Ευχαριστω κοριτσαρες μου για τις ευχες σας!!Το ζουζουνι σημερα εκανε εναν υπνο ολο τρελα..ξυπνησαμε στις 2, 4 6 και μετα στις 8 για να δωσει φιλακι στη μαμα που εφευγε για δουλεια..

Υπομονη οσες γυριζετε συντομα στη δουλεια, θα το συνηθισουμε ολες μαζι, τι να κανουμε και πρεπει να δουλεψουμε και τελοσπαντων καλο ειναι να φευγουμε απο το σπιτι και λιγο..

Ονειρευομαι Λονδινο μινι ταξιδακι, βολτουλες, ψωνια και καφεδακια, αλλα εκει που λεω θα το κλεισω για το επομενο Πασχα και θα του κανω εκπληξη (τα καναμε αυτα πριν γαμου-παιδι), εκει σκεφτομαι το ζουζουνι και λεω που θα το αφησω 3 μερες...αλλα νιωθω ωρες ωρες οτι χρειαζομαστε λιγη ξεκουραση με τον αντρα μου, τωρα τελευταια εχουμε αρκετη ενταση μεταξυ μας, ειναι και το αθλημα που λογω κουρασης δεν το ασκουμε συχνα οποτε καταλαβαινετε, η μουρμουρα μεγαλωνει..

Δεσποινάκι μου χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!!!!!!!!!!(θελω τούρταααααααααααααα!!!!)

και εμεις είμαστε πολύ της έκπληξης κ της εκδρομής,αλλά τωρα λόγω μπέμπας ,χρόνου,όρεξης και όλα τα συναφή που λες κι εσύ,το μονο που μου ρχεται είναι μέρη που να πάμε κ οι 3 μαζί!

14 Νοέμβρη έχουμε 1η επέτειο γάμου!1 χρόνος..ε,τότε κάτι θα πρέπει να οργανώσω!

Θάλεια συντονίστηκε η Δώρα κ η Κλειώ και κοιμούνται τόσο!!μακάρι να κρατήσει για πάντα αυτο!τα καλύτερα έρχονταιιιιιι!!! :-)

εσείς οι 2 οι Φαληριώτισσες μη μου μιλάτε :-(

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημερα κ απο μας μανουλιτσες!

Δεσποινουλες,συννονοματες να χαιρεστε τα μωρακια σας!

εμεις χθες ειχαμε τη βαφτιση μας! ευτυχως μας εκανε καλο καιρο αλλα το βραδυ εβρεξε για τα καλα!

ο Αναστασης μου στην αρχη ηταν καλο παιδακι. γκρινιαζε λιγακι αλλα αρχισε να ασχολειται με το βιβλιαρακι του παππα κ ξεχαστηκε. μεχρι που η νονα του ειπε το ονομα του ολα καλα. απο τη στιγμη ομως που μπηκαμε μεσα στην εκκλησια αρχισε να κλαιει με λιγμους! εκλαιγε κ στην κολυμπηθρα κ στο ντυσιμο κ στην αγκαλια της νονας του, συνεχεια σας λεω! αφου για να χαιρετισουμε τον κοσμο τον εδωσα κ τον εβγαλαν εξω. κ ηταν κ ταισμενος κ ειχε κοιμηθει πολλες ωρες! αφηστε κοριτσια σφιχτηκα πολυ που τον εβλεπα ετσι κ δεν μπορω να πω οτι μου μενει μια γλυκια αναμνιση απο τη βαφτιση του:-(

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Να μας ζησει ο Αναστασης!!!Ωχ βρε Δεσποινακι και εσεις τα ιδια ε;Μη νομιζεις και εγω δε τη θυμαμαι τη βαφτιση με χαρα γιατι και εμεις σφιχτηκαμε ετσι που εκλαιγε και δεν μπορουσα να τον παρω αγκαλιτσα, απλα οταν περνουν οι μερες το ξεχνας σιγα σιγα..βγαλτε πολλες φωτο στο ξελαδωμα, εκει να δεις θα κανει κατι χαρες..

Καλημέρα και από εμάς μανούλες!

Εμείς εδώ κάνουμε τη διαφορά και έχουμε ήλιο! Βέβαια δεν φαίνεται να κρατάει για πολύ, αλλά οσο κρατήσει καλά είναι. Να στεγνώσει και κανένα ρούχο. Λοιπόν η μικρή μου για 3ο συνεχόμενο βράδυ κοιμήθηκε καλά!!! 11 με 6!!! Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που συμβαίνει.

Καλά απίστευτος συντονισμός ε! Αλλά εγώ θα προτιμήσω της Δήμητρας που τα έχει όλα και ύπνο και φαγητό!

Ποιος είπε ότι έχουμε ύπνο;;;; Απλά αύξησε λίγο τον ύπνο την ημέρα. Το βράδυ ξυπνάμε κανονικά από 2 ως 6 φορές. Αρα εγώ θα προτιμήσω το 11-6 σας.

X4pTp3.png

Δεσποινάκι μου χαρούμενα μηνογενέθλια!!!!!!!!!!!!!!!(θελω τούρταααααααααααααα!!!!)

και εμεις είμαστε πολύ της έκπληξης κ της εκδρομής,αλλά τωρα λόγω μπέμπας ,χρόνου,όρεξης και όλα τα συναφή που λες κι εσύ,το μονο που μου ρχεται είναι μέρη που να πάμε κ οι 3 μαζί!

14 Νοέμβρη έχουμε 1η επέτειο γάμου!1 χρόνος..ε,τότε κάτι θα πρέπει να οργανώσω!

Θάλεια συντονίστηκε η Δώρα κ η Κλειώ και κοιμούνται τόσο!!μακάρι να κρατήσει για πάντα αυτο!τα καλύτερα έρχονταιιιιιι!!! :-)

εσείς οι 2 οι Φαληριώτισσες μη μου μιλάτε :-(

Εγώ σου μίληηηησααααααααααααααα :-(:-(:-(:-( Σκατούλα παραπονιάρα. Τι το θέλετε το Κερατσίνι;;; Καμ του δώθε!

X4pTp3.png

Ποιος είπε ότι έχουμε ύπνο;;;; Απλά αύξησε λίγο τον ύπνο την ημέρα. Το βράδυ ξυπνάμε κανονικά από 2 ως 6 φορές. Αρα εγώ θα προτιμήσω το 11-6 σας.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Χαζιάάάα!!!!εννοεί προτιμάει το δικό σου πρωινό!!Τη φωτο!!χιχιχιχχι!!(μα ποσο έξυπνη ειμαι σήμερα,δε μπορώ!):D

Εγώ σου μίληηηησααααααααααααααα :-(:-(:-(:-( Σκατούλα παραπονιάρα. Τι το θέλετε το Κερατσίνι;;; Καμ του δώθε!

καμ του μι για να τη βρεις~!!χαχα!! δε σας μιλάω γιατι δε με αγαπάτε πια....

θυμιστε μου να μην οργανωσω τελικα αυτο το ρεφενέ τραπέζι που έλεγα(σαν απειλη δεν ακούγεται αυτό???χοχο!!:lol::lol:)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

γεια σας μανουλια!!!!

να μας ζησουν τα μπεμπακια που μεγαωνουν κ ο Αναστασης που βαπτιστηκε!!!!

εμεις ολη μερα χθες γυρνουσαμε,μετα τον καφε με τα κοριτσια ,πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι στο σπιτι τους ως τις 9 παρα.μετα πηγαμε στην μαμα μου κ η Κλειω επαιζε ως τις 10 παρα,αφου την εκανα μπανιο κτλ κοιμη8ηκε 10 λεπτα,ξυπνησε μες στην τρελη χαρα κ επαιζε,μετα εκλαιγε,μετα παλι επαιζε κ.ο.κ...ως τις 12!!!!!!!!!ξυπνησε στις 6,στις 8 κ τελικα στις 9.κ ξεσυνηθησα ηδη να ξυπναω:-(ελπιζω σημερα να επαναφερει το προγραμμα της!

εδω ειχε πολυ ωραιο καιρο ,αλλα σαν να χαλαει τωρα κ μολις εβαλα πλυντηριο..ΠΑΛΙ!:mad::-x

περιμενω να ξυπνησει ο Κ να κρατησει την Κλειω να βαλω καμια σκουπα:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...