Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα φιλες μου γλυκες!Τι κανετε???

Ρε γμτ ειναι αρρωστη η μπουμπη μας???Περαστικα!!Να γινει πολυ γρηγορα καλα!;)

Εμεις βγηκαμε μια βολτουλα μεχρι την γιαγια μας και το μετανιωσα μιας και δεν ειχα καταλαβει οτι εχει κρυο εξω!Ευτυχως μου εκοψε και εντυσα καλα τον μικρο!Εγω φορεσα μακρυμανικο και ζακετα και κρυωνα:confused::confused:Νομιζα οτι εχει απλα ψυχρα αλλα δεν........

Τωρα ο μικρος νανακια και εγω σιδερο:(:(:(Ευτυχως οχι πολυ!!

Σκεφτομαι οτι απο Παρασκευη θα πηγαινω ενα 5ωρο μαγαζι και με εχει πιασει μια στεναχωρια...........:(:(:(Μηπως να τον παιρνω μαζι μου???Ααααχ απονη ζωη που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις!!:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα φιλες μου γλυκες!Τι κανετε???

Ρε γμτ ειναι αρρωστη η μπουμπη μας???Περαστικα!!Να γινει πολυ γρηγορα καλα!;)

Εμεις βγηκαμε μια βολτουλα μεχρι την γιαγια μας και το μετανιωσα μιας και δεν ειχα καταλαβει οτι εχει κρυο εξω!Ευτυχως μου εκοψε και εντυσα καλα τον μικρο!Εγω φορεσα μακρυμανικο και ζακετα και κρυωνα:confused::confused:Νομιζα οτι εχει απλα ψυχρα αλλα δεν........

Τωρα ο μικρος νανακια και εγω σιδερο:(:(:(Ευτυχως οχι πολυ!!

Σκεφτομαι οτι απο Παρασκευη θα πηγαινω ενα 5ωρο μαγαζι και με εχει πιασει μια στεναχωρια...........:(:(:(Μηπως να τον παιρνω μαζι μου???Ααααχ απονη ζωη που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις!!:?

σιδερο ε?κ εγω εχω ΠΑΛΙ!κ το σπιτι μου ειναι σαν τσαντιρι!μια απλωστρα με μαυρα,στις καρεκλες μια κουβερτα κ ενα ριχταρι κ στο μπανιο σε μια κρεμαστρα ενα παλτουδακι μου...κατα τα αλλα το καλαθι απλυτων ειναι παλι γεματο!

ουφ!

εμεις δεν βγηκαμε τελικα το απογευμα,σερνομασταν απο καναπε σε κρεβατι κ σε πατωμα με την κλειω.

παω να την πεσω κ εγω σιγα σιγα...Κυριακη λεω να κανω γενικη κ να στρωσω χαλια.εχει κρυο.ελπιζω να μην βρεχει για να πλυνω κουρτινες.

μακιαααα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλησπέρα...που πήγατε όλες καλέ;η μικρή κοιμήθηκε...για να δούμε.....σήμερα τα έχωσα στην πεθερούλα και κλασσικά έβαλε τα κλάματα για να τη λυπηθεί ο γιός...μη χ@@@!*...δεν παλεύονται...και εγώ δεν αντέχω οπότε έτσι θα το πάμε και θα δούμε τι θα γίνει....τσακίζω κάτι πουράκια και περιμένω να δώ τι θα κάνει το Αναστασάκι μου....κρύωσε ο καιρός για τα καλά!

περαστικά στη μπούμπη μας....εμένα είναι μπουκωμένη 1 μήνα τώρα απ τα δόντια....παίζει και αυτό....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Μου ήρθε περίοδος! Δύο μέρες μετά που σταμάτησε να θηλάζει. Τι σου είναι ρε παιδί μου η ψυχολογία. Δεν πονάω καθόλου αλλά η ροή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Εσύ τι έχεις Αγγελικούλα;

Νικόλ χώσε στο πεθερίδιον! Κι εγώ χώνω!

mU4Ep3.png

Σήμερα ο μικρός κοιμάται στο δωμάτιό του. Τον κοίμισα στην κουνιστή πολυθρονίτσα και τον ξάπλωσα στην κουνάρα του! Σε σχέση με τον λίκνο, όντως κουνάρα! Δεν στριφογυρίζει στον ύπνο του και δεν ξυπνάει την νύχτα ποτέ, δεν ξεσκεπάζεται, ούτε κλαίει τίποτα απολύτως! Οπότε κι εγώ, αφού αποφάσισε κι αυτός ότι μεγάλωσε (και έκοψε και το βυζί) του επιτρέπω να κοιμάται μόνος του! Ότι αυτός θα κοιμηθεί είναι σίγουρο, εγώ να δούμε τι θα κάνω.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!

Δεσποινάκι περαστικά στην μπούμπι μας, σιδερένια να είναι και πολύ σύντομα. Και σε εσένα καλή ξεκούραση!!

Δήμητρά μου με γειές το μπουφανάκι σας, καλέ ζάρα γιατί δεν πήγες?

Βασούλα κάνει ψόφο όχι απλά ψύχρα χαχαχα, ξαφνικά χειμώνιασε. Βέβαια στον ήλιο σκάς, οπότε ιδανικά αρρωσταίνει κανείς!

Άννυ και εμείς σας ζηλέψαμε και το κάναμε τσαντίρι .... να δω πότε θα σιδερωθούν όλα αυτά.... και λέω επίσης από βδομάδα να πάρω τηλ να μου φέρουν τα χαλιά....

Πήγαμε και εμείς σήμερα για τις δουλίτσες μας, αυτές στο δημαρχείο μας έκαναν πλάκα, στο τηλ μου είπαν ότι γίνεται η δουλειά από εκεί, όταν πήγα εκεί μου έλεγαν να πάω στην μητροπόλεως στο ληξιαρχείο πρώτα, και όταν φώναξα λιγάκι (μου λέτε οκ στο τηλ και με φέρνετε εδώ για να μου πείτε το αντίθετο?????) τελικά εξυπηρετήθηκα από εκεί με 1 αιτησούλα... ε ρε παντόφλα που την θέλουν όλες τους στο δημαρχείο π.φαλήρου... σχεδόν όλες τους στην μικρή βεράντα καφέ και τσιγάρο και τους χάλασα την ησυχία με τις τρελές απαιτήσεις μου...

Πήγα και πήρα και τα δείγματα των φωτό της βάφτισης, κομψί-κομψά (χεχε) οι φωτό, σίγουρα μπορούσε και πολύ καλύτερες, είπα και στο μπος για τον πεπε λε πιου που μας έστειλε, ντράπηκα και εγώ ντράπηκε και αυτός, αλλά δεν μπορούσα να μην το πώ, πολύ βρώμα ρε παιδιά.

Και για τέλος κάναμε με το Λουσάκι ντου στο Λητώ, πήραμε το καθισματάκι μας, κορδέλες για τα μαλιά μας (χαχαχα), πιπίλες, σαλιάρες, ένα βιβλίο (αν βγει καλό θα σας πώ) και κάτι άλλα ψιλά..... το χαρήκαμε αμφότερες και επιστρέψαμε σπίτι 190 ευρά ελαφρύτερες.....

Το μεσημέρι φάγαμε όλο τον πατατο-καροτο-χυλό μας και το απόγευμα όλο το αχλάδι μια και με το ρυζάλευρο πήραμε οριστικό διαζύγιο με τις ευλογίες της γιατρού.

Το πιτσίνι κοιμήθηκε από τις 20.30 ξύπνησε πριν ένα τεταρτάκι για σνακ και ξανακοιμήθηκε αμέσως. Φυσικά όμως και θα ξυπνήσει από τα χαράματα οπότε δεν με παίρνει να ξενυχτίσω, είμαι και κομμάτια οπότε θα την πέσω νωρίς.

Βλέπω τώρα στον άφλα τον Σαμ και το Λουσάκι και στεναχωριέμαι...σνιφ άτιμες ορμόνες.....

Καληνύχτες μανούλες και μωράκια!!

GaiGp3.png

καλησπέρα...που πήγατε όλες καλέ;η μικρή κοιμήθηκε...για να δούμε.....σήμερα τα έχωσα στην πεθερούλα και κλασσικά έβαλε τα κλάματα για να τη λυπηθεί ο γιός...μη χ@@@!*...δεν παλεύονται...και εγώ δεν αντέχω οπότε έτσι θα το πάμε και θα δούμε τι θα γίνει....τσακίζω κάτι πουράκια και περιμένω να δώ τι θα κάνει το Αναστασάκι μου....κρύωσε ο καιρός για τα καλά!

περαστικά στη μπούμπη μας....εμένα είναι μπουκωμένη 1 μήνα τώρα απ τα δόντια....παίζει και αυτό....

Καλησπέρα Νικόλ μου τί κάνεις κοριτσάρα πεθερόπληκτη? χωσε-χώσε εσύ χαμένα δεν πάνε χαχαχα... τί ήθελε πάλι ?????

Κοιμήθηκε νωρίς σήμερα η Αναστασία ε? ορίστε έστρωσε!!!

Και να σου πω ότι με τα πουράκια σου μου άνοιξες την όρεξη και πάω να τσακίσω μπισκότα γμτ........

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Νικόλ μου τί κάνεις κοριτσάρα πεθερόπληκτη? χωσε-χώσε εσύ χαμένα δεν πάνε χαχαχα... τί ήθελε πάλι ?????

Κοιμήθηκε νωρίς σήμερα η Αναστασία ε? ορίστε έστρωσε!!!

Και να σου πω ότι με τα πουράκια σου μου άνοιξες την όρεξη και πάω να τσακίσω μπισκότα γμτ........

΄΄ερχετε το απόγευμα και την πέρνει αγκαλιά..ποιός σε μάλωσε πάλι;της λέει...τα πέρνω και εγώ.....γιατί πότε τι μ,αλώσαμε της λέω....ε κουβέντα κάνουμε λέει...το αφήνω να περάσει...πάω να την ταίσω και απ τα σάλια πνίγεται και αρχίζει καλέ πνίγηκε το παιδί καλέ πνίγηκε ....τις έβαλα τις φωνές και νευρίασε.....μετά έκλαιγε....α στο καλό πια...με γειά τα πράγματάκια σας....

Μαρία καλήσπέρα.....

Άντζυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

΄΄ερχετε το απόγευμα και την πέρνει αγκαλιά..ποιός σε μάλωσε πάλι;της λέει...τα πέρνω και εγώ.....γιατί πότε τι μ,αλώσαμε της λέω....ε κουβέντα κάνουμε λέει...το αφήνω να περάσει...πάω να την ταίσω και απ τα σάλια πνίγεται και αρχίζει καλέ πνίγηκε το παιδί καλέ πνίγηκε ....τις έβαλα τις φωνές και νευρίασε.....μετά έκλαιγε....α στο καλό πια...με γειά τα πράγματάκια σας....

Μαρία καλήσπέρα.....

Άντζυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;

α καλά, το έχει χάσει το τόπι εντελώς η γυναίκα!! Ουφ να πω υπομονή?

Να πω να μην της ανοίγεις όταν είσαι μόνη? Μυαλό δεν βάζει........

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...