Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε,και αυτό μ'αρέσει ,δεν έχω πρόβλημα!!!!!!(αλλά να φερνες κι εκείνο το άλλο απο το σουβλατζίδικο που το λιγουρεύτηκα???)

Χαχαχαχα εισαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να παω και σε καμια ταβερνα να φερω και κανενα κοκορετσακι κανενα κοντοσουβλι, παιδακια κτλ??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλέ μόνες μας μιλάμε για φαί??που πήγατε όλες? μη λες για παϊδάκια φιλενάδα,είναι το καλύτερο μου!και πάμε σε μια ταβέρνα στη Μάντρα,χρόνια τώρα και έχει κάτι φοβεράάάάάά!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλέ μόνες μας μιλάμε για φαί??που πήγατε όλες? μη λες για παϊδάκια φιλενάδα,είναι το καλύτερο μου!και πάμε σε μια ταβέρνα στη Μάντρα,χρόνια τώρα και έχει κάτι φοβεράάάάάά!!!

χαχαχαχα θα μπουν μετα οι υπολοιπες θα τα διαβασουν και θα μας την πουν!!

Εγω μεσα και για ταβερνα με παιδακια!!!!!!Μονο να ειναι Σ/Κ γιατι εγω πιανω δουλεια!Μιαμ μιαμ μιαμ!Μου τρεχουν τα σαλια!

λοιπόν και πεινάω! κρεμμυδοτυρόπιτα βάσω ε; δεν εχω φάει ποτέ! εγώ κάνω ωραίο μοσχαράκι μπουργκινιον, χοιρινό με δαμάσκηνα, κοτόπουλο με μαρτίνι, σουφλέ τυριών με ψωμί, κατι σαν σουφλε αλλα με πουρε και κοτοπουλο και πιπεριες κλπ κλπ κλπ σας κουφανα ε; ενταξει κόβω κατι! πάντως ότι μου ζητήσετε εγώ θα το φέρω.

ξαφνικά άκουσα ένα γκουπ γκουπ! τρεχω μεσα και η αλεξανδρα προφανώς είχε σκαρφαλώσει όρθια στην καρέκλα που ε΄χω μέσα για να θηλάζω και προφανώς είχε χάσει την ισορροπία της και έσκασε σαν καρπούζι!εκλαψε, εκλαψε μετα την κοίμισα και τωρα κοιμάται.

KOWTp3.png

Απερίγραπτες!!!! Πόσα φαγητά αναφέρατε??? Εγώ κάνω πολύ ωραίο κοκκορα κοκκινιστό, κουνέλι στιφάδο κι αν προτιμάτε κατι σε θαλασσινό μακαρονάδα με γαριδες και πιπεριές ή πλακι στο φουρνο ;););) Πείτε μου και τα ετοιμάζω!!!

31/10 θα κάνω τραπέζι για την γιορτή του γιου μου! Οποτε στις 30 μπορώ αν κανονίσουμε σουβλακοσυνάντηση :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Πήγα στα Η&Μ πρώτη φορά και κατενθουσιαστηκα... Από την Αννυ νομίζω είχα ακουσει ότι είναι πολύ ωραία! Του πήρα μια μπλουζα Rolling Stones και ένα παντελονάκι, πρώτο μαγκάκι! Καλέ είναι και πολύ οικονομικά!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ειστε απεριγραπτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελεος πόσα φαγητα σε 2 μόνο σελίδες???? Ετοιμαστητε για Master chef στο επόμενο δηλώνουμε συμετοχη σαν ομάδα!!!

Λοιπον απο ολα αυτα μενω στο κοτοπουλο με μαρτινι και στο σουφλε τυριων με ψωμι. Αννα θέλω οπωσδήποτε τις συνταγες!!!

Λοιπον μήπως να ανοιγαμε και κανενα blog με συνταγες??? όλες οι προκομένες εδώ μαζευτηκαμε:tongue::tongue::tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλέεεεε!!! Συμμαζευτείτε...μου τρέχουν τα σάλια!!!

Εγώ τα βασικά κάνω...δεν ξέρω να σας εντυπωσιάσω αλλά θα συνεισφέρω. Εννοείται πως δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Με ξεμυαλίσατε!

Το πρωί πήγαμε Ερμού με την αδερφή μου και τον Νικόλα και πήγαμε κι εμείς Η&Μ και του πήρα 2 παντελόνια κι ένα σκουφί. Οι τιμές άψογες!

Αύριο θα φύγουν η αδερφή μου κι ο καλός της κι έτσι θα έχω περισσότερο χρόνο για σας.

X4pTp3.png

Άννη μου και Δημητρούλι μεγεια τα νέα ρουχαλάκια!!!θελω κ εγω να πάω,αλλά Αθήνα μονη με τη μπίσκιτ δεν πάω...

τι θα κανεις στο μαλλί Άννη?

Δημητρα άντε να φυγουνε γιατί δε μπορω που δε μας μιλάς όλη μέρα!χαχαχα!!(μην το πεις στην αδερφή σου αυτό!)

η φίλη Άννυ ακομα τριγυρίζει?πήγανε γιατρο κ θα χει πάει να ντερλικώσει στη μαμά Μελίνα στάνταρ..!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι καλεεεεε,με την ξυπολιταρια την κορη μου,που βγαζει ολο τις καλτσες της.τωρα θα παμε γιατρο.απο το πρωι ολο κατι κανω,ξυπνησαμε κ αργα κ ετρεχα.μετα θα ρθει ο μπαμπας μου για καφε.

οσο για ολη αυτην την συζητηση που εχετε απο το πρωι ενα θα σας πω....

ΛΥΣΣΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

θελω κ εγω το κοτοπουλο μαρτινι, κ σουφλε τυριων με ψωμι.Αννα κανονισε.

αντε προκομενες ολεςςςςςςςςς

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ηρθα και εγω!!!

Πηγα ενα τριωρακι και σημερα στη δουλεια:(

Εγω το ειπα οτι θα τ ακουσουμε για τα φαγητα!!!Χαχαχα!

Δημητρα και Αννη με γεια τα ρουχαλακια!!

Παω να ξαπλωσω λιγουλακι μιας και ο γιος μου κοιμαται!

πω πω τι γραψατε παλι:shock: δεν σας προλαβαινω!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

καλα επαθα πλακα με τις φωτο στο φεις με τα μωρακια που μπουσουλανε κ σηκωνονται ορθια! εμενα μονο το πωπουδακι του σηκωνει οταν ειναι μπρουμητα κ δεν καθεται ακομα μονος του,αν τον αφησεις πεφτει!

Τανια κ εγω το σκεφτομαι σοβαρα για στεγνωτηριο. 3 μερες κανουν τα ρουχα να στεγνωσουν με αυτο τον παλιοκαιρο.

εμενα απο τοτε που αρχισε να τρωει φρουτα αραιωσαν σε συχνοτητα τα κακακια του αλλα οταν τα κανει παντα ξεχειλιζουν κ πρεπει να του αλλαζω κ τα ρουχακια του! θελω στεγνωτηριο τωρα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα και από εμένα...

Χάθηκα και δεν με αναζήτησε καμιά σας... Σνιφ, σνιφ...

Πολύ τρέξιμο με τη δουλειά και πολλά νεύρα.. Δεν υπάρχει καμία κατανόηση από μερους του εργοδότη μου. Τη δουλειά μας να κανουμε και εντάξει είμαστε...

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα... Με συγχωρείτε.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά χτες το μωράκι μου ανέβασε πυρετό, 38.3 και έχει μπούκωμα και μυξούλες... κ λίγο βήχα. Με τον ορό και για να του βγάλω τις μυξούλες γίνεται μαχη. Δεν θέλει με τίποτα. Σήμερα με το ντεπόν είναι λίγο καλύτερα. Πολύ στενοχωριέμαι που είναι έτσι η ζωούλα μου.

Ευτυχώς με τη χορτόσουπα εχουμε αρχίσει κ τα πηγαίνουμε καλά... Αύριο βάζουμε κ μοσχαράκι!

Οτι κανονίσετε για συνάντηση πείτε και σε εμενα μπας κ τα καταφέρω....

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο... Σας αφήνω γιατι ξύπνησε κλαίγοντας.

Σας φιλώ.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

σας επιασε η παρλα ολο το πρωι κ τωρ εξαφανιζολ ε???????:mad::tongue:

γυρησαμε απο τον γιατρο μας κ δεν κλαψαμε καθολου με το εμβολιο:P

ειμαστε 72εκ καιιιιιιιιιιιιι 9400κλ:shock::shock::P:p:cool::cool::cool::cool::cool:

ο γιατρος λεει οτι με βαση τισ καμπυλες,με αυτο το υψος κ βαρος θα επρεπε να ειναι 12μηνων:shock:ετσι εξηγειται γιατι φοραει τετοιο νουμερο.

συνεχιζουμε με φρουτοκρεμα κ καμια φαριν λακτε κ θα παω σε 15 μερες να την ξαναμετρησει/ζυγισει για να μας πει για λαχανικα κ κρεας γιατι λεει εχει αρκετα κιλα κ δεν πειραζει αν καθυστερησουμε κ αλλο!:|

συνεχιζουμε να βραζουμε το νερο κ να αποστειρωνουμε μεχρι τον αλλο μηνα.

για περπατουρα δεν ειναι κ πολυ δεκτικος.λεει οτι δεν κανει κ πολυ καλο κ οτι αν θελω να την βαλω μετα τον 7ο-8ο κ για λιγο.

κ μου χουν παρει δωρο ρε γμτ,λετε να παω να την αλλαξω?κ τι να παρω??

αλλα την εχω καιρο-στην συσκευασια της βεβαια- κ δεν εχω την αποδειξη (απο τζαμπο)λετε μπορουν να μου την αλλαξουν?

τωρα η Κλειω παλι παιζει ,οπως χθες κ δεν κοιμαται.μς βλεπω να πιανουμε τις 11 παλι.:|

εμφανιστειτε να πουμε καμια κουβεντα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...