Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν έχει μπει καθόλου σήμερα... Τι έγινε ρε γαμώτο???

και δεν σηκώνει το τηλέφωνο κιόλας...:confused::confused:

Του έδωσα κρέμα τώρα και μόλις γέμισε η κοιλίτσα του έβαλε κάτι κλάματα χωρίς σταματιμο... Μόλις τον ακούμπησα στο ρηλάξ κοιμήθηκε το πουλάκι μου...

άσε, & εδώ θέλει να κοιμηθεί τώρα αλλά δεν παίζειιιιιιι, μετά τις 8.30 νανάκια μια και καλή......... Εσένα τώρα για πόσο θα κοιμηθεί?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα φιλενάδες μου!!

σήμερα ήταν η μέρα της κούρασης για όλες μου φαίνεται, του λέω πριν του Θ. είμαι κομμάτια νυστάζω πολύ, ααααα μου λέει, και πήγε μέσα και κοιμήθηκε. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

2 μέρες τον παρακαλάω να μου ανεβάσει τα καλοκαιρινά επάνω και με γράφει και έχω νεύρα. Η μικρά κοιμήθηκε ελάχιστα σήμερα και τώρα έχει γκρίνια. Ελπίζω να κοιμηθεί νωρίς απόψε να αράξω και εγώ λιγάκι.

Θάλεια μου σχετικά σε γούρι μας έχει πάει το καθισματάκι, ελπίζω να μην έχουμε πισωγυρίσματα.

Να ρωτήσω, έχει δώσει καμιά σας έτοιμη φρουτόκρεμα?

Εχει μιλήσει καμιά με την Άντζυ σήμερα???????????

βικυ μου εγω εχω δωσει ετοιμη,την σκονη ομως.οχι τα ετοιμα γευματα που ειναι σε βαζακια.

ουτε να την δει η Κλειω...αλλα ουτε εγω!χαχαχαχα

η Αντζυ χαθηκε!θα την παρω μετα τηλ...

παμε να κοιμηθουμε στην μαμα μου.σας φιλω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

βικυ μου εγω εχω δωσει ετοιμη,την σκονη ομως.οχι τα ετοιμα γευματα που ειναι σε βαζακια.

ουτε να την δει η Κλειω...αλλα ουτε εγω!χαχαχαχα

η Αντζυ χαθηκε!θα την παρω μετα τηλ...

παμε να κοιμηθουμε στην μαμα μου.σας φιλω!

Φιλενάδα πήρα βαζάκι μηλο μπανανα που τα δικά μου δεν τα τρώει για δοκιμή...... θα σας πω αυριο....

Καλά να περάσετε με την μαμά σου κοριτσάρα!! και καλή ξεκούραση

GaiGp3.png

Ένα φοβερό αστείο σημερινό....... προς το τέλος του σούπερ μάρκετ και αφού η μικρή στο καρότσι της δυσανασχετεί του λέω δεν την βάζουμε για πλάκα στο καθισματάκι του καροτσιού του s/m ? Καλά, EXTACY μιλάμε!!!! Γέλια τσιρίδες χαμόγελα άλλο πράγμα!! Το χαμόγελο είχε φτάσει στα αυτιά!!!! Μεγάλο σουξέ το καροτσάκι του σ/μ αμέεεεεε χαχαχα....

Και για να σας γλυκάνω, να σας πώ ότι έφτιαξα μια σοκολατόπιτα κόλαση, και σε λίγο θα κάνω και μια μακαρονάδα με κιμά, και άμα δεν εκραγώ απόψε να μην με λένε Βίκυ...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Για καμια ώρα μιαμιση θα κοιμηθεί Βίκυ μου. Εγώ τον κάνω μπάνιο κατά τις 10 και μετα φαι και νανι. Απλα σημερα δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι οπότε δεν άντεχε...

Τι να έγινε μωρε με την Αντζυ? Ελπίζω να μην είναι θέμα υγείας γιατί εγώ αγχώνομαι με αυτά.

Βίκυ κι έγω θα φάω καριοκες απο ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ για τις βόρειες που ξέρουν!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλα η αντζυ ακόμα να φανεί?? ελπίζω να ειναι όλα καλα!!

και γω σημερα φουλ πληντυρια και σίδερο!προς το παρον τελος!

αννυ μου εγω της εδωσα φαριν λακτε και την φαγαμε καλυτερα σε σχεση με το ρυζαλευρο. τη φρουτοκρεμα ουτε να τη δει!!αντε να δουμε αυριο με τη σουπα, θα γελάσει και κάθε πικραμένος!!!:tongue:

αννυ καριοκες απο τη πόλη μου, και μαλιστα τις καλύτερες?

μπραβο και στο αγορακι σου που τα τρωει όλα όχι σαν τις δικες μας τις παλαβωμένες!!!

κουπονια για pampers και babylino εχω και γω πειτε όποια τα θελει να τις τα στείλω

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Ηρθα παλι!Τον εβαλα για υπνο και ξαπλωσα λιγακι τωρα.Ελιωσα σημερα.Ειναι και αρρωστος ο Φωτης και εχω να μην πω τι......

Την μεση μου δεν τη νιωθω!Δεν κανω τιποτα αλλο!Ας ριμαξει το σπιτι.Παρηγγειλα και φαι απ εξω και τελειωσε.

Τανια γιατι δεν τα χρησημοποιεις τα κουπονια?

Βασω περαστικα σας!!Ωστε τον εβαλες ηδη για υπνο εεε?? Η δικια μου ειναι νυχτοπουλι...κοιμαται καθε μερα στις 11!ευτυχως ηρεμησε στον υπνο και ξυπναει στις 9 το πρωι.Οσο για το φαι την καλυτερη δουλεια εκανες!εγω ξεκινησα μια ψιλοδιαιτα μπας και καταφερω μεχρι τη βαφτιση να παρω κανενα φορεμα της προκοπης...οση ωρα εγω γραφω η μπεμπα δεν εχει σταματησει να τσιριζει...περναει αυτη τη φαση!Επισης σηκωνει ψηλα τις πατουσες της αυτο το κανει εδω και 3 μερες!!Μονες ειμαστε στο φορουμ??Τη ερημια ειναι αυτη...

Ηρθα κι εγώ. Κοιμήθηκε ο Νικόλας. Να δούμε πόσες φορές θα ξυπνήσει απόψε...

Η Αντζυ τίποτα ακόμα ε; Ουφ...τι έγινε;

Εχω κι εγώ κουπόνια Libero. Οποια τα θέλει ας μου στείλει πμ με τη διεύθυνσή της να της τα στείλω.

X4pTp3.png

Ηρθα κι εγώ. Κοιμήθηκε ο Νικόλας. Να δούμε πόσες φορές θα ξυπνήσει απόψε...

Η Αντζυ τίποτα ακόμα ε; Ουφ...τι έγινε;

Εχω κι εγώ κουπόνια Libero. Οποια τα θέλει ας μου στείλει πμ με τη διεύθυνσή της να της τα στείλω.

Ελπίζω να μην σου ξυπνήσει Δημητρα μου κι αυρίο να σηκωθείς και να απορείς όλο χαρα!!! Εμείς περιμένουμε να περάσει η ώρα να μπούμε για μπάνιο, μαμ και νάνι... Μιση ώρα ακόμη..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...