Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δέσποινα, να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Δέσποινα να τη χαίρεσαι τη μεγάλη της παρέας!!!

Καλησπέρα και από εμάς! Σας ευχαριστούμε για τα περαστικά. Δεν έχει το αγοράκι μου πυρετό... αλλά οι μυξούλες καλά κρατούν ακόμα και έχουμε αρχίσει κ λίγο βήχα. Ας γίνει το αγοράκι μου καλά γιατί στεναχωριεμαι να το βλέπω έτσι. Πάλι καλά που είναι ευδιάθετος! Εγώ έχω απίστευτο μπούκωμα...

Τελικά πήγαμε και κοινωνήσαμε για 3η φορά σήμερα μιας και ο καιρός ήταν καλός! Αφήσαμε κ τη λαμπάδα μας στην εκκλησία! Και ήπιαμε κ το καφεδάκι μας στον ήλιο.

Από χτες το μεσημέρι τρώει πατάτα, καρότο, κολοκύθι και μοσχαράκι και νομίζω ότι του αρέσει καλυτερα!!!

Εμένα τον τελευταίο καιρό ρε γαμώτο ξυπνάει μέσα στον ύπνο του κλαίγοντας... Λέτε να βλέπει όνειρα;

Eίσαστε όλες καλά και εσείς και τα μωράκια σας; Εύχομαι να έχουμε μια καλή εβδομάδα!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από εμάς, από Αθήνα πλέον!!! Καλά οι Θεσσαλονικιές φιλενάδες μας Αννυ και Θάλεια ειναι σούπερ και οι κοράκλες τους ακόμα πιο σούπερ! Μας έκανε και μια υπέροχη μέρα :P:p:p

Κλείσαμε και με βαφτίσεις και γαμους για φέτος οπότε θα κάτσουμε στον κώλο μας επιτέλους!!!

Σας αφήνω να τελειώσω με τα μαζέματα, να φάω και να ξαπλώσω γιατί είμαι κομμάτια!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Βάλια μου γραφαμε μαζί... Ειναι καλύτερα ο Κωνσταντινος αό οτι διαβασα, ε? Θα τα πούμε κι αύριο εμείς αναλυτικα!!

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου!!! Να μου φιλήσεις τον γιόκα σου!!! ;);)

Θα τα πούμε αύριο!!!!!!! :D

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καληνύχτα κι από μένα μανουλίνια. Θα πάω νωρίς απόψε για ύπνο γιατί είμαι κομμάτια από τώρα...

Βάλια μου περαστικούλια κ στους δυό σας. Δεσποινάκια, να χαίρεσρε τα μωράκια σας. Να τους εκατομυριάσουν.

Καληνύχτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες μου και μπεμπάκια!!

Έκατσα και εγώ επιτέλους για λίγο, σήμερα όλη μέρα στο πόδι την άκουσα... και απόψε λέω να την πέσω νωρίς.

Και εμείς σήμερα νομίζω ότι προσωρινά κλείσαμε από βαφτίσεις με την βάφτιση της φιλενάδας μας Κατερίνας, κόρη φιλενάδας μου. Το ποιο περίεργο είναι ότι συγκινήθηκα πολύ σήμερα, ποιο πολύ και από την δική μας (στην οποία μάλλον από συνήθειο χαμογελούσα αφού υπήρχε πολύ τρακ)......

Μετά φάγαμε όξω να αποφύγω το μαγείρεμα και κάναμε και μια βολτίτσα μέχρι το Σούνιο να γεμίσω μπαταρίες προκειμένω να επιστρέψουμε και να πλακωθώ σε μαγειρέματα και πολύ σίδερο. Αλλά αισίως μόλις τέλειωσαν όλα + νύχι. Η κατάσταση εδώ είναι λίγο καλύτερη αλλά όχι εντελώς, έχω ξενερώσει πολύ αυτή την φορά. Η μικρή μου μπεμπούλα πάλι μπουκωμένη είναι απόψε ρε γμτ, της έκανα ορό και απόφραξη πριν το τελευταίο γεύμα και τώρα που κοιμάται την ενοχλεί και το ακούω.

Βάλια εσείς τί κάνατε για το μπούκωμα? κάτι επιπλέον?

Αύριο θα τα πούμε καλύτερα γιατί απόψε είμαι ζαλισμένη.

Πολλά φιλιά και όνειρα γλυκά σε όλα τα μπεμπάκια (χωρίς διαλείμματα... :wink: )

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!!

Είχα πολύ καιρό να μπω....είχα και τη μανούλα μου στο νοσοκομείο!!!..

Μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός να κανονίσουμε μια συνάντηση να σας γνωρίσω κι εγώ που το έχασα την προηγούμενη φορά!!!!!

Η μπουμπούκα μου ετοιμάζεται μάλλον για δοντάκι...και πριν καμιά ώρα μου ξύπνησε...Βάλαμε κρεμούλα και τώρα όλο κεφάκια!!!!

Θα προσπαθήσω να διαβάσω λίγο ότι προλάβω μέχρι το καμάρι μου ν'αποφασίσει ότι είναι ώρα να κοιμηθεί όπως κάνουν όλα τα μωράκια!!!!:confused:

Σουβλακοσυνάντηση διάβασα και πολύ μου άρεσε...Τρελαίνομαι!!!!

Πολλά φαγητάκια διάβασα και μου άνοιξε η όρεξη...εγώ δεν εχω και πολύ φαντασία...Το blog με τις συνταγές θα μου ήταν πολύ χρήσιμο...

Αντζυ μου H&M έχει και στο Athens Heart στην Πειραιώς...πρέπει να σε βολεύει...είναι ωραία και για καφεδάκι εκεί...

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μπεμπάκια & τις μανούλες...εμείς ευτυχώς μέχρι στιγμής την έχουμε γλιτώσει...

Αννυ από Jumbo αλλάζουν και μετά από ένα χρόνο...δεν δίνουν σημασία...ακόμη και από άλλο μαγαζί να είναι...σιγουρα...δεν ελέγχουν τίποτα...

Η μπουμπου μου δεν λεει να πάρει βάρος με τίποτα...σήμερα φτάσαμε επιτέλους 7050...με το ζόρι να φάει...να πιει...την Παρασκευή θα πάμε στο γιατρό μας να δούμε τι θα μας πει...βία 300 γραμμάρια έχει πάρει...

Έχετε κάνει κανένα εμβόλιο διπλό;;;;Τον προηγούμενο μήνα κάναμε του πνευμονιόκοκου και το...act-Hib δεν θυμάμαι γιατί ήταν και μου ανέβασε λίγο πυρετό...

Αυτά δεν θυμάμαι τι άλλο διαβασα....

Διαφημίσεις

Καλημερα.............

καλημερα Δεσποιν α

οντως ο καιρος πολυ πολυ μουντος με βροχη.. μου δημιουργει μελαγχολία μωρε πολυ:(:( Μάλλον γιατι δεν ξυπμησα ευδιαθετη--η κυκλοθυμία μου με ταραζει..

τι κανετε πώς περασατε Σ\Κ??/

εμεις σχετικα καλα!!!

χειμωνιατικα ακομη δεν εχουμς κατεβασει κ εχει κρυο κ ποσο βαριεμεαι αυτο το κατεβασμα τοω ρουχων και το ανεβασμα των καλοκαιρινων!!θελει δουλεια κ δεν ειμαι σε θεση

Βάλια περαστικα στο μικρουλι και μεμενα ετσι η ταν κ περασε:-P

ξαναγυρναω γιατι κρατω τη μπεμπα

Καλημέρα!!!

Μαύρη μαυρίλα έξω. Και απ'ό,τι άκουσα σε λιγότερο από μια ώρα θα ξεσπάσει βροχή.

Ελπίζω να είστε καλά μανούλες και μπεμπάκια. Εμείς όλα καλά. Ο Νικόλας αρχισε εδώ και δυο μέρες το ρυζάλευρο και δείχνει να το τρώει χωρίς πρόβλημα. Βέβαια ακόμα μαθαίνει να τρώει αλλά τουλάχιστον δεν αηδιάζει. Και από το Σάββατο έχει αυξήσει τον ημερήσιο ύπνο του κατά περίπου μία ώρα!!!! Φτάνουμε τις 2,5 μέσα στη μέρα τώρα! Yeah!

Πρωινό δεν φάγαμε ακόμα ε;

12.jpg

X4pTp3.png

χαχαχα!!!! καλημέρα Δήμητρα, μαζί γράφαμε!

Το δικό σου σκηνικό μου αρέσει καλύτερα γιατί έχει και κρεβάτι για χουζούρια χοχο

Μπράβο που αυξήσατε τον ύπνο σας, είδες τί κάνει η βαρυστομαχιά :wink: Ο Νικόλας είναι κύριος στα όλα του και τρώει μια χαρά!

Βρόχα έρχεται, αλλά νοτιάδες παντού, άρα δεν έχει κρύο, ο κυρ Αρνιακός λέει έως 25 βαθμούς εδώ και ως 20 στα βόρεια και από Τετάρτη φτιάχνει!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...