Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλινια μου!σας διαβασα με παυσεις κ δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα.

θυμαμαι μονο που ο Θοδωρης μας εγινε 6 μηνων κ αυτος (το θυμαμαι απο την τουρτα,χαχα)να ναι παντα ενα υγιες κ ευτυχισμενο παιδακι.

εγω χαθηκα σημερα γιατι ειχε ερθει η πεθερα μου κ βγηκαμε εξω το μεσημερι για τσιπουρακι.(γλυτωσα)η κλειω κυρια,κοιμηθηκε στο καροτσι της,κ οταν ξυπνησε ηθελε μανουλα.(Στην γιαγια εκλαιγε-χαχαχα).επισης σημερα δοκιμασε ψωμι!της εδωσα την ξερη κορα του ψωμιου κ την μασουλουσε με πολυ ενδιαφερον!μου το χε πει η μαμα μου οτι το κανε σε μενα,κ το δοκιμασα.ειχε πολυ πλακα αλλα θελει προσοχη μην φυγει κανα κομματι.

Αντζουλινα μου πως παει το δοντι?

Δημητρα τι εγινε στον γιατρο?

σημερα αναψα λιγο καλοριφερ.ειχε 20,5 οταν γυρησαμε το μεσημερι κ κρυωνα.το εβαλα στους 23 να ειναι μονιμα.μηπως εχετε ιδεα τι θερμοκρασια πρεπει να χουμε??????????:confused:

.....κ αλλα ηθελα να πω...αλλα δεν θυμαμαι....:cry:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εδώ όλα καλά. Δεν θηλάσαμε αλλά φάγαμε ένα σωρό γάλα από το μπιμπερό. Σήμερα δεν του έδωσα φρούτα. Του έδωσα γάλα. Αφού σταμάτησε να τα τρώει γιατί να τον κουράζω; Εξάλλου βλέπω πως δεν είναι άμεση ανάγκη να αντικαταστήσει πλήρως όλα τα γεύματα με στερεές. Απλά φρούτα ήθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να τα τρώμε. Είπα στην πεθερά μου να του δώσει το απόγευμα και είπε έφαγε 2-3 κουταλιές. Πλέον εμπλουτίζω την χορτόσουπα και πρόσθεσα και χυμό λεμονιού. Σε λίγες μέρες θα δώσω και κρεατάκι. Όσο το δυνατόν περισσότερες ουσίες και σίδηρο το νινάκι μου. Εμείς γιατρό έχουμε στις 19 αν θυμάμαι καλά. Να δούμε τι θα μας πει πάλι. Είναι πολύ αυστηρή. Τι να πω, κάθε γιατρός τον τρόπο του.

mU4Ep3.png

Α ναι και κοιμηθήκαμε αμέσως πάλι. Ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με τον ύπνο του. Δημητρούλα ήρωας! Όπως και η αδερφή μου! Καλά αυτή έχει να κοιμηθεί 6ωρο από πριν γεννήσει!

Δήμητρα να σου ζήσει ο παίδαρος. Ποιός μου έσβησε το σχόλιο στην φωτό σου; Είπα κάτι που σε πείραξε;

mU4Ep3.png

καλημέρα στις πιο όμορφες μανουλες φίλες του κόσμου!!!!!!!!!!

κερνάω καφεδάκι μιας κι εγώ είμαι τουμπανιασμένη κ δεν μπορώ να πιω τίποτααααααααααααααα!!!!

cappuccino%20art-saidaonline.jpg

και ας τσιμπήσουμε και κάτι βρε παιδιά!

donuts.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Αντζυ ευχαριστούμε για το καφεδάκι! Δεν ξεπρήστηκε λίγο το δόντι? Υποχρεωτική δίαιτα κάνεις ε?

Ιωαννα να σας ζήσει ο Θοδωράκος, γερός και δυνατός να είναι. Άντε να το δούμε να του ευχηθούμε και από κοντά!

Άννυ για τη θερμοκρασία, ρώτησα και εγώ τον γιατρό και μου είπε, αν θυμάμαι καλά, 23 βαθμούς την ημέρα και το βράδυ που ειναι σκεπασμένα 19-21 βαθμούς.

Χθες κοιμηθήκαμε λίγο καλύτερα, με 2 ξυπνήματα μόνο, αν και σηκωθήκαμε από το κρεββάτι στις 8, αλλά αφού κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ, δεν μου κακοφάνηκε.

Άντε καλή μας μέρα!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!!

Αντζούλα μου πολύ σούπερ το πρωινό σου, και διαίτης βεβαίως βεβαίως!!

Κοιμηθήκαμε και εμείς 9.30-3.00-8.00, καλή βραδιά και πάλι, αλλά από την ώρα που έχει ξυπνήσει έχει μίρλα-μίρλα-μίρλα, ούτε στην τουαλέτα δεν με αφήνει να πάω.

Έχω πάλι τρεξίματα και σήμερα, θα τα πούμε αργότερα φιλενάδες!!

GaiGp3.png

Καλημέρα κι από μας!

Μαρία δεν έσβησα κανένα σχόλιο!!!! Θυμάμαι τα σχόλιά σου. Μια χαρά ήταν.

Ρώτησα κι εγώ για τη θερμοκρασία και είπε ότι καλό είναι να διατηρείται στους 20 minimum.

Λοιπόν το βράδυ μας ελαφρώς καλύτερα από τα προηγούμενα. Σηκώθηκα 4 φορές (άλλες 2 όσο ήμουν ακόμα ξύπνια) αλλά έκλαιγε μόνο σε 1. Τις άλλες είχε λίγη γκρίνια μόνο. Κι όλα αυτά με ντεπόν...άρα αμφιβάλλω τελικά αν είναι πόνος.

X4pTp3.png

Καλημερα και απο εμενα, ειμαι στη δουλεια εδω και σχεδον 2 ωρες, βρεχει εξω με το τουλουμι.Ο μικρος ευτυχως εχθες κοιμηθηκε στις 10 και κατι, ξυπνησε μια φορα στις 3.30 και μετα στις 8 που τον ξυπνησα για να τον ταισω.Καλουλης ειναι μωρε, εχθες με αφησε και ταχτοποιησα τα καλοκαιρινα μου,εβγαλα πολυ πραγμα, σιγα μην ξαναμπω σε αυτα τα ρουχα (καποια ειναι και ολοκαινουρια).

Θελω να απαντησω σε καποια ποστ αλλα λιγο δυσκολο να γραψω πολλα πραγματα εδω στη δουλεια.Τανια για πες πως πηγε η προβα;

καλημερα σε όλες!!!

και τοπρωινο όπως συνήθως σούπερ!

Δημητρούλα μου μεγάλωσε ο νικόλας μας! Μπραβο το αντράκι μας! και μεις για τα ούλα την bexident έχουμε και απλά την ανακουφίζει λιγάκι! Ελπίζω να ξαναστρώσετε σιγά σιγά και στον ύπνο! Καλη αρχή και με την κρέμα!

Δεσποινα μου μια χαρα πήγε η πρόβα! ΚΑταλήξαμε και θα κινηθούμε σε γηινες αποχρώσεις! Ο Λαζαρακος καλο παιδάκιαφήνει τη μαμανα ξεκουραστει!!

Εμεις ξυπνήσαμε στις δεκα παρα! Τελευταια θέλω να κοιμαμαι πολύ! ΚΑι αφου με αφησε και η μκρη το εκμεταλλεύτηκα! Αυτη και αν κοιμήθηκε 9 το βραδυ με δεκα παρα το πρωι σχεδον 13 ώρες!!! φτου φτου μη τη ματιάσω!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμας.

εμεις κοιμηθηκαμε 10-5:30 -8 κ σηκωθηκαμε 10 παρα.μια χαρα.

τωρα πινω καφεδακι κ η Κλειψ ψευτοβηχει κ με νευριαζει:?χαχαχ

το πρωινο σουπερρρρρρρρ:tongue:

γενικα βαριεμαι.ο καιρος μουχλα,αλλα σταματησε να βρεχει.κριμα που δεν κανονισαμε καφε οι Σαλονικιες.:cry:

τι μαγειρευετε σημερα?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μποντζορνο μανουλες!

μια λεξη θα πω:ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ενω νυσταζει,τριβει κ τα ματακια του δεν κοιμαται. του πηρα κ καινουργιες πιπιλες,το ν.2 που ξεκιναει απο 6 μηνων κ τις φτυνει! μαλλον του φαινονται πολυ μεγαλες:shock:

το βραδυ κοιμηθηκε κατα τις 10,ξυπνησε στις 3:30 κ μετα στις 7 κ στις 9. αλλα ενδιαμεσα γκρινιαζε με κλειστα τα ματια κ ηθελε την πιπιλα για να ξανακοιμηθει. εχει κ αυτα τα σπυρακια στο κεφαλι κ τον ενοχλουν γιατι τα ξυνει ο μικρουλης μου:cry: ουφ!

pHNqp3.png9S1np2.png

Δεσποινακι τι κανεις;Εμαθες για το γιατρο μας ε;Εμεις εχουμε και το εμβολιο την Πεμπτη αλλα μαλλον θα ακυρωθει.Με τα λαχανικα τι θα κανουμε, εσυ θα ξεκινησεις;

Καλημερα φιλες!!

Αντζυ τελειο το πρωινο!!!

Βικυ μπραβο στο Λουσακι!!!Μια χαρα το βραδυ σας!!

Δημητρα λιγο καλυτερα και εσεις ε?Χαιρομαι!Ελπιζω να στρωσει τελειως!

Εμεις ειχαμε ενα πολυ ομορφο βραδυ(ο μικρος δηλαδη) γιατι εγω με το μπουκωμα και τον λαιμο που να κοιμηθω?

Σημερα εχουμε και μηνογενεθλια!!Ααααχ μισος χρονος...........Απιστευτο!!!Οριστε και το γλυκακι!

B030_20CHOCOLATE_20FLOWERS_20BIRTHDAY_20CAKE_max600.jpg&t=1

Καληημερα σε όλα τα κοριτσια :):):):):):):):):)

εχω αρκετες μερες να μπω και έχω χασει πολλα .Βρε παιδια εχω προβλημα συντονισμου με τις δουλειες και δεν μπορω να τα συνδιασω όλα με το παιδι για αυτο δεν πολυ μπαινω συχνα.

Τα νεα μας: βγάλαμε 2 ολοκληρα δοντακια απο κατω και το καυμενο δεν πολυκαλαιει, ειναι καλη κ υπομονετικη..

Αννυ καπου ειδα να λες σου χει λειψει να κάνεις πραγματα για τον εαυτο σου--κΑΙ εμενα το ίδιο ας πουμε πηγαινα 3 χρονια αερομπικ -θελω να ξανα παω αλλα δεν ξερω ακομα πως να το προσμοσω στο προγραμμα μου:)Γενικα μπυ εχουν λειψει πραγματα που εκανα παλια και μαζι με τον αντρα μου όπως εκδρομουλες ελπίζω να ξανναβρουμε το ρυθμο μας μαζι με τα μωρα μας:-P:razz::confused:

Σας ειπα ????// Στις 14 Νοεμβριου ετοιμαζομαστε για βαφτιση Νομιζω την ιδια μερα ετοιμαζεται για γαμο κ βαφτιση και Τανια μας??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...