Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουφ τωρα κοιμησα την κλειω.μου βγαλε την παναγια!την επιασε λογοδοιαρια κ επαιζε κ γελουσε.επεφτε πανω μου με φορα,εκανε πισω φωναζε κ ξεκαρδιζοταν.μετα επιασε κουβεντα με μια πιπιλα.

Βικυ η κλειω ολα τα χει για να τα βαζει στο στομα!τα δοκιμαζει ολα κ τα πεταει κ αυτη κατω απο το τραπεζακι της.τα σηκωνω εγω,ξανα τα ιδια αυτη,κ το κανει κ επιδηκτικα!τα ριμαζει ολα δεξια αριστερα με ολο της το χερι!

Μαρακι κ εμας τα κακα πλεον ειναι οτι να ναι!ενω εκανε κακα 5 φορες την μερα,τωρα κανει μερα παρα μερα.απο χρωματα ..διαφορα...οπως κ απο υφες κ απο μυρωδιες!:shock::|:?:?χαχαχαχα

παω να δω master chef κ υπνοοοοοο

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!

είχα μια πολύ κουραστική μέρα,οπως φαντάζομαι και οι περισσότερες από εμάς,αλλά δε νυστάζω,θέλω να χαλαρώσωωωωωωωωωω.πήρα λοιπόν μια τόσο δα μικρή σοκολατίτσα υγείας-γιατί είπα να κοινωνήσω κι εγώ αυτή την Κυριακή μαζί με το κοριτσάκι μου-και μπήκα να διαβάσω τα νεα σας.

ομως τα'παιξα με την περιπέτειά σας Ευγενία......ο Χριστός και η Παναγία....είναι απίστευτο οτι σας συνέβη κάτι τόσο σπάνιο..μπράβο στο κοριτσάκι σου που ήταν τόσο δυνατό και τα κατάφερε!δε φαντάζομαι το τι περάσατε..ελπίζω ήδη να το έχετε προσπεράσει.

και σκέφτομαι το κατά πόσο θα είχατε διάγνωση και την κατάλληλη θεραπεία αν μένατε παραπάνω στην Ελλάδα........

φυσικά δε θα θυμάται τίποτα από όλα αυτά,μόνο όταν μεγαλώσει θα της λέει η μανούλα της πόσο μεγάλη αγωνίστρια ήταν από πολύ μικρή!να είστε πάντα καλά καλή μου!

Νικόλ μου καλή επιτυχία στο εγκεφ/μα της Αναστασίας μας!εύχομαι όλα να είναι πολύ καλά,πολύ καλύτερα απ'οτι περιμένετε.

bebe-manos.jpg

καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλους!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας μαμάδες!

Τί κάνετε; Είδα φως και μπήκα! Δε θυμάμαι και πολλά όμως! Κλασσικά!

Ευγενία, η περιπέτεια σας με τάραξε για τα καλά... Ανακουφίστηκα τρομερά με το αίσιο τέλος της, δε μπορώ να φανταστώ τί τρομάρα περάσατε κ εύχομαι μακριά από εσάς κι από όλους τέτοια δυσάρεστα! ΝΑ είναι γερό το ψυχουλάκι σας που ταλαιπωρήθηκε τόσο!

Νικόλ, είχες ρωτήσει για τους λεκέδες στα φορμάκια... Δυστυχώς απ' ό,τι έχω ακούσει -αργά όμως, είχαμε κι 'μείς θύματα-φορμάκια- οι λεκέδες αυτοί δύσκολα, ως ακατόρθοτα βγαίνουν... :?

Έχω δυο φορμάκια από τζάμπο μόνο για να τρώει και σαλιάρες με μανίκια...

Τα αποτελέσματα από το εγκεφαλογράφημα θα είναι άψογα! Η Αναστασία για μια ακόμη φορά θα τα πάει περίφημα!

Άννη και Δέσποινα για τα μηνογενέθλια των ζουζουνακίων, σας εύχομαι τα καλύτερα! Ευτυχισμένα και γερά μωράκια να είναι!

Εμένα μου ήρθε μια φορά περίοδος τον προηγούμενο μήνα αλλά αυτόν ακόμη τπτ, αν και κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη έρθει... Δε μου λείπει όμως, οπότε μια χαρά! Πάντως ούτε μεγάλη ροή είχα, ούτε πόνεσα καθόλου ενώ πριν Θοδωρή, ήμουν χαπακωμένη!

Βίκυ, χαίρομαι που η Λούση τρώει τόσο καλά! Δεν ήξερα πως γυρίζεις το Νοέμβρη στη δουλειά... Γι' αυτό είχες μια αγωνία με το φαγητό της ε? Όλα καλά όμως! Σιδερένια και τα δοντάκια της!

Εγώ ταϊζω το πρωί στο κρεβάτι, μετά τρώει φρουτόκρεμα, μετά τα λαχανικά του χωρίς ενδιάμεσο γάλα και το πόγευμα ξαναθηλάζει. Ανησυχούσα λίγο μήπως δεν τρέφεται αρκετά, γιατί δεν τρώει 150ml που άκουσα πως θεωρείται πλήρες γεύμα, αλλά δεν πεινάει στο ενδιάμεσο, ώσπου χθες έβγαλε μια γουλιά 4 ώρες μετά τη χορτόσουπα, αφού μόλις είχε πιει γαλατάκι κι είχε μέσα κ λαχανικά, οπότε δεν το είχε χωνέψει ακόμη... Εσάς κάθε πότε τρώνε;

Αυτάαα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας και απο εμενα μανουλινια!!Μπηκα να σας διαβασω λιγο μιας και ολη μερα στο τρεξιμο με δουλειες, και με εχει πιασει και το αυχενικο μου με αυτον τον καιρο.......τελεια:mad::mad:Καιρο ειχα να μπω 2 τη νυχτα ε???Χαχα!

Δεσποινα χαρουμενα μηνογενεθλια!:P:p:pΑ

Νικολιτσα μου το εγκεφαλογραφημα θα ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!;););)

Βικυ μια χαρα η Λουσιτσα!Στρωνει σιγα σιγα το παιδι;)

Εμεις σημερα πρωτη μερα φαγαμε μοσχαρι-πατατα-καροτο-κολοκυθι!Το φαγαμε σχεδον ολο αλλα απο τη μεση και μετα με γκρινια.Μαλλον πονανε τα δοντακια και τρωει ισα για να καλυψει λιγο την πεινα του και μετα δεν θελει αλλο:confused:Σημερα κοιμηθηκε 20:30...τοσο κομματια ητανε.Να δω τι ωρα θα ξυπνησει το πρωι:cool::cool:(τωρα τον ακουω να ρουθουνιζει και δεν μ αρεσει........Λετε να ειναι παλι απο δοντια ή μπα?)Και ετσι που λετε και εγω στρωθηκα να σιδερωσω 4 πλυντηρια και αυριο εχω αλλα 3:cry::cry::cry:Το Σαββατο θα παω και στη δουλεια ενα 3ωρακι υπολογιζω και με εχουν πιασει οι στεναχωριες μου!Τελος παντων

Τι αλλο ηθελα να πω????Δεν θυμαμαι:confused:

Φιλακια μανες!!!

καλημέρα....δεν έχω κοιμηθεί καθόλου...μια ευτυχία...

Βάσω το ρουθούνισμα απ τα δόντια είναι....το έχει πολύ καιρό και η Αναστασία:confused:

χθές το καμάρι μου δεν ξύπναγε με τίποτα το πρωί και φτάσαμε 1 για να ανοίξει το μάτι....επίσης φτάσαμε 3 για να το κλείσει...ναι ναι το ξημέρωμα...δεν παλεύεται η κατάσταση...οπότε τα ματζούνια δεν πιάνουν γιατί όταν πεί κοιμάμαι δεν ξυπνάει ούτε με κανόνια και λογικό αφού όλο το βράδυ ξενυχτάμε τον μακαρίτη:tongue::tongue::tongue:

εγκεφαλογράφημα έχουμε 29/10 ............

πρέπει να πάω ΟΑΕΔ για ανανέωση κάρτας οπότε νωρίς νωρίς ξύπνημα....έχουμε και τάισμα το πρωί....

σας φιλώ...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Επιτέλους είδαμε ήλιο!!! Άντε γιατί δεν άντεχα άλλο με αυτή τη μούχλα. Το βράδυ μας σήμερα δεν ήταν καλό. Είχαμε τρία ξυπνήματα και ενώ έτρωγε δεν κοιμόταν αμέσως. Μάλλον την ενοχλούν τα δοντάκια της, γιατί με δάγκωσε και 2 φορές... δεν το συζητάω για πόνο :shock::shock::shock:, ήθελα να τσιρίξω, αλλά λυπήθηκα τον Γ που θα ξυπνούσε από την φωνή. Που να βγούν κανονικά τα δοντάκια της, τι έχω να τραβήξω.

Νικόλ η Αναστασία είναι βραδινός τύπος και μάλλον δεν έχει σκοπό να το αλλάξει αυτό! Κουράγιο που θα πάει κάποια στιγμή ή θα στρώσουν αυτά ή θα συνηθίσουμε εμείς στα γούστα τους. Για να δούμε ποιος θα κερδίσει :D:D:D!!!

Δέσποινα να χαίρεσαι τον γιό σου, που έγινε και αυτός 6 μηνών!!! Να είναι πάντα χαρούμενος και υγιής!

Βίκυ έφτασε η ώρα της επιστροφής στη δουλειά :-(:sad::-(? Τουλάχιστον άρχισε το Λουσάκι μας να τρώει καλύτερα, οπότε δεν θα χρειαστεί να μπλέξεις με αντλήσεις.

Νομίζω οτι εγώ θα γυρίσω από τις τελευταίες και θα είμαι εδώ μόνη μου και δεν θα έχω καμία να τα λέμε...

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα!!! Ας κεράσω καφεδάκι, κρύο σήμερα γιατί έχει ωραία μέρα!!!

124082231057_mrg.jpg

Ιωάννα μου εμένα τρώει κάθε 4 ώρες περίπου. Εγώ στην χορτόσουπα βάζω και φασολάκια και αρακά, καμιά σας δεν βαζει???

Θάλεια εγώ γυρνάω 13 Απρίλη 2011!! Εσύ πότε???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλημερα και απο εμας!!!

Νικολιτσα μια και δεν κοιμαται η Αναστασια δεν την παιρνεις να ερθετε να παμε κανενα μπουζουκι??:tongue::tongue:

Θαλεια ταλαιπωρειτε το Δωρακι με τα δοντια ε?Αντε να βγουν να μην βασανιζεται!

Εμεις ξυπνησαμε κατα τις 8 και, φαγαμε και τωρα παλι κοιμαται......

Εβαλα και ενα πλυντηριο πρωι πρωι:(

Λεω οταν ξυπνησει να βγουμε βολτουλα μιας και εχει λιακαδα;);)

καλημέρα αγαπούλες μανούλες!!!! τι κάνετε?κερνάω κάτι να φάμε γιατι πεινάω σαν λύκος..photo%20pastries.jpg

το βράδυ αφού πήγε 11 παρά κι η μπίσκοτ έδειχνε να χει διάθεση για παιχνίδι κ όχι ύπνο( και ναι,έμαθε να κάνει τη 18ούρα απο την Κλειώ κ δε σταμάτησε να μας το δείχνει!!!!!!!!!!!!)την πήρα στο κρεβάτι,να την ταίσω κ να την κοιμίσω κ τελικά κοιμισε αυτή εμένα και σαν κυρία κοιμήθηκε όλη νύχτα μαζί μας κ ξύπνησε τώρα!!!!!!κάθεται τωρα στο καρεκλάκι φαγητού κ κοπανάει τα παιχνίδια..Νικολ κράτα γερά με τσαμπουκά!! δε θα μας κάνουν αυτές οι σουρτούκες ό,τι θέλουν!!!χαχαχαχα!!!!!

Θάλεια μου εσυ Απρίλη γυρνάς στη δουλειά αν θυμάμαι ή καμία σχέση? αφηστε κορίτσια εγω τι να πω που θα με διώξει κ άντε να βρω δουλειά μετά..δε θέλω να το σκέφτομαι..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα φιλεναδες!!

Βικυ καλοριζικα τα δοντάκια σας!! Και μπράβο στο Λουσάκη που τρώει το φαγάκι της!! Συνγχρονιστηκαν τα κοριτσάκια μας!!!

Χτες πήγα να βάψω τα μαλλια μου και έτσι την πήγα το απόγευμα στη μαμα μου που δεν θα κατεβαινε στο μαγαζι και με την ευκαιρια καταφέραμε να πιούμε και με το Γιώργο ένα γρήγορο καφεδάκι, το χρειαζόμασταν τελικα!

Εδω και σήμερα μούχλα! Πλένω ρούχα τα οποία δεν στεγνώνουν πότε!Εχω αρχισει και σκέφτομαι σοβαρα το στεγνωτήριο!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλώς τις πρωινές μανούλες με τα καφεδάκια σας και τα πρωινά σας!

Εγώ δουλειά γυρνάω γύρω στις 20 Μαίου, οπότε θα έχετε γυρίσει όλες. Γέννησα και τελέυταία!

Άντζυ πως είναι σήμερα το δόντι? Γιατί να σε διώξει καλέ? Αφού για 2 χρόνια δεν μπορεί να σε διώξει βασει νόμου.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα φιλενάδες μου

Άννη και Άντζυ πολύ ωραίο το πρωινό σας!!!

Θάλεια μου θα μπορούσα και εγώ να γυρίσω Ιανουάριο ή Μάιο αν έπαιρνα και το μειωμένο μαζεμένο αλλά αν γυρίσω Ιανουάριο θα έχω πολύ τρέξιμο λόγω της φύσης της δουλειάς, και θα κρεμάσω και όλους τους συναδέλφους... Φυσικά είναι και το οικονομικό, τα 690 του ΟΑΕΔ δεν είναι και ότι καλύτερο αφού τα έξοδα τρέχουν... Το μειωμένο το χρειάζομαι και το συμφώνησα να δουλεύω 8.00-2.00 οπότε 2.10 θα είμαι με την μπουμπού μου! Και όντως γλίτωσα τις αντλήσεις γιατί χειρότερο δεν είχα από το θήλαστρο. Βέβαια ακόμα τρώει το κατιτίς μετά την φρουτόκρεμα για να κοιμηθεί, αλλά και με μια καροτσάδα χαλαρώνει οπότε λύθηκε και αυτό.

Βασούλα καλή η ιδέα σου, Νικόλ ανέβα και πάμε μπουζούκια!!! Θα παρκάρουμε τα ξενύχτικα μωρά στην καρνταρόμπα και θα είμαστε χαλαρά!!!! χαχαχα

Άντζυ μην σκας και αμα σε διώξει όταν επιστρέψεις... αφού είσαι σίγουρη για κάτι τέτοιο, πάρε όλες σου τις άδειες μαζί και όοοοοοταν με το καλό είναι να γυρίσεις του χρόνου το καλοκαίρι κούνα του το μαντήλι, κάτσε και ένα χρόνο ΟΑΕΔ και το 2012 βλέπεις τί θα κάνεις!!!!!!

GaiGp3.png

Καλώς τις πρωινές μανούλες με τα καφεδάκια σας και τα πρωινά σας!

Εγώ δουλειά γυρνάω γύρω στις 20 Μαίου, οπότε θα έχετε γυρίσει όλες. Γέννησα και τελέυταία!

Άντζυ πως είναι σήμερα το δόντι? Γιατί να σε διώξει καλέ? Αφού για 2 χρόνια δεν μπορεί να σε διώξει βασει νόμου.

Τυχερούλα!!!! Ζηλεύω:oops::oops:

Εγώ γιατί ξέρω ότι για 1 χρόνο μετά τον τοκετό δεν μπορεί να σε διώξει?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...