Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

κοιμήθηκε για λίγο η αντάρτισσά μου και είπα να σας δω!!

Βάσω μου περαστικά σας κοριτσάρα, έχεις κάνει νοσοκόμα?? χαχα...... Θα έρθω και εγώ να την πέσω εκεί δίπλα (δεν πιάνω και πολύ χώρο) γιατί και εμένα πονάει το λαιμουδάκι μου και τα αυτιά μου (νέο αυτό..) και της Λούσης της τρέχει πάλι η μύτη (αν την δείτε σταματήστε την χιχι). Σιδερένιοι!!!!!!!!

Άννα μου ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ που πήγες για χορό και ας πιάστηκες.... Θέλω και εγώ λίγο χρόνο να κάνω κάτι για τον εαυτό μου, όλο και χειρότερα πάει το θέμα.... Διάβασα μια συνέντευξη της Ε.Πετρουλάκη και πεισμάτωσα και εγώ, και λέω αυτές τις μέρες να αρχίσω πάλι το τρέξιμο μπας και πάρω φόρα.... Μπράβο στην Αλεξάνδρα που ήταν τόσο καλό παιζάκι , τώρα θα πηγαίνεις και εσύ χωρίς άγχος!!! Περαστικά και σε εσένα!!

Θάλεια μου σε νοιώθω με τα ξυπνήματα και συμπάσχω..... ποιος ξέρει γιατί το κάνουν αυτό? Και φυσικά η γκρίνια-μίρλα είναι φυσικό επακόλουθο αφού είναι κουρασμένα και στην τσίτα από την αϋπνία. Ουφ, μακάρι να στρώσει ρε παιδί μου, να χαλαρώσεις και εσύ λιγάκι, γιατί χωρίς ύπνο δεν παλεύεται η μέρα μετά... Για το μηλαράκι που λές, δοκίμασα 2-3 ειδών, η επόμενη λύση είναι να το ψήσω ολόκληρο ώστε να γίνει ποιο γλυκό. Κάπου το έχω διαβάσει αυτό δεν θυμάμαι όμως πού.

Μαρία (angicat), διάβασα το ποστ σου. Ρε γμτ τί θέλει τώρα? ζητάει και τα ρέστα κατόπιν εορτής? Μα καλά, τόσα μαρτυρικά, δεν τους έκοψε ότι το γαλάζιο το θέλετε για αγόρι? Άκου Πρινσες χαχαχα... χειρότεροι από την δικιά μου με τις μπομπό.....

Δεσποινάκι μου πριν αλλάξεις καταλύτη πήγαινε και σε 2 ακόμα συνεργεία.... Αμα σου βγάζει κάρτα καυσαερίων και στο είπαν βάση του εγκεφάλου μάλλον δεν ισχύει. Εκτός και αν έχει πολλούς ρύπους και δεν περνάει κτέο (αν έχετε κτεο εκεί :wink: ).

Τάνια μου με γειές το μπεζο-καροτό-καφέ χαλί σου(τύφλα να 'χει η Μοιραράκη). Τουλάχιστον τρώει η πεταλουδίτσα και αυτό είναι το σημαντικό. Όλα τα άλλα είναι παράπλευρες απώλειες.

Ιωάννα μου ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΣΕΤΕ!!!!!!!! Καλά, είναι φοβερή και η τούρτα σας!!!! Στείλε όπωσδήποτε 2 κομμάτια (1 για μένα και 1 για την Λούση καλέ..) . Από φρούτα τρώμε... αχλάδι χαχαχα. Την μπανάνα την μίσησε ξαφνικά, το μήλο το έχει στην μπούκα από την αρχή, και επειδή έχουμε θέμα με αλλεργίες και παράλληλα βάζουμε στο μεσημεριανό νέα τροφή, δεν κάνει να προσθέσουμε παράλληλα και νέο φρούτο.... Φιλάκια πολλά στον Θοδωρή μας!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ εδω ειμαι κι εγω! εβγαλα το φρονιμητη μου κ ειμαι τουμπανο κ το αιμα ρέει ποτάμι.......χάλια..πήγα μετα με τη μαμά κ πήρα απο premaman ενα φουξ -οπως λενε οι φιλες Θεσσαλονικιές -καρεκλάκι φαγητού κ μετά jumbo πιτζαμάκια κ φορμάκια! ανανεωθηκα κ μονο που ψωνίσαμε της μπέμπας!

Σιδερένια φιλενάδα!!! Και με γειές τα ψώνια, έτσι να ανεβαίνει η διάθεση !!!!!!

GaiGp3.png

γεια και στα υπολοιπα κοριτσια ... κανω φιλοτιμες προσπαθειες μπας και μου μιλησει καμια σας αλλα τιποτα...δεν πειραζει ρε κοριτσια καλη καρδια.. .ευχομαι τα καλυτερα και για εσας και για τα μωρακια σας!!

Βρε μανούλα τί σκας με εμάς? Εσύ να ποστάρεις, μην μας δίνεις σημασία, όλες με τα φεγγάρια μας είμαστε, άλλοτε ίσως δεν γνωρίζουμε να απαντήσουμε, άλλοτε δεν προλαβαίνουμε, και καμιά φορά ξεχνάμε!!!

Εμείς θα παρεξηγηθούμε και δεν θα σου μιλάμε μόνο αμα μας πεις για γλυκό και δεν προθυμοποιηθείς αμέσως να στείλεις σε πρώτη ζήτηση!!!:rolleyes::rolleyes:

Εγώ δεν βλέπεις πόσα ποστ κάνω στα καπάκια και δεν μου απαντάει καμία τόση ώρα? :tongue::tongue:

GaiGp3.png

καλημέρα...η νύχτα μας ήταν απελπησία....έχω λιώσει κάθε βράδυ να μην κοιμάται....χθές μέχρι τις 3 κοπανιόταν....τώρα και να προσπαθήσω να την ξυπνήσω δεν παίζει......χέεεελπ...έχετε καμιά ιδέα....΄;;;;;;πραγματικά θα πάθουν τα νεύρα μου αν συνεχίσω έτσι.....αυτά τα ευχάριστα....

Πού είσαι εσύ? Τα έχεις παίξει κοπελιά ε?

Βάλε την στο κρεβάτι το βράδυ με χαμηλά φώτα και τραγούδα της (ασχέτως προσόντων). Κάποια στιγμή θα κοιμηθεί. Κάνε το 2-3 βράδια, και αμα δεν πιάσει τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει το τραγουδιστό νανούρισμα.....

GaiGp3.png

Κι επειδή το προηγούμενο ποστ ήταν τοσοδούλι, είπα να συμπληρώσω!

Με κεραστικό αυτή τη φορά γιατί το Σάββατο γίναμε μισού χρόνου!

half-birthday-cake.jpg?w=500&h=333

Μανούλες να χαιρόμαστε όλες τα μικράκια μας, υγεία κι ευτυχία για όλους!

να σου ζησει ιωαννα μου!!!!!να τους εκατομμυριασετε!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Αντζυυυυυυυυυυυυυυυυ μου....η φιλενάδα σου μου τα χει πρίξειιιιιιιιιιιιιιιιιιι......το μπισκοτ τι κάνει;

Βίκυ μου έχω δοκιμάσει τα πάντα...μάλλον θα πρέπει να το πάρω απόφαση οτι δεν είναι για μας η μέρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

γεια σας και παλι!

εννοειται πως το μονο που μου εχει μεινει απο ολα αυτα εινια η τουρτα της Ιωαννας!!Να το χαιρεσαι το αγοράκι σου και να ναι πάντα καλά!

Εγω πήγα στην αισθητικο και έκανα δοκιμαστικο, αντζυ θελω βοηθεια σου για το μακιγιαζ και συ εισαι ειδικη!

Και εκανα αποτριχωση και τα ειδα όλα!!! Πως το κάνετε οεο??? Στα χερια κανω χρονια αλλα τα ποδια δεν τολμουσα και μαλλον κατι ήξερα!!!!!!

Η μικρη έμεινεμε τον μπαμπα κια ως συνηθως τον βρήκα σε παρανοια!!!:mrgreen:

Κοιμαται απο τις εννια και γω θα χτυπήσω ενα τοστάκι που μου φτιάχνει ο καλος μου ( οπως φανταζεστε βρέχει) και περιμενω να αρχισει το νησι!!!

Πολλα φιλακια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας φιλες!!!

Αντζουλινακι περαστικα για το δοντι και με γεια τα πραγματακια σας!

Τανια μου εμεις Τεταρτη θα παμε στο γιατρο οποτε δεν ξερω ακομα τι θα μας πει για το γαλα....

Ιωαννα χαρουμενα μηνογενεθλια στον Θοδωρακη μας!!!Τελειο το γλυκο!

Ο μικρουλης μου μολις κοιμηθηκε!Ειναι μια χαρα και δεν εχει κανει πυρετο!

Εγω ειμαι σε μαυρα χαλια!Η μυτη τρεχει (και δεν φτανει) και ο λαιμος ποναει:mad::mad::mad::mad:Το ποσο σπαστικο ειναι δεν λεγετε.........

Δεν θυμαμαι αλλα:confused::confused::confused:

Να είστε καλά όλες!

Τάνια, ηπρώτη φορά πονάει γιατί είναι από το ξυράφι, μετά είναι όλο και καλύτερα!

Έφαγα φλασιά τώρα που απάντησες και θυμήθηκα τα κεκάκια με τις πεταλούδες! Να τη χαίρεσαι κι εσύ, να είστε γεροί και με το καλό να τη βαφτίσετε!

Νικόλ, κάτι που δεν πιάνει σήμερα μπορεί να πιάσει αύριο! ;) Δοκίμαζε πρώτα τα καινούρια στα νανουρίσματα ημέρας!

Βίκυ, είναι γκουρμέ η Λούση και θέλει πιο ιδιαίτερα πράγματα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλες!

Γυρίσαμε κι εμείς από τη γιατρό. Ο Νικόλας είναι 69εκ και 7400. Μια χαρά. Πήραμε και πρόγραμμα διατροφής και από το Σάββατο ξεκινάμε βιολογικό ρυζάλευρο Φρεζυλάκ και 10 μέρες μετά φρούτα. Αν όλα πάνε καλά και τρώει γεύμα 10 μέρες μετά θα μπει και η χορτόσουπα. Στόχος μέσα σε 2 μήνες περίπου να τρώει 3 γεύματα.

Βίκυ ρώτησα αυτό που μου είπες και 250γρ είναι ένα φλυτζάνι του τσαγιού. Δεν έχει σημασία το μέγεθος της πατάτας. Κρίνουμε μόνες μας. Το κουφό είναι ότι σαν πρώτο κρέας θα μπει κατσικάκι ή αρνάκι γάλακτος. Θεωρεί ότι επειδή σαν ζώα τρέφονται μόνο με φρέσκο χορτάρι κι όχι με ξηρά τροφή είναι πιο υγιεινό το κρέας τους.

Επίσης μας είπε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε την περπατούρα αφού πλέον κάθεται άνετα αλλά σηκώνεται κιόλας όταν πιάνεται.

X4pTp3.png

Βάσω, Βίκυ, Αντζυ περαστικούλια!

Θάλεια και Νικόλ συμπάσχω μαζί σας. Ελπίζω με το ντεπόν σήμερα λόγω εμβολίου να κοιμηθεί καπως καλύτερα.

Ιωάννα χιλιόχρονος!!! Να τον χαίρεσαι!

Μαρία (angicat) πουλάνε τρέλα!!! Τι να πεις. Κάνε το ψυχικό και χάρισέτα τουλάχιστον σε κάποια που τα χρειάζεται.

Δε θυμάμαι τίποτα άλλο!!!!!

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Σας διάβασα νωρίτερα αλλά δεν μπορούσα να γράψω. Τώρα έχω ξεχάσει τα πάντα εκτός από μια υπέροχη τούρτα! Χρόνια Πολλά! Να τους εκατομμυριάσετε!!!

Περαστικά στα αρρωστα μωράκια και μανούλες. Όλος ο κόσμος άρρωστος είναι. Και στην δουλειά μου είναι η κοπέλα που κάθεται πίσω μου και φοβάμαι πάρα πολύ μην με κολλήσει. Εν τω μεταξύ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά στις 20 μέρες και γίνεται χαμός. Θυμάμαι που το λέγατε κι εσείς. Ασταμάτητη ροή. Απαίσιο, και να δουλεύεις και 20 ώρες...

Κοριτσάκια μου, υπομονή με τα μωράκια που ξυπνάνε. Ελπίζω να είναι φάση και να περάσει άμεσα. Απόψε κιόλας! Είναι πολύ δύσκολο. Σας καταλαβαίνω. Δημητρούλα τι σου είπε η γιατρός? Δοντάκια βγάζει ο Νικόλας μας?

Εγώ θα σας καληνυχτίσω. Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για νάνι γιατί είμαι πτώμα. Φιλάκια μανουλίτσες και μωράκια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Σας διάβασα νωρίτερα αλλά δεν μπορούσα να γράψω. Τώρα έχω ξεχάσει τα πάντα εκτός από μια υπέροχη τούρτα! Χρόνια Πολλά! Να τους εκατομμυριάσετε!!!

Περαστικά στα αρρωστα μωράκια και μανούλες. Όλος ο κόσμος άρρωστος είναι. Και στην δουλειά μου είναι η κοπέλα που κάθεται πίσω μου και φοβάμαι πάρα πολύ μην με κολλήσει. Εν τω μεταξύ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά στις 20 μέρες και γίνεται χαμός. Θυμάμαι που το λέγατε κι εσείς. Ασταμάτητη ροή. Απαίσιο, και να δουλεύεις και 20 ώρες...

Κοριτσάκια μου, υπομονή με τα μωράκια που ξυπνάνε. Ελπίζω να είναι φάση και να περάσει άμεσα. Απόψε κιόλας! Είναι πολύ δύσκολο. Σας καταλαβαίνω. Δημητρούλα τι σου είπε η γιατρός? Δοντάκια βγάζει ο Νικόλας μας?

Εγώ θα σας καληνυχτίσω. Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για νάνι γιατί είμαι πτώμα. Φιλάκια μανουλίτσες και μωράκια.

Καλησπέρα! Κιόλας δεύτερη περίοδος!!! Εϊναι χάλια σε νιωθω! Μάλλον τα ούλα τον ενοχλούν ναι. Δόντι δεν έχει βγει ακόμα. Μας είπε ότι τα τζελ δεν κάνουν σπουδαία πράγματα κι αν πονάει και κλαίει καλύτερα να του δώσουμε ντεπόν. Αν είναι να πάρουμε όμως τζελ να μην πάρουμε με ξυλοκαϊνη αλλά κάποιο φυτικό όπως το Bexident.

Τώρα του έχουμε δώσει ντεπόν προληπτικά λόγω εμβολίου και θα φανεί αν τελικά είναι τα δοντάκια του που τον ενοχλούν.

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...