Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από εμάς!!! Ο γιος μου είπε να αναπληρώσει τον χαμένο υπνο από προχθες και κοιμηθηκε 10.30-11.00 έως 9!!! Μια χαρά!

Αντζυ τι έχεις γλυκιά μου???

Νικόλ χώσε στην πεθερά!!! Δεν παίζονται ώρες ωρες!!!

Angicat έχετε πολύ κρύο επάνω, ε? Μου είπε ο πεθερός μου που είναι στην Καβάλα οτι αν συνεχίσει έτσι θα αναψουν καλοριφερ!!! Α, και ασε ένα απόγευμα την πεθερά σου να δώσει φρούτο!!! Χιχιχιχιχι!

Βάλια σήμερα πρώτη μέρα χορτόσουπα!!! Καλή αρχή!!!

Βίκυ είδες απλά το Λουσάκι δεν είναι φαταούλας να τρώει τα πάντα :tongue::tongue::tongue: Θέλει το αχλαδάκι της, την πατάτα, το καροτάκι της ;););)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μας!

Πάλι 4 ή 5 ξυπνήματα το βράδυ. Ουφ! Πότε θα στρώσουμε; Δεν πειράζει...καλά να'μαστε.

Αντζυ μου τι έγινε;;;;;

Νικόλ δίκιο έχεις. Χώσε για να κόψουν τις μαλακίες κάποτε... Χαζές πεθερές!

Η μπουμπινέλ πως είναι Δέσποινα; Ελπίζω καλύτερα.

Καλά τόσο κρύο κάνει στην Καβάλα;!! Πωωωω! Ανάψτε καλοριφέρ, στρώστε χαλιά και χουχουλιάστε! Εγώ για την ώρα έστρωσα μόνο στο παιδικό.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο την πολυ κρυα Ξάνθη!! χτες ξεπαγιασαμε και απο οτι ενημερωθηκα σήμερα θα μας αναψουν επιτελους τα καλοριφερ!!! απο ότι μου ειπε ο πατερας μου χιονισε ψηλα στα βουνα και γι αυτο ήρθε τοσι κρυο! παρολα αυτα εχει εναν υπέροχο ήλιο και ετσι αφου κουκουλωθήκαμεβγηκαμε να αγορασουμε ενα δωρακι και σκουφο, κασκολ, γαντακια για εμας!!! χτες με την κρεμα ζησαμε ενα δραμα και εγω και αυτη, της πηρα και αλλα κουταλακια να δοκιμασουμε. φαγαμε λιγο φαριν λακτε και το απογευμα θα της δωσω αχλαδακι. αυριιο θεωρητικα ξεκιναμε χορτοσουπα να δουμε!!!

αντζυ τι επαθες ???ελα γρηγορα να πεις στις φιλεναδες σου!!

Νικολ συνεχισε το χωσιμο!!!!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα και από εμάς!

Πολύ κρύο βρε κορίτσια! Και εγώ το σπίτι άστρωτο το έχω και πρέπει να στρωθω στις δουλειές από βδομάδα. Σήμερα και εμείς ήρθαμε βόλτα στη πεθερά μου και στη δουλειά του μπαμπά μας και μετά φεύγουμε για το χωριό στους άλλους παππούδες, όπου μας περιμένει τζάκι αναμένο να χουχουλιάσουμε!

Άντζυ τι έπαθες καλέ βραδυάτικα? Τι σου κάνανε?

Νικόλ καλά της έκανες της πεθερούλας, ας τολμήσει να ξαναπεί τπτ τώρα?

Βίκυ μεγειά το καθισματάκι! Πες της Λούση οτι τώρα που έχει καινούριο καθισατάκι πρέπει να το προσέχει να μην το λερώσει, οπότε να ανοίγει καλά το στοματάκι και να τρώει την κρεμούλα της!!!:):):)

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ρε σεις τι εγινε???περονοσπορος?????

μολις ανοιξα κ εγω το πισι.

ΑΝΤΖΥΥΥΥ ΜΟΥ που εισαι?τι επαθες??????????????????στειλε μου ενα μνμ.

εγω ειδα ηλιο κ αερα σημερα κ ξεπατωθηκα στα πλυσιματα.εχω πλυνει απειρα ρουχα κ ριχταρια απο χθες.επλυνα κ μια μεγαλη κουβερτουλα της Κλειους γιατι το πρωι την βρηκα ξεσκεπαστη με αυτην που εχει κ ειχε βγαλει κ τις καλτσες της και ποδια χερια ηταν παγωμενα.το καημενουλι μου....

πηγα πηρα κ ενα χαλι διαδρομο που ηθελα κ ενα για το παιδικο,πηγα σ/μ,σιδερωσα 3 πλυντηρια κ τωρα ειμαι φυτο.

μολις πεταξα την μιση φρουτοκρεμα της μικρης,ενω στην αρχη εδειχνε οτι ηθελε να φαει κ ανοιγε μονη το στομα(εβαλα κ λιγο πορτοκαλι σημερα κ παραξενευτηκα που την ηθελε).

κ εδω κανει κρυο κοριτσια κ αυριο θα ρθει η μανα μου να βοηθησει στην γενικη κ να στρωσω χαλια επιτελους.χθες το βραδυ ειχα 20 μεσα στο σπιτι κ κρυωνα.

να ρωτησω....ποια δινει φαριν λακτε??τανια εσυ?κ τι ειναι ακριβως??μιας που δεν τρωει η κλειω ρυζαλευρο να δοκιμασω τετοιο????την ειδα στο σ/μ σημερα,ειχε κ δωρο ενα υψομετρητη κ την πηρα μιας κ ελεγε μετα τον 5ο μηνα.λεω να δοκιμασω αυριο.

πολλα ειπα παλι.:oops:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

επισης εχω κατι δειγματα milupa κ νουνου ρυζαλευρο βανιλια κ τα 2.μηπως τα θελει καποια να της τα στειλω?ειναι αρκετα.επισης εχω κ εγω κουπονια babylino k pampers.οποια τα θελει ας μου πει.

κ χωστε στις πεθερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.ΝΟ MERCY:evil::evil::evil::evil::evil:

κ εγω της τα χω μαζεμενα,θα την ακουσει καλα:evil:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αννυ ετοίμασε το σπρευ!!! Κι εγώ θα στρώσω μες την εβδομάδα, αλλά όχι στην τραπεζαρία γιατι 26 του μήνα γιορτάζουμε και θα κάνουμε τραπέζι!!! Εμένα το μεσημέρι δεν έφαγε πολύ χορτόσουπα αλλά μάλλον δεν πείναγε γιατι και συμπλήρωμα που του έδωσα εφαγε μόνο 50ml. Από αύριο χωρίς συμπλήρωμα!!!

Η Αντζυ εξαφανίστηκε???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

επισης εχω κατι δειγματα milupa κ νουνου ρυζαλευρο βανιλια κ τα 2.μηπως τα θελει καποια να της τα στειλω?ειναι αρκετα.επισης εχω κ εγω κουπονια babylino k pampers.οποια τα θελει ας μου πει.

κ χωστε στις πεθερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.ΝΟ MERCY:evil::evil::evil::evil::evil:

κ εγω της τα χω μαζεμενα,θα την ακουσει καλα:evil:

Τα κουπόνια για παμπερς δεν θα με χαλαγαν! Αν βρεθούμε το Σαββατο και το θυμηθεις μου τα φερνεις!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Aντζυυυυυυ που εισαι βρε φιλη?????ουουου!Τι εγινε????

Αννυ και μονο που διαβασα τις δουλειες που εκανες κουραστικα!

Και εγω αναψα καλοριφερ εχθες το βραδυ και λιγο σημερα το μεσημερι, να σπασει λιγο η υγρασια.Μεσα στο σπιτι εχει 23 βαθμους και ειμαι και κρυουλιαρα.Για τα χαλια δεν ξερω ρε γμτ ακομα ποτε.....Του μικρου παντως το εχω στρωσει.Ισως βαλω και της κρεβατοκαμαρας και τους διαδρομους στο χωλ και αφησω τελευταια του σαλονιου αλλα σκεφτομαι τις δουλειες και με πιανει ενα αγχος:confused:

καλησπέρα φιλενάδες μου!!

σήμερα ήταν η μέρα της κούρασης για όλες μου φαίνεται, του λέω πριν του Θ. είμαι κομμάτια νυστάζω πολύ, ααααα μου λέει, και πήγε μέσα και κοιμήθηκε. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

2 μέρες τον παρακαλάω να μου ανεβάσει τα καλοκαιρινά επάνω και με γράφει και έχω νεύρα. Η μικρά κοιμήθηκε ελάχιστα σήμερα και τώρα έχει γκρίνια. Ελπίζω να κοιμηθεί νωρίς απόψε να αράξω και εγώ λιγάκι.

Θάλεια μου σχετικά σε γούρι μας έχει πάει το καθισματάκι, ελπίζω να μην έχουμε πισωγυρίσματα.

Να ρωτήσω, έχει δώσει καμιά σας έτοιμη φρουτόκρεμα?

Εχει μιλήσει καμιά με την Άντζυ σήμερα???????????

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...