Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Τάνια χαρούμενα μηνογενέθλια!

Αντζι υπομονή κ θετική σκέψη!

Η μπουμπινέλ δεν ξανακανε πυρετό αλλά είναι μπουκωμένη πολύ. Νικόλ λες από δόντια, δεν είπε κάτι τέτοιο η γιατρός αλλά είπε ότι τα δοντάκια μας είναι έτοιμα να σκάσουν:confused:

Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά όλες και να είστε ξεκούραστες!

Εμείς τελικά πήγαμε κ στους 2 γάμους με την μικρή χθες, ήταν άψογη αν κ κρυωμένη. Θα σας βάλω φωτό μετά στο face. Φυσικά ξύπνησε από τις 7.30 κ μαζί κι εγώ...τώρα ξανακοιμάται κι εγώ αναρωτιέμαι από που να ξεκινήσω τις δουλειες!

Α, ψύχρανε κι εδώ λιγάκι ο καιρός...αντε να χειμωνιάσει να χουχουλιάζουμε...τα σκ τουλάχιστον.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από εμας!!! Κλασικα ξυπνήσαμε στις 9 κι είμαι πολύ χαρουμενη και ξεκούραστη!!!

Τάνια χρόνια σας πολλά!!!

Bubbles περαστικα στο μπεμπουλάκι σου!

Αντζυ μου χαιρομαι που είσαι καλά! Αφού είναι κατι περαστικό θα... περασει! Να ξέρεις όλες θέλαμε να σε πάρουμε τηλ. αλλά ξέραμε ότι είχαν πάρει τα υπόλοιπα κορίτσια και γι αυτό δεν πήραμε :P:p:p

Angicat δεν μας είπες για τα υπέροχα νέα σου, που ξαναθήλασε ο Λευτεράκης!

Χριστίνα ελπίζω να μπεις σήμερα να τα πούμε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα!

Αν και είχαμε άλλο ένα χάλια βράδυ είμαι πολύ χαρούμενη που μας έγραψε η Αντζυ μας! Αντε κοριτσάρα μου ! Ανησυχήσαμε! Μη στενοχωριέσαι!!! Θες να πάμε καμιά βόλτα να ξεσκάσεις; Κι ό,τι κι αν είναι σημασία έχει να είμαστε υγιείς!

Δεσποινάκι μπράβο στην μπούμπι μας! Ασπροπρόσωπους σας έβγαλε!

Μαρία για πες τελικά τι έγινε; Τον ενοχλούσε κάτι τον Λευτεράκη;

Τάνια χιλιόχρονο το πεταλουδάκι σου!!!

X4pTp3.png

καλημέρα και απο μας....μόλις γυρίσαμε από εκκλησία....πάλι κοινωνήσαμε στον ύπνο μας....:cool::cool:

Τάνια μου να τα χιλιάσετε.....μεγάλωσαν τα μικρούλια μας...:D

bubbles και εμένα μπουκωμένη είναι και δεν είναι κρύωμα αλλά απ τα δόντια....αν δεν έχει ακροαστηκά είναι απ τα δόντια οπότε μην στεναχωριέσαι...απλά βάλτης πολύ φυσιολογικό ορό να ξεμπουκώσει...εμάς μέχρι και ωτιτιδα έκανε απ αυτό:confused:και οπλίσου με υπομονή....1 μήνα το πάμε έτσι αλλά με τον ορό είμαστε καλυτερα;)

την λαμπάδα την αφήσατε στην εκκλησία την Τρίτη φορά που κοινωνήσατε;;;;;;;;εγώ δεν θα την αφήσω:rolleyes:

Αντζούλι καλημέραααααααααααααααααααααααααα

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Νικόλ μου!!! Εμείς την αφήσαμε, λένε ότι πρέπει να καεί ολόκληρη :o:o:o Φυσικά τα στολίδια τα έβγαλα!!!

καλημέρα.είσαστε καλά;;;;άλλοι λένε έτσι άλλοι αλλιώς....μάλλον δεν θα την αφήσω...όπως μου έρθει......

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα.είσαστε καλά;;;;άλλοι λένε έτσι άλλοι αλλιώς....μάλλον δεν θα την αφήσω...όπως μου έρθει......

Καλά σίγουρα. οτι να ναι ο καθένας!!! Αμα δεν θες να την αφήσεις, δεν θα την αφήσεις!!! εγώ έκανα το εξής τραγικό! Οταν έκανα μπάνιο το παιδί μετά τη βαφτιση πήγα στην κουμπάρα μου την Καβαλιώτισα να τον κάνουμε μπάνιο γιατί εκεί εχουν το ξελάδωμα!!! Και φυσικά ξεχαστήκαμε και τα νερά πήγαν κατ' ευθείαν στην αποχέτευση :?:???: :?

Ο μικρός μου έχει λίγο βήχα :cry::cry::cry: Αλλά λίγο!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα κι από μένα!

τι κάνετε κοριτσάκια μου?εδώ έχει τον αγαπημένο μου καιρό!είναι σα να προκειται να πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας:P:p:p:p:p:p:p:p

μόλις γυρίσαμε από εκκλησία κι εμείς και είμαι πάρα πολύ συγκινημένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πήγαμε στην εκκλησία που είχαμε κάνει το γάμο μας και το αστεράκι μου ήταν υπέροχο!!!!!!!!!δεν έβγαλε ούτε κιχ,κοιτούσε,γελούσε και όταν ήρθε η ώρα να κοινωνήσει άνοιξε το στοματάκι της σα να το έκανε χρόνια!τρελάθηκα...γιατί μόλις χθες έφαγε για πρώτη φορά με κουτάλι!(και 1-2 κουταλιές,όχι πολύ!)κατασυγκινήθηκα..

πήγαμε και στο γιατρό,κάναμε εμβόλιο και είμαστε 8 κιλά και 73 πόντους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θηριάκι η μπουκίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν έχω λόγια να σας πώ ποσο τη λατρεύω...σήμερα ευχαρίστησα για άλλη μια φορά την Παναγίτσα.............

χθες φάγαμε λοιπόν ρυζι-βανίλια κι εμείς,δεν τρελάθηκε,αλλά το κατάπιε!!!εύχομαι να συνεχίσει έτσι καλά!!!!!!

Αντζούλα μου εύχομαι όλα να πάνε καλά,κι οτι κι αν συνέβη να είναι περαστικό και να μη σε απασχολήσει ποτέ ξανά.ψυχραιμα πάντως,ε?

Νικόλ μου τη λαμπάδα κι εγώ ξέρω την αφήνουν...

Στρατα μου είδα το πμ σου,θα προσπαθήσω να σου απαντήσω τώρα,αν δεν προλάβω θα το κάνω σύντομα!

χιλιόχρονη Τάνια κι από μένα η πεταλουδίτσα σου!

εμείς κοιμόμαστε στην αγκαλίτσα της μαμάς γύρω στις 12 καθε βράδυ,αφού η μαμά μας κάνει βόλτα και μας πεί το αγαπημένο μας νανούρισμα γαι κανένα 20-30 λεπτο..................

Ξύπνησε από τον υπνάκο της και πάμε για μαμ!

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημερα κ απο μας κοριτσακια μου!

Τανια να τα χιλιασει η κοιυκλιτσα σου! πολυ ομορφα τα κεκακια!

σημερα το σπιτι μου ειναι σαν βομβαρδισμενο. ειναι η μαμα μου εδω κ κατεβασαμε τις κουρτινες σημερα που εχει καλο καιρο. την αλλη Κυριακη βαφτιζουμε το μωρακι μας. μακαρι ο καιρος να ειναι οπως σημερα!

ο γλυκουλης μου εβγαλε κατι σπυρακια στα κεφαλι του κατω απο τα μαλλια. τον πηγαμε στο γιατρο κ μας ειπε ειναι νινιδα,οπως αυτο το ξερο κιτρινο που ειχε οταν γεννηθηκε. μας εδωσε μια κρεμα,λαδακι κ σαμπουαν. ολα μαζι 50? κ 30 ο γιατρος, ουφ ουφ! ελπιζω να φυγει συντομα γιατι τον φαγουριζουν τον καημενουλη μου.

φιλακια κ καλη Κυριακη σε ολες:)

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας φιλες!

Τανια να χαιρεσαι την παταλουδιτσα!!!Χαρουμενα μηνογενεθλια:P:p:p:p

Δημητρα παλι τα ιδια ε?Μαλλον τον ενοχλουν τα δοντια του τον ερημο:confused:

Δεσποινα σωστη κυρια η μπουμπη μας ε??Τι καλο κοριτσι μωρε....φτου φτου μην τη ματιασω!!

Εμεις κοιμηθηκαμε μια χαρα αν και σηκωθηκα 7-8 φορες μιας και εβηχε και του εφευγε η πιπιλα:confused:Καποια στιγμη νομιζα οτι ηταν και μπουκωμενος αλλατελικα δεν ητανε.Το πρωι που ξυπνησε του εβαλα και ορο και ελπιζω να μην εχουμε αλλα..........Ο Φωτης στα ιδια χαλια ειναι οποτε θα κανω και τη νοσοκομα:rolleyes:Οποτε σημερα θα φαμε και σουπα:?:???:

Αυτα τα νεα μας.

Atlantis βλεπω σε λίγα χρόνια την κόρη σου στα καλλιστεία του ant1!!! Δεσποινάκι με το καλό η βάφτισή σας!!!

Φτιαχνω γεμιστα!!! Σλουρπ, σλουρπ!!!

χι,χι:tongue:φαντάζομαι οτι θα έμοιασε στον πεθερό μου,είναι ο μόνος ψηλός στο σόι:P:p:p:p:p:p:p:p:p

επανήλθα για να σας πω να γελάσετε!πριν από μαε κοινώνησαν δυο μωράκια και εκλαιγαν και τα δυο,οπότε όταν εφτασε η σειρά μας και η μικρή άνοιξε αμέσως το στόμα της λέει ο ...πως τον λένε...α!ο νεοκόρος λέει''εντάξει,αυτός είναι καλός''.hello φόρεμαααα,κορίτσι!φυσικά δεν είπα τίποτα,είχα πάει δίπλα στον πατερ και του είπα οτι είναι η πρώτη της φορά κι αυτός θεώησε καλο να της δώσει γεμάτο το κουτάλι!!!!!!!τώρα η μικρή είναι μέσα στο κέφι κι ο αδερφός μου λέει από το κρασί!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

χι,χι:tongue:φαντάζομαι οτι θα έμοιασε στον πεθερό μου,είναι ο μόνος ψηλός στο σόι:P:p:p:p:p:p:p:p:p

επανήλθα για να σας πω να γελάσετε!πριν από μαε κοινώνησαν δυο μωράκια και εκλαιγαν και τα δυο,οπότε όταν εφτασε η σειρά μας και η μικρή άνοιξε αμέσως το στόμα της λέει ο ...πως τον λένε...α!ο νεοκόρος λέει''εντάξει,αυτός είναι καλός''.hello φόρεμαααα,κορίτσι!φυσικά δεν είπα τίποτα,είχα πάει δίπλα στον πατερ και του είπα οτι είναι η πρώτη της φορά κι αυτός θεώησε καλο να της δώσει γεμάτο το κουτάλι!!!!!!!τώρα η μικρή είναι μέσα στο κέφι κι ο αδερφός μου λέει από το κρασί!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάλλον την άκουσε από το κρασι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...