Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλες!!!!Καλο Σ/Κ!

Μπραβο στην Κλειουλα και το Δωρακι που κοιμηθηκαν το βραδυ και ξεκουραστικαν οι μανουλες!

Αχ Νικολιτσα απο τα δοντακια της θα ειναι ο πυρετουλης!Τι τραβανε και αυτα τα ζουζουνια με τα κ@λοδοντια!!!!

Δημητρουλι μας ελειψες βρε φιλεναδα!!!!Τι κανει ο Νικολας μας?Ετοιμος να παρει τους δρομους ε?

Εμεις εχουμε μια μανια να πιανομαστε απο τα καγκελα του κρεβατιου να σηκωνομαστε και να τα δαγκωνουμε:confused::confused:Κατεβασα και το στρωμα μια σκαλα αλλα μαλλον θα χρειαστει να το κατεβασω αλλη μια:tongue:

Ηρθα και στη δουλεια και σημερα και μαλλον θα φυγω κατα τις 4:(:(Εχω και γυναικα στο σπιτι οποτε θα το βρω καθαρο και μενει να μαγειρεψω για το βραδυ(αν αντεχω)!

Αυτααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάλια,καλή δύναμη κοριτσάκι,μη μασάς!και περαστικά στο μωρουλίνι σου!

Καλησπέρα μαμάδες :)

Kοριτσάκι μου σε ευχαριστώ... Ευτυχώς από πυρετό δεν ανέβασε πάλι αλλά έχουμε ακόμα μυξούλες και μου έχει αρχίσει και βήχα ρε γαμώτο.. :(:(:(

Αύριο κανονικά πρέπει να τον πάω να κοινωνήσει για 3η φορά αλλά σκέφτομαι να μην τον πάω και να πάμε το άλλο Σάββατο ή την άλλη Κυριακή καλύτερα.

Εμείς από μπουσούλημα τίποτα ακόμα. Του έχω βάλει ένα μεγάλο χαλί στο σαλόνι με τα παιχνίδια του μπας και... αλλά δεν βλέπω φως :confused::confused::confused: και από δόντια ακόμα τίποτα... Περιμένουμε.

Σήμερα είχε τη φαεινή ιδέα ο άντρας μου να πούμε στους γονείς του να έρθουν για φαγητό το μεσημέρι και από το πρωί έχω ψοφίσει με δουλειές σπιτιού και μαγειρέματα. :?:???::?

Καλό ΣΚ να έχετε όλες.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γειά σας μανουλίτσες! Η Αθηνούλα σήμερα το πρωί έφαγε όλη της την φρουτόκρεμα! Ένα μήλο, 3/4 αχλάδι και χυμό πορτοκάλι. Μόνο 2-3 κουταλιές άφησε. Πρώτη φορά που έφαγε τόσο καλά κ πολύ το ευχαριστήθηκα. Από την άλλη στενοχωρήθηκα γιατί δεν είχα αρκετό γάλα για το προτελευταίο γεύμα της απόψε κ λογικά ούτε κ για το τελευταίο θα έχω.

Σήμερα είδα κ μια συμμαθήτριά μου με το αγοράκι της 9 1/2 μηνών κ είχε πολύ πλάκα. Η μικρή έχει γίνει πολύ κοινωνική με τα μωρά κ μόνο που δεν του όρμηξε. Ήθελε να του πιάνει τα χέρια κ του μίλαγε συνεχώς. Εν τω μεταξύ έβγαζε τις στριγγλιές της κ τον τρόμαζε. Ειχε πολύ γέλιο.

Δημητρούλα κ Βικάκι, απ'ότι φαίνεται τα μικρά σας θα περπατήσουν κατευθείαν. Δεν μπουσουλάνε όλα. Αν δεν φαίνεται να κάνουν καθόλου προσπάθεια για μπουσούλισμα αλλά στέκονται τόσο καλά, λογικά θα περπατήσουν γρήγορα.

Βάλια μου, περαστικά στο αντράκι σου.

Βικάκι, κρίμα να μην μιλιέστε μωρέ. Ελπίζω να τα βρείτε γρήγορα.

Φιλάκια κ καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!!! Και μιας και με ξύπνησε 3 φορές η ΑΘηνά απόψε, και τελικά σηκώθηκα 7:00 (ενώ εκείνη συνεχίζει να κοιμάται), κερνάω ένα καλό πρωινό που πολύ θα'θελα να'χα. Φιλάκια και καλή μας μέρα!

2445092158_279f08dcd0.jpg?v=0

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!

Μαράκι ευχαριστούμε για το πρωινό! Κ εμείς από τις 7 στο πόδι. Πόλυ δύσκολο αυτό το σαββατοκύριακο. Χθες τελειώσαμε με τα ψώνια για την βάφτιση του βαφτιστικού μας, έμεινε να βρούμε φόρεμα εγώ κ η μπουμπινέλ. Προέκυψε όμως μια επείγουσα υπόθεση για την Δευτέρα στο γραφείο κι έτσι πρέπει να δουλέψω σήμερα κ στο σπίτι:mad::mad:

Συνδυάστε το με ότι την Τετάρτη έχω εξετάσεις για ένα μεταπτυχιακό που κάνω, στις οποίες φυσικά θα πάω τουρίστας και καταλαβαίνετε.

Κατά τα λοιπά η μπουμπινέλ έγινε χθες αισίως 7 μηνών! εχει ακόμα μύξα κ λίγο βήχα - Βάλια περαστικά κ σ εσάς- και εξακολουθεί να ξυπνάει ανελλιπώς τουλάχιστον 2 φορές την νύχτα για να φάει.

Μάνα κουράγιο που λένε!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

helloooooooooooo,is anyone here,can anybody hear me??????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τι έγινε ρε παιδιά?που χαθήκατε όλες?εύχομαι να είστε όλοι καλά!και να παίρνετε πρωινό με τους καλούς σας και τα ζουζουνάκια σας μπροστά σε ένα αναμμένο τζάκι,με θέα τη βροχή!!!!!!

εμείς είμαστε μόνες,ο μπαμπάς μας λείπει σε δουλειά από χθες και μόλις γυρίσαμε από την εκκλησία.η Γεωργία μου ήταν πάλι καλό παιδάκι,κοινώνησε μια χαρά και όλα οκ!

αν εξαιρέσουμε οτι απόψε κοιμήθηκε στις 1.30 και ξύπνησε στις 6.30:sad::-(:sad:

ευτυχώς μόλις ήρθαμε σπίτι κοιμήθηκε-με λίγη προσπάθεια όπως πάντα-και εγώ έφτιαξα ένα καφεδάκι,έφαγα τα αγαπημένα μου μπισκοτάκια-όλα,αλλά μου άξιζε μετά από μια εβδομάδα νηστεία,ε?:tongue: κι έκατσα να χασλαρώσω λιγάκι..

δεν πρόλαβα,τώρα σας γραφουμε αγκαλίτσα..

Βάλια πως είναι το μικρούλι σου σήμερα?

bubbles περαστικά και στη μπουμπινελ και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!!καμιά φορά το συστημα τουρίστας είναι καλύτερο!!!!έγινε 7 μηνών,ε?πω πω!να σου ζήσει κοριτσάκι!!

εμάς η γιατρός μας δεν μας επιτρέπει να την αφήνουμε ακόμα να στέκεται στα πόδια της καθόλου,αν και της αρέσει πολύ.

πάμε για μαμ!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερα φιλες!Που εισαστε?Βολταρετε?

Μαρακι super το πρωινο σου!Ευχαριστουμε!

Δεσποινακι να χαιρεσαι την μπουμπη!!!!7 μηνων ε???Απιστευτο!!!

Εμεις ξυπνησαμε 9 παρα, φαγαμε και ξανκοιμηθηκαμε καμια ωρα.Τωρα του εβρασα το κρεατακι και θα κανω σε λιγο και τα λαχανικα.Για εμας δεν θα μαγειρεψω(παλι) αφου εχει τοσο ωραια μερα λεμε να βγουμε εξω για φαι!;)

Καλημέρα μανουλίτσες!

Ελπίζω να είστε καλά! Εμείς είχαμε ένα πολύ όμορφο τριήμερο! Και σήμερα η μέρα μου ξεκίνησε ακούγοντας τις χαρούμενες φωνούλες του Νικόλα και δε θέλω τίποτα άλλο.

Μαρία τέλειο το πρωινό. Αλλά επειδή χθες κρεπάλιασα (πάει η δίαιτα) δε θα φάω. Φερμουάρ και πάλι.

Δεσποινάκι να σου ζήσει η μπουμπηηηηη!!!! Το μεγαλύτερο μωράκι της παρέας!

Βάλια περαστικά στον Κωνσταντίνο.

Βασούλι για πες πως πήγε η δουλειά; Ολα καλά; Καλά να περάσετε εξω σήμερα.

X4pTp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!τι κάνετε καλές μου φίλες? εμείς χτες σουλατσάραμε στο allou fun park πηγαμε τη μπίσκοτ στο kiddom κι έκανε και καρουζέλ κι ελεφαντάκια κι εκστασιάστηκε!!!χαχα!!με το που κατεβήκαμε απο το καρουζέλ ,τη βάζω στο καρότσι κ έπεσε ξερή! οποτε γκρινιάζει εκεί θα την πηγαίνω! :-) τωρα κάνω σουτζουκάκια κ την έδωσα στον Κώστα κ την πάει βόλτα με το καρότσι(ναι-ναι καλά διαβάσατε!! )αυτο το κανε μόνο στις διακοπές,πως τον έπιασε ο πόνος ένας Θεός ξέρει!!!

σημερα πρεπει να της κατεβάσουμε το στρώμα της κουνιας γιατί έχω αρχίσει κ τη βρίσκω σε θέση μάχης για να αποδράσει! η στριγκλιά της ηχεί όοοοοοολη μέρα στα αυτιά μου(Μαράκι σε νιώθω) και το μπρουμυτα-ανασκελα και τούμπαλιν είναι το καλύτερο της!

Βάλια μου πως ειναι ο Κωνσταντίνος σου?καλύτερα?

ΜΠΟΥΜΠΙΝΕΛ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!

ορίστε κ μια τούρτα για τη μεγάλη φίλη της παρέας μας να τη φάει με τη μανούλα!!!

birthday-cake-for-7-year-old-boy-21236369.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μανουλινια κ απο εμας!!!που ειστε σουρτουκες ολες?????

εμεις μολις γυρησαμε απο τον καφε μας με την Θαλεια κ την Δωρα κ την Αννυ με τον αγοραρο της κ τον μπαμπα τους!περασαμε πολυ ωραια κ φωτοσυνθεσαμε για τα καλα!πολυ ζεστη!

εμεις παλι ειχαμε ενα πολυ ωραιο βραδυ με συνεχομενο υπνο αλλα μεχρι να κοιμηθει μου βγηκε παλι η παναγια!χτυπιοταν κ εκλαιγε χωρις λογο μεχρι που τα φτυσε κ κοιμηθηκε στις 11 ως τις 8:30 ομως!λιγο μαμ κ μετα ξυπνησε 9 και!τωρα κοιμαται ακομη στο καροτσι της ,εγω εφαγα τους λαχανοντολμαδες της γιαγιας και το βραδυ θα παμε να μεινουμε στην μαμα μου.

Δεσποινα μου να σου ζησει η μπουμπινελιτσα!το μεγαλυτερο παιδακι της παρεας μας!!!!!!!το 7 ειναι το αγαπημενο μου νουμερο!οταν γινει η Κλειω 7 θα κανω παρτυ κ σας καλω ολες να φαμε κορμο κατσαρολας!!!!:tongue::-P:razz::-P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς!

Εδώ έχει έναν ήλιο, σούπερ!!! Μας το έκανε το χατίρι ο καιρός και ήπιαμε το καφεδάκι μας μαζί με Άννυ-Κλειώ και Άννυ-Δήμητρη-Νίκο. Περάσαμε πολύ ωραία και γνωρίσαμε και τον Αθηναίο φίλο μας, που είναι κούκλος και αυτός και η μαμά του! Και φυσικά κάναμε και χαδάκια με τη φίλη μας την Κλειώ! Γυρίσαμε και ευτυχως η Δώρα κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο οπότε μπόρεσα και έβαλα το φαγητό να γίνεται.

Δέσποινα 7 μηνων!!!! Να σας ζήσει η μπουμπινελ, να είναι γερή και ζωηρή!!!

Βάλια ελπίζω να είναι καλυτερα ο Κωνσταντινος, περαστικά σας.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο μωρό της παρέας μας! Να τους εκατομμυριάσει!

Εμείς σήμερα πήγαμε στους γονείς μου κ φάγαμε. Η μικρή, πρώτη φορά κοιμήθηκε στην αγκαλιά του μπαμπά μου κ πολύ το χάρηκα γιατί γενικώς δεν τα πολυ πάει καλά με τους άντρες κι ο καημενούλης δεν την βλέπει πολύ συχνά κ στενοχωριέται. Όμως σήμερα τον αποζημίωσε.

Τώρα γυρίσαμε σπίτι, έβαλα τις μπουγάδες μου, κοίμισα τα μωρά μου, κ ως συνήθως δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Σημερα ερημιά στο καφέ μας.

Χαίρομαι που βρεθήκατε οι Σαλονικιές μανούλες με την Άννυ μας. Μακάρι να μπορέσουμε όλες μαζί να βρεθούμε κάποια στιγμή.

Κι εδώ είχε υπέροχη μέρα σήμερα. Καλοκαιρινή.

Κ κλασσικά τα ξέχασα όλα όσα ήθελα να σχολιάσω..

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τί κανετε μαμάδες;

Ωραία, περάσατε στον καφέ ε?!? Την επόμενη φορά ελπίζω να βολέψει κι εμάς! Περιμένουμε φωτογραφίες!

Εμείς καλά, χθες ήμασταν όλη μέρα στους δικούς μου, είδαμε και τις θείες μου που ήθελαν να δουν το μωρό αλλά το βράδυ στον γυρισμό μας έπιασε μια βρόχη κι ένα χαλάζι άλλο πράγμα...

Πριν γυρίσαμε από την πεθερά μου όπου φάγαμε κ τώρα τα αγόρια κοιμούνται αλλά εγώ έχω δουλειές... :(

Θα έρθουν αργότερα μαμά και αδερφή να βοηθήσουν με τις δουλειές για να στρώσω κιόλας... Πιάστηκε η πλάτη μου όμως, για να δούμε τί θα καταφέρω...

Δέσποινα. να τη χαίρεσαι τη Μπούμπινελ! Να είναι γερό κι ευτυχισμένο παιδάκι! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις, δεν ξέρεις τί γίνεται καμιά φορά παρόλη την "αδιαβασιά"!

Μαράκι, κοίτα να ξεκουραστείς κι εσύ, είναι ευκαιρία!

Βίκυ, το έκανε το σουφλέ αλλά το έψησα λίγο παραπάνω γιατί φοβήθηκα τα ωμά αβγά... Πάντως κι έτσι είναι φοβερό!!! ;)

Άντζυ, λούνα παρκ?!?!? Θέλω κι εγώωωωω!!! Και το μπισκότο ήταν τόσο καλό παιδάκι; Ε, τελείωσε κι εγώ όταν έχει γκρίναι ο Θοδωρής εκεί θα πηγαίνω! (Θα βγάλουμε διαρκείας και θα είμαστε εκεί κάθε μέρα! :P)

Να μην είμαι αχάριστη, ο Θοδωρής έχει ηρεμήσει πάρα πολύ! Φτου φτου! Κοιμάται πιο εύκολα και είναι πιο ανεξάρτητος οπότε προλαβαίνω να κάνω και καμιά δουλειά! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας και απο εμας, σημερα γινομαστε 6 μηνων!Η γαιδουρα δεν εχω να σας κερασω τιποτε και τι να κερασω που εδω ειστε οι σουπερ μαγειρισσες ολες!Κανενα ξηροκαρπι με ουισκακι τι λετε, βραδυ Κυριακης σημερα το σηκωνει και ο καιρος..

Χρονια πολλα Δεσποινακι, εναν ολοκληρο μηνα μας περνατε!

Και για να επιστρεψω στον καημο μου, ολες αυτες τις δουλειες που εχω και το σιδερο ποτε θα τα κανω που αυριο παλι βροχες δινει;Με βλεπω να μη στρωνω φετος χαλια..θα λεω οτι εχουμε επιδαπεδια θερμανση...

Δέσποινα, να ζήσει το μπεμπάκι!!! Γερό κι ευτυχισμένο!

Καλή ιδέα αυτο με την επιδαπέδια θέρμανση!

Σήμερα, βαφτίστηκε ένα μωράκι του καφέ μας αλλά δε θυμάμαι ποιό... :(:?::confused:

Να είναι ευτυχισμένο και καλοφωτισμένο κι αυτό!

Όλες οι άλλες το σκάσατε;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...