Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μας!

Μαρία δεν έσβησα κανένα σχόλιο!!!! Θυμάμαι τα σχόλιά σου. Μια χαρά ήταν.

Ρώτησα κι εγώ για τη θερμοκρασία και είπε ότι καλό είναι να διατηρείται στους 20 minimum.

Λοιπόν το βράδυ μας ελαφρώς καλύτερα από τα προηγούμενα. Σηκώθηκα 4 φορές (άλλες 2 όσο ήμουν ακόμα ξύπνια) αλλά έκλαιγε μόνο σε 1. Τις άλλες είχε λίγη γκρίνια μόνο. Κι όλα αυτά με ντεπόν...άρα αμφιβάλλω τελικά αν είναι πόνος.

μπορεί να μην πάτησα το υποβολή, το παθαίνω μερικές φορές. Είχα γράψει "Εδώ μοιάζει στον Ν." και μετά "όπως και στις άλλες φωτό άλλωστε!!"

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα κοινωνήσαμε 2η φορά. Ήρθε και η νονά μας, η οποία ήταν γριπωμένη και την είχαμε σε απόσταση.

Ο Λευτεράκης σταμάτησε ξαφνικά να θηλάζει. Για μένα το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και όχι πρακτικό. Δλδ πάντα μας ερχόταν το μπιμπερό πιο εύκολο και το προτιμούσαμε και οι δύο οπότε και θα συνέχιζα να βγάζω γάλα. Όμως δεν μου αρέσει ψυχολογικά ότι δεν θέλει πλέον να θηλάσει. Τελικά το ξεπέρασα με ψευδοθηλές. Πήραμε χθες από φαρμακείο και τις δοκίμασα, με χίλια δύο τρικ έπιασε αλλά πολύ ζόρικα. Το βράδυ ξαναθήλασε και σήμερα το πρωί επίσης. Μάλλον μου δείχνει φανερά ποιά είναι η πρότίμησή του, κρίμα που δεν συμφωνώ. Δεν ξέρω τι να κάνω...να συνεχίσω να το παλεύω ή να συνεχίσω να αντλώ; Βοήθεια!

(χθες δεν έγραψα γιατί είχαμε το θεματάκι της Αγγελικής και δεν ήθελα να σας ζαλίζω με τα δικά μου)

Κοιταξε Μαρακι επειδη και εγω ειμαι μεταξυ λίγων θηλασμων κ πολλων αντλησεων και κατα συνεπεια μπιμπερο σε καταλαβαινω .Εχουμε περασει και εμεις παρομοια φαση δηλ η μικρη μου να μη δεχεται το στηθος για μερες.

Ενας λογος μπορει να ειναι οτι μπορει να περνα κάποια δυσκολη φαση το μωρο και προφανως να μη θελει να κουραζεται ρουφωντας το στηθος το οποιο ειναι πιο δυσκολο απο το μπιμπερο που ρεει ευκολα.Δεν εχει σχεση με αποριψη. Εσυ μπορεις να επιχειρεις να το θηλάσεις κάποιες στιγμες που ΔΕΝ πειναει πολυ και ΔΕΝ νυσταζει πολυ απλα για την επαφη ωστε να επανελθει

Θυμαμαι εμενα το αποστρεφοταν ενετονα για μερες ,δεν την πιεζα και σταδιακα επανηλθε:|:neutral::|

Τι λες λοιπόν???

καλημερα μανούλες!!! ειχαμε και εμεις μια καλη νυχτα μπορω να πω. τωρα κοιμαται το χρυσο μου.

χαρουμενα μηνογενεθλια βασω!!! να τους εκατομμυριασετε!!!

δεσποινα82 μπορεις να μου στειλεις και εμενα αυτη τη δοατροφη για τα μωρα; ειναι πολυ ενδιαφερον να δω τι προτεινει και ο συμβουλος θηλασμου.

εμενα το ρυζαλευρο το τρωει αλλα οχι το βιολογικο και στεναχωριεμαι. σας ειπα που το καημενο ανοιγε το στοματακι του και του ερχοταν εμετος οταν κατεβαζε τη γουλια; μετα απο 4-5 κουταλιες αρχισε να μολις την ετρωγε την εκανε εμετο και σταματησα βεβαιως. πηγα και πηρα ξανα της νεστλε και μια χαρα. στεναχωριεμαι ομως, μηπως δεν ειναι τοσο υγιεινο οσο το βιολογικο.

να ρωτησω κατι αλλο; οταν τα κοιμιζετε κλεινετε την πορτα στα δωματια τους και βαζετε την ενδοεπικοινωνια ή οχι; δηλ κοιμουνται και ακουν ολους τους θορυβους πχ οταν μαγειρευετε ή πλνετε πιατα; εγω κλεινω την πορτα. ανησυχω μηπως μαθει στην ησυχια αν και εχουμε πολυ φασαρια σας δρομος αλλα μου φαινεται αδιανοητο να κοιμηθει οταν χτυπουν τα τηλ και κανω γκραν και γκρουν με τα πιατα.

KOWTp3.png

Δήμητρα, μπράβο στο Νικόλα μας και καλή αρχή στο φαγητό!

Άντζυ, μόλις έφαγα τη βρώμη μου αλλά ευχαρίστς τα τσακίζς όλα! Περαστικά σου! Συμπαραστέκομαι εμπράκτως... Έχω κι εγώ οδοντίατρο σήμερα!

Βάσω, να τον χαίρεσαι το Γιώργο!!! Γερός να είναι κι ευτυχισμένος! :P

Δέσποινα82, περαστικά σας! Ελπίζω να του περάσουν τα σπυράκια και να μην ταλαιπωρείται!

Τάνια, ωραία που τα βρήκατε στην πρόβα, οι γήινες αποχρώσεις θα είναι το καλύτερο!

Δέσποινα77, άσε με τα ρούχα δράμα... Σκέφτομαι να πάρω τίποτα καινούργιο ή θα αδυνατίσω ΑΥΡΙΟ και τζάμπα θα πάνε?!? :tongue:;):P

Βίκυ, αν βγείτε δε θα της κοπεί η φόρα της γκρίνιας; Το ελπίζω!

Βασιλική, σιδερένια τα δοντάκια σας! Και οι παππούδες αφού το είχες τάμα δεν μπορούν τπτ να πουν!

Άννυ και Θάλεια, τί παλιόκαιρος... Τα καλοκαιρινά τα μαζέψατε; Εγώ παλεύω να τα κάνω σιγά σιγά! Ελπίζω να έρθει σύντομα η μαμά μου!

Άννα, δεν την τραβάω την πόρτα αλλά προσπαθώ όλα να τα κάνω ήσυχα!

Σήμερα έδωσα μήλο-αχλάδι και δαμάσκηνο... Ούτε να το φτύσει! Το δαμάσκηνο φεύγει όπως ήρθε! Αλλά σκέφτομαι τί άλλο φρούτο να δώσω; Μπανάνα και πορτοκάλι είπε αργότερα ο doc. Εκτός από τα 3 που γράφω πιο πάνω, έχω δώσει και καρπούζι και ροδάκινο. Έχετε καμιά άλλη πρόταση;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα δαμασκηνο ε?καλη ιδεα...εγω δινω αχλαδι/μπανανα συνεχεια αφου το μηλο το φτυνει κ εχω δωσει κ ροδακινο.αλλο δεν ξερω?......

η Κλειω μολις εφαγε 2 αχλαδακια σημερα (μπας κ χεσει-χαχαχα) κ ειχε πολυ πλακα.δαγκωνε το κουταλι,εσφιγε κ τα χερια κ γελουσε:P:p:p

περιμενω τον Κω να κανω καμια ομελετα.λλυσαξα απ την πεινα.

Μαρια (ατλαντις)ουτε εμενα τρωει ρυζαλευρο κ της εδωσα φαριν λακτε κ την δεχτηκε πιο καλα.ρωτα τον παιδιατρο σου.

Βασω μου ειπα εγω οτι μου λειπουν πραγματα?δεν θυμαμαι,αλλα δεν το ειπα ετσι σιγουρα.ισως ειπα οτι μου λειπουν καποια πραματα,αλλα δεν αλλαζω με τιποτα την ζωη που εχω τωρα με το παιδι μου.πανω απ το παιδακι μου τιποταααααααα

Θαλεια βλακεια που δεν πηγαμε για καφε σημερα:twisted:

Ιωανναεγω τα εβγαλα τα χειμωνιατικα,ηδη φοραω μποτες,κ το καλοριφερ στους 23.:cool:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αα Αννα εγω στην διαρκεια της μερας την κοιμιζω στο ριλαξ κ εχω σαλοκουζινα.ως συνηθως δεν ξυπναει αλλα κοιμαται το πολυ μισαωρο.αν την βαλω στο κρεβατι της ,μολις την ακουμπισω ουρλιαζει η πονηρω!

pSC1p2.png

Καλησπέρα κι από μένα, πολλή δουλειά σήμερα, είμαι κ χωρίς αυτοκίνητο κ τα χω παίξει.

Κι εμείς κάπως καλύτερα κοιμηθήκαμε χθες αλλά ξυπνήσαμε 6:evil:

Πάω να σας διαβάσω!

mWsZp3.png

Ιωαννα μου μεχρι να φυγουν τα κιλα ομως εγω θα καταληξω να πηγαινω στη δουλεια με ενα τζην καθε μερα (γιατι αυτο με χωραει) και ενα φουτερ( γιατι επισης μονο αυτο με χωραει).Οποτε οσα ειχα στενα ρουχα που και πριν την εγκυμοσυνη με ηταν ισα ισα τα εδωσα σουτ..τι να κανουμε αλλαζει το σωμα, ε ας αλλαξουμε και εμεις γκαρνταρομπα.Παντως ετσι και αλλιως δεν εχω ακριβα πραγματα, εκτος ενα δυο ολα τα αλλα ηταν τυπου ζαρα οποτε δεν τα κλαιω..

καλησπέρα!

σήμερα έγινε το θαύμα! φάγαμε το πρωι 2 αχλαδάκια, το μεσημέρι μιση χορτόσουπα και το απόγευμα όλη τη φαριν λακτε!!!

Σήμερα βρηκα ένα κολπάκι της εκλεινα τα ματια και αυτη ανοιγε το στομα, ετσι φάγαμε χωρις κλάμματα! επισης κατι που μας ενοχλει όσο και αν σας φανει περιεργο είναι η ποδια! Χτες δεν της φόρεσα και φάγαμε αρκετα καλα χωρις γκρινιες. Σήμερα τα ίδια! Και όταν στο μεσημεριανο της την έβαλα για να στηρίξω τον ισχυρισμο μου, άρχισε πάλι να κοπανιέται!!!!!!! Χωρις ποδιά λοιπον και ας λερώνουμε τα ρούχα μας! Μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας!!!

Εσεις που εξαφανιστηκατε όλες???

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Μόλις κοιμήθηκε ο Νικόλας!

2 τινά συνέβησαν σήμερα:

1ον Κοιμήθηκε 1 ώρα και 20 λεπτά το μεσημέρι!!! Πρωτάκουστο!

2ον και συγκλονιστικό Παίζαμε κούκου τζα! , το αγαπημένο του παιχνίδι και μόλις είπα "τζα" άκουσα ένα υπέροχο τζα κι από τον Νικόλα!!! Περιττό να σας πω ότι τρελάθηκα και άρχισα να παίρνω τηλέφωνα παντού! Χαζομαμά! Και να φανταστείτε δεν είναι ένας ήχος που τον λέει τυχαία. Μου φάνηκε όχι συνειδητό αλλά σαν να με μιμήθηκε!

X4pTp3.png

Nikole δεν τις βγαζουμε δυστυχως..αν ειναι ασπρα εχει καλως, τα βραζω στους 95 βαθμους και βαζω λιγο ava για τα χερια, αν ειναι χρωματιστα οσο βγει..και εμενα κατι φορμακια ειναι για πεταμα.

καλημερα μανούλες!!! ειχαμε και εμεις μια καλη νυχτα μπορω να πω. τωρα κοιμαται το χρυσο μου.

χαρουμενα μηνογενεθλια βασω!!! να τους εκατομμυριασετε!!!

δεσποινα82 μπορεις να μου στειλεις και εμενα αυτη τη δοατροφη για τα μωρα; ειναι πολυ ενδιαφερον να δω τι προτεινει και ο συμβουλος θηλασμου.

εμενα το ρυζαλευρο το τρωει αλλα οχι το βιολογικο και στεναχωριεμαι. σας ειπα που το καημενο ανοιγε το στοματακι του και του ερχοταν εμετος οταν κατεβαζε τη γουλια; μετα απο 4-5 κουταλιες αρχισε να μολις την ετρωγε την εκανε εμετο και σταματησα βεβαιως. πηγα και πηρα ξανα της νεστλε και μια χαρα. στεναχωριεμαι ομως, μηπως δεν ειναι τοσο υγιεινο οσο το βιολογικο.

να ρωτησω κατι αλλο; οταν τα κοιμιζετε κλεινετε την πορτα στα δωματια τους και βαζετε την ενδοεπικοινωνια ή οχι; δηλ κοιμουνται και ακουν ολους τους θορυβους πχ οταν μαγειρευετε ή πλνετε πιατα; εγω κλεινω την πορτα. ανησυχω μηπως μαθει στην ησυχια αν και εχουμε πολυ φασαρια σας δρομος αλλα μου φαινεται αδιανοητο να κοιμηθει οταν χτυπουν τα τηλ και κανω γκραν και γκρουν με τα πιατα.

Αννα τι ρυζάλευρο έδινες; Της Holle; Επειδή έχει βγάλει και η Φρεζυντερμ. Αν σε χαλάει τόσο του εμπορίου δοκίμασέ το. Φθηνό είναι.

Οσο για τον ύπνο, είτε τη μέρα είτε τη νύχτα κοιμάται στην κούνια του με ανοιχτή την πόρτα. Δεν είχαμε ποτέ ενδοεπικοινωνία. Κάνουμε σχετική ησυχία, μιλάμε χαμηλόφωνα, τα τηλέφωνα τα έχουμε σε μια ρύθμιση πριν τη σιγή και γενικά δεν κοπανάμε. Βέβαια έχει τύχει να μας πέσει κατσαρόλα, να έχουμε μάστορα με τρυπάνι...και δεν ξυπνάει. Ούτε με τη σκούπα ξυπνάει αλλά δε βάζω από φόβο μην...

X4pTp3.png

Νικολ μου δυστυχως τα φρουτα δεν βγαινουν απ τα ρουχα.βαφουν:?

Δημητρα μου τελειαααα.το χω διαβασει οτι σ αυτην την περιοδο προσπαθουν να μιμηθουν για αυτο να τους μιλαμε καθαρα κ να τους λεμε καινουργιες λεξεις κ φωνες.η Κλειω προσπαθει να μιμηθει κατι που της κανω με την γλωσσα:tongue:

αντε τωρα να πουνε ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ:P:p:p:p

εμεις σημερα δεν φαγαμε την φαριν λακτε,την κλ@σ@με.εκανα ενα γλυκο της Τανιας,κορμο κατσαρολας κ περιμενω να κρυωσει να το τσακισω,αν κ πρεπει να μου βγηκε λιγο αγλυκο.τι να κανω?να βαλω απο πανω λιγο αχνη?

μα που ειστε??????????????????????

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...