Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέραααααααααα!

annie sorry,είδα το ποστ της Βασως και είπα να βοηθήσω αφού ήθελε να μας κεράσει και μετά είδα το δικό σου!

τι μου κάνετε?

τι κάνουν τα μωράκια μας?

εμείς κοιμηθήκαμε καλά απόψε,ευτυχώς!

χθες είχα γυναικολόγο και δεν ξέρω τι έγινε με την κρεμούλα,όταν γύρισα έλειπε αρκετή από το μπολάκι,ελπίζω μόνο να μην την ζόρισε ο (ξεροκέφαλος)μπαμπάς της,είπε οτι έφαγε λίγη χωρίς να κλάψει,αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη...πάντως ηπιε ερκετό νεράκι μετά που σημαίνει οτι έφαγε:P:p:p:p:p:p:p:p:pγια να δούμε σήμερα που θα δοκιμάσουμε άλλη εταιρία!

ο γιατρός μου-που πήγα λόγω μικρού κύκλου-με ρώτησε με πολύ γλυκό τρόπο αν έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:δεν το περίμενα!μας ελέγχουν στην εγκυμοσύνη-δε θα ξεχάσω που μου έλεγε να τρώω μόνο καραμέλες κι ας είχα υπογλυκαιμία:tongue:-αλλά και τώρα?????έχετε το νου σας λοιπόν!εγώ τα έχω χάσει-είχα πάρει πολύ λίγα,αλλά σας το λέω για να ξέρετε τι σας περιμένει

πήρα και τα δείγματα από τις φωτο της βάπτισης,είναι υπέροχες και χάρηκα πολύ!

η πλάτη σας σας πονάει καθολου κοριτσάκια?εγώ πεθαίνω...πάντα είχα λάθος στάση σώματος και ελαφριά σκολίωση,αλλά τώρα σ'ενα σημείο ψηλα΄με έχει..μπιπ..και ξέρω τι φταίει.οι ατέλειωτες ώρες που εγώ προσπαθώ να την κοιμήσω στην αγκαλιά μου κι αυτή ενώ νυστάζει και έχει τρελή γκρίνια αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί:shock::shock::shock::shock::shock:

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλε ποτε τα γραψατε ολα αυτα????

σε ευχαριστουμε Δημητρουλι μου:P:p:p:p:p:p

ειναι απιστευτο πως περναει ο καιρος.

η Κλειω κοιμηθηκε 10 και,κ ξυπνησε 7κ10:shock::shock::shock::shock:μου κανε δωρο η αγαπη μου.μου την εφερε μετα ο Κωστας στο κρεβατι κ σηκωθηκαμε 9 παρα.τελεια.

εγω περιμενω την γυναικα του μπαμπα μου για καφε:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κ επειδη φαγαμε μισο χρονο ζωης,σας κερναμε κ γλυκακι:P

dscf0118.jpg

να σου ζήσει καλή μου!!!!!!!πολύχονη,γερή κι ευτυχισμένη πάντα να είναι!!

χαμός σήμερα με τα γλυκα!

''εσείς κι εγώ...

να σου ζήσει καλή μου!!!!!!!πολύχονη,γερή κι ευτυχισμένη πάντα να είναι!!

χαμός σήμερα με τα γλυκα!

σ ευχαριστω Μαρακι μου:P

ναι,πολυ γλυκο σημερα:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλημέρα μανλούλες!

αννυ μου να σου ζησει το κοριτσάκι σου!

καλα εμένα μου κοιμήθηκε πριν πάνω στην φρουτόκρεμα! εκει που την ταιζα και ανοιγε το στομα ξαφνικα κλεινει τα ματια! την ψιλοξυπνάω να συνεχίσει λιγο αλλα τα ιδια. την σκουπισα και με το που την πηρα αγκαλια ξαναγλαρωσε μεχρι να πω κυμινο και τωρα κοιμαται. θα περιμένω κανα 15λεπτο ακομα και αν δεν ξυπνησει θα τη φαω εγω την κρέμα της! χιχιχι

KOWTp3.png

καλημέρα μανλούλες!

αννυ μου να σου ζησει το κοριτσάκι σου!

καλα εμένα μου κοιμήθηκε πριν πάνω στην φρουτόκρεμα! εκει που την ταιζα και ανοιγε το στομα ξαφνικα κλεινει τα ματια! την ψιλοξυπνάω να συνεχίσει λιγο αλλα τα ιδια. την σκουπισα και με το που την πηρα αγκαλια ξαναγλαρωσε μεχρι να πω κυμινο και τωρα κοιμαται. θα περιμένω κανα 15λεπτο ακομα και αν δεν ξυπνησει θα τη φαω εγω την κρέμα της! χιχιχι

what?????????????????????????????

δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!αυτό ρε είναι παιδί,όχι η δικιά μου η κουκουβαγίτσα!!!!!!!

α!χθες της πήρα κάτι τέλεια παππουτσάκια από τα mothercare!!τρελένομαι ρε παιδιά για τα ρούχα τους,θα'θελα να μπορώ να ψωνίζω συνέχεια και μόνο από εκεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στρατα μου έκεί είδα και ξύλινο καθισματάκι φαγητού!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

καλημέραααααααααα!

annie sorry,είδα το ποστ της Βασως και είπα να βοηθήσω αφού ήθελε να μας κεράσει και μετά είδα το δικό σου!

τι μου κάνετε?

τι κάνουν τα μωράκια μας?

εμείς κοιμηθήκαμε καλά απόψε,ευτυχώς!

χθες είχα γυναικολόγο και δεν ξέρω τι έγινε με την κρεμούλα,όταν γύρισα έλειπε αρκετή από το μπολάκι,ελπίζω μόνο να μην την ζόρισε ο (ξεροκέφαλος)μπαμπάς της,είπε οτι έφαγε λίγη χωρίς να κλάψει,αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη...πάντως ηπιε ερκετό νεράκι μετά που σημαίνει οτι έφαγε:P:p:p:p:p:p:p:p:pγια να δούμε σήμερα που θα δοκιμάσουμε άλλη εταιρία!

ο γιατρός μου-που πήγα λόγω μικρού κύκλου-με ρώτησε με πολύ γλυκό τρόπο αν έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:δεν το περίμενα!μας ελέγχουν στην εγκυμοσύνη-δε θα ξεχάσω που μου έλεγε να τρώω μόνο καραμέλες κι ας είχα υπογλυκαιμία:tongue:-αλλά και τώρα?????έχετε το νου σας λοιπόν!εγώ τα έχω χάσει-είχα πάρει πολύ λίγα,αλλά σας το λέω για να ξέρετε τι σας περιμένει

πήρα και τα δείγματα από τις φωτο της βάπτισης,είναι υπέροχες και χάρηκα πολύ!

η πλάτη σας σας πονάει καθολου κοριτσάκια?εγώ πεθαίνω...πάντα είχα λάθος στάση σώματος και ελαφριά σκολίωση,αλλά τώρα σ'ενα σημείο ψηλα΄με έχει..μπιπ..και ξέρω τι φταίει.οι ατέλειωτες ώρες που εγώ προσπαθώ να την κοιμήσω στην αγκαλιά μου κι αυτή ενώ νυστάζει και έχει τρελή γκρίνια αρνείται πεισματικά να κοιμηθεί:shock::shock::shock::shock::shock:

μαρακι(atlantis) τωρα που ειπες γυναικολογο θυμηθηκα πώς μουχε πει ο γιατρος να κάνω τεστ παπ μεα απο 2 κυκλους και εχουν περασει απο τη γεννα 5 κυκλοι και δεν εχω πάει ακομη( σκεφτομαι το 60αρι και ολο το αφηνω. μήπως κ΄νω βλακεια που ακομα δεν εχω πάει?

ο κυκλος σου αλλαξε μετα τη γεννα?? κ μενα έχει αλλαξει έχει μικρυνει κ κρατα πολλες μερες ειναι φυσιολογικο ????δεν ξερω αλλα φανταζομαι ναι

όσο για τα κιλα οπως ειπα κ σε παραπανω ποστ σκεφτομαι να παω σε διαιτολογο νασ με βαλει σε προγραμμα:|:-|

η πλατη ναι ποναει κ φταινε οιαγκαλιες βαραινουν τωρα κ τα παιδακια τι να κανουμε? κ΄νε λιγο υπομονη νομιζω σαν ανθρωπος εχεις πολυ κ αυτο σε βοηθαει. συνεχισε ετσι ...

ΑΝΝΥ να σας ζησουν τα 6 μηνογενεθλια!!!(Φαναταστειτε τι ευχες και τι άλλο θα κάνουμε οταν θα κλεινουν 1 χρονο)

Ισως δεν καταλαβα καλα αυτο που ειπες τελικα για τα πραγματα που θελουμε να κανουμε Συγνωμη για αυτο. :(

Ισως καταλαβα αυτο που ηθελα να καταλαβω γιατι εγω ετσι αισθανομαι οτι θελω να κάνω πραγματα κ δεν μπορω τωρα πια --ποσο κακο ειναι αυτο που αισθανομαι???? Δεν λεω οτι φταιει το παιδι αλλα νομίζω ακομη δεν εχω πληρως προσαρμοστει στην ανατροπη που εχει φερει το παιδι κ στο τελειως διαφορετικο τροπο ζωής.:|

Ας πουμε ακομη δεν εχω προσαρμοστει στο γεγονος οτι πρεπει να ειμαι αρκετες ωρες στο σπιτι-δυσκολευομαι πολυ σε αυτο με κανει να αισθανομαι μεγαλη νευρικοτητα. Απο την άλλη οταν ειμαι εξω χωρις το παιδι βιαζομαι πολυ να γυρισω γιατι θελω να ειμαι μαζι με το παιδι.

Δηλ βιωνω πολλα αντιφατικα συναισθηματα και θετικα κ αρνητικα.:(:?

:confused::confused:Εσας σας συμβαινει αυτο????

καλημερα μανουλες!

Αννυ να σου ζησει η κουκλιτσα σου! πολυ λαχταριστη φαινεται η τουρτα σας!

τουκι σου εστειλα πμ για τη διατροφη του μωρου.

επειδη το ζητησε και η Μαρια (maraki 210 8 ) αν ενδιαφερεται κ καποια αλλη γραψτε μου το μειλ σας να σας το στειλω.

Βασω για να βαλεις καποια εικονα ψαξε στο google κανε αντιγραφη τοποθεσιας εικονας και επικολληση στο κιτρινο εικονιδιο (το 6ο απο το τελος). και να το!

images?q=tbn:ANd9GcQTNRGa-tOfUeF6NYMlJniZnOL2IrdadxIp-Vundk7XwhAKG7g&t=1&usg=__htfzhaDLM8MnT1MDexz0Q6B_VPI=

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

αααααααααα! μανουλες εσεις που θηλαζετε σας ηρθε σε ολες περιοδος? εμενα ακομα τιποτα. κ ο γιατρος μου μου ειπε να παω για τεστ οταν το μωρο γινει 6 μηνων. θα παω απο βδομαδα, μετα τη βαφτιση. μια φιλη μου της ηρθε περιοδος μετα απο 8 μηνες οποτε λεω να μην ανησυχησω ακομα,ε?

pHNqp3.png9S1np2.png

αααααααααα! μανουλες εσεις που θηλαζετε σας ηρθε σε ολες περιοδος? εμενα ακομα τιποτα. κ ο γιατρος μου μου ειπε να παω για τεστ οταν το μωρο γινει 6 μηνων. θα παω απο βδομαδα, μετα τη βαφτιση. μια φιλη μου της ηρθε περιοδος μετα απο 8 μηνες οποτε λεω να μην ανησυχησω ακομα,ε?

Δεσποινάκι ούτε εμένα ,ουτε της Αννυς σίγουρα δε μας έχει έρθει καν ακόμα ( και καλύτερα!!!!) ο γιατρος μου εμένα μου χε πει μετα απο 2 περιόδους θα κάνω τεστ παπ! και μαλιστα έιχε μια κοπέλα πελάτισσα που κανε να δει περίοδο 13 μήνες (και θηλαζε τους 9) αρα μη σκας!! εκτός αν είσαι Ένοχη!!!χαχα!!:oops::oops::oops:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

βάσω μου ευχαριστώ,προσπαθώ!

κι εγώ χθες έκανα το τεστ.πήγα τον Ιούνιο να το κάνω και με συμβούλεψε να κάνω μπάνια(το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?:tongue:)και να το κάνω μετά το καλοκαίρι.

πήγα κυρίως γιατί κι εμένα έχει γίνει πολύ πιο μικρός ο κύκλος μου..από 27-29 μέρες που ήταν φτάσαμε τις 22..μου είπε οτι δε θέλουμε κύκλο μικρότερο των 23 ημέρών κια γι'αυτό θα κάνω μια σειρά εξετάσεων,κυρίως ορμονολογικές.

άντε,ώρα να κλέισω τον η/υ!

see you!

''εσείς κι εγώ...

Δεσποινάκι ούτε εμένα ,ουτε της Αννυς σίγουρα δε μας έχει έρθει καν ακόμα ( και καλύτερα!!!!) ο γιατρος μου εμένα μου χε πει μετα απο 2 περιόδους θα κάνω τεστ παπ! και μαλιστα έιχε μια κοπέλα πελάτισσα που κανε να δει περίοδο 13 μήνες (και θηλαζε τους 9) αρα μη σκας!! εκτός αν είσαι Ένοχη!!!χαχα!!:oops::oops::oops:

οχι Αντζυ μου, δεν ειμαι ενοχη,ακομα τουλαχιστον!!!!! παντως το πρωι ακουσα στην tv για το ζωδιο μου οτι ο Νοεμβριος ειναι καλος μηνας για να μεινω εγκυος! αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις, ισως τον επομενο Νοεμβριο:rolleyes:

λες να περιμενω να μου ρθει περιοδος κ μετα να παω?

pHNqp3.png9S1np2.png

angie μου τι κάνεις?

πως είσαι?εννοώ αναφορικά με αυτό το θέμα που είχε προκύψει...

εύχομαι όλα να είναι καλά!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...