Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες. Μόλις κοιμήθηκε το ζουζουνάκι μου μετά από πολύυυυυυ προσπάθεια που με εξάντλησε.

Μπράβο στον Νικόλα μας που είπε τζα! Μπράβο και στα μωράκια που τρώνε τις κρεμούλες και τα φρουτάκια τους. Πολύ θα ήθελα να δω κι αυτό το πρόγραμμα διατροφής της συμβούλου θηλασμού. Είναι πολύ μεγάλο για να το ποστάρεις εδώ? Μήπως θα μπορούσες με πμ? Εμάς μας ξεκίνησε με φρούτα. Ανά δύο μέρες προσθέτουμε κι από ένα φρούτο. Σήμερα τελειώσαμε με μήλο-αχλάδι και αύριο προσθέτουμε και χυμό πορτοκαλιού. Βέβαια εγώ τα χάνω αυτά. Μόνο το μήλο που της το ξεκίνησα Σάββατο πρόλαβα. Όσο πάει και βελτιώνετε λέει ο μπαμπάς της. Σήμερα σχεδόν δεν πασάλειψε τα πάντα και φαίνεται να έφαγε λίγο περισσότερο.

Χρειάζομαι χρόνο για να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα και να ταχτοποιήσω τα καλοκαιρινά τα δικά μου και της μικρής. Δεν προλαβαίνω τίποτα! Εν τω μεταξύ επειδή αργώ στην δουλειά χάνω και το απογευματινό της γεύμα με αποτέλεσμα να την θηλάζω μόνο πρωί-βράδυ πλέον. Πολύ στενοχωριέμαι αλλά τι να κάνω. Τουλάχιστον έχω ακόμα γάλα και αυτό είναι θετικό.

Σόρρυ που δεν σχολιάζω πολλά αλλά δεν θυμάμαι και πολλά. Αυτό που κλασσικά που έμεινε είναι ο κορμός φούρνου! Ακούγεται πολύ νόστιμο! Αχ, θέλω κι εγώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαράκι μου υπομονή με τη δουλειά...τι άλλο να πώ....θέλει πολύ κουράγιο να είσαι εργαζόμενη μαμά τελικά.....δυστηχώς εδώ είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα με τις δουλειές...αν και εγώ με την Αναστασία για την ώρα ούτε που το σκέφτομαι....

Νικόλαααααααααααα είσαι αστέρι....άντε και μαμά σύντομα;)

αύριο πάω τζάμπο για χειμωνιάτικα φορμάκια....

πίνω ουίσκι μιας και ο Χ αποφάσισε να κρατήσει τη μικρή το βράδυ...οπότε θα πάω για νάνι μετά:D

Αντζούλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....λεεεεεεεεεεεε

Grya.jpgGryap3.png

Σήμερα πρωτάκουστο αλλά ο Λευτεράκης είναι από τις 10 στην κούνια του και χουζουρεύει και ακόμα δεν τον έχει πάρει ο ύπνος. Εγώ κάποια στιγμή έφυγα πήγα σε μια κηδεία (ο μπαμπάς του κουμπάρου μας, τον ξενυχτάνε απόψε εδώ στην γειτονιά μου) και ο Λ. όταν γύρισα ακόμα στην κούνια νιαούριζε. Δεν τον κοίμισα στα χέρια με το κλασσικό τελετουργικό και έχασε λίγο την σειρά του. Είχε κοιμηθεί πριν φύγω αλλά ξυπνάει και κοιμάται. Τώρα νομίζω κλάταρε και θα πάω κι εγώ για ύπνο απλά περιμένω λίγο να σιγουρευτώ. Αύριο έχω κηδείες και τέτοια και ξενερώνω.

mU4Ep3.png

καλησπέρα...που είσαστε όλες καλέεεεεεε;;;;;να ρωτήσω;τις κρέμες-ιδίως φρουτόκρεμες-πως τις βγάζετε απ τα φορμάκια;μου έχουν βάψει πολλά:(:(:(:(

όσο για αυτο όλα τα φρμακια βαψανε χάλια ειναι και δε βγαινει ευκολα

σκεφτηκα να βάλω αυτο που βάζουμε στα δικα μας ρουχα το bio-Shout αλλα δεν ξερω αν πρεπει για τα παιδικα ρουχα

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα, καλα ειχα ενα υπεροχο βραδυ εχθες, ειδα ενα σκορπιο να! μεσα στην κρεββατοκαμαρα μας και εχασα την μπαλα.Ο αντρας μου ελειπε οποτε και εκατσα 1.30 ωρα και τον παρακολουθουσα που θα παει, ωστε οταν ερθει να τον εξολοθρευσει.Εννοειται οτι ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα....

Καλημερα και απο εμενα, καλα ειχα ενα υπεροχο βραδυ εχθες, ειδα ενα σκορπιο να! μεσα στην κρεββατοκαμαρα μας και εχασα την μπαλα.Ο αντρας μου ελειπε οποτε και εκατσα 1.30 ωρα και τον παρακολουθουσα που θα παει, ωστε οταν ερθει να τον εξολοθρευσει.Εννοειται οτι ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα....

ΣΚΟΡΠΙΟ στην κρεβατοκαμαρα ?????καλα πώς βρεθηκε:confused::confused:

Διαφημίσεις

κερασμένο πρωινό από τη Βασούλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καφεδάκι:

Image.ashx?fid=39411&w=400&h=300&q=80

και κεκακια με άρωμα καφέ:

109.jpg?w=413&h=275

Βασούλα εντάξει?????????

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Σήμερα πρωτάκουστο αλλά ο Λευτεράκης είναι από τις 10 στην κούνια του και χουζουρεύει και ακόμα δεν τον έχει πάρει ο ύπνος. Εγώ κάποια στιγμή έφυγα πήγα σε μια κηδεία (ο μπαμπάς του κουμπάρου μας, τον ξενυχτάνε απόψε εδώ στην γειτονιά μου) και ο Λ. όταν γύρισα ακόμα στην κούνια νιαούριζε. Δεν τον κοίμισα στα χέρια με το κλασσικό τελετουργικό και έχασε λίγο την σειρά του. Είχε κοιμηθεί πριν φύγω αλλά ξυπνάει και κοιμάται. Τώρα νομίζω κλάταρε και θα πάω κι εγώ για ύπνο απλά περιμένω λίγο να σιγουρευτώ. Αύριο έχω κηδείες και τέτοια και ξενερώνω.

Ζωη σε σας Μαρακι Δυστυχως και αυτα μεσα στη ζωή ειναι :(:(

κερασμένο πρωινό από τη Βασούλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καφεδάκι:

Image.ashx?fid=39411&w=400&h=300&q=80

και κεκακια με άρωμα καφέ:

109.jpg?w=413&h=275

Βασούλα εντάξει?????????

Για μενα λες ???Α πολυ ενταξει το κερασμα.....εγω όλο για κεικ και τετοια τρελεινομαι και δεν χανω με τιποτα τα παλιο κιλά μου:(

αν και σκεφτομαι να επισκεφθω διαιτολογο για τα 7 κιλα που δεν μου φευγουν με τιποτα (πιο πολυ ψυχολογικο ειναι το θεμα και θελω να τα χασω)

Καλημέρα καλημέρα καλημέεεεεεεερααααααααααααααα!

Κοιμήθηκα σήμερα κι ο γλυκός μου το ίδιο!!! Ξύπνησε μόνο στις 3 και στις 6:30 και οριστικά στις 9! Νιώθω σαν να κοιμόμουν χρόνια!!!

Κι επειδή έχω κέφια πάρτε ένα ταπεινό γλυκάκι! :)

molten-cake.jpg

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...