Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα κοινωνήσαμε 2η φορά. Ήρθε και η νονά μας, η οποία ήταν γριπωμένη και την είχαμε σε απόσταση.

Ο Λευτεράκης σταμάτησε ξαφνικά να θηλάζει. Για μένα το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και όχι πρακτικό. Δλδ πάντα μας ερχόταν το μπιμπερό πιο εύκολο και το προτιμούσαμε και οι δύο οπότε και θα συνέχιζα να βγάζω γάλα. Όμως δεν μου αρέσει ψυχολογικά ότι δεν θέλει πλέον να θηλάσει. Τελικά το ξεπέρασα με ψευδοθηλές. Πήραμε χθες από φαρμακείο και τις δοκίμασα, με χίλια δύο τρικ έπιασε αλλά πολύ ζόρικα. Το βράδυ ξαναθήλασε και σήμερα το πρωί επίσης. Μάλλον μου δείχνει φανερά ποιά είναι η πρότίμησή του, κρίμα που δεν συμφωνώ. Δεν ξέρω τι να κάνω...να συνεχίσω να το παλεύω ή να συνεχίσω να αντλώ; Βοήθεια!

(χθες δεν έγραψα γιατί είχαμε το θεματάκι της Αγγελικής και δεν ήθελα να σας ζαλίζω με τα δικά μου)

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα κ απο μας!

Αντζουλινα μου περιμενουμε να σ ''ακουσουμε'' ε?μην μου στεναχωριεσαι οτι κ να ειναι θα περασει.να σκεφτεσαι θετικα κ να χαμογελας στο μπισκοτακι.

Τανια μου χαρουμενα μηνογενεθλια!μισος χρονος ζωης για την πεταλουδιτσα μας που μεγαλωνει!!!!!!να στε παντα υγειεις κ ευτυχισμενοι!!!!!!

εγω σημερα εκανα ενικη καθαριοτητα με την μαμα,πλυναμε κουρτινες,βαλαμε χαλια,καθαρισαμε ολο το σπιτι!τα φτυσα!μολις εκανα μπανιο κ η Κλειω παιρνει τον απογευματινο της υπνακο.η οποια εφαγε το μεσημερι την φρουτοκρεμα της (Αχλαδι/μπανανα)με πολυ ορεξη!!!!το πουλακι μου!!!!το απογευμα της εδωσα λιγο φαριν λακτε το οποιο μπορω να πω οτι το δεχτηκε καλυτερα απ το ρυζαλευρο!

Μαρια μου(anicat)νομιζω οτι καταλαβαινω πως νοιωθεις.κοιταξε ομως να το δεις απ του παιδιου την μερια κ κανε το καλυτερο για αυτον.δηλ εφ οσον θελει μπιμπερο μονο ,ας εχει αυτο,αλλα δινε το γαλατακι το δικο σου οσο μπορεις.εχεις κανει το καλυτερο για το παιδακι σου κ μην ανυσυχεις καθολου για αυτο.

μμμ...κ κατι αλλο ηθελα να πω.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα κοριτσια!

Δεν είμαι κ στα καλύτερα μου... Λίγο ο καιρός, λίγο η κούραση, λίγο το ότι ειμαι αδιάθετη... δεν ξέρω.

Χτες είχα την γυναίκα στο σπίτι που με βοηθάει στις δουλειές και δεν έκατσα κάτω λεπτό... Μετά ήρθαν οι κουμπάροι μου από Ναύπακτο με την κόρη τους 1.5 μηνών για να μείνουν σπίτι... ΠΑΝΙΚΟΣ... Ολο κλάμα η μικρήμε αποτέλεσμα να κλαίει και ο δικός μου. Ετσι κι εγώ πήγα με τον γίοκα μου το βράδυ και κοιμηθήκαμε δίπλα στην μαμά μου γιατί δεν είχε καμία τύχη να κοιμηθεί ο Κωνσταντίνος μου.

Εκτός των άλλων χτες ο μικρός έκανε τον πρώτο του εμετό... Εφαγε τη μισή φρουτόκρεμα κ αυτή με καραγκιοζιλίκια (για πρώτη φορά) και μετά από λίγο τα έβγαλε ολα. Η χορτόσουπα ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ... Εφαγε 4-5 κουταλιές και μετά μου έκανε οτι θα κάνει εμετό, εκλεινε το στόμα και δεν το άνοιγε με τίποτα... Σήμερα πάλι τα ίδια... Εφαγε λίγοοοοο παραπάνω αλλά το στόμα το σφράγισε... Τι θα κάνω; Εχω στεναχωρηθεί.

Του αλέθω πατάτα-καρότο-κολοκύθι και μετά βάζω κ μια κουταλίτσα λάδι ωμό και λεμόνι.. Σε μια εβδομάδα θα βάλουμε κ μοσχάρι. Αντε να δω πως θα τον καταφέρω.

Εχουν πρηστεί κ τα ούλα του κακομοίρη κ είναι μέσα στη γκρίνια. Αααα θα ξεκινήσουμε κ φαρίν λακτέ. Ποια να πάρω;;;

Κοινωνήσαμε και εμείς 2η φορά σήμερα!!! Ενας κύριος ήταν!!

Αντζούλα μου εύχομαι όλα να είναι καλά.

Αυτα... μην σας γράφω κι άλλα κ σας πρήζω.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλησπέρα μανουλίνια....Μαρία μου μην τον πιέζεις και μην στεναχωριέσαι....το οτι θήλασε μέχρι τώρα είναι πολύ καλό και εσύ έκανες οτι έπρεπε;)

Φαρίν Λακτέ πέρνω της Νουνού και την τρώει....

Βαλιάαααααα....μην μου αγχώνεσαι...κι εμένα την χορτόσουπα δεν την έτρωγε...μόλις μπήκε το τσιτσί όμως άλλαξε τροπάριο;);)θέλει υπομονή κοριτσάρα μου και θα τα φάει όλα:P

Άντζυυυυυυυυυυ μου.....

οι υπόλοιπες που είναι καλέεεεεεεεεε;;;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σας φιλες μου!

Μπηκα να σας καληνυχτισω νωρις σημερα γιατι ειμαι κομματια!

Απο το πρωι ειχε μια ψιλογκρινιτσα ο μικρος και κοιμοτανε κατι μισαωρα οπου βογκουσε....Κατα τις 4 του εβαλα θερμομετρο και ειχε 37,5 οπου ειναι νορμαλ για τα μωρακια (λενε).Στις 5 ειχε 37,7 οπου καταλαβα οτι ειναι πυρετος τελικα(τον κολησε ο μπαμπας):evil::evil:.Εφτασε μεχρι 38.3 κατα τις 6 πηρα και τον γιατρο και μου ειπε οτι αν ειναι ευδιαθετος οσο πυρετο και να εχει να μην δωσω ντεπον.Ετσι και εκανα καθως ητανε καλα και επαιζε.Μετα απο κανενα μισαωρο του επεσε απο μονος του 37,6.Τωρα που τον ταιζα του ξανα ανεβηκε 38(ηατν και μες τη γκρινια) και ετσι του εδωσα ντεπον.Τωρα κοιμαται!Να δουμε πως θα παει η νυχτα μας.

Σας ζαλισα ε?Sorrry φιλες.....:confused::confused::confused:

Παω να ξεκουρασω το κορμακι μου οσο προλαβω......

Διαφημίσεις

καλά τελικα συνηδειτοποιησα οτι ειμαι εξαρτημενη απο σας..ειστε οι φιλες μου..εχω τη στεναχωρια μου κ μου λειπει που δε σας μιλαω..Δημητρουλι μου ,φιλη μου ,δεν ειμαι καλη για παρεα αυτες τις μερες..προκειται για τους γονεις μου (οχι την δικη μου οικογενεια δηλ-την δικη μου πρωτη οικογενεια ας το πουμε) δε θελω να το συζητησω ειλικρινα . το μπισκοτ ειναι στο χαλι του το μαυρο,καθε νυχτα ξυπναει 3 4 η ωρα κλαιγοντας,τρωει ολη μερα,κλαιει,μπαμπαδιζει κ γκρινιαζει.Βασουλινι μου περαστικα κ σε σας,στον Γιωργο μας.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Aντζουλινα μου αν χρειαστεις κατι εδω ειμαστε,οτι θες.

ειμαι σιουρη οτι ολα θα φτιαξουν,οσο μαυρα κ αν ειναι τωρα.εχε πιστη κ δυναμη.φιλακια πολλα στο μπισκοτακι μας.να εισαι καλα για να ειναι κ αυτο καλα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανούλες!

Μαρία θα συμφωνήσω με τα κορίτσια! Και εσύ θα στενοχωριέσαι και ο μικρός θα πιέζεται. Αφού έχεις γάλα συνέχισε με το θήλαστρο. Τώρα αν θες πολύ να θηλάζεις οι ψευδοθηλές κόβονται σχετικά εύκολα. Ξεκινά το μωρό να τρώει με αυτές και 2 λεπτάκια μετά τις αφαιρείς και συνεχίζει. Αυτό όμως θα απαιτεί και μείωση του μπιμπερό και να τον βάζεις στο στήθος όσο πιο συχνά γίνεται κι όχι μόνο 2-3 φορές την ημέρα. Μάλλον η πρώτη λύση είναι πιο εύκολη.

Βάλια μου όλα θα γίνουν! Μην ανησυχείς! Σιγά σιγά!

Βάσω μου περαστικά στο Γιωργο μας!

Αγγελικούλα μου ό,τι θες είμαστε εδώ! Ελπίζω γρήγορα να περάσει ότι κι αν έχει συμβεί. Μας έλειψες!

X4pTp3.png

Γεια σας κορτσουδια, γυρισαμε απο ενα γαμο που ειχαμε, ο μικρος παιζει στο γυμναστηριο και εγω βρηκα ευκαιρια να μπω λιγο να δω τι κανετε.Αγγελικη αγχωθηκα που εβλεπα οτι δεν απαντας και πηρα τις σελιδες απο το τελος για να δω αν απαντησες.Ευχομαι να ειναι ολα καλυτερα.

Εδω το κρυο καλα κρατει, 13 βαθμους εχει εξω, ολες στο γαμο ηταν με πασμινες και σακακια και παγωσαν!!Εγω ειχα το παλτο στο αυτοκινητο οποτε και το φορεσα..

Αυριο δευτερη εβδομαδα δουλειας και δε θελωωωω...

Χαλια ακουω και σκιαζομαι...ποτε θα τα κανω να παρει;Το αλλο σ/κ εχουμε παλι υποχρεωσεις οποτε μετα παει πολυ.Αδεια ομως δεν παιζει, απο το μεσημερι και μετα που επιστρεφω τι δουλειες να κανω περα απο τα καθημερινα...

Καριοκες παπαπαρασκευα ακουω και ξερογλειφομαι....(παντα το φαι αφηνω στο τελος, αυτο μου μενει..)

Αντζουλίτσα, όποτε κ αν θέλεις να μιλήσεις είμαστε εδώ. Μέχρι τότε προσπάθησε να είσαι καλά για το μπισκοτάκι σου γιατί νιώθει την στενοχώρια σου κι ίσως γι ´αυτό είναι έτσι σήμερα. Έιναι πολύ διαισθητικά τα μωράκια.

Κι η Αθηνούλα σήμερα είχε πολύ γκρίνια. Δεν ξέρω γιατί. Κι εγώ είμαι πολύ κουρασμένη κ αρκετά εκνευρισμένη. Μου ´ρθε κ περίοδος κ έδεσε το γλυκό. Δεν κατάφερα να κάνω καμμία απ´τις δουλειές που ήθελα αυτό το ΣΚ. μόνο δυό μπουγάδες που έβαλα. Κ αύριο πάλι δουλειά...

Είμαι τόσο κουρασμένη. Σας καληνυχτώ...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Ο μικρός κοιμήθηκε. Τελικά δεν τον έβαλα στο στήθος. Εκνευρίζετε και δεν θέλει αν το καταλάβει ότι θηλάζει. Πρέπει κι εγώ να κάνω ακροβατικά, να είμαι με το βυζί από πάνω του και πονάει η μέση μου. Στην κλασσική στάση θηλασμού εκνευρίζεται πιο εύκολα. Το μεσημέρι είχα πολύ περισσότερο γάλα. Πρέπει να το μειώσω. Λέω να κόψω μια άντληση γιατί αλλιώς θα παράγω πολύ και αφού πλέον δεν το καταψύχω τι να το κάνω; Φοβάμαι όμως, θέλω τόσο πολύ να συνεχίσω να θηλάζω. Γιατί δεν τα καταφέρνω όπως όλοι οι άλλοι θεέ μου; Έχω κάνει απίστευτες προσπάθειες για να διατηρήσω γαλουχία και έχω αφιερώσει αμέτρητες ώρες.

mU4Ep3.png

Μαρία μην στεναχωριεσαι κ του το μεταφέρεις..σε μια μερα ειναι δυσκολο πιστευω να αποφασισε οτι δεν θελει.ισως το αγχος σου κ η συμπεριφορα σου να τον κανει να αντιδρα ετσι.εγω θα σου προτεινα να χαλαρωσεις τελειως(αν θες να το προσπαθησεις βεβαια) να ξαπλωσετε μαζι στο πλάι και να τον αφησεις να το πιάσει μόνος του,χωρις πιεση κ χωρις να του το βαζεις στο στόμα.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα, δεν απελπίζομαι Άντζυ μου και είμαι ήρεμη, επίσης δεν τον πιέζω στο στήθος. Όταν είμαστε στο κρεββάτι θα με πιάσει, θα με τραβήξει αλλά δεν θα πλησιάσει το στόμα του. Τελικά συνεχίζω αποκλειστικές αντλήσεις γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

mU4Ep3.png

Καλημέρα, δεν απελπίζομαι Άντζυ μου και είμαι ήρεμη, επίσης δεν τον πιέζω στο στήθος. Όταν είμαστε στο κρεββάτι θα με πιάσει, θα με τραβήξει αλλά δεν θα πλησιάσει το στόμα του. Τελικά συνεχίζω αποκλειστικές αντλήσεις γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

μπράβο Μαράκι!καλημέρα!και εννοείται να μην απελπιζεσαι,ως τωρα εχεις ήδη κάνει το καλύτερο για το Λευτεράκη.συνέχισε αν μπορείς τις αντλήσεις,αν δε σε κουράζουν κ αν θέλει βάζε τον στο στήθος,δεν υπάρχει αλλη λύση,βλέποντας και κάνοντας!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημέρα...η νύχτα μας ήταν απελπησία....έχω λιώσει κάθε βράδυ να μην κοιμάται....χθές μέχρι τις 3 κοπανιόταν....τώρα και να προσπαθήσω να την ξυπνήσω δεν παίζει......χέεεελπ...έχετε καμιά ιδέα....΄;;;;;;πραγματικά θα πάθουν τα νεύρα μου αν συνεχίσω έτσι.....αυτά τα ευχάριστα....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...