Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

aaaaaaaaa!!!!!!!! Ε τότε αλλάζει το πράγμα!!! Θα φάμε απόψε σε εσένα σουφλέ, και αύριο θα φάμε σ'εμένα χαχααχαχχααχχααχαχχα

Πού 'σαι κυρία Βάσω, την σουβλακοσυνάντηση να την κανονίσουμε για 30 Οκτ? Σαββατόβραδο με τους συζήγους μάσα-κράσους?

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 30 Οκτώβρη!!!ειμαστε καλεσμένες στο πρώτο μας παιδικό πάρτυ!δε θα πάτε να φάτε σούβλακους χωρίς εμάς!:mad:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΒΙΚΑΚΙ τι ειναι αυτό το φυλλάδιο καλέ με τις τιμές στην ομάδα?? του φωτογράφου??

καλά, διάβασε το σχόλιο που έχω βάλει και θα καταλάβεις γιατί το έβαλα, όχι πάντως για τις τιμές

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ 30 Οκτώβρη!!!ειμαστε καλεσμένες στο πρώτο μας παιδικό πάρτυ!δε θα πάτε να φάτε σούβλακους χωρίς εμάς!:mad:

να σου πω, παιδικό πάρτυ το βράδυ το κάνουν? ή θα πάμε να φάμε σουβλάκια στις 6 το απόγευμα?:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Μιαμ μιαμμμμ...σουβλακια διαβαζω..εως εδω πανω μυρισαν βρε κοριτσια..

Απο καιρο αστα βραστα, ουτε λοντον να ειμασταν,τιποτα δε στεγνωνει, χαλιά δεν εχω βαλει ακομη, ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα..

Σε δεκα εχω φυγει απο τη δουλεια και παω στον ερωτα μου να τον ταισω(τα παιρνει ο αντρας μου οταν λεω το μωρο ερωτα μου, σου λεει εχασα τα πρωτεια..)

καλά, διάβασε το σχόλιο που έχω βάλει και θα καταλάβεις γιατί το έβαλα, όχι πάντως για τις τιμές

δεν μου βγαζει σχόλια γμτ..κάτσε να κάνω μια ανανέωση!!

να σου πω, παιδικό πάρτυ το βράδυ το κάνουν? ή θα πάμε να φάμε σουβλάκια στις 6 το απόγευμα?:tongue::tongue:

νομιζω 7-8 μου πε αυτή οτι το κάνει! ενος γινεται το παιδάκι,μη φανταστεις μονο μεγαλοι θα ναι! γι αυτο δεν το κανει νωρις γμτ..:mad::-x:-x

Μιαμ μιαμμμμ...σουβλακια διαβαζω..εως εδω πανω μυρισαν βρε κοριτσια..

Απο καιρο αστα βραστα, ουτε λοντον να ειμασταν,τιποτα δε στεγνωνει, χαλιά δεν εχω βαλει ακομη, ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα..

Σε δεκα εχω φυγει απο τη δουλεια και παω στον ερωτα μου να τον ταισω(τα παιρνει ο αντρας μου οταν λεω το μωρο ερωτα μου, σου λεει εχασα τα πρωτεια..)

κι εγω σφουγγαρισα χτες Δεσποινακι κ εκανε 1 ωρα να στεγνώσει! οσο για τον άντρα σου πες ακομα δεν εχεις δει τίποτα!εμενα που τη λέει οσα υποκοριστικά λέει κ έλεγε πάντα σε μενα???????????γκρρρρρ

τρυφερούδι μου,ματάκια μου,μωρούλι μου κ όλα τα συναφή!

παω να σκίσω ενα τελευταιο σοκολατο κεκάκι αυτα της Ολίβιας που κανα χτες βράδυ κ εχει μείνει,συγχύστηκα!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

aaaaaaaaa!!!!!!!! Ε τότε αλλάζει το πράγμα!!! Θα φάμε απόψε σε εσένα σουφλέ, και αύριο θα φάμε σ'εμένα χαχααχαχχααχχααχαχχα

Πού 'σαι κυρία Βάσω, την σουβλακοσυνάντηση να την κανονίσουμε για 30 Οκτ? Σαββατόβραδο με τους συζήγους μάσα-κράσους?

Σαββατο ειμαστε κλειστα φιλεναδα......ξεκουραζομαστε και εμεις......!!!;););)

καλημερα μανούλες και μπεμπακια!

βικυ μου μεγεια τα δοντάκια σας! επίσης θυμαμαι το υπεροχο σουφλε που μας κότσαρε η βασω και μετα που αναψε η συζητηση για σουφλεδοσυνατηση, σουβλακοσυνάντηση και γκουρμεδοσυνάντηση-ρεφενε!

α ρε αρχηγε γι αυτο εχεις αυτη τη θεση όλο ωραίες ιδέες είσαι. ειμαι μέσα με τα χίλια κανονιστε ημερομηνία και πείτε μου. εννοείται ότι θα φτιάξω κάτι σπέσιαλ. δεν ξερω τι ομως γιατί φτιάχνω πολλέ ωραία (τι ψωναρα θε μου!)

KOWTp3.png

εγώ δε φταίω!!!!η Βασω κι η Βίκυ που λυσσάνε με τα σουβλάκια η μια και τα σουφλέ η άλλη!!!!

αντε εσείς ρε Νικολίτσα ποτε θα ρθετε Αθήνα????

Άννα κάτσε σκέψου σπεσιαλιτέ και θα οργανώσω τραπέζι σύντομααααααααααα!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

εγώ δε φταίω!!!!η Βασω κι η Βίκυ που λυσσάνε με τα σουβλάκια η μια και τα σουφλέ η άλλη!!!!

αντε εσείς ρε Νικολίτσα ποτε θα ρθετε Αθήνα????

Άννα κάτσε σκέψου σπεσιαλιτέ και θα οργανώσω τραπέζι σύντομααααααααααα!!!!!!

29/10....ραντεβού στο Παίδων......ααααααααααααααααααααχ

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Φιλη Αντζυ εγω κανω πολυ ωραιο τας κεμπαπ, κοτοπουλο αλα κρεμ (με λιγο, κρεμμυδοκιμαδοπιτα, και ντολμαδακια γαλατζι (οταν εχω ορεξη)!

Οριστε Αννα!Τωρα εγω ειμαι η ψωναρα!! χεχε!!

τας κεμπάπ???? αυτο που τρωμε στο μοναστηράκι είναι??? ουτε να το κάνω ξέρω!!!!αλλά το ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!λοιπόν η καθεμια θα διαλεξει 1 σιγουρο πιάτο κυριως,1 σαλάτα κι ενα ορεκτικό κ ενα γλυκο! κ θα κανουμε επιλογη κ ταιριασμα!(εγω για να σας πω θα περιμένω την Άννυ που ειναι η συμβουλος μαγειρικής μου να μου πει τι να κάνω!!)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

τας κεμπάπ???? αυτο που τρωμε στο μοναστηράκι είναι??? ουτε να το κάνω ξέρω!!!!αλλά το ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!λοιπόν η καθεμια θα διαλεξει 1 σιγουρο πιάτο κυριως,1 σαλάτα κι ενα ορεκτικό κ ενα γλυκο! κ θα κανουμε επιλογη κ ταιριασμα!(εγω για να σας πω θα περιμένω την Άννυ που ειναι η συμβουλος μαγειρικής μου να μου πει τι να κάνω!!)

Oχι μαρηηηη!Αυτο στο σουβλατζιδικο το εχουμε!:tongue::tongue:Αυτο που λεω εγω ειναι μοσαχρι κοκκινιστο με μπαχαρια κτλ.....

Oχι μαρηηηη!Αυτο στο σουβλατζιδικο το εχουμε!:tongue::tongue:Αυτο που λεω εγω ειναι μοσαχρι κοκκινιστο με μπαχαρια κτλ.....

ε,και αυτό μ'αρέσει ,δεν έχω πρόβλημα!!!!!!(αλλά να φερνες κι εκείνο το άλλο απο το σουβλατζίδικο που το λιγουρεύτηκα???)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...