Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα την καρυδώσω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ στις 11-12 το πρωί όταν έχω να ταΐσω φρούτο. Αφού σκέφτομαι να το δίνω το απόγευμα που τον κρατάει η πεθερά μου.... να πρέπει αυτή να δώσει φρούτο .... μουαχαχαχαχαχαχαχαχα

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ στις 11-12 το πρωί όταν έχω να ταΐσω φρούτο. Αφού σκέφτομαι να το δίνω το απόγευμα που τον κρατάει η πεθερά μου.... να πρέπει αυτή να δώσει φρούτο .... μουαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχααχ!!!!

Τί κάνει η πεθερά σου? είναι καλύτερα?

GaiGp3.png

αυτό να κάνεις.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...εμένα έχε μπερδέψει τη νύχτα με τη μέρα...το πρωί έτρωγε κρέμα κοιμησμένη....δεν ξυπνάει ούτε με κανόνια και από τις 9 το βράδυ χτυπιέται...τι θα την κανω;;;;;εδώ κοινώνησε κοιμησμένη......γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ....Άντζυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Βάσω εκείνη η κρέπα τι απέγινε;

Grya.jpgGryap3.png

Σε λίγα χρονάκια θα μας λένε τέτοια ώρα "Πώς σου φαίνομαι μαμά? Τα λέμε, μην με περιμένετε ξύπνιοι" χαχαχαχα

σε λίγα χρονάκια ας μην κοιμάται....τώρα;θα ακούσει τα μπινελίκια της να κοιμηθεί πάλι την βλέπω τη δουλειά....πολύ βιτσιόζα μου χει βγεί:cool::cool::rolleyes::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

χαχαχααχ!!!!

Τί κάνει η πεθερά σου? είναι καλύτερα?

Ναι ευτυχώς, τώρα που τον προσέχει έχει γίνει ειδήμων στην ανατροφή του. "Έτσι κατάλαβα εγώ" και "έτσι πρέπει να γίνει", "έτσι θέλει το παιδί", "έτσι άντε πνίξου" πρέπει να της πω κι εγώ! Τεσπά, ευχαριστώ τον θεό που υπάρχει και έχω κάπου να αφήσω το παιδί. Ας μην είμαι αχάριστη.

mU4Ep3.png

και μενα απο χθες κάνει νερά στον βραδινό ύπνο.Απο τις 930 τώρα κοιμήθηκε!!!!!Να φταίει η νέα σελήνη(2 ημερών) ή οτι ξαφνικά πίνω καθε μέρα ενα διπλό τούρκικο εκεί που δεν έπινακαθόλου;

Κι εμένα έχει μπούκωμα κ βήχα κ το σκέφτομαι αύριο να τον βγάλω έξω.έλεγα κ γω για ψώνια.

Τελικά πήγα σο κομμωτήριο κ οκομωτής είχε πολύ ενδιαφέρον,σου έκανε το ψυχογράφημα σου για να σε κουρέψει.Κάναμε μια πολυ ωραία κουβέντα κ μου έκανε πολύ ωραίο κούρεμα,απο μακριά που ήταν ένα τρελό ανέμελο ανάμεσα σε καρέ κ κάτι άλο.Μ άρεσε πολύ κ μου φτιαξε τη διάθεση.Αγόρασα κ ένα μπλουζοφόρεμα κ ένα κολλάν-καλσόν διότι έχω έρθει με καλοκαιρινά ρουχα.όταν γύρισα στο σπίτι κ ξάπλωσα διπλα στον Ιασωνα πάλι κλάμμα,παράπονο,πίκρα...

θα περάσει το ξέρω.Ένα σωρό πρακτικά...κ γω πρέπει να καταλήξω σε καρεκλάκι ...

Ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση...νιώθω τοσο αδικημένη...

ntesehjufpgrhgvn.png

Εγώ έχω κοιμίσει τον Λευτεράκη στο δωμάτιο του και δεν λέω να ξεκολλήσω να πάω για ύπνο. Θέλω τώρα όπως είναι να πάω να τον αρπάξω και να κοιμηθούμε μαζί. Κλαψ...πάω να ξαπλώσω, σίγουρα θα κοιμηθώ από την κούραση. Ελπίζω να μην ξυπνήσω 100 φορές την νύχτα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

η νύχτα μας τέλεια. Ξύπνησα 15 φορές! Αλλά σηκώθηκα μόνο την μια να πάω να τον δω. Κοιμήθηκε πολύ άνετα και τώρα το πρωί στις 8.30 που ξύπνησα πήγα στην κούνια και ότι είχε ξυπνήσει (μάλλον άκουσε το ξυπνητήρι μου). Τον πήρα αγκαλίτσα και τον πήγα με τον μπαμπά που χουζουρεύει μέχρι να βγάλω εγώ γάλα και να τον αναλάβω!

Όλα τέλεια λοιπόν!

mU4Ep3.png

Καλημερα κοριτσια, ξυπνησαμε και 4 φορες μεσα στη νυχτα, οποτε και στις 7 σηκωθηκαμε ετοιμοι για παιχνιδι...καλα εξω ειχε 9 βαθμους, τωρα εχει 13 με ηλιο...πρεπει να κανω καμια δουλεια πριν παμε για καφε αλλα βαριεμαι...μωρε πρωινο δε σας κερασα, ντροπη μου...ερχομαιιιιιι....

Kαλημερα κοριτσια κι απο μενα...ειχα μερες να μπω καθως εκανα δουλιτσες και μου φαινεται πως ο καιρος κρυωσε αρκετα μηπως να στρωσω κι εγω χαλια??

Επιπλεον παλευα με το facebook και τελικα βγηκα νικητρια εγω!!!

Αντζυ τωρα μπορω να μπαινω στο face εδινα λαθος στοιχεια η χαζη....οποτε κανε τις ενεργειες σου...μονο που μου εδειξε η Τανια πως νανεβασω φωτο αλλα τα ξεχασα παλι... θα το μαθω ομως κι αυτο...

Καλημερα φιλεναδες και καλο Σ/Κ!!!

Βικυ με γεια το καθισματακι σας!!!Τελος το ρυζαλευρο ε?Καλα κανατε!Αφου δεν το γουσταρει!Μπραβο στο κοριτσι μας που εφαγε ολη την χορτοσουπα!

Νικολιτσα εεεεετσι χωνε σε ολους και ας κλαινε με μαυρο δακρυ!!!;);)

Αντζυυυυυυυ που εισαι φιλη????Τι επαθες?Πεταξες τη βομβα και εφυγες......

Εμεις ξυπνησαμε κατα τις 9 και, καναμε μαμ και τωρα τον εβαλα στο κεβατι του και ειναι ετοιμος να κοιμηθει παλι:confused:Οποτε ξαπλωσα λιγο και εγω μεχρι να με ξανασηκωσει.Θελω να παω σ/μ αλλα βαριεμαι ελεηνα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...