Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Άννυ μου να χαίρεσαι το Κλειουλίνι σου, πάντα με υγεία και εύχομαι να συνεχίσει να σου κάνει δωράκια συνεχόμενους ύπνους! Άλλωστε είναι μεγάλη κοπέλα πια, 6 μηνών!!!

Με τρελάνατε με τα γλυκά πρωί πρωί κ μόνο γεμιστά Παπαδοπούλου έχω στο γραφείο, 5 έχω φάει ως τώρα!

Κορίτσια ούτε εγώ έχω αδιαθετήσει κ η μπούμπι είναι το μεγαλύτερο μωράκι εδω, σχεδόν 7 μηνών. Κι εγώ λέω να μην ανησυχήσω ακόμα:tongue:

Βασ32 νομίζω απ' όλες μας περνάνε διάφορες σκέψεις, μην το θεωρείς παράξενο. Εγώ με την δουλειά είμαι πολύ κουρασμένη για να σκεφτώ οτιδήποτε.

Μαράκι2108 σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν βρεις χρόνο να κάνεις κ τα ρούχα πες μου τι μαγικό έκανες να το κάνω κι εγώ!

Κατα τα λοιπά η μπουμπινέλ εξακολουθεί να έχει μύξες, να ξυπνάει 2 φορές την νύχτα για να θηλάσει και να τρώει ελάχιστες κουταλιές στερεών τροφών. Θέλει να είναι συνέχεια όρθια, λέει μαμά (όχι απευθυνόμενη σε μένα), μπαμπά, νταντά, ντε ή αντε, όπα και από χθες λέει και ένα (μάλλον προσπαθεί να πει "ε, ναι" Αννι!). Την πονάνε πολύ τα ούλα της αλλά ακόμη δεν έσκασαν δοντάκια!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης, δεν θυμάμαι ποια κοπέλα είπε για την πλάτη (atlantis μάλλον) και μένα με μπιπ η πλάτη μου καθημερινά κ αδιάκοπα. Σίγουρα θέμα κακής στάσης σώματος και γενικά αλλά και στον θηλασμό.

Άσχετο αλλά εδω έχει ένα κωλόκαιρο, 28-30 βαθμούς το μεσημέρι και γύρω στους 17 την νύχτα. Έρημος...

mWsZp3.png

Καλησπέρα !

Και ελεγα να κάνω κανενα γλυκο σήμερα αλλα με τόσα που έχετε βάλει ήδη φούσκωσα:tongue::tongue::tongue:

Αννυ να το χαιρόμαστε το Κλειουλίνι μας! Παντα γερο και ευτυχισμένο!!!

Με το γλυκο τελικα τι έγινε? Βγηκε όντως άγλυκο?

Εμεις αν και παλιοκαιρος ειπαμε να πάμε μια βολτίτσα με τη ζουζουνα γιατι είχαν μαζευτει πολλές δουλειες που έπρεπε να γίνουν!!!

Τρίτη μερα σήμερα που φάγαμε και το φρουτάκι μας και τη χορτοσουπα!:P

Χτες την είχα στο πάρκο και μιλαγε μονη της καποια στιγμη αρχισε να γκρινιαζει και ελεγε ενα μα μα μου! Τυχαιο εντελως αλλα το χαμογελο της κουκουβαγιας μαμας ήταν μεγάλο!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανούλες,

Χαθηκα αρκετό καιρό τώρα από το cafe, και αυτό γιατί είχαμε μια απίστευτη περιπέτεια με τη μικρή που φαίνεται όμως ότι έχει αίσιο τέλος. θα σας την πω, όχι για να σας τρομαξω, απλά γιατί αυτό που έπαθε ήταν τόσο σπάνιο, που οι γιατροί εδώ για ένα μήνα ψάχνονταν να δούνε τι έχει..

Στις 6 εβδομάδες που περάσαμε στην Ελλάδα, ενεργούνταν πολύ αραιά. Ο παιδιατρος μου είπε ότι εφόσον δεν δείχνει δυσφορία δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Τελευταία μέρα που είμασταν στην Ελλάδα (τέλος Αυγούστου), αρχίζει να κλαίει με ένα παράξενο κλάμα πολύ διαφορετικό από το συνηθησμένο. Αποφασίσαμε να της κάνουμε μικροκλίσμα, το οποίο δεν έκανε τίποτα. Ο γιατρός τη βρήκε καλά και μας είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να μην ταξιδέψουμε για Αγγλία.

Την επόμενη μέρα ήταν σχετικά ανόρεχτη, και δεν ανοιγε τελείως τα ματάκια της, αλλά χαμογελούσε και έπαιζε. Η πτήση ήταν οκ. Τη μέρα μετά αρχισε να είναι αρκετά πιο υποτονική και τα μάτια της ακόμα πιο πεσμένα (για κακά βέβαια ούτε λόγος). Ο γιατρός εδώ μου ειπε να της δώσω υπόθετο αλλά ούτε και αυτό τη βοηθησε.

Τη μέρα μετά ήταν χειρότερα, δεν κουνούσε τα ακρα της και μετα βίας ανοιγε ελάχιστα τα μάτια της οπότε την πήγα στο νοσοκομείο. Εκεί αφού δοκίμασαν να την βοηθήσουν να κάνει κακά με υπόθετο (χωρίς αποτέλεσμα) μου είπαν ότι θα την κρατήσουν. Την είδαν 4-5 παιδιατροι και μου είπαν ότι ήταν πολύ σοβαρά αρρωστη και ότι είχε η σηψαιμία, ή μηνιγγίτιδα... Δε χρειάζεται να περιγράψω το πως ένιωσα εκείνη τη στιγμή...

Από εκεί και πέρα άρχισε ένας μαραθώνιος εξετάσεων. Παρακεντήσεις, μαγνητική, αξονική, εγκεφαλογράφημα, αιμοληψείες, ορός, αντιβιώσεις και πολλά αλλα. Ολες οι εξετάσεις εβγαιναν φυσιολογικες. Φαινόταν μόνο ενα πρήξιμο στο έντερο, αλλά καμια λοίμωξη.

Η μικρή μου τις επόμενες μέρες ήταν στασιμη στην κατάστασή της, αλλά λίγες μέρες αφού μπήκαμε αρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Οι γιατροί όμως ανησυχούσαν γιατί δεν είχε φανερή βελτίωση. Μου είπαν διάφορα για το τι μπορεί να έχει κανένα από τα οποία δεν επαληθευόταν με τις εξετάσεις. Τελικά κατέληξαν ότι θα ψάξουν τα ενδεχόμενα μεταβολικού νοσήματος και μυασθένειας.. Φυσικά όταν άκουσα για μυασθένεια με επιασε απίστευτος πανικός... Η μπεμπα όμως μεσα σε 3 εβδομάδες άρχισε να δείχνει φανερή βελτίωση και μπόρεσε να ενεργηθεί. Οταν βεβαιώθηκαν ότι μπορούσε να φάει και να ενεργηθεί μας άφησαν να φύγουμε.

Αυτή τη στιγμή η μικρή εχει γίνει τελείως καλά και είναι ο παλιός χαρούμενος εαυτός της. Οι γιατροί έχουν τελικά αποφασίσει ότι έπαθε αλαντίαση (κάτι που τα μωρά παθαίνουν αν τους δώσουν μέλι). Ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος της έδωσε μέλι (απ' όσο μπορώ να ξέρω). Μου είπαν ότι πιθανό να εισέπνευσε το βακτήριο που προκαλεί αλαντίαση, από αγροτική περιοχή με πολλά κοπάδια (πήγαμε σε τέτοια περιοχή όσο είμασταν Ελλαδα). Το πιο πιθανό είναι οτι δε θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς το προκάλεσε. Η τελευταία περόπτωση αλαντίασης στην Αγγλία ήταν το 1986 γι'αυτό και οι γιατροί εδώ το θεωρησαν αδύνατο να έχει κάτι τέτοιο. Στην Ελλάδα είδα ότι πέρισυ υπήρξε ένα κρούσμα σε ένα μωράκι 3 μηνών.

Αυτή λοιπόν ήταν η περιπέτεια μας... Η μικρή μου πέρασε πολλά και έμεινε 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς δε θα τα θυμάται.

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλες!!

Αννυ χαρουμενα μηνογενεθλια!!!Εκλεισε τον 6ο και το Κλειουλακι!!!!!

Δημητρα μπραβο σας!!!Ξεκουραστικες ε?Τι καλα!!!Μπραβο στον καλο μας τον Νικολα!!!

Εμεις πηγαμε στον γιατρο μας σημερα...φτασαμε τα 7800 και ειμαστε 70εκ!Καναμε και 2 εμβολια.Τελικα ο πυρετος του ητανε απο δοντια, μας ειπε οτι σε κανα δυο εβδομαδες θα σκασουν μυτη....:DΑπο αυριο ξεκιναμε μοσχαρι-πατατα-καροτο-κολοκυθι, και αλλαζουμε και γαλα και παμε στο frezylac2.Του ειπαμε οτι του δωσαμε και μπανανα(μας ειχε πει μονο για μηλο,αχλαδι,πορτοκαλι) και μας ειπε οτι ειναι το 3ο αλλεργιογονο αλλα αφου δεν τον πειραξε οκ!Και μια μια φιλη που εχουμε παιδιατρο μας ειχε πει οτι η μπανανα ειναι απο τα πρωτα φρουτα που εδωσε στον γιο της!Συμπερασμα για ακομα μια φορα ο καθε γιατρος λεει τα δικα του!Ελεος!

Αυτα τα νεα μας......

eugie ευτυχως που όλα τέλειωσαν καλά!!! Απο δω και πέρα να στε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!!! όσο και να προσπαθω δεν μπορω να φανταστω την αγωνια σας!! Απο δω και πέρα μονο χαρες!!

Βασω μου μπράβο στο γιωργάκη μας, ολόκληρος άντρας έγινε!!! όσο για τους παιδίατρους τι να πεις? Μα πραγματικα τόσες αποκλίσεις? ολοι τους διαφορετικες σπουδές έκαναν?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Πες τα βρε Τανια και εγω ωρες ωρες το ιδιο πιστευω για τους γιατρους.Eugie περαστικα να ειναι και να μην ξαναζησετε αλλη περιπετεια.

Περιοδος ουτε και εμενα μου ηρθε αλλα τεστ παπ ειχα κανει στις 40 ημερες.Τωρα θα ξαναπαω κατα τον Απριλιο παλι μου φαινεται εκτος εαν χρειαστει νωριτερα.

Καλα απο πονο στην πλατη τι να λεμε, οταν ιδιως τον σηκωνω τον μικρο νιωθω τρελο τραβηγμα.Που να ηταν και κανενα βαρυ μωρο.

Την παρασκευη λεω να ξεκινησω σιγα σιγα και το aerobic που ειχα σταματησει λογω εγκυμοσυνης.Θα το παω χαλαρα χωρις βαρη αφου θηλαζω.Αντε να δουμε μηπως μπω σε καμια σειρα..

καλημερα μανουλες!

Αννυ να σου ζησει η κουκλιτσα σου! πολυ λαχταριστη φαινεται η τουρτα σας!

τουκι σου εστειλα πμ για τη διατροφη του μωρου.

επειδη το ζητησε και η Μαρια (maraki 210 8 ) αν ενδιαφερεται κ καποια αλλη γραψτε μου το μειλ σας να σας το στειλω.

Βασω για να βαλεις καποια εικονα ψαξε στο google κανε αντιγραφη τοποθεσιας εικονας και επικολληση στο κιτρινο εικονιδιο (το 6ο απο το τελος). και να το!

images?q=tbn:ANd9GcQTNRGa-tOfUeF6NYMlJniZnOL2IrdadxIp-Vundk7XwhAKG7g&t=1&usg=__htfzhaDLM8MnT1MDexz0Q6B_VPI=

τελικα εχεις πολλες ενδιαφερομενες

το μαιλ μου ειναι [email protected] σε ευχαριστουμε πολυ πάντως

και εγω θηλάζω ακομη και μου ηρθε κοντα στους 2 μηνες βεβαια δεν θηλαζα αποκλειστικα οποτε αυτι μαλλον επαιξε ρολο

Καλημέρα!

Άννυ μου να χαίρεσαι το Κλειουλίνι σου, πάντα με υγεία και εύχομαι να συνεχίσει να σου κάνει δωράκια συνεχόμενους ύπνους! Άλλωστε είναι μεγάλη κοπέλα πια, 6 μηνών!!!

Με τρελάνατε με τα γλυκά πρωί πρωί κ μόνο γεμιστά Παπαδοπούλου έχω στο γραφείο, 5 έχω φάει ως τώρα!

Κορίτσια ούτε εγώ έχω αδιαθετήσει κ η μπούμπι είναι το μεγαλύτερο μωράκι εδω, σχεδόν 7 μηνών. Κι εγώ λέω να μην ανησυχήσω ακόμα:tongue:

Βασ32 νομίζω απ' όλες μας περνάνε διάφορες σκέψεις, μην το θεωρείς παράξενο. Εγώ με την δουλειά είμαι πολύ κουρασμένη για να σκεφτώ οτιδήποτε.

Μαράκι2108 σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν βρεις χρόνο να κάνεις κ τα ρούχα πες μου τι μαγικό έκανες να το κάνω κι εγώ!

Κατα τα λοιπά η μπουμπινέλ εξακολουθεί να έχει μύξες, να ξυπνάει 2 φορές την νύχτα για να θηλάσει και να τρώει ελάχιστες κουταλιές στερεών τροφών. Θέλει να είναι συνέχεια όρθια, λέει μαμά (όχι απευθυνόμενη σε μένα), μπαμπά, νταντά, ντε ή αντε, όπα και από χθες λέει και ένα (μάλλον προσπαθεί να πει "ε, ναι" Αννι!). Την πονάνε πολύ τα ούλα της αλλά ακόμη δεν έσκασαν δοντάκια!

τι παιδι ειναι αυτο σε λίγους μηνες θα μιλάει--:-P:razz::-P:razz::-P:razz:Μπραβο μπράβο σας

Διαφημίσεις

Πες τα βρε Τανια και εγω ωρες ωρες το ιδιο πιστευω για τους γιατρους.Eugie περαστικα να ειναι και να μην ξαναζησετε αλλη περιπετεια.

Περιοδος ουτε και εμενα μου ηρθε αλλα τεστ παπ ειχα κανει στις 40 ημερες.Τωρα θα ξαναπαω κατα τον Απριλιο παλι μου φαινεται εκτος εαν χρειαστει νωριτερα.

Καλα απο πονο στην πλατη τι να λεμε, οταν ιδιως τον σηκωνω τον μικρο νιωθω τρελο τραβηγμα.Που να ηταν και κανενα βαρυ μωρο.

Την παρασκευη λεω να ξεκινησω σιγα σιγα και το aerobic που ειχα σταματησει λογω εγκυμοσυνης.Θα το παω χαλαρα χωρις βαρη αφου θηλαζω.Αντε να δουμε μηπως μπω σε καμια σειρα..

Βαρη γιατι όχι με το θηλασμο???

και εγω λισως ξεκινησω αερομπικ το σκεφτομαι!!αλλα λίγαβαρη γιατι οχι ??

Βασω τα βαρη κανουν κακο στους μαστους, ενταξει κανενα λαστιχο επιτρεπεται, οπως και το χαλαρο αερομπικ.Αλλωστε με το τεραστιο στηθος λογω θηλασμου ειναι σχεδον αδυνατο να μπορω να κανω περισσοτερα.

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευγενία σοκαρίστηκα από την οδύσσειά σας! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Σιδερένιο το μωράκι σου!

Ο γιατρός στην Ελλάδα δεν θα έπρεπε να δει τα σημάδια; Τον ενημερώσατε για ό,τι έγινε;

Δεσποινάκι μιλάει η μπούμπη!!!;;; Τι χαράαααα!!! Σε λιγό τα βλέπω με skype να συνομιλούν μεταξύ τους. Θα κάνουμε νέα ομάδα. Ζουζούνια Απριλίου 2010.

Οσο για την περίοδο, αν και ο Νικόλας θηλαζει αποκλειστικά πάνω από 6 μήνες, στους 3 μήνες μου ήρθε κανονικά, με σταθερό κύκλο 32 ημερών ενώ προ εγκυμοσύνης δεν είχα ποτέ σταθερό κύκλο. Παπ πρέπει να αξιωθω να πάω να κώνα κι εγώ.

X4pTp3.png

Καλά σκέφτομαι θέαμα και γελάω μόνη μου! Να τα βάλουμε καμιά μέρα skype να δούμε τι θα κάνουν! Εκπαίδευσε τον Νικόλα, η μπούμπι είναι έτοιμη, μπαίνει skype από νεογεννητο και "μιλάει" με γιαγιαδοπαππούδες και θείους/ες στην Ελλάδα!

mWsZp3.png

Καλά σκέφτομαι θέαμα και γελάω μόνη μου! Να τα βάλουμε καμιά μέρα skype να δούμε τι θα κάνουν! Εκπαίδευσε τον Νικόλα, η μπούμπι είναι έτοιμη, μπαίνει skype από νεογεννητο και "μιλάει" με γιαγιαδοπαππούδες και θείους/ες στην Ελλάδα!

Μα κι ο Νικόλας έτσι επικοινωνεί με τους παππούδες του. Το κατέχει!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...