Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα φιλεναδες!!Τι μου κανετε???

angie μου εγω ειμαι 2 χρονια μεγαλυτερη.Το 83.

Να σας ρωτησω κατι.Βγηκε απο το στηθος μου ειναι υγρο το οποιο ομως ητανε διαφανο.Αυτο ειναι το πρωτογαλα ή να παρω τηλεφωνο τον γιατρο μου?????:confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΑΜΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ???ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟ 85?Ή ΠΙΟ ΠΡΙΝ?

Καλε...τι ηλικίες είναι αυτές που ακούω και παθαίνω η γυναίκα?!!!

Εγω ειμαι το '81...βεβαια ειμαι στο δευτερο εγκυος αλλα και παλι το Στελιο δεν τον εκανα στα 25 αλλά στα 27...εεε μεχρι να ερθει η μπεμπα θα λεγομαι 29... θα ειμαι πριν τα 30 (λεω στον εαυτο μου και παρηγοριεμαι...χιχιχι)

Τωρα που ειπατε σουτιεν κι εγω πρεπει να παρω ενα... Παντως θυμαμαι και στο Στελιο δεν ειχα βρει καμια τρελη εκπτωση. Το πρωτο το ειχα παρει νομιζω 59 και μετα στις εκπτωσεις (και τοτε) το ειχα παρει 50...κατι τετοιο...

Ξερετε, δεν ειναι χειμερινη μπλουζα παραδειγμα που δεν θελουν να την πουλησουν δευτερη σεζον για να ριξουν αρκετα την τιμη...τι χειμωνας, τι καλοκαιρι...εσωρουχα ειναι...σου λεει θα πουληθουν.

QuW0p3.png

Καλε...τι ηλικίες είναι αυτές που ακούω και παθαίνω η γυναίκα?!!!

Εγω ειμαι το '81...βεβαια ειμαι στο δευτερο εγκυος αλλα και παλι το Στελιο δεν τον εκανα στα 25 αλλά στα 27...εεε μεχρι να ερθει η μπεμπα θα λεγομαι 29... θα ειμαι πριν τα 30 (λεω στον εαυτο μου και παρηγοριεμαι...χιχιχι)

Τωρα που ειπατε σουτιεν κι εγω πρεπει να παρω ενα... Παντως θυμαμαι και στο Στελιο δεν ειχα βρει καμια τρελη εκπτωση. Το πρωτο το ειχα παρει νομιζω 59 και μετα στις εκπτωσεις (και τοτε) το ειχα παρει 50...κατι τετοιο...

Ξερετε, δεν ειναι χειμερινη μπλουζα παραδειγμα που δεν θελουν να την πουλησουν δευτερη σεζον για να ριξουν αρκετα την τιμη...τι χειμωνας, τι καλοκαιρι...εσωρουχα ειναι...σου λεει θα πουληθουν.

Ασε μας ρε irev. Εγώ είμαι το '79 και είναι το πρώτο μου. Αλλά μια χαρά νιώθω. Ούτε πως με πήραν τα χρόνια ούτε τίποτα. Χαλαρά!

Εγώ 2 σουτιέν εγκυμοσύνης (όχι θηλασμού) τα πήρα 42,5? από το Mothercare.

X4pTp3.png

Γεια!

Πώς περνάτε το Σ/Κ σας; Ελπίζω να ξεφαντώνετε! Κι αν όχι εσείς τουλάχιστον τα μωράκια στις κοιλιές σας!

Για τα πονάκια μην ανησυχείτε, τα έχω κι εγώ και ρώτησα τη γιατρό και είπε πως είναι φυσιολογικό... Έχουν δυναμώσει τα άτιμα και του δίνουν και καταλαβαίνει! Εμένα με κλωτσάει τις τελευταίες μέρες στο δεξί πλευρό με τα πόδια του -όπως αποδείχτηκε στον υπέρηχο προχθές!

Annie, δες και στο site http://www.babywearing.gr/index.htm , έχει μεγάλη ποικιλία και οδηγιές ακόμη, και για φτάξεις το δικό σου! Θέλω κι εγώ να πάρω! Να σκεφτείς και τη μέση σου όμως, γιατί την επιβαρύνει αν έχεις πρόβλημα...

Χθες βράδυ μετά την κρίση που με έπιασε περιόρισα τη λίστα του Μπεμπάκου στα απολύτως απαραίτητα... Μου έφυγε ένα βάρος, να σας πω την αλήθεια! Θα ασχοληθώ με αυτά και αφού τα πάρουμε θα κοιτάξω και για τα υπόλοιπα, αν υπάρχει χρόνος, διάθεση και χρήμα! Όλη τη μέρα το μυαλό μου επεξεργαζόταν 1000 διαφορετικά θέματα και πιθανότητες... Αυτό ή εκείνο; Αν συμβεί αυτό; Αν εκείνο; Για πράγματα του μωρού, της κλινικής, του τοκετού, του θηλασμού, πράγματα που θα χρειαστώ εγώ κι ένα σωρό άλλα...

Ε, φτάνει... Ό,τι γίνει! Εμείς να είμαστε καλά...!

Κι οι ορμόνες μου εδώ και λίγες μέρες δεν βοηθούν...

Σήμερα πάντως βρήκα μπανιερούλα όπως την ήθελα να στηρίζεται στη μεγάλη μπανιέρα, μάλλον καταλήγουμε σε καθισματάκι αυτοκινήτου maxi cosy το pebble με τη βάση isofix, και μετά στην ίδια βάση θα βάλουμε της επόμενης κατηγορίας και είδαμε στρώματα της grecostrom και της media... Αλλά είμαστε ανάμεσα σε 3. Επίσης είδαμε και συρταριέρα στη modeco και τώρα έχουμε ένα δίλημμα... Αλλά γενικά κάναμε προόδους και ηρέμησα λίγο...

Αύριο θα πάμε επίσκεψη στους γονείς μου να δουν και πόσο μεγάλωσε η κοιλιά και ο εγγονός τους!

Εσείς τί σχέδια έχετε;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου κι εγω στα απολυτως απαραιτητα θα αρκεστω...και στην τερλικη, αν τελικα μες το σπιτι βαλει κι ενα σιελ φανελακι η μπεμπα (του Στελιου εννοω...) δεν θα κατσω να σκασω κι ολας! Νιωθω οτι θα 'ναι λιγο "ριγμενη" σε σχεση με το Στελιο... αλλα οπως εχουε ξαναπει αλλωστε Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!

Δε νομιζω οτι η μπουμπου θα καταλαβαινει αν φοραει ροζ, σιελ ή λαχανί...

Για αυριο ειμαστε ανευ σχεδιου... Ελπιζω να κανουμε καμια δουλιτσα στο σπιτι κι επειδη προβλεπεται να συνεχιζεται το κρυο, θα αρκεσοτυμε στα παιχνιδια μεσα στο σπιτι με το γιοκα μας!

QuW0p3.png

EIMAI ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟ..............ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ SITE TO BIMBO MARKET,ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΜΕΤΑ... :-(

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

EIMAI ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟ..............ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ SITE TO BIMBO MARKET,ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΜΕΤΑ... :-(

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????

Έχεις αμφιβολίες για το site ή για το μοντέλο;

Δες στο parents στην ενότητα "πρώτες αγορές" έχει θέμα και για ηλεκτρονικές αγορές όπου γράφουν κοπέλες που ψώνισαν από το νετ και για το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα αν δεν κάνω λάθος...

Αν αμφιβάλλεις για το μοντέλο δες στην αγορά κοροτσιού στην αντίστοιχη ενότητα! Έχει σχόλια για πολλά καρότσια μετά από την χρήση τους από μαμάδες.

Νομίιζω θα σε βοηθήσει στην απόφασή σου!

Irev, ναι, πια! Καταντάμε υπερβολικές και βασανιζόμαστε άδικα για ανούσια πράγματα... Άλλο να το χαίρεσαι κι άλλο να πιέζεσαι γιατί "πρέπει" να είναι όλα τέλεια!

Τα σχέδια σας κορίτσια, μια χαρά μου ακούγονται για αύριο! Να περάσετε καλά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Εγώ Ιωάννα μου αύριο θα ασχόληθω με το σπίτι και θα συνεχίσω με την τοιχογραφία του παιδικού δωματίου καθώς έχουμε μείνει πίσω.

Αντε...ανυπομονω να δω το αποτελεσμα!!!

QuW0p3.png

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????

Καλησπέρα μανούλες!!

angie! εγώ έλεγα στην αρχή για το BIMBOMARKET για ένα καρότσι Giordani που είχαν σε μωβ-ροζ. Τελικά το καρότσι το απέσυραν σε αυτό το χρώμα γιατί έβγαλαν καινούργια με το 2010.

ΑΛΛΑ έψαξα στην Ελλάδα για αυτή την μάρκα, και κατόπιν έρευνας στον τελευταίο εισαγωγέα έμαθα ότι δεν υπάρχουν πλέον εδώ. Άρα για ότι πρόβλημα ή ευθύνη προέκυπτε με το προϊόν θα έπρεπε να έχω μπρος πίσω με την Ιταλία.

Τελικά καταλήξαμε και παραγγείλαμε ένα καινούργιο μοντέλο της CAM από τα ΗΡΑ σε μπεζ σαμπανί, σε πολύ καλή τιμή σε σύγκριση με τα επώνυμα. Είναι τρίο (καρότσι-κάθισμα αυτοκ.-κρεβατάκι) και από 460 με την έκπτωση πήγε 415 περίπου.

Αν πάτε στο stock market του ΗΡΑ στο Ελληνικό (πριν το Praktiker) θα βρείς και παλιότερο μοντέλο της CAM καρότσι+καθισμα αυτοκ. με 299 ευρώ.

Γενικά η συγκεκριμένη μάρκα βγάζει ωραία απλά travel system που δεν είναι θεόβαρα και είναι σχετικά οικονομικά σε σχέση με τα άλλα.

Και όσο αφορά το συγκεκριμένο site, εγώ το εμπιστεύομαι και θα ψωνίσω από εκεί αν κάτι μου αρέσει.

Κατά τ'αλλα κορίτσια ξεκούραση και λιώσιμο...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Μαλλον δεν σας προλαβα... Διαβαζα τις απειρες σελιδες που γραψατε παλι, αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη να τα σχολιασω ολα, συγνωμη!

Αννουλα να ζησετε! Παντα ευτυχισμενοι και με το καλο το μωρακι σας! Το επιθετο, νομιζω, δεν μπορεις να το αλλαξεις και να θελεις. Τουλαχιστον εμενα ετσι μου ειχαν πει. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιεις και τα δυο. Το παιδι σου μονο παιρνει του αντρα σου, κι αυτο αν το επιλεξετε εσεις. Θα μπορουσε να παρει και το δικο σου αν αυτο δηλωσεις.

Αννυ, κι εγω εχω αυτον τον πονο. Χθες με κλωτσαγε συνεχως σ'αυτο το σημειο και ποναγα πολυ. Αφου ειπα στον αντρα μου κι εβαλε το χερι του, γιατι μολις το βαζει σταματαει να κλωτσαει. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο, αλλα πετυχε. Μετα το βραδυ ενιωθα τυψεις που κλωτσαγε και την σταματησαμε και δεν μπορουσα να κοιμηθω. Αλλα με ποναγε πολυ εκει που κλωτσαγε και φοβηθηκα μην κανει ζημια στον τραχηλο.

Νεραιδουλα, αυτο το διαφανο υγρο ειναι τπ πρωτογαλα. Μην ζουλας το στηθος σου. Μονο ξεπλενε το με χλιαρο νερο μηπως και δεν σου ξεραθει. Αυτο μου ειπε η γιατρος μου. Εμενα ξεραθηκε και εγινε κιτρινο. Αηδια. Το προβλημα ειναι οτι οταν πηγα να βγαλω το ξερο κομματι μου πληγωσε την θηλη. Ομως παρολο που το πλενω με χλιαρο νερο εμενα μου ξερενεται και δεν μπορω να κανω κατι.

Σημερα ολη μερα λειπαμε. Ειδα τον διαγωνισμο στο γκρουπ μας αλλα δεν ανεβασα φωτο γιατι η κοιλιτσα μου ειναι η πιο μικρη. Εχω ομως τα πρωτια αλλου νομιζω. Μιας και μιλαμε για ηλικιες ειμαι νομιζω η πιο μεγαλη σε ηλικια μανουλα και μαλιστα πρωτη φορα μανουλα. 35!

Αυριο παλι θα λειπουμε απ'το πρωι. Εχουμε βαφτιση και μετα επισκεψη στο βαφτιστηρι, και μετα φαγητο με την αλλη κουμπαρα. Θα τα πουμε παλι αυριο το βραδυ μαλλον, αν προλαβω καμια. Φιλια και καληνυχτα σε ολες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημερα γλυκες μου!

τι κανετε;εχω παρα πολυ καιρο να σας πω νεα μου!

ευχομαι να εισαστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας το ιδιο!

εγω λιγο εχω ενα θεμα με το ζαχαρο τελικα η καμπυλη μου ηταν λιγο στο οριο κι ετσι πηγα σε ενδοκρινολογο και κανω αυστηρη διατροφη το καλο ειναι οτι δεν περνω κιλα εχασα κι ενα κι εστι εχω παρει μονο 5 προς το παρον.

ο μικρουλης μου εχει αρκετες μερες που κλοτσαει μονο ψηλα και στα πλευρα μου και λεωω μηπως γυρησε θα το δουμε ομως στης 25 που εχω ραντεβου.

επισης να πω οτι οποια θελει να θηλασει σας προτεινω ανεπυφηλακτα να αγορασε αυτο βιβλιο http://www.perizitito.gr/product.php?productid=134604 ειναι τελειο κι εξηγει τα παντα πολυ χρησιμο.

φιλια πολλα σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Kαλημερα μανουλινια....τωρα ξυπνησα...το ζωων!που πηγατε ολες καλε?

angie μου εγω ειμαι το '84!

χθες πηγαμε στην ξαδερφη μου κ μας εδωσε καροτσι-port bebe με καθισμα αυτοκινητου-ριλαξ-παρκοκρεβατο και κρεβατι!!!!!!!οποτε δεν χρειαζεται να παρω κουνια!

πολυ χαρηκα...συμφωνω με αυτο που λετε iwanna k irev μου.τσαμπα αγχωνομαστε!

αα!!πηγα στα Λητω χθες κ πηρα μαξιλαρι θηλασμου, μου καναν κ μια μικρη εκπτωση κ βγηκε 50 ευρω!κοιμηθηκα σαν ανθρωπος χθες!

επισης ειδα για εσωρουχα κ φυσικα δεν ειχαν εκπτωση.τα σουτιεν κοστιζαν γυρω στα 50 ευρω..αλλα δεν ειχα αλλα λεφτα μαζι μου να παρω...δεν πειραζει..αλλη φορα...

παω να δω τον διαγωνισμο!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κοριτσια προχθες μου ηρθε ο καταλογος la redoute κι εχει σουτιεν θηλασμου απο 13,70 δεν ξερω αν ειναι καλα δεν τα εχω δοκιμασει εγω εχω δυο που ειχα παρει απο το λιντλ προσφορα 7 ευρω το ενα και ειναι τελεια αν ξαναφερει θα παρω.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...