Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μάνες!

breakfast-thumb-large.jpg

Για μια ακόμα φορά η νύχτα μας ήταν αχαρακτήριστη. Το κάθε μια ώρα ξύπνιος έγινε κάθε μισή ώρα, 10 λεπτά. Και κάθε φορά με κλάμματα. Πρέπει να πονάει πολύ το ψυχουλάκι μου. Επιτέλους έχουμε γιατρό σήμερα και ελπίζω να τον βοηθήσει λίγο.

Κατα τ'άλλα τη μέρα έχει αρκετά καλή διάθεση εκτός από τις φάσεις παροξυσμού, που βάζει στο στόμα του ό,τι βρει μπροστά του με μανία.

Μαρία μη σκας. Και με τις αντλήσεις όλα τα απαραίτητα τα παίρνει. Ψυχολογικό είναι μόνο το θέμα. Σκέψου ότι οι περισσότερες ξεκινήσαμε με έναν στόχο να θηλάσουμε 6 μήνες και τώρα καμιά δεν θέλει να σταματήσει. Τον αρχικό στόχο όμως τον επιτύχαμε οι περισσότερες.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, μου λείψατε χτες φιλενάδες μου και ξύπνησα να πάρω την δόση μου!!

Κοινωνήσαμε και εμείς εχτές για 3η φορά, αφήσαμε και την λαμπάδα μας στην εκκλησία και πάπαλα με αυτά..... Η νονά μας ήταν κρεβατωμένη με γρίπη και έτσι κοινωνήσαμε μόνο με τον νονό μας. Μετά πήγαμε για ένα καφεδάκι και επιστροφή στο σπίτι μια και ψιχάλιζε...... η μαμά δουλειές και μαγείρεμα και οι λοιποί το πρόγραμμά τους.

Είμασταν και εμείς με μπόλικη μυξούλα από την Παρασκευή το βράδυ αλλά τελικά την διώξαμε την άτιμη με μπόλικο ορό και ρούφηγμα και σήμερα είμαστε περδίκια. Περίεργος καιρός, τί περιμένω?

Νανάκια κάναμε πολύ καλά απόψε, 8.30-3-8.30 (τυχαίο και απίστευτο μαζί χαχαχα) και σήμερα είμαστε στο τσακίρ κέφι.

Το φαγάκι μας το τρώμε χαλαρά σχετικά πλέον, κάθε μέρα και λίγο (πολύ λίγο) καλύτερα, ανακάλυψα ότι γουστάρει καλύτερα το καρότο οπότε της βάζω περισσότερο στο μεσημεριανό της, και για φρούτο προς το παρόν μόνο αχλάδι μέχρι νεοτέρας. Βέβαια θα προσπαθήσω να ξαναβάλω λίγο μηλαράκι μπας και το συνηθίσει.

Ρε Αντζούλι μου, έσκασα προχτές που δεν σε βρίσκαμε, τουλάχιστον να έχετε όλοι την υγεία σας και όλα τα άλλα πάντα ξεπερνιούνται με κάποιον τρόπο, σκέψου το αυτό. Και μην είσαι έτσι γιατί το μπισκότο σε καταλαβαίνει και αντιδρά.

Μαράκι (angicat) συμφωνώ με την Δήμητρα σε αυτό που λέει, και εντάξει, στεναχωριέσαι γιατί σου άρεσε ο θηλασμός, αλλά πρέπει να το συνηθίσεις τώρα και να μην στεναχωριέσαι έτσι μανούλα?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!

εμεις ευτυχως ειχαμε μια καλη νυχτα, αφου χτες το απογευμα ειχαμε ρεσιταλ γκρινιας! Ελπιζω νικολ μου και Δημητρα να ηρεμησουν τα ζουζουνια σας!!!

Με το φαγητο ειναιενα δραμα η κατασταση μας, σκεφτομουν να της κανω ενα διαλλειμα για λιγες μερες αλλα δεν ειμαι και σιγουρη. Θα το προσπαθήσω και σημερα και βλέπουμε!!

Μαρια μην στεναχωριέσαι με τον θηλασμο, ήδη έχεις κανει ότι καλυτερο μπορούσες!!!

Αντζυ μου ελπιζω η σημερινη μερα να σε βρίσκει καλύτερα!!! Μας ελειψες!!! και μην στεναχωριέσαι το μπισκοτακι σε θέλει χαρούμενη!!

Με επιασε πρωι πρωι η προκοπη μου καιτελειωσα με τις δουλειες, το φαγητο εχει γινει κατα το ημισυ και τωρα καφεδακι. Ευκαιρια να τελειωνω τα χωνακια για τη βαπτιση μας!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα φιλες!

Αντζυ μου μας ελειψες!Ελπιζω να ξπεραστουν γρηγορα τα προβληματα και να πανε ολα καλα!Και οπως ειπανε και οι φιλες προσπαθησε να μην το δειχνεις στο μπισκοτακι!Ειναι πανεξυπνα και τα καταλαβαινουν ολα!

Πωπω βρε Δημητρα θα ποναει πολυ ο Νικολας ε?Σημερα δεν εχετε γιατρο?Αντε να σας δωσει τιποτα να ηρεμισει ο μπουμπουκος!

Εμεις απο τις 9 το βραδυ δεν ξανα καναμε πυρετο(γιουπιιιιιι)αλλα καθε μια ωρα σχεδον του εφευγε η πιπιλα και ξυπνουσε με τρελο κλαμα, τον επαιρνα αγκαλια οπου συνεχιζε το κλαμα και σε 1 λεπτο κοιμοτανε και τον αφηνα.Αυτο εγινε 4 φορες:roll::roll:Με πιασανε τα κλαματα απο τα νευρα μου γιατι ολη μερα τον ειχα αγκαλια και ημουνα τοσο κομματια που δεν περιγραφετε!

Σημερα ειναι μια χαρα ευτυχως!Το κακο ειναι οτι ποναει ο λαιμος μου και τρεχει η μυτη μου..........οχι που θα ξεφευγα εγω!

μανούλες καλημέρα!!! πωπω έχω να μπω απο παρασκευη και γανιασα νια διαβασω οσα έχασα!

αντζυ μου ευχομαι να εισαι καλυτερα και εσυ και η οικογενεια σου. και εγω αγχωθηκα μεχρι να ακουσω νεα σου. ελπιζω ο,τι και να ηταν που σε στεναχωρησε να περναει πια.

μαρια σε νιωθω απολυτα με το θηλασμο. φανταζομαι ποσο σου στοιχιζει αυτο που περνας. παντως λιγο πολυ ολες θα το περασουμε. καποια στιγμη απο εδω και επειτα τα μωρα μας θα αρχιζουν να δειχνουν σε αλλα πραγματα ενδιαφερον. εξαλλου ο καλυτερος αποθηλασμος ειναι αυτος που ξεκιναει απο το ιδιο το μωρο. τουλαχιστον ξερεις οτι δεν του το στερησες εσυ. και μια χαρα με το μπιμπερο, αρκει να ειναι χαρουμενο το μωρακι σου.

δημητρα, βικυ, νικολ, δεσποινα, βαλια και δε θυμαιμαι και βασω (;) και η μικρη μου αρχισε να εχει ενα αλλο προγραμμα βραδινο.ναι μεν θα κοιμηθουμε νωρις, 9, 9.30 ή 10 αναλογα τις ασχολιες μας, στανταρ θα ξυπνησουμε 1, 2 φορες πριν τις 5 ή 6 οπότε και ξυπναμε να φαμε ξανα και μετα βιας φτανουμε τις 8, 8.30. ναι δε συγκρινεται με το συνεχες ξυπνημα, μη βαρατε, αλλα ειχα καλομαθει. πειναει περισσοτερο; ποναει; δε γκρινιαζει ομως.

α, πηγα και πρωτη φορα χορο το σαββατο. μια χαρα περασε το μωρακι μου,ηταν οι2 θειες του εδω και ουτε πεινασε ουτε γκρινιαξε και οταν γυρισα ειχε κοιμηθει κιολας. εγω, ερειπιο. εχω πιαστει παντου και σερνομαι!χαχαχα, ωραια...

ειμαι και λιγο αρρωστη. με εχει πιασει ενας πονος μεσα στο στομα εσωτερικα δεξια μεσα στα ουλα των κατω δοντιων που εκτεινεται μεχρι και στην δεξια αμυγδαλη. νιωθω και λιγο κομμενη. χαλια ειμαι. παιρνω ενα ντεπον καθε μερα και περνανε για λιγη ωρα ολα αλλα μετα παλι τα ιδια. να κανω πλυσεις με αλατονερο; τι εχετε ακουσει; σας επρηξα.

σας φιλω, καλη εδομαδα.

KOWTp3.png

Καλημέρα κούκλες!

Και εμείς συνεχίζουμε την γκρίνια... σχεδόν όλη μέρα είμαστε αγκαλιά γιατί αλλιώς γκρινιάζει και δεν θέλει οποιαδήποτε αγκαλιά θέλει μόνο μανούλα και το βράδυ έχουμε στάνταρ 4-5 ξυπνήματα. Χθες αποφασίσαμε να την πάρουμε να κοιμηθεί μαζί μας μήπως και κοιμηθεί καλύτερα αλλα πάλι τα ίδια. Ζορίζεται η μικρούλα μου από τα δόντια, μαζί και τα εντερικά της από τα φρούτα, πως να ηρεμήσει? Κάνω υπομονή και ελπίζω σε καλύτερες μέρες!:):):)

Άντζυ μου ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα και να ηρεμήσετε απ΄οτι και αν σας αναστάτωσε. Εσύ σκέψου πρώτα από όλα την μπισκοτίνα σου και τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα.

Βίκυ χαίρομαι που η Λούση μας το πήρε με καλό μάτι το καρεκλάκι της και εύχομαι σήμερα να φάει και λίγο μηλάρακι. Δοκίμασες να της δώσεις άλλη ποικιλία μήπως της αρέσει καλύτερα?

Βάσω περαστικά και σε εσάς. Μακάρι να μην ανεβάσει ξανά πυρετό ο Γιωργάκης σου και εσύ τα γνωστά, τσαγάκι με μέλι και καραμελίτσες να περάσει ο λαιμός και το συνάχι.

Δήμητρα ελπίζω σήμερα να σας πει η γιατρός σας τι φταίει και αν είναι δοντάκια να σας δώσει καμιά αλοιφούλα για να ανακουφιστεί λιγάκι.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Κι εμείς δύσκολο βράδυ είχαμε όπως οι περισσότερες απ' ότι βλέπω.

Μόνο το Λουσάκι κοιμηθηκε καλά;

Κάτι έχουν αυτες οι μέρες, όλο αναποδιές. Εμένα θέλει καταλύτη το αυτοκίνητο, μια περιουσία και πρέπει να δω κ πως θα μετακινούμαι με το μωρό.:evil::evil::evil:

mWsZp3.png

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ εδω ειμαι κι εγω! εβγαλα το φρονιμητη μου κ ειμαι τουμπανο κ το αιμα ρέει ποτάμι.......χάλια..πήγα μετα με τη μαμά κ πήρα απο premaman ενα φουξ -οπως λενε οι φιλες Θεσσαλονικιές -καρεκλάκι φαγητού κ μετά jumbo πιτζαμάκια κ φορμάκια! ανανεωθηκα κ μονο που ψωνίσαμε της μπέμπας!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αγγελικουλα περαστικα!!! Και ετσι σιγα σιγα να αλλαζει η διαθεση μας!!!

Λοιπον εμεις σήμερα φάγαμε μια μπανανα κια το μεσημερι μια ικανοποιητικη ποσοτητα χορτοσουπας για αρχη!!! Φυσικα δεν παραλειψαμε να ταισουμε και το χαλι αλλα γι αυτο εφταιγα εγω που έριξα το πιατο και εκανα το χαλακι μου καροτι! ολο το χαλι ειναι καφε και γω το εριξα στο σημειο που ειναι εκρου! Του βαλα διαφορα και ελπίζω να βγει!!!

Το απόγευμα θα πάω στην αισθητικο να αποτριχωθω και να κανω και ενα δοκιμαστικο , η μικρη θα μεινει με τον μπαμπα και ελπιζω να περασουν καλα γιατι καθε φορα που τους αφηνω μονους αντιμετωπιζουν ενα θεματακι γκρινιας!

Κοριτσακια που δίνετε ξενο γάλα, τώρα το αλλαξατε σε δευτερης βρεφικης ηλικίας ή χρησιμοποιείται της πρώτης? τι σας έχουν πει οι γιατροι σας?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας μάνες!

Τί κάνετε; Εμείς όλα καλά! Χάθηκα γιατί είχα φιλοξενούμε νους δυο μέρες και χθες τον νονό του Θοδωρή για φαγητό. διάβασα κάποια από τα νέα σας, αλλά δεν θυμάμαι και πολλά...

Λοιπον, Αντζούλα περαστικά για το δόντι, είναι πολύ σημαντικό να βάλεις τυλιγμένο πάγο στην περιοχή και για το πρήξιμο και για την αιμορραγία και για τον πόνο! Άντε, ξεμπέρδεψες με το παλιόδοντο λίγη υπομονή ακόμη και τέλος!

Μεγειά και τα πραγματάκια σας! Πάντως δεν κατάλαβα τί λέμε εμείς εδώ και εσείς δεν το χρησιμοποιείτε! Είμαι πολύ θεσσαλονικιά μάλλον...! :P

Για ό,τι συνέβη και στενοχωρέθηκες εύχομαι να είναι κάτι που θα το ξεπεράσετε και δε θα σας στενοχωρήσει άλλο! Γεροί να είστε και όλα θα φτιάξουν!

Στράτα, χάρηκα που μας έγραψες νέα σου! Να είστε γεροί κι εσύ κι ο Ιάσωνας και να έχετε στη ζωή σας ό,τι σας κανει χαρούμενους κι ευτυχισμένους! Αν και αργά, καρεκλάκι ξύλινο έχει σίγουρα στο ΙΚΕΑ!

Μαρία, (Angicat) μήπως ο Λευτέρης κάνει "απεργία" θηλασμού; Απ' ό,τι ξέρω είναι κάτι πρόσκαιρό αλλά για περισσότερα θα πρέπει να κοιτάξεις στην αντίστοιχη ενότητα του parents. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείς άλλο, και να μη στενοχωριέσαι, το γαλατάκι σου το πίνει!

Δήμητρα, καλό παιδίατρο και να μην πονέσει πολύ με το εμβόλιο! Εύχομαι να σας δώσει κάτι για να ανακουφιστεί ο Νικόλας και να σκάσει μύτη γρήγορα το δοντάκι ώστε να ησυχάσετε μια και καλή!

Νικόλ, αν την ξυπνάς την Αναστασία ένα μισάωρο νωρίτερα από ότι ξυπνάει μόνη της για δυο-τρεις μέρες και μόλις προσαρμοστεί στην νέα ώρα να το πας πάλι νωρίτερα; Δεν θα νυστάζει τόσο γιατί μισή ώρα δεν έιναι και μεγάλο διάστημα, αλλά αν το κάνεις και όσο πάει ξυπνάει νωρίτερα, αναγκαστικά θα κοιμάται και νωρίτερα! Σε καταλαβαίνω πάντως κι ο Θοδωρής είναι γενικά βραδινός τύπος -αν και όχι τόσο όσο η Αναστασία!- και υπήρχαν μέρες ειδικά στις αρχές που ήμασταν κουρέλια... Πάντως ακόμη κι αν δεν κάνεις τπτ νομίζω πως σιγά-σιγά θα στρώσει μόνη της το πρόγραμμά της ειδικά τώρα που χειμωνιάζει και νυχτώνει νωρίς!

Χριστίνα, μην το παίρνεις προσωπικά που δεν απαντάμε, πρώτον, δε θυμόμαστε και πολλά και δεύτερον μπορεί να μην έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο ή να μην ξέρουμε να απαντήσουμε σε κάτι που τυχόν ρωτάς... Νομίζεις πως κι εμάς μας απαντούν σε όλα αυτά που λέμε; ;) Κυρίως όμως είναι το αλτσχάιμερ που μας έχει μείνει από την εγκυμοσύνη, μη μας παρεξηγείς!

Βίκυ, η Λούση καλύτερα με τα φρούτα;

Δέσποινα, οι βιαταμίνες που πρότεινε η Βίκυ και πήρα κι εγώ είναι αυτές, μπορείς να τις παίρνεις ενώ θηλάζεις, το γράφουν επάνω κιόλας κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει να έχουν κάποια επίδραση στο Θοδωρή, μάλλον γιατί ο σίδηρος που περιέχουν είναι σε μια εναλλακτική μορφή -απ' ότι κατάλαβα!

Τίποτα άλλο δε θυμάμαι!

Να πω μόνο πεεραστικά στους αρρωστούληδες και καλή ξεκούραση στις ξενύχτισσες μανούλες!

Τα δικά μας τα νέα καλά, τρώει φρουτόκρεμα (αν και δεν του αρέσει!) και μετά λαχανικά χωρίς ενδιάμεσο γάλα παρόλο που δεν τρώει όλη την ποσότητα. Χθες μόνο, έφαγε όλα τα λαχανικά του και άνοιγε μόνος του το στόμα με το που έβλεπε το κουτάλι, για πρώτη φορά! Γενικά προσπαθώ να τον αφήνω να πεινάει για να τρώει καλά αν και μου κακοφαίνεται που δεν θηλάζει τόσο συχνά... :?

Ο ύπνος πάει καλύτερα μέσα στη μέρα, όταν νυστάζει πηγαίνουμε και ξαπλώνουμε μαζί, του τραγουδάω

και σήμερα και τις δυο φορές κοιμήθηκε χωρίς κλάμματα! Στον βραδινό ύπνο ακόμη έχουμε μεγάλη δυσκολία και ξυπνάει και αρκετές φορές, εγώ είμαι λιώμα και μου είναι δύσκολο να τραγουδάω για παπαγάλους οπότε τον βάζω στο στήθος και ξανακοιμάται! Μάλλον το γλυκάκι μου αναπληρώνει τους θηλασμούς που χάνει την ημέρα!

Μόλις ξύπνησε!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Κι επειδή το προηγούμενο ποστ ήταν τοσοδούλι, είπα να συμπληρώσω!

Με κεραστικό αυτή τη φορά γιατί το Σάββατο γίναμε μισού χρόνου!

half-birthday-cake.jpg?w=500&h=333

Μανούλες να χαιρόμαστε όλες τα μικράκια μας, υγεία κι ευτυχία για όλους!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...