Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα Δήμητρα με το καλό να τους δεχτείς....τελικά όταν λέω πως οι φίλοι σε καταλαβαίνουν και είναι για τα δύσκολα δεν έχω άδικο....είστε υπέροχες και σας αγαπώ πολύ πραγματικά...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !!

Ευγενία έχω μείνει με αυτά που περάσατε, μακάρι να μην τύχει σε καμιά άλλα μανούλα κάτι τέτοιο, και εσείς να ξεχάσετε σύντομα αυτή την περιπέτεια..

Νικόλ μου, τί να πω, γουρούνια υπάρχουν σε όλους τους κλάδους, γιατί να μην υπάρχουν και στην ιατρική? Και το χειρότερο στους μαιευτήρες είναι του ότι παίζουν ταυτόχρονα με 2 ζωές. Κρέμασμα θέλουν μερικοί μερικοί. Εύχομαι να είναι όλα τέλεια μεθαύριο στο εγκεφαλογράφημά σας.

Άννυ μου, να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες. Περνάει ο καιρός και πολύ γρήγορα μάλιστα.

Εμείς είμαστε συναχωμένες αμφότερες, τουλάχιστον κοιμόμαστε 10 ώρες καλά, με 1 μόνο διάλειμμα για γρήγορο σνακ. Μακάρι να μείνει έτσι γιατί σε 15 μέρες γυρνάω και εγώ στη δουλειά και ο ύπνος είναι μεγάλη υπόθεση....

GaiGp3.png

καλημέρα μανούλες!!! λοιπόν, διάβασα στο βιβλιο του θηλασμου οτι τα μωρα περνανε και στον 6 μηνα φαση ταχειας ανάπτυξης. ελπιζω να ειναι αυτό και σιγά σιγά να επανέλθουν οι ώρες ύπνου μας. μωρε πεινάνε τα γλυκά μου...

KOWTp3.png

Καλημέρα !!

Ευγενία έχω μείνει με αυτά που περάσατε, μακάρι να μην τύχει σε καμιά άλλα μανούλα κάτι τέτοιο, και εσείς να ξεχάσετε σύντομα αυτή την περιπέτεια..

Νικόλ μου, τί να πω, γουρούνια υπάρχουν σε όλους τους κλάδους, γιατί να μην υπάρχουν και στην ιατρική? Και το χειρότερο στους μαιευτήρες είναι του ότι παίζουν ταυτόχρονα με 2 ζωές. Κρέμασμα θέλουν μερικοί μερικοί. Εύχομαι να είναι όλα τέλεια μεθαύριο στο εγκεφαλογράφημά σας.

Άννυ μου, να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες. Περνάει ο καιρός και πολύ γρήγορα μάλιστα.

Εμείς είμαστε συναχωμένες αμφότερες, τουλάχιστον κοιμόμαστε 10 ώρες καλά, με 1 μόνο διάλειμμα για γρήγορο σνακ. Μακάρι να μείνει έτσι γιατί σε 15 μέρες γυρνάω και εγώ στη δουλειά και ο ύπνος είναι μεγάλη υπόθεση....[/QUOTE]

ζηλέυω!!!!! μπράβο στο λουσάκι!:P γιορτάζει αύριο;;;

KOWTp3.png

καλημέρα μανούλες!!! λοιπόν, διάβασα στο βιβλιο του θηλασμου οτι τα μωρα περνανε και στον 6 μηνα φαση ταχειας ανάπτυξης. ελπιζω να ειναι αυτό και σιγά σιγά να επανέλθουν οι ώρες ύπνου μας. μωρε πεινάνε τα γλυκά μου...

καλημερα μανουλες!

σημερα κλεινουμε κ εμεις τον 6ο μηνα κ σας κερναμε τουρτιτσα!

εμενα παντως σιγουρα τελευταια περναει φαση ταχειας αναπτυξης γιατι πινει πολυ περισσοτερο γαλατακι κ το στηθος μου δεν σκληραινει πια κατα τη διαρκεια της νυχτας οπως πριν γιατι με ξεζουμιζει. καμια φορα νομιζω πως θα τελειωσει... χθες ξυπνησε στις 2:30 κ το ματι ηταν γαριδα κ ολο χαμογελουσε! ωχ, λεω την εβαψα! εκανε σχεδον 1 ωρα να κοιμηθει καλα καλα!

Ευγενια περαστικα να ειναι ολα κοπελα μου. μακαρι να ειναι παντα καλα το μωρακι σου κ ο Θεουλης να προστατευει αυτο κ εσας απο καθε κακο.

κοριτσια σας στελνω σε λιγο τη διατροφη στα μειλ σας! δεν ειναι του δικου μου γιατρου, αλλα μιας παιδιατρου απο Θεσ/νικη. θα την αναφερω στο μειλ. παντως να ακολουθειτε τις οδηγιες του δικου σας γιατρου!

ewok-cake.jpg

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μένα φιλεναδίτσες μου!! πηγα οδοντίατρο,έκανα κάτι δουλίτσες,έφτιαξα κ μια μακαρονάδα κι έκατσα τώρα που κοιμάται το παιδάκι μου να σας γράψω!

Δεσποινάκι χαρούμενα μηνογενέθλια!!να είστε πάντα ευτυχισμένοι κ να χαίρεστε την κάθε στιγμή!

Ευγενία μου οπως κι όλες,έπαθα σοκ με την περιπέτεια που περάσατε,ευτυχώς που ολα πήγαν καλά τελικά!ποτέ οπως είπε κ η Θάλεια να μην ξανα αντικρύσετε την πόρτα του νοσοκομείου! σοφή κουβέντα..

Νικολίτσα φιλεναδίτσα πότε θα έρθετε να γνωριστούν οι φιλεναδες με την Αναστασία μας?έχουμε και αγόρια κούκλους για γαμπρούς ε!! :-) μεγειά το μαλλάκι είμαι σιγουρη οτι σου πηγαινει τρέλλααααααα!!!!

Δημητρούλι μου με το καλό να δεχτείς την αδερφή σου και να περάσετε τέλεια!

Βικάκιιιιιιιιιιιιιιιι που χάνεσαι dear???????????/

κάποια φανταστική γυναίκα θα ήθελα να ρθει να μου κάνει τσάμπα γενική στο σπίτι,να στρώσει χαλιά και να μου κάνει κ μασάζ μετά! έχετε καμια υπόψη??????!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

despoina82 ευχαριστώ πολύ για το μαιηλ! μια ματια που του εριξα πριν το μελετησω καλα διαφερει πολυ απο τις οδηγιες της δικης μου παιδιατρου. παντως εχω διαβασει τα βιβλια της και με βοηθησαν αρκετα οταν επρεπε.

χρονια σας πολλά!!!! να τουε εκατομμυριασετε τους μηνες σας! η τουρτιτσα σας σουπερ!!!

KOWTp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!!

ζηλέυω!!!!! μπράβο στο λουσάκι!:P γιορτάζει αύριο;;;

Όχι κούκλα μου, εμείς γιορτάζουμε στις 13 Δεκεμβρίου. Έχουμε ακόμα !!! Πάντως αν τότε έχω κουράγιο θα κάνω γιορτή με όλες τις φίλες και τους φίλους της Λούσης!!!

Άντζυ μου τρέχω να προλάβω να τελειώσω όλες τις πρωινές υποχρεώσεις μου γιατί μέχρι 1/1/2011 δεν έχω άλλη άδεια, οπότε δεν πρέπει να αφήσω εκκρεμότητες, γι' αυτό χανόμαστε λιγάκι. (ψωνίζω το ψώνιο χαχα)

Εμείς τα πάμε καλύτερα με το φαγητό μας, το πρωί της δίνω 1 αχλάδι με μισή μπανάνα, το μεσημέρι μισή πατάτα με 1 καρότο και μπόλικο ζουμάκι, και το απόγευμα ένα φρουτογευματάκι μήλο-μπανάνα 100 γρ. Το Καλό είναι ότι πλέον τα τρώει όλα, όλη την ποσότητα, με λίγο γκρίνια το μεσημέρι αλλά όλο. Κάπως έχω ησυχάσει... Νεράκι δεν πίνει ακόμα αλλά πού θα πάει, θα διψάσει κάποια στιγμή! προς το παρόν μισή ώρα μετά το μαμ της δίνω λίγες τζούρες ζιζάκι να στανιάρει.

GaiGp3.png

καλημερα μανουλες!

σημερα κλεινουμε κ εμεις τον 6ο μηνα κ σας κερναμε τουρτιτσα!

ewok-cake.jpg

Δεσποινάκι να ζήσετε και να τους εκατομμυριάσετε!!!!!!!!!

Κρατήστε εσείς το μάφιν, και στείλτε μας εδώ το σοκολατένιο αρκουδάκι, όχι για εμένα, είναι φαγανό το Λουσάκι...:D:D:D

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!

Ευγενία σου εύχομαι να μην ξαναπεράσετε τετοια στεναχώρια ούτε εσείς ούτε καμία άλλη οικογένεια...

Α!!

κερνάμε και εμείς χυμούλιδες γιατί σκάσανε μύτη και τα δικά μας 2 κάτω δοντάκια!!!

Ετσι, ετσι τα μωράκια της "28-3-2010" προχωράνε δυναμικά!!!!

Καλοριζικα τα δοντάκια σας!!! :D:D:D:D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δεσποινα χρονια σας πολλαααα,να χαιρεσαι το παιδακι σου,παντα υγεια:P

ευχαριστω κ για το μειλ.πραγματικα διαφορετικα πραγματα απο τον παιδιατρο μας.κ αυτη ειναι πολυ καλη.

εμεις πηγαμε σπριντερ,αλαξαμε το μπουφαν που δεν χωρουσε στην κλειω κ πηραμε 2 μπλουζες,γιατι πηρε η πεθερα μου μπουφαν για την κλειω.πηρα κ εγω μια μπλουζα κ ενα κολαν(παλι επωφεληθηκα)πραγματικα παντως τσιγκουνευομαι να ξοδεψω για μενα.δεν ξερω γιατι.προτειμω να παρω παιχνιδια για την Κλειω,κ ετσι κ εκανα μετα.πηγα τζαμπο κ της πηρα ενα αλλο εκπαιδευτηκο ποτηρι,ενα μασητικο που μπαινει στο ψυγειο ,ενα βιβλιαρακι μαλακο,κ ενα παιχνιδι που εχει κατι σαν καπακια κ το κανεις πυργους.:Pπολυ τα χαρηκα.ηπιαμε κ ενα καφε με την μαμα μου κ ηρθαμε σπιτι.

ευτυχως πηγα σημερα να παρω το εμβολιο που εχουμε να κανουμε αυριο,γιατι το infarix το πενταπλο ειναι σε ελειψη.τελικα πηρα τηλ τον παιδιατρο κ μας ειπε να παρουμε αλλο.

παω να κανω μια στραπατσαδα να φαω γιατι επεσε πεινααααα!

παλι πολλα ειπα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανουλίτσες! Καλά, έπαθα πλάκα με την Αλεξάνδρα! Τι ωραία που μπουσουλάει! Μπράβο το κοριτσάκι μας!

Χαρούμενα μηνογενέθλια κ να τους εκατομμυριάσετε, κ ευχαριστούμε για την τούρτα. Φαίνεται τέλεια!

Βικάκι, μπράβο στο Λουσάκι που έβγαλε δοντάκια! Καλορίζικα!

Η Αθηνά σήμερα έχει πάθει πολυλογίαση. Όλο ατατατα κ κάτι τέτοια λέει. Ξαναθυμήθηκε κ την στριγγλιά της- δυστυχώς. Νυστάζει κ τρελά από την ώρα που ήρθα αλλά δεν κοιμάται.

Δεσποινάκι ευχαριστώ για την διατροφή.

Σήμερα δεν της άρεσε η φρουτόκρεμα. Δοκιμάσαμε κ μπανάνα σήμερα αλλά φαίνεται πως δεν της αρέσει. Εν τω μεταξύ με τα φρουτα γίναν πράσινα τα κακά της. Κ όχι σφιχτά όπως φανταζόμασταν. Είναι φυσιολογικό;

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Ετσι, ετσι τα μωράκια της "28-3-2010" προχωράνε δυναμικά!!!!

Καλοριζικα τα δοντάκια σας!!! :D:D:D:D

χαχαχα πολύ Power χαχαχα!!!!;);)

Σ' ευχαριστούμε πολύ Άννη μου!!!

Με γειές και τα πραγματάκια σας Άννυ!!! Για πες με τί προτιμάει να παίζει από τα εκπαιδευτικά η Κλειώ μας, γιατί η κιουρία εδώ δεν τα πολυσυμπαθεί τα παιχνίδια ρε γμτ και στεναχωριέμαι. Ότι και αν της δώσω του κάνε ένα τεστ αντοχής με πολύ κοπάνημα και το πετάει κάτω. Αυτό το τελευταίο (το πετάω κάτω-πιάσε το μαμά να το ξαναπετάξω) δείχνει να την διασκεδάζει μόνο....

Μαράκι μου σ' ευχαριστούμε!!! Το έριξε στην πάρλα η Αθηνά ε? Πες της να με πάρει ένα τηλ να τα λέμε που είμαι και εγώ παρλαπίπα χαχαχαχα... καλό είναι που μιλάει!!! Έχουνε και πλάκα!! Για τα κακάκια που είπες, και εμάς τις πρώτες μέρες που είχαμε αρχίσει τα φρούτα ήταν μαλακά και με περίεργα χρώματα, μετά από λίγες μέρες σκληρύνανε τελικά. Το σύστημα παθαίνει κοκομπλόκο με τις στερεές μάλλον στην αρχή. Παρακολούθησέ το φυσικά εσύ!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...