Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ax κι εγω πειναω και περιμενω ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ,ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ EXCELLENT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ?ΕΧΕΙ SITE STO INTERNET? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΚΕΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ Κ ΚΑΡΟΤΣΙ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

irev μου η δική μου γνώμη είναι ότι το καουτσουκ είναι καλύτερο γιατί είναι φυσικό υλικό ενώ η σιλικόνη όχι. Βέβαια αυτό είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα τι θα επιλέξει και νομίζω ότι ισχύει και αυτό που λένε ότι είναι όπως μάθεις το μωρό απο την αρχή...

Δεν το εγραψα ως προσωπικη γνωμη αλλα ως αυτο που λενε οι γιατροι και μαμαδες που τους το εχουν πει ηδη στα παιδια τους...

Για να ειστε σιγουρες, νομιζω ειναι καλυτερα να ρωτησετε τον παιδιατρο σας...

QuW0p3.png

ax κι εγω πειναω και περιμενω ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ,ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ EXCELLENT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ?ΕΧΕΙ SITE STO INTERNET? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΕΚΕΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ Κ ΚΑΡΟΤΣΙ?

ναι είναι στην Ν. Ιωνία και απο έρευνα αγοράς έχει και καλές τιμές...αξίζει να πας μια βόλτα...εμείς πάντως θα πάμε το άλλο Σάββατο αν το κανονίσεις και συ ίσως και συναντηθούμε κιόλας...!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

site δεν έχει νομίζω γιατί προσπάθησα να το βρω απο google και τζίφος....

Δεν το εγραψα ως προσωπικη γνωμη αλλα ως αυτο που λενε οι γιατροι και μαμαδες που τους το εχουν πει ηδη στα παιδια τους...

Για να ειστε σιγουρες, νομιζω ειναι καλυτερα να ρωτησετε τον παιδιατρο σας...

Και εμενα ο παιδιατρος σιλικονη μου ειπε να παρω;);).

γεια σας μανουλες! πω πω τι κρυο ειναι αυτο! εχει κ εναν αερα! παντως εγω δεν πτοηθηκα,πηγα για ψωνια με την πεθερα μου. μας πηρε βελουτε κουβερτουλα,σεντονακια για το κρεβατακι κ ενα σετ πετσετουλες! ευτυχως μας βοηθανε κ οι γονεις γιατι μονοι μας θα δυσκολευομασταν. θα τα βγαλω φωτο να τα δειτε στο facebook.

anna22 συγχαρητηρια για το γαμο σας! να ειστε παντα μαζι κ αγαπημενοι κ με το καλο να ερθει κ το ζουζουνακι σας! οσο για το επωνυμο εννοειται πως κρατησα το δικο μου!

κοριτσια να σας ρωτησω κατι? σας κλωτσανε τα μωρακια χαμηλα κατω απο την κοιλια? εμενα με κλωτσαει κ καμια φορα με ποναει κ πρεπει να περπατησω λιγο μηπως κ αλλαξει θεση το μωρο.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

αυτο ηθελα να ρωτησω κ εγω τωρα...εγω νοιωθω πονακια κατω κατω...που να σας πω να καταλαβετε..σαν να ειναι αναμεσα απο τον τραχηλο κ τον πρωκτο..καπου εκει...σαν χτυπηματακια ειναι για λιγο κ μετα περναει:confused::confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα. Τελικά δεν πτούθηκα από τον ακιρό και πήγα μια βόλτα μέχρι την Ερμού. Πήρα από το Mothercare 2 σουτιέν εγκυμοσύνης γιατί δεν άντεχα τα απλά άλλο και μια ζακέτα από το H&M.

Στο Η&Μ είχε και πολλά βρεφικά με έκτωση αλλά δεν ψώνισα γιατί θέλει κι ο αντρούλης μου να είναι μαζί. Δεν θέλει να το χάσει. Απλά με τις δουλειές δεν βρίσκουμε και πολύ χρόνο με τα μαγαζιά ακόμα ανοιχτά.

Να ζήσετε Αννα! Και με το καλό το ζουζούνι! Οσο για το όνομα κι εγώ κράτησα το δικό μου, αλλά το μωρό θα πάρει του μπαμπά του.

X4pTp3.png

Αννα μου να ζήσετε και με το καλό το μωράκι σας!!! Με ένα πόνο εύχομαι και σε εσένα και σε όλες τις μανούλες!!! Ηρθε και η κούνια!!!!!!!!! Τέλεια!!!!!! Την στήσαμε κιόλας και τώρα από την κούνια λείπει το στρώμα και η προίκα!!! Οταν βγάλω photo θα σας τις δείξω!!!

Πονάκια χαμηλά έχω και εγώ... το κεφαλάκι λέτε να είναι;;; Εχω παρατηρήσει και κάποιες φορές ότι κάνει κάτι ρυθμικά χτυπήματα και έχω την εντύπωση ότι είναι λόξυγγας... Αραγε έχουν λόξυγγα τα μωράκια μας;;;

dim_angel μεγειά τα πραγματάκια σου!!! Εχω πάρει και εγώ σουτιεν θυλασμού από τα mothercare και θέλω να πάρω και άλλο ένα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μανούλες γεια! Σήμερα εκανα κι εγω την καμπυλη και ναι, δεν ξετρελαθηκα με την εμπειρια. Πωπω πολυ κουραστικο ηταν. Την πινεις τη γλυκοζη αλλα για κανα 2ωρο γλαρωνεις τελειως, κλεινουν ματια, εχεις κομμαρες. Μετα παιρνεις τα πανω σου. Παντως ευτυχως ηταν πολυ καλα τα αποτελεσματακαι χαρηκα πολυ!

Αννα22 να ζησετε! Παντα ευτυχισμενοι και με το καλο το μωρακι σας.

Σκεφτομαι και εγω τα ψωνια για την μπεμπουλα και εχω πελαγωσει λιγο. Ολα αυτα τα μικροπραγματα, αξεσουαρ κλπ με αγχωνουν. Πρεπει να κατεβω με λιστα. Σκεφτομαι να παω στο Νοτοσ Γκαλερις για προικα μιας και εχουν και καλες εκπτωσεις και μεγαλη ποικιλια. Ελπιζω να μην εχει τα πανακριβα (τυπου Ντιορ κλπ!).

Καλο σκ! Καλη ξεκουραση στις εργαζομενες μανουλες!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα καλά μου κοριτσάκια!

anna να ζήσετε!να έρθει με το καλό το μωράκι σας και να δημιουργήσετε μια πολύ-πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!!

angie καλορίζικα τα πράγματα που αγόρασες!

valia και εσάς η κούνια!και ναι,διάβασα πως μπορεί να έχουν λόξυγγα τώρα!

και σε όλες όσες έχετε καινούρια πραγματάκια!!κι εγώ ζηλεύω,θέλω κι εγώ!!!αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα,ως τέλος του μήνα.

βασ32 καταλαβαίνω,αλλά μη νιώθετε άσχημα για τη βοήθεια από τους γονείς.αφού είναι καλά και μπορούν να σας βοηθάνε,δεχτείτε το,απλά να το εκτιμάτε πάντα.αυτό νομίζω θέλουν μόνο από εσάς.μακάρι να μπορούσαν όλων μας οι γονείς να βοηθάνε!

strata μου εμένα μου βρήκαν συγκρίμματα στη χολή,δηλ.ψιλολάσπη και ίσως μικρούς κρυστάλλους.η αιματολόγος μου είπε οτι οφείλεται στο στίγμα :mad:.δεν ξέρω αν έχεις κι εσύ,ελπίζω όχι.το αντιμετωπίζω συντηρητικά,δηλ.με διατροφή χωρίς λιπαρά,όχι χοιρινό,αρνί,αυγά,βούτυρο,τηγανητά,ωμές σαλάτες,σοκολάτα,γλυκά,βαριά φαγητά κτλ.γιατί όλα αυτά προκαλούν συσπάσεις στη χολή και δεν θέλουμε να μετακινηθεί κανένα μικρό κρυσταλλάκι και να σφηνώσει πουθενά.μετά την εγκυμοσύνη όλοι μου είπαν να την βγάλω....μια συμβουλή:να είσαι νηστική τουλάχιστον 5-7 ώρες πριν τον υπέρηχο.και μακάρι να μην είναι αυτό.

όσο για το πώς πρέπει να παίρνεις σίδηρο+ασβέστιο είναι μπέρδεμα.σκέψου όσες παίρνουμε και μαγνήσιο που επίσης δε θέλει ασβέστιο.εξαρτάται από τις ώρες που είσαι ξύπνια..

έχεις απόλυτο δικιο για τις κρατήσεις του δημοσίου,μας κλέβουν..ας μας έδιναν όλα αυτά τα λεφτά,,θα είχαμε την καλύτερη ιδιωτική ασφάλεια και θα μας έκαναν κωλοτούμπες!

το επίδομα τοκετου είναι 1000 ευρώ,πήρα τηλ.και ρώτησα και μάλιστα μια φίλη μου που γέννησε μου είπε οτι τα παίρνεις μετά από πολλούς μήνες.

το πιο καλό είναι η εννιάμηνη άδεια ανατροφής τέκνου,και να λέμε δόξα το Θεό.

να είμαστε όλες καλά φιλενάδες,να γεννηθούν με το καλό τα μωράκια μας κι όπως έρθουν τα οικονομικά,τι να κάνουμε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλησπέρα κουκλίτσες! πως είστε?

Και εγω τελικά κατέβηκα στην αγορά παρά το πολύ κρύο είπα σήμερα θα ψωνίσω για εμένα. έτσι πήρα ένα φορεματάκι που πολύ το χάρηκα! Αν και με νευρίασε η πωλήτρια αφου μου έδειχνε συνέχεια κάτι ριχτά που όταν τα φορούσα ήμουν σαν ντουλάπα. έγκυος είμαι γλυκιά μου δεν γίνετε να το κρύψω!Κάναμε και ένα πιστολάκι και το βράδυ εχουμε να παρευρεθούμε σε μια κοπή βασιλόπιτας, επαγγελματικές υποχρεώσεις..

irev μου καλά που έχουμε και σε έσενα την παλιά με τις συμβουλές σου!!!:tongue:

Αννούλα να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!

Αννυ τελικά δεν πήρα εκείνο το χρώμα γιατί δεν βρήκα ποιος πουλάει αυτήν την εταιρία εδώ και πήρα κάτι παρόμοιο απο άλλη εταιρία, ελπίζω να βγει ωραίο. Αύριο θα σας ενημερώσω..

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΑΜΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ???ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟ 85?Ή ΠΙΟ ΠΡΙΝ?

Η Αννα είναι σίγουρα μικρότερη από σένα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...