Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο εμας.

εμεις κοιμηθηκαμε 10-5:30 -8 κ σηκωθηκαμε 10 παρα.μια χαρα.

τωρα πινω καφεδακι κ η Κλειψ ψευτοβηχει κ με νευριαζει:?χαχαχ

το πρωινο σουπερρρρρρρρ:tongue:

γενικα βαριεμαι.ο καιρος μουχλα,αλλα σταματησε να βρεχει.κριμα που δεν κανονισαμε καφε οι Σαλονικιες.:cry:

τι μαγειρευετε σημερα?

Εμεις μαγειρευουμε κοτοπουλο στη γαστρα ειχακαιρο να το φτιαξω ελπίζω να εβαλα σωστες αναλογιες λαδιου λεμονιου αλατιου γιατι πάντα τα μπερδευεω.......:mad::mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινακι τι κανεις;Εμαθες για το γιατρο μας ε;Εμεις εχουμε και το εμβολιο την Πεμπτη αλλα μαλλον θα ακυρωθει.Με τα λαχανικα τι θα κανουμε, εσυ θα ξεκινησεις;

καλα ειμαι,αν κ ωρες ωρες μου ερχεται να αρχισω να κλαιω οταν γκρινιαζει κ δεν ξερω τι να κανω!

ναι εμαθα για το γιατρο. εμεις εχουμε εμβολιο την Δευτερα,δεν ξερω αν θα ειναι καλα μεχρι τοτε. παντως αν ρθειτε κ εχεις χρονο ελατε κ απ το σπιτι. ειναι πολυ κοντα στο ιατρειο. εχω ενα προγραμμα διατροφης απο παιδιατρο(οχι τον δικο μας) η οποια ειναι κ συμβουλος θηλασμου. θελεις να σου το στειλω για να δεις πως ξεκιναει με τα λαχανικα?

Βασω με γεια τα δοντακια κ με το καλο να γινει η βαφτιση σας! πως θα την πειτε? εμεις θα τον βαφτισουμε αυτη την Κυριακη!

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημέρα μανούλες!

περαστικά στις μυτούλες που τρέχουν και στους λαιμουδάκους που πονάνε!

και υπομονή στα δοντάκια!θα βγουν τα άτιμα,που θα μας πάνε?

καλορίζικα Bάσω τα δικά σας!

καλή δύναμη σε όσες δουλευετε,ο Θεούλης να σας δίνει κουράγιο!

εμείς είμαστε καλά,αλλά ρε κορίτσια δεν θέλει με τίποτα την κρέμα ρύζι-βανίλια......... h e l p........

χθες τρίτη μέρα έκλεινε το στόμα:|και μετά την τρίτη κουταλιά κάθε φορά που της πλησίαζα το κουτάλι έκλαιγε:|:-|:|:-|τι θα κάνω???????????

ως πρώτη εναλλακτική σήμερα θα δοκιμάσουμε άλλη εταιρία.θα πάρω κι άλλο κουταλάκι αλλά δε φταίει αυτό,αηδιάζει με τη γεύση γμτ....

είχατε καμιά άλλη το ίδιο πρόβλημα??????????

Βίκυ κι εσένα δεν τρώει το ρυζαλευρο,ε?αχχχχχχχχχχ,

σας παρακαλώ πέιτε μου,τι επακολουθεί στη συνέχεια?[/b]

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Ναι ναι Δεσποινακι στειλτο μου να εχω ενα μπουσουλα.Η Ειρηνη μου ειπε να παρω τηλ απο Δευτερα - Τριτη να ξαναπρογραμματισω ραντεβου.Παντως εγα απο εχθες που αναψα κανονικα καλοριφερ ο μικρος ειναι πιο ηρεμος και κοιμαται καλυτερα.Για δειτε το για τις βορειοελλαδιτισες που εχουμε περισσοτερο κρυο..

Μωρε antlantis (δε θυμαμαι το ονομα σου) τι εγινε αμα δεν το θελει το ρυζαλευρο, αλλωστε δεν εχει καμια διατροφικη αξια, αν προτιμαει τα φρουτα δωστου φρουτο και το απογευμα.

Διαφημίσεις

Ναι ναι Δεσποινακι στειλτο μου να εχω ενα μπουσουλα.Η Ειρηνη μου ειπε να παρω τηλ απο Δευτερα - Τριτη να ξαναπρογραμματισω ραντεβου.Παντως εγα απο εχθες που αναψα κανονικα καλοριφερ ο μικρος ειναι πιο ηρεμος και κοιμαται καλυτερα.Για δειτε το για τις βορειοελλαδιτισες που εχουμε περισσοτερο κρυο..

που να το στειλω? ειναι μια σελιδα. εχεις μειλ?

pHNqp3.png9S1np2.png

καλα ειμαι,αν κ ωρες ωρες μου ερχεται να αρχισω να κλαιω οταν γκρινιαζει κ δεν ξερω τι να κανω!

ναι εμαθα για το γιατρο. εμεις εχουμε εμβολιο την Δευτερα,δεν ξερω αν θα ειναι καλα μεχρι τοτε. παντως αν ρθειτε κ εχεις χρονο ελατε κ απ το σπιτι. ειναι πολυ κοντα στο ιατρειο. εχω ενα προγραμμα διατροφης απο παιδιατρο(οχι τον δικο μας) η οποια ειναι κ συμβουλος θηλασμου. θελεις να σου το στειλω για να δεις πως ξεκιναει με τα λαχανικα?

Βασω με γεια τα δοντακια κ με το καλο να γινει η βαφτιση σας! πως θα την πειτε? εμεις θα τον βαφτισουμε αυτη την Κυριακη!

Ευχαριστουμε πολυ και εσεις με το καλο Εμεις θα την ονομασουμε ΡΑΦΑΗΛΙΑ. Εινα ταξιμο στον Αγιο Ραφαήλ απο τη Μυτηλήνη αν εχετε εκουστα Τοα ειχα κάνει το ταξιμο μετα την 1η μου αποβολη Βέβαια όπως πάντα οι γονειςς άλλα περιμεναν.

Δεσποινα για το κλάμα σε καταλαβαινω απολυτα και εγω πανικοβάλλομαι στεναχωριέμι και χανω την υπομονή μου γρηγορα Δεν φταινε τα παιδακια όμως μαλλον πρεπει να καλιεργησουμε την υπομονη περισσοτερο και να μην χανουμε γρηγορα την ψυχραιμια μας

Τι επαθε ο γιατρος σας καλε???

Μωρε antlantis (δε θυμαμαι το ονομα σου) τι εγινε αμα δεν το θελει το ρυζαλευρο, αλλωστε δεν εχει καμια διατροφικη αξια, αν προτιμαει τα φρουτα δωστου φρουτο και το απογευμα.

και εγω με δικη μου πρωτοβουλία το έκοψα το ρυζαλευρ και δινω μονο φρουτα μεχρι να αρχισουμε το φαγητο. Σκεφτομαι όμως μήπως και τιο ρυζι ειναι σημαντικο στη διατροφη του παιδιου και τους το στερουμε????????? Λεω τωρα δε ξερω:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

είναι η πρώτη μας επαφή με ημιστερεές τροφές,γι'αυτό αγχώνομαι,όχι για το ρυζαλευρο.

οι οδηγίες της γιατρού είναι να ξεκινήσουμε με αυτή και να μπούμε στα φρούτα όταν πια φάει αρκετή ποσότητα.....

θα μιλήσω μαζί της φυσικά αν συνεχιστεί αυτή η άρνηση,απλά ζητάω και δικές σας τυχόν ανάλογες εμπειρίες!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε πολυ και εσεις με το καλο Εμεις θα την ονομασουμε ΡΑΦΑΗΛΙΑ. Εινα ταξιμο στον Αγιο Ραφαήλ απο τη Μυτηλήνη αν εχετε εκουστα Τοα ειχα κάνει το ταξιμο μετα την 1η μου αποβολη Βέβαια όπως πάντα οι γονειςς άλλα περιμεναν.

Δεσποινα για το κλάμα σε καταλαβαινω απολυτα και εγω πανικοβάλλομαι στεναχωριέμι και χανω την υπομονή μου γρηγορα Δεν φταινε τα παιδακια όμως μαλλον πρεπει να καλιεργησουμε την υπομονη περισσοτερο και να μην χανουμε γρηγορα την ψυχραιμια μας

Τι επαθε ο γιατρος σας καλε???

Δεσποινακι θα το αντιγραψω κ θα σου το στειλω λιγο αργοτερα στο μειλ σου.

Βασω φυσικα κ ξερω τον Αγιο Ραφαηλ. ειχαμε παει πριν λιγα χρονια. ειναι πολυ ομορφα εκει κ το ονομα Ραφαηλια τελειο!

οσο για τους γονεις σε πολλα θεματα περιμενουν αλλα απο τα παιδια τους αλλα δεν μπορουμε να τους κανουμε ολα τα χατηρια!

οσο για την υπομονη μου,δεν περιμενα να εχω τοση αλλα μαλλον χρειαζεται να αποκτησω κι αλλη γιατι ο μικρος μου ειναι αρκετα γκρινιαρης κ θελει συνεχεια να εχει στραμμενη την προσοχη μας πανω του!

ο γιατρος μας ειχε ενα ατυχημα με το αυτοκινητο κ ηταν στο νοσοκομειο. δεν ξερω περισσοτερα..

pHNqp3.png9S1np2.png

είναι η πρώτη μας επαφή με ημιστερεές τροφές,γι'αυτό αγχώνομαι,όχι για το ρυζαλευρο.

οι οδηγίες της γιατρού είναι να ξεκινήσουμε με αυτή και να μπούμε στα φρούτα όταν πια φάει αρκετή ποσότητα.....

θα μιλήσω μαζί της φυσικά αν συνεχιστεί αυτή η άρνηση,απλά ζητάω και δικές σας τυχόν ανάλογες εμπειρίες!

και εμας οι πρωτες εμπιριες δεν ήταν καλες ας φαει 2-3 κουταλιες κ συμπληρωσε με γαλα καντο μερικες μερες και βλεπετε μετα καλη ειναι κ η ιδεα να δοκιμασεις γευσεις κ φυσικα ρωτας κ παιδιατρο

Δεσποινακι θα το αντιγραψω κ θα σου το στειλω λιγο αργοτερα στο μειλ σου.

Βασω φυσικα κ ξερω τον Αγιο Ραφαηλ. ειχαμε παει πριν λιγα χρονια. ειναι πολυ ομορφα εκει κ το ονομα Ραφαηλια τελειο!

οσο για τους γονεις σε πολλα θεματα περιμενουν αλλα απο τα παιδια τους αλλα δεν μπορουμε να τους κανουμε ολα τα χατηρια!

οσο για την υπομονη μου,δεν περιμενα να εχω τοση αλλα μαλλον χρειαζεται να αποκτησω κι αλλη γιατι ο μικρος μου ειναι αρκετα γκρινιαρης κ θελει συνεχεια να εχει στραμμενη την προσοχη μας πανω του!

ο γιατρος μας ειχε ενα ατυχημα με το αυτοκινητο κ ηταν στο νοσοκομειο. δεν ξερω περισσοτερα..

τα περισοοτερα μωρα θελουν την προσοχή μας επανω τους δεν ειναι μονο το δικο σου- και εμενα το ίδιο όπου πάω μεσα στο σπιτι τη σερνω απο πισω μου με το καροτσι για να με βλεπει και να της μιλάω της τραγουδαω και ταυτοχρονα να προσπαθω να κάνω κ τις δουλειές μου-τρελα δλαδη ετσι θα ειναι και απο του χρουνου που θα περπατανε πρωτα ο Θεος μπορει και δυσκολοτερα αλλα θα βρισκουμε τροπους πιστευω να τα συνδυαζουμε-και όντως η υπομονη ειναι μεγαλο χαρισμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-P:razz::-P

περαστικα στο γιατρο σας

Ξερετε αν το φρουτο πεφτει βαρυ για τα παιδια το απογευμα?????? Επειδη το δινουν πάντα πρωι ή μεσημερι συνηθως.:confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...