Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες. Ευτυχώς που μόλις έφαγα γιατί μ'αυτά που γράψατε...

Εγώ, επειδή δεν είμαι τόσο νοικοκυρά (και δεν έχω και χρόνο) προτίθεμαι να βοηθήσω την Άντζυ στο τεράστιο έργο που θα επιτελέσει και θα γίνω βοηθός του δοκιμαστή σεφ. Τεράστια θυσία αλλά είμαι πολύ λάρτζ άτομο, τι να κάνουμε.

Είμαι πτώμα πάλι, έχει έρθει κι ο κουμπάρος και κοίμισα την μικρούλα μου κι έτσι έκλεψα λίγα λεπτά να σας διαβάσω. Θα περάσω κι από φέις να δω φωτό γιατί μια γρηγορη ματιά που έριξα είδα ωραία πραγματάκια. Μωράκια που σηκώνονται και τέτοια.

Σας φιλώ. Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γυρησαμε απο τον γιατρο μας κ δεν κλαψαμε καθολου με το εμβολιο:P

ειμαστε 72εκ καιιιιιιιιιιιιι 9400κλ:shock::shock::P:p:cool::cool::cool::cool::cool:

Κλειώ 9.400???????????????? μα τί πίνεις?:tongue::tongue::tongue:

Μπράβο κοριτσάρα μου, είναι και πανύψηλη, αυτή η γυναικάρα θα κάψει καρδιές!!!

GaiGp3.png

Αννυ πραγματικα ολόκληρη κοπέλα η κλειώ!!! Μπράβο και στη μανούλα που το ταιζει καλά το κοριτσάκι της!

Νικολ μου θα βγούνε που θα πάει... Μεχρι τότε υπομονή!!!!!!

Εμεις κοιμομαστε απο τις εννια παρα τέταρτο( μη βαρατε οι ξενυχτησες) και ξεκουραστηκε και η μαμα! Αυριο θα πάμε να φάμε στη μαμα μου και την Κυριακη Αλεξανδρούπολη στο νονό μας οπότε για αυτο το σκ αντίο κουζινα!!! Την Δευτερα ποια θα μου κάνιε το τραπέζι χαχαχαχαχα:tongue:

Τελειωσα επιτέλους και τα χωνάκια, έβαψα και τα τελαράκια μου ( Θάλεια Βάφονται πολύ καλά και τα συρραπτικα δεν δείχνουν άσχημα και με καμια κορδέλα σώζεται η δουλειά) και το μονο που έμεινε ειναι τα διαδικαστικα και να μοιράσω προσκλητηρια. Γι αυτο όμως έχουμε ακόμα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημέρα μανουλίνια....η Αναστασία δεν κοιμήθηκε ούτε σήμερα καλά παρόλο που ήταν κομμάτια....και μου ανέβασε και δέκατα το μαναράκι μου....τα κ@#$#@δοντα...γιατί πρέπει να βγούν και αφού πρέπει γιατί να τα ταλαιπωρούν έτσι τα παιδάκια μας....;;;θα πάρω και το γιατρό αλλά μάλλον απ τα δόντια είναι...γι αυτό Τάνια μου λύσσαξα...ελπίζω να μην ξανανεβάσει...@@@##$@ την τρέλα μου...

καλημέρα είπα;είπα....πάω να την πέσω λίγο ...αν τα καταφερω

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ευχομαι να είχατε ένα όμορφο βράδυ. Εμείς ξυπνήσαμε στις 6:00, την έφερα στο κρεβάτι μας κ ξανακοιμήθηκε μέχρι τώρα που της ξανάδωσα λίγο ζιζί κ κοιμήθηκε πάλι! Όταν ξυπνήσουν τα μωρά μου, γιατί φυσικά κι ο Κώστας κοιμάται ακόμα, θα πάμε βιολογική λαϊκή να πάρουμε τα φρουτάκια της εβδομάδας.

Εύχομαι σύντομα να βγουν τα δοντάκθα σε όλα τα μωράκια που ταλαιπωρούνται. Τι τραβάνε κι αυτά τα ψυχουλάκια. Η Αθηνούλα ήταν η τυχερή της παρέας σ´αυτόν τον τομέα. Ξύπνησε ένα πρωί κ είχαν σκάσει. Ούτε πυρετούς ούτε μπουκώματα, ουτε κ ιδιαίτερες γκρίνιες. Μακάρι να τα βγάλει όλα έτσι κ όλα τα μωράκια το ίδιο.

Άννυ, μπράβο για το Κλειουλίνι! Εκτός από κουκλάρα είναι κ γυναικάρα! Εμείς μόλις που περάσαμε τα 7 κιλά.

Καλό ΣΚ μανουλίτσες κ μπεμπάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Ναι, ναι επιτέλους κοιμηθήκαμε 7ωρο!!!!!! Βέβαια πήγε 12 για την πάρει ο ύπνος, αλλά κοιμήθηκε μέχρι τις 7, δεν το πιστεύαμε, αφού πήγα να την δω αν αναπνέει τουλάχιστον 3 φορές. Μετά την πήρα στο κρεββάτι μας και κοιμήθηκε άλλη μια ώρα και σηκωθήκαμε από το κρεββάτι γύρω στις 9. Μεγάλη επιτυχία!!! Ξέρω οτι μάλλον δεν θα κρατήσει, αλλά και για μια φορά καλά ήταν.

Νικόλ μάλλον την ταλαιπωρούν τα δοντάκια της, την Αναστασία ε? Δεν λες τη γιατρο να σας δώσει καμιά αλοιφούλα για τα ούλα μπας και ανακουφιστεί λίγο το μικράκι?

Άννυ το Κλειουλίνι μας δεν πιάνετε στην ανάπτυξη!!! Πάντως για την περπατούρα να πας, θα στην αλλάξουν, απλά επειδή θυμάσαι τα δικά μου, να πας Τριτη-Παρασκευή 9-6, αν θυμάμαι καλά το ωράριτ

Αυτά για την ώρα, δεν θυμάμαι κάτι άλλο!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλημέρα και καλό ΣΚ κοριτσάκια!

η μικρή μου κοιμάται ακόμα:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και χθες για πρώτη φορά στη ζωή της αποκοιμήθηκε παίζοντας:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

ν'αρχίσω να ανησυχω????????

χωρίς πλάκα,παρόλο που κοιμήθηκε γύρω στις 1.00 χθες κοιμάται ακόμα,πράγμα πολύ ασυνήθιστο...κάνει βέβαια από τις 7,00 τα μμμμ,σσσσσ,τττ ξυπνάω,αλλά ξανααποκοιμιέται:D

καλά χθες γυρισε ο μπαμπάς της από δουλειά πολύ αργά,γύρω στις 10.30 μπήκα για μπάνιο και άκουγα ησυχία,βγαίνω και τι να δώ,είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ καθιστή με ένα παιχνιδάκι στο χέρι!ούτε αγκαλιές,ούτε γκρίνιες,ούτε βόλτες!έτσι απλά αποκοιμήθηκε!τρελάθηκα!βέβαια δεν είχε κοιμηθεί σχεδόν καθολου όλη μέρα,κοιμήθηκε 15' και ξύπνησε για μπανάκι και μαμ.και για να κοιμηθεί για βράδυ μου με τσάκισε στις βόλτες το σκατό!

εσάς-δηλαδή τα φυσιολογικά μωρα:tongue:πόσες ώρες κοιμούνται το 24ωρο??????????????

και φυσικά σε ποιον θα τύχαινε να δυσκολευτεί πολύ με τις στερεές?σε μένα:?:?:?:?:?έχουμε τρελό πρόβλημα,δε θέλει καθόλου την κρέμα...μιλάμε δεν ανοίγει το στόμα,κλαίει σπαρακτικά κι αν καταλάθος καταπιεί κανένα γρ πνίγεται,αηδιάζει και της έρχεται εμετός....χθες έβαλα τα κλάματα,ήμουν μόνη μου και έπαθα σοκ.......τι θα κάνω??????????????????????????????????????

ούτε εμείς έχουμε ακόμα δοντάκια:|μόνο γκρίνια.α!μου ορμάει να μου δαγκώσει τον ώμο και τη λέω καρχαρίνι!!

και κάνει την κάμπια!όταν θελει να πιάσει κάτι γυρνάει μπρούμητα και σηκώνει τον πωπό και σπρώχνει το σώμα της προς τα μπροστά!και κάνει και το σκυλάκι!όταν ενθουσιάζεται με κάτι κάνει χα,χα,χα σαν την αναπνοή του σκυλιού!

για τα φαγητά σας δεν σχολιάζω,νηστεύω κιόλας!για να σκεφτώ...εγώ θα έφτιαχνα σουφλέ κοτόπουλο και γλυκο σοκολάτα καραμέλα-κόλασηηηηηηη!!!!!άντε,να το κανονίσουμε!!!!

η Ευγενια δεν ξαναπόσταρε,ε?

Βάλια,καλή δύναμη κοριτσάκι,μη μασάς!και περαστικά στο μωρουλίνι σου!

η Είρήνη?δεν θυμάμαι να έχει μπεί,ε?

και η Στράτα...

Aννυ απίστευτη η Κλειώ!

οι μανούλες τους να είναι καλά,να αντέχουν να τα σηκώνουν τα θηριάκια!

άντε,πάω να δω τι γίνεται,μου φαίνεται θα την ξυπνήσω να δω αν είναι καλά.......

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

δε θυμάμαι ποιο κοριτσάκι-νομίζω η Βίκυ ρώτησε για τα παιχνίδια.

εμένα της αρέσει πολύ να παίζει με το κορδονάκι της σίτας,με την κουρτίνα,με τα πολυμπαγκ(αν και δεν την αφήνω,είναι επικίνδυνα) και διάφορα άλλα τέτοια κουλά!

το αγαπημένο της παιχνίδι είναι ένα γουρουνάκι της fisher price που λέει τα σχήματα,τρελένεται όταν το βλέπει,του κάνει απίστευτες χαρές!

παιζει πολύ με τα μπαλόνια,κυρίως με ένα με ήλιον που φέραμε από τη βάπτισή της,της άρεσε να τρέχουμε να το κηνυγάμε,μιλάμε ούρλιαζε από χαρά!δοκιμάστε το!

επίσης ένα βιβλιαράκι με τραγουδάκια με το μικυ,της disney baby της αρέσει πολύ!

και ένα παιχνιδάκι της playskool που πετάει μπαλάκια.

πείτε κι εσείς να ξέρουμε για τις επόμενες αγορές!!!!

''εσείς κι εγώ...

KΑλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε?εμεις λιωσαμε στον υπνο!11-8:10 μαμ κ μετα ξυπνησε 10.αφου ξυπνησε κ με βρηκε ξυπνια κ τρελαθηκε απο την χαρα της η αγαπη μου!χαχαχα

βεβαια μετα απο τοσες ωρες πονανε τα ζιζια μου!:?

εμας ειπε ο γιατρος οτι μες στον αλλο μηνα θα σκασει δοντι,εχουν αρχισει να φαινονται.:?

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!

Μου λείψατε μανούλες! Εφυγαν πριν λίγο η αδερφή μου κι ο καλός της.

Λίγα θυμάμαι...μπράβο στο Λουσάκι για τα δοντάκια, στην Κλειώ για τα κιλά και τους υπέροχους ύπνους που χαρίζει στη μαμά της. Η Αλεξάνδρα και το μπουσούλημά της είναι ασύγκριτα!!!! Συγχαρητήρια...εμείς το παλεύουμε να μπουσουλήσουμε αλλά σίγουρα δεν προχωράει τόσο καλά.

Μαράκι τόσο μικρή και πάνω από 7 κιλά είναι υπέροχα! Μην ξεχνάς ο Νικόλας είναι 7400 και παρόλα αυτά είναι πολύ καλός.

Σήμερα θα κάνουμε και την πρώτη απόπειρα φαγητού...για να δούμε τι θα δούμε.

Τα βράδια μας από 2 ως 6 ξυπνήματα. Δεν ξέρω πότε θα φτιάξει...προσπαθώ να προσαρμόσω το ρολόι μου.

Αυτάαα. Δε θυμάμαι τίποτα άλλο.

X4pTp3.png

καλημέρα μανούλες

πώς γίνεται και μόλις μπαίνω στο πάρεντς η Λούση πιάνει την γκρίνια? χαχα

εν τάχη, καλούτσικο βράδυ είχαμε με 4 μικρά ξυπνήματα για μαμ από τις 9 που έπεσε μέχρι τις 8.30 που ξύπνησε. Μετά την πήρε ο μπαμπάς της και συνέχισα μέχρι τις 9.30 και εγώ τον ύπνο μου γιατί το βράδυ ξενύχτησα κοιτώντας το ταβάνι για άλλο ένα βράδυ. Είμαστε και λίγες μέρες τώρα τσακωμένοι εδώ και με έχει πάρει από κάτω. Και τώρα που τον βλέπω εδώ μέσα σαββατιάτικα γίνομαι χειρότερα γιατί έχουμε μουγκαμάρες. Έχω ένα σωρό δουλειές αλλά θα πάω με την μπέμπα μια βόλτα στο πάρκο που είναι πίσω από το Θέατρο στο φλοίσβο να παίξουμε και να μας πιάσει λίγο και ο ήλιος.

Ατλαντίς μου με τα ίδια παίζει και εμένα περίπου, αλλά από παιχνίδια καθεαυτού τίποτα. Και εσύ κάνε υπομονή και μην σκας με το φαγητό κυρίως, και εγώ στην αρχή έφαγα μεγάλη φρίκη αλλά σε 2 βδομάδες έστρωσε ξαφνικά μόνη της ώσπου μια μέρα μου άνοιξε και το στόμα. Κρέμες πάντως δεν γουστάρουν όλα τα παιδάκια, εμένα προτιμάει τα φρούτα, ρυζάλευρο γιοκ.

Μπράβο στα παιζάκια που κοιμήθηκαν καλά απόψε και ξεκούρασαν τις μανούλες τους!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα Δημητρούλα, μαζί γράφαμε!!!

Άντε φιλενάδα, καλές οι επισκέψεις αλλά μας έλειψες!!!

Ώστε ψιλομπουσουλάει ο Νικόλας ε? Εμάς τίποτα από μπουσούλημα μηδέν...

GaiGp3.png

Καλημέρα Βικάκι μου! Κι εμένα μου λείψατε!

Το παλεύει ο μικρούλης ναι. Οπως επίσης σηκώνεται (με βοήθεια) και στέκεται όρθιος αν κρατίεται και όταν το βάζουμε να περπατήσει...περπατάει χορευτικά. Εχει πλάκα! Ακολουθεί τα βήματα της Λούσης!!!

X4pTp3.png

δεν έχω χειρότερο Βικάκι........σε καταλαβαίνω,αυτή η μουγκαμάρα τσακίζει κόκκαλα....πρέπει κάποιος να κάνει την αρχή όσο το δυνατον πιο γρήγορα,μην το αφήνετε άλλο,ακόμα κι αν τσακωθειτε πάλι στην αρχή...καλά να περάσετε στη βόλτα σας!!

ευχαριστώ,μου έδωσες λίγο κουράγιο...

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...