Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια και στα υπολοιπα κοριτσια ... κανω φιλοτιμες προσπαθειες μπας και μου μιλησει καμια σας αλλα τιποτα...δεν πειραζει ρε κοριτσια καλη καρδια.. .ευχομαι τα καλυτερα και για εσας και για τα μωρακια σας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες. Χάθηκα λίγο. Πολύ κούραση. Χθες πάλι άργησα στην δουλειά, μετά ήρθε ο κουμπάρος μας μέχρι τα μεσάνυχτα. Η μικρή με ξύπνησε καναδυό φορές και τελικά νωρίς το πρωί. Σήμερα τρέχαμε όλη μέρα για ψώνια και δουλειές. Είναι η μόνη μέρα που μπορούμε πλέον. Γυρίσαμε κατά τις 17:30 και ταϊσαμε την ΑΘηνούλα μηλαράκι για πρώτη φορά. Δεν μπορώ να πω ότι πήγε εντελώς χάλια. Φαίνεται να της άρεσε αλλά δεν ήξερε το καημένο πώς να το φάει. Έβγαζε έξω την γλωσσίτσα. Θα μάθει σιγά σιγά.

Βρε κορίτσια, κανένα νέο απ´την Αντζούλα? Τι να έγινε ρε γμτ? ΕΛπίζω να'ναι όλα καλά.

Κρίστυ, κι εμένα ξενύχτισσα ήταν η δικιά μου. Όσο κοιμόταν καλούτσικα το μεσημέρι, έπρεπε να πάει 12 τα μεσάνυχτα για να κοιμηθεί. Από τότε που έπιασα δουλειά όμως και δεν καλοκοιμάται το μεσημέρι, μου κοιμάται απ´τις 9 το βράδυ. Εσένα κοιμάται το μεσημέρι?

Βικάκι, με γειά το καθισματάκι και τα υπόλοιπα πραγματάκια.

Αχ, όσο σκέφτομαι τι δουλειές έχω για άυριο φρικάρω. Θέλω να κατεβάσω και τα χειμωνιάτικα...Και πρέπει να δω και την πρώην δ/ντρια μου που ήρθε από Αμερική και φεύγει την Δευτέρα. Το Σαβ/κο είναι τόσο μικρό!

Αντζούλα, πού είσαι βρε κοριτσάκι μου και μας έχεις σ'αγωνία?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

γεια και στα υπολοιπα κοριτσια ... κανω φιλοτιμες προσπαθειες μπας και μου μιλησει καμια σας αλλα τιποτα...δεν πειραζει ρε κοριτσια καλη καρδια.. .ευχομαι τα καλυτερα και για εσας και για τα μωρακια σας!!

Βρε Χριστινάκι εδώ είμαστε!!!! Γιατί να μη σου μιλάμε καλέ, μαλωμένες είμαστε??? Πάω τον νεαρό για μπάνιο!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δεν κατάλαβα τίποτα! Ξύπνησε η μικρούλα μου και την είχα αγκαλιά στο ζιζί και την κούναγα. Ίσως γι'αυτό να μην κατάλαβα.

Είμαι τόσο κουρασμένη. Με βλέπω να πηγαίνω για νανι από τώρα. Μου΄ρθε και περίοδος και έδεσε το γλυκό.

Αντζούλα, γιατί δεν εμφανίζεσαι βρε καλή μου? Έχουμε πεθάνει από αγωνία όλες. Ελπίζω να'ναι όλα καλά...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

koritsia χιλια ευχαριστω και συγνωμη που δεν απαντησα καν,ημουν μεταξυ υπνου κ ξυπνιου και δεν εχω καν καρτα.δεν βγηκα να παρω απο χτες.συνεβη κατι στην οικογενεια ,δε θελω να μιλησω γι αυτο,και δεν ειμαι και πολυ καλα. ενταξει ευτυχως νομιζω θα περασει.προκειται για τους γονεις μου,μη με ρωτησετε τι στεναχωριεμαι πολυ,δε θελω να πω κατι.αυριο πρωι να μαι καλυτερα κ θα μπω να τα πουμε ε?

χιλια ευχαριστω σε ολες κ Δημητρα,Βικακι,Αννυ,Βασουλα Κ Νικολ συγνωμη που δεν απαντησα

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

koritsia χιλια ευχαριστω και συγνωμη που δεν απαντησα καν,ημουν μεταξυ υπνου κ ξυπνιου και δεν εχω καν καρτα.δεν βγηκα να παρω απο χτες.συνεβη κατι στην οικογενεια ,δε θελω να μιλησω γι αυτο,και δεν ειμαι και πολυ καλα. ενταξει ευτυχως νομιζω θα περασει.προκειται για τους γονεις μου,μη με ρωτησετε τι στεναχωριεμαι πολυ,δε θελω να πω κατι.αυριο πρωι να μαι καλυτερα κ θα μπω να τα πουμε ε?

χιλια ευχαριστω σε ολες κ Δημητρα,Βικακι,Αννυ,Βασουλα Κ Νικολ συγνωμη που δεν απαντησα

Επιτέλους κοριτσακι!!!! Μην στεναχωριεσαι καλή μου... ευχομαι ολόψυχα οτι και αν ειναι να περάσει γρήγορα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

να μην μας πείς τίποτα,απλά να θυμάσαι πως όλα βρίσκουμε δύναμη και τα ξεπερνάμε....να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μας λές οτι σε κάνει να νοιώθεις καλά...και να μην είσαι έτσι μπροστά στο μπισκότο ε,θα σε δαγκώσω...μ εσκασες αλλά χαλάλι αφού είσαι καλά...ματς μουτς....

Grya.jpgGryap3.png

Φιλεναδα μου γλυκια ανησυχησαμε πολυ!Δεν φανταζεσαι πως ξαλαφρωσα μολις διαβασα το μηνυμα σου!Εδω ειμαστε εμεις αν και οταν θες να μιλησεις!!

Φιλακια πολλα!

Καλημέρα!!!! Να χουμε όλες μας μια υπέροχη Κυριακη!!!!

Σήμερα κλέινουμε 6 μήνες και είμαστε πολυ συγκινημένοι και χαρούμενοι!!!

Γι αυτο σηκώθηκα πρωι πρωι και σας εφτιαξα κεκακια!!!

2606608302_ec655bcc10_b_d.jpg

Ξυπνήστε υπναρούδες!!!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...