Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Άννυ μου να χαίρεσαι το Κλειουλίνι σου, πάντα με υγεία και εύχομαι να συνεχίσει να σου κάνει δωράκια συνεχόμενους ύπνους! Άλλωστε είναι μεγάλη κοπέλα πια, 6 μηνών!!!

Με τρελάνατε με τα γλυκά πρωί πρωί κ μόνο γεμιστά Παπαδοπούλου έχω στο γραφείο, 5 έχω φάει ως τώρα!

Κορίτσια ούτε εγώ έχω αδιαθετήσει κ η μπούμπι είναι το μεγαλύτερο μωράκι εδω, σχεδόν 7 μηνών. Κι εγώ λέω να μην ανησυχήσω ακόμα:tongue:

Βασ32 νομίζω απ' όλες μας περνάνε διάφορες σκέψεις, μην το θεωρείς παράξενο. Εγώ με την δουλειά είμαι πολύ κουρασμένη για να σκεφτώ οτιδήποτε.

Μαράκι2108 σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν βρεις χρόνο να κάνεις κ τα ρούχα πες μου τι μαγικό έκανες να το κάνω κι εγώ!

Κατα τα λοιπά η μπουμπινέλ εξακολουθεί να έχει μύξες, να ξυπνάει 2 φορές την νύχτα για να θηλάσει και να τρώει ελάχιστες κουταλιές στερεών τροφών. Θέλει να είναι συνέχεια όρθια, λέει μαμά (όχι απευθυνόμενη σε μένα), μπαμπά, νταντά, ντε ή αντε, όπα και από χθες λέει και ένα (μάλλον προσπαθεί να πει "ε, ναι" Αννι!). Την πονάνε πολύ τα ούλα της αλλά ακόμη δεν έσκασαν δοντάκια!

τα μωρα μας ετοιμα για τεχνολογικα ταξίδια --καλο!!!!!!!!!!!

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Dim Angel, όσο ήμασταν ακόμα Ελλάδα τα μόνα σημάδια που είχε ήταν η δυσκοιλιότητα και η γκρίνια, που παραπέμπουν σε πρόβλημα με την κοιλίτσα. Θα ήταν αδύνατο να υποψαστεί ο οποιοσδήποτε γιατρός αλαντίαση σε εκείνο το στάδιο. Τις επόμενες μέρες όμως, οταν η κατάστασή της επιδεινώθηκε, οι γιατροί του νοσοκομείου θα έπρεπε να το είχαν ψάξει αυτό το ενδεχόμενο!

τελος πάντων, για να μπω και εγώ στην κουβέντα σας, ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει, παρόλο που εδώ και ένα μήνα εχουμε κόψει τον αποκλειστικό θηλασμο. Να ανησυχήσω????

Έμεινα μόνο στην ιστορία της eugie, χαίρομαι που ειναι όλα περαστικά. Φιλάκια στο μωράκι σου. Εγώ περιμένω να ξυπνήσει ο δικός μου από το ναπ του να τον κάνω μπάνιο, να τον ταΐσω και να ξανακοιμηθεί αμέσως μετά. Θα γράψω και το βράδυ.

Χρόνια πολλά στο γλυκύτατο Κλειουλίνι!!! Την αγαπάμε πολύ!

mU4Ep3.png

Γεια και παλι φιλες!

eugie χαιρομαι που το μωρουλι ειναι καλα!Σοκαριστηκα και μονο που διαβασα το τι περασατε!Απιστευτο το τι μπορει να σου συμβει!!!!Σημασια εχει οτι τελειωσε!!

Δεσποινα το mail της μπουμπη ειναι ΠΟΛΥ ωραιο!!!Δεν πιστευω να μην της αρεσει!

Βγηκαμε μια βολτουλα το απογευμα και γυρισαμε πριν λιγο.Τον εκανα μπανακι μαμ και τωρα κοιμαται το πουλακι μου!Ειδα οτι στην μια πλευρα που του εκανε το εμβολιο εχει κοκκινισει το δερμα και εχει πρηστει λιγακι.Μαλλον φυσιολογικο θα ειναι ε?Το εχει παθει κανενα απο τα μωρακια σας μετα απο εμβολιο?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα φίλες!

Eugie και εγώ συγκλονίστηκα με την ιστορία σας. Χαίρομαι που ήταν κάτι περαστικό. Τι ζόρι τραβήξατε όμως τόσο καιρό στο νοσοκομείο και να μην ξέρετε τι είναι? Εύχομαι από εδώ και πέρα να μην αντικρύσετε ποτέ ξανά την πόρτα του νοσοκομείου.

Άννυ μου χαρούμενα μηνογενέθλια και μισό χρόνο ζωής για την Κλειώ μας!

Όσο για την περίοδο που λέτε ούτε και εμένα μου έχει έρθει ακόμα και ας κάνουμε μικτή διατροφή. Εμένα η γυναικολόγος μου είχε πει να πάω για τεστ παπ στους 6 μήνες, λέτε να την πάρω να την ρωτήσω αν πρέπει να περιμένω να μου έρθει περίοδος πρώτα?

Αυτά θυμάμαι μόνο, είναι και δύσκολη ώρα, καλό βράδυ να έχουμε και ελπίζω να σταματήσει επιτέλους αυτή η βροχή, μουλιάσαμε πια, φτάνει!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Απ'όλα όσα διάβασα θυμάμαι ελάχιστα κλασσικά. Ευγενία, τι τραβηξατε κι εσείς βρε κοριτσάκι μου! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά. Και ποτέ ξανά!

Άννυ μου να χαίρεσαι το κουκλάκι σου! Να τους εκατομμυριάσει!

Δεσποινάκι, στείλε μου σε παρακαλώ κι εμένα την διατροφή στο: [email protected]

Το Βικάκι που χάθηκε? Η Άντζυ?

Η μικρούλα μου χθες βράδυ ξύπνησε στις 5 και είχε κεφάκια. Μέχρι τις 6:15 δεν κοιμόταν και τελικά την πήρα στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκε. Περιττό να σας πω πώς ήμουν σήμερα στην δουλειά...

Σας καληνυχτώ όμως γιατί είμαι κομμάτια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

eugie και εγω τα εχασα οταν διαβασα την περιπετεια σας. πωπω να ειναι παντα καλα το κοριτσάκι σας!

βασω και σε εμενα καμια φορα κοκκινιζε το μπουτακι της απο το εμβολιο. εβαζα λιγο καθαρο οινοπνευμα ή αλουμινόνερό όπως μου είχε πει και η παιδίατρος.δεν ειναι τίποτα.

περίοδος ούτε εμένα μου εχει ερθει, ουτε σταγόνα. ουτε ανησυχώ ούτε αγχώνομαι. οταν είναι να ρθει θε να ρθει.

καληνυχτα μανούλες και μωράκια ...

KOWTp3.png

μανουλες μου σας ευχαριστω ολες πολυ για τις ευχες σας!

eugie τι τραβηξατε ρε κοριτσι μου...να μην ξαναπαθει τιποτα ποτε κανενα παιδακι!να χουμε υγεια να πρακαλαμε μονο κ ολα τα αλλα γινονται!

Βασω ή αλουμινονερο απο το φαρμακειο ή κομπρεσα με κρυο χαμομηλι.το παθαινει κ η Κλειω.δεν ειναι τιποτα.

οσο για την περιοδο κ εγω ουτε σταγονα.μια χαρα ειμαι χωρις,ας μην ερθει!εμενα μου πε για ΠΑΠ αφου μου ρθει 2-3 φορες περιοδος τοτε να παω.

εμεισ εδω οπως ειπε κ η Θαλεια μουχλιασμε!!!!!

τι αλλο ειπατε?δεν θυμαμαι.παω να την πεσω γιατι με ταλαιπωρησε το Κλειουλινι μεχρι να κοιμηθει!

φιλουρες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλημέρα μανουλίνια μου...θα ξεκινήσω με την eugie(είναι και το μόνο που θυμάμαι:cool:)κοριτσάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...εύχομαι να είναι η τελευταία σας στεναχώρια....δυστηχώς όταν έχει να κάνει με το παιδι σου δεν ξέρεις τι να κάνεις....και εγώ μετά από όλα αυτά νοιώθω αναίσθητη με όλα όσα ακούω....αφού έζησα οτι χειρότερο θα μπορούσα να ζήσω...σε 2 βδομάδες έχουμε εγκεφαλογράφημα....χθές στην φυσικοθεραπεύτρια μια κυρία είχε ένα μπεμπάκο 21 μηνών ο οποίος γεννήθηκε στο Αλεξάνδρα και άκουσον άκουσον ο γιατρός που την παρακολουθούσε είπε στη μητέρα να μην πεί το όνομα του (πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο)για να μην χαλάσει η φήμη του:evil::evil::evil:είχε αιμοραγία στον 7ο και γέννησε πρόωρα...έχει πάνω κάτω οτι και η δική μας....απλά η Αναστασία είναι πολύ πιο ταλαιπωρημένη....σας πρίζω αλλά με καίει το θέμα....

α ξανακουρεύτηκα και έγινα αγοράκι:tongue:

σας φιλώ όλες και όλους....

[email protected] θέλω και εγώ την διατροφήηηηηηηη.....:P

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα! Εδω ο καιρός ειναι βροχερος και μουντος, το απολαμβάνω βέβαια μιας και δεν έχω δουλειες σήμερα έξω.

Νικο λ μου δεν μας τα πρήζεις καθόλου! Ωστοσο τα χω παρει με τον υποτιθέμενο γιατρο!!! Κοιτα απαιτησεις που χουν κατι άνθρωποι!!!

Οσο για το εγκεφαλογράφημα όλα θα πάνε καλά !!! Και την άλλη εβδομαδα θα ακούσουμε τα πιο ευχάριστα νεα!!!

Με γεια και το μαλλι, εννοείται πως πρέπει να βάλεις φώτο!!

Η νυχτα μας ήταν πολύ καλή όπως και οι μέρες πια( πολύ καλές για να κρατήσουν για πάντα :tongue::tongue::tongue:)

Καφεδάκι και πρωινο με πολύ αγάπη!!

1.jpg

shutterstock_2419050.jpg

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημέρα Τάνια μου.....το πρωινό σούπερ.....κι εδώ με βροχή ξεκίνησε αλλά σταμάτησε...πάω να μαζέψω λίγο....αν τα καταφέρω οεο....όσο για τους γιΑτρούς τα λόγια είναι περιττά νομίζω....από γ ξεκινάω και αυτό που θέλω να πώ αλλά θα φάω μπάμ μπούμ μετά.....και ναι βρέχειιιιιιιιιιιιιιι

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα μανούλες!

Τάνια ευχαριστούμε για το πρωινό. Ε ρε και να είχα μια τέτοια πιτούλα τώρα.

Νικόλ εννοείται πως δεν μας τα πρήζεις!!! Εδώ μέσα είμαστε να λέμε τις εμπειρίες μας, τις σκέψεις μας και να μοιραζόμαστε όσα μας απασχολούν.

Λοιπόν ο Νικόλας απόψε κοιμήθηκε αρκετά. Ξύπνησε στισ 2 για ένα σνακ αλλά μετά ξαναξύπνησε για τα καλά στις 4! Γέλια, χαρές, μιλούσε σε όλα του τα παιχνίδια. Τότε λοιπόν έκανε σκατούλες, μετά από λίγο τον έπιασε και λόξυγκας και έδεσε το γλυκό. Ξανακοιμηθήκαμε 1,5 ώρα μετά!!!! Και ξυπνήσαμε στις 8 αφού τα ξανάκανε!

Τι να πεις!! Τουλάχιστον είχε πολύ καλή διάθεση και δεν έκλαιγε!

Σήμερα θα στρώσω τα χαλιά (μιας και χθες δεν πρόλαβα) και το μεσημέρι περιμένω την αδερφή μου και τον άντρα της για 2-3 μέρες. Τώρα είχαν πάει Ναύπλιο για 3 μερούλες να ξεσκάσουν. Τέλεια λένε πως είναι τα μέρη σου Νικόλ μου!

Καλή μέρα να έχουμε!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...