Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αν το ζητησω ειναι στην κριση του να μου το δωσει ή ειναι οπως το 6μηνο που το παιρνω θέλει δε θελει???:idea:

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!καλα εχω τελεια ιδεα,τραπεζι ρεφενέ(ετσι δεν το λένε??) κ η καθεμια να κανει απο μια σπεσιαλιτε!!σπιτι μεγαλο βρισκω*(το κάτω,γιατι εδω δε χωραω ουτε εγω!!)

Δυστυχώς το θέμα με το μειωμένο είναι κατόπιν συνεννόησης με τον εργοδότη, αλλά αν το χειριστείς με τρόπο και του πεις ότι δεν υπάρχει προς το παρόν άλλος τρόπος, τί θα σου κάνει ? θα σου πάρει το κεφάλι?

Αυτό με το ρεφενέ φαγητό με βρίσκει 100% σύμφωνη.

Μέρα-ώρα-μέρος Please

GaiGp3.png

ποτε γίνεται η σουφλεδοσυνάντηση;;;;;;;;;;;;;;;τι μαγειρεύουν σήμερα;ο ξενύχτης ξύπνησε και έφαγε ενα μπολ φρουτοκρεμα:shock:...Αντζουλιιιιιιιιιι μου φέρε την μπισκοτίνα για παρέα καλέ το βράδυ ή μάλλον θα ανέβω να πάμε σε κανά μπουζούκι...μην μου βάζετε ιδέες...θα βάλω φώτο το μαλλί-όσο απέμεινε:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα μάνες! Τί κάνετε;

To έχει το όνομα μάλλον! :D:tongue: Κι ο Θοδωρής μέσα, αφού η μαμά του δε δουλεύει!

Βίκυ, τί πράγματα είναι αυτά;!; Τη συνταγή του σουφλέ παρακαλώωωω! :P :p :P

Χθες το βράδυ παιδευτήκαμε πάρα πολύ για να κοιμηθεί... Κοιμήθηκε, ξύπνησε, ξαναξύπνησε κ είχε κεφάκια κ τελικά μετά από ένα δίωρο ξανακοιμήθηκε... Τρέμω για την ώρα που θα αρχίσουν να τον ταλαιπωρούν τα δόντια του... :-(

Τελικά μήπως είναι δοντάκια το ξενύχτι? Εμείς είχαμε αυτή την τρέλα με τα ξυπνήματα καιρό και μόλις τα σταμάτησε (τα ξυπνήματα) έβγαλε τα δοντάκια.....

η συνταγή:

εύκολο και πεντανόστιμοοοοοοοοοοοο

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς το θέμα με το μειωμένο είναι κατόπιν συνεννόησης με τον εργοδότη, αλλά αν το χειριστείς με τρόπο και του πεις ότι δεν υπάρχει προς το παρόν άλλος τρόπος, τί θα σου κάνει ? θα σου πάρει το κεφάλι?

δεν ειναι ανθρωπος συζητησιμος Βικάκι μου,θα μου κανει τη ζωη πατίνι,αλλά το χατίρι δε θα μου το κάνει.,ειναι περιπτωσάρα ο τύπος.μισογύνης τρελλός!

Αυτό με το ρεφενέ φαγητό με βρίσκει 100% σύμφωνη.

Μέρα-ώρα-μέρος Please

ΜΕΡΟΣ: σπιτι μου μελλοντικό!Κερατσίνι,1ος όροφος κ λεπτομέρειες οταν κανονιστεί!

ΩΡΑ: θα μπορούσαμε να το κανουμε μεσημεράκι Σ/Κ οποτε βολευομασταν ολες κ τα μωρα μας την πεφταν για κανα υπνάκο στα καρότσια,στα κρεβάτια ή οπου ΄βρουν!

ΦΑΓΗΤΑ:η καθεμια θα κανει μια σπεσιαλιτέ,αλλη σαλάτα,άλλη γλυκό,αλλη ορεκτικό,αλλη κυρίως!ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΕΦ -ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ!!!!!

ποτε γίνεται η σουφλεδοσυνάντηση;;;;;;;;;;;;;;;τι μαγειρεύουν σήμερα;ο ξενύχτης ξύπνησε και έφαγε ενα μπολ φρουτοκρεμα:shock:...Αντζουλιιιιιιιιιι μου φέρε την μπισκοτίνα για παρέα καλέ το βράδυ ή μάλλον θα ανέβω να πάμε σε κανά μπουζούκι...μην μου βάζετε ιδέες...θα βάλω φώτο το μαλλί-όσο απέμεινε:tongue::tongue:

ΜΕΓΕΙΑ Νικολίτσα μου!! μ αρεσει που στη βάρεσε κ εκανες αλλαγή!! σου πάνε τέλεια :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Έπρεπε να το είχα φανταστεί ..........:cool::tongue::cool::tongue:

Περιμενες κάτι άλλο απο την άντζυ??

Παρακαλω να μην μας ξεχασετε εμας και να ερθει το μεριδιο μας σε ταπεράκι με κουριερ!!

Επισης Βικυ μου θέλω να δηλώσω συμμετοχη για την σουφλεδοσυνάντηση!!!υπάρχει θέση κενή??

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Περιμενες κάτι άλλο απο την άντζυ??

Παρακαλω να μην μας ξεχασετε εμας και να ερθει το μεριδιο μας σε ταπεράκι με κουριερ!!

Επισης Βικυ μου θέλω να δηλώσω συμμετοχη για την σουφλεδοσυνάντηση!!!υπάρχει θέση κενή??

χαχα ο αρχηγός προσπαθεί να γλυτώσει το μαγείρεμα, αλλά ΟΧΙ !!!!!! Θα μαγειρέψει θέλει δεν θέλει!!!! Θα είναι υπεύθυνη του γουέλκομ ντρινκ και κανένα μεζέ-μπινελίκι για ζέσταμα.........

Τάνια μου και φυσικά είσαστε ευπρόσδεκτες με την πεταλουδίτσα στην σουφλεδοσυνάντηση!!!!! (τώρα έχω μπει στον πειρασμό να φτιάξω σουφλέ...)

Μόνο πες μου αν το θές με παγωτό και τί γεύση να σε έχω τακτοποιημένη!!!

GaiGp3.png

Εγω λυπάμαι αγγελικούλα μου , γιατι δεν είδα να σε καλει κανεις για σουφλε χαχαχαχαχα

Βικυ μου απο όσο έχεις καταλάβει τα τρωω όλα επομένως δεν θα βάλω όρια στη δημιουργία σου!! Θα το φάω ούτως ή αλλως:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Bρε Βικακι δεν χρειαζεστε προσκληση!!!!Οποτε θελετε εισαστε ευπροσδεκτες!!!!Απλα το λεω στην γκρινιαρα την Αντζυ;););)Και εχουμε και μια σουβλακοσυναντηση ε???χιχιχι

η σουβλακοσυνάντηση ισχύει πάραυτα!!!!!!χαχαχα!!!

καλέ εγώ το λέω στα σοβαρά (πια) για το γκουρμεδοτράπεζο!!!!!

Βασούλα ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου εσένα??

εγώ λέω να κάνω παστίτσιο(μόνο αυτό πετυχαίνω καλά πάντα) και άντε να βρω κ καμια συνταγή ακόμα!και μετά ο,τι μείνει μπολάκια στους συζύγους!να δείτε αν θα ξανα γκρινιάξουν που μαστε κολλημένες στο πισι!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Bρε Βικακι δεν χρειαζεστε προσκληση!!!!Οποτε θελετε εισαστε ευπροσδεκτες!!!!Απλα το λεω στην γκρινιαρα την Αντζυ;););)Και εχουμε και μια σουβλακοσυναντηση ε???χιχιχι

aaaaaaaaa!!!!!!!! Ε τότε αλλάζει το πράγμα!!! Θα φάμε απόψε σε εσένα σουφλέ, και αύριο θα φάμε σ'εμένα χαχααχαχχααχχααχαχχα

Πού 'σαι κυρία Βάσω, την σουβλακοσυνάντηση να την κανονίσουμε για 30 Οκτ? Σαββατόβραδο με τους συζήγους μάσα-κράσους?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...