Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικα στα μωρουλίνια μας!!!!!Γρήγορα να γίνουν καλα!!! Εμεις δωσαμε μια απιστευτη μαχη με τη φρουτοκρεμα με νικητρια την πεταλουδίτσα η οποια εξαντλημενη κοιμηθηκε... τη μια μερα χαίρομαι και την άλλη πάμε 10 σκαλοπάτια κάτω!! Και σε δυο μερες αρχιζουμε χορτόσουπα! Ελπίζω για το καλύτερο...

Λοιπον για ναμην το ξεχασω γιατι γι αυτο μπηκα κυριως εχω κουπόνια pampers και babylino όποια μανουλα τα θελει ας μου πει γιατι είναι κρίμα να τα πετάξω!

Αννυ καλα το ονειρο ήταν πολυ ωραιο ειδικα στο κομματι που τσακιζαμε τις τηγανητες πατατες με τζατζικακακι:tongue::tongue::tongue: και επισης ειχαμε αφησει τα παιδια στους αντρες και ετοιμαζομασταν για ταξιδάκι!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ήρθα και εγώ με την αρχηγό του ξενυχτιού Αναστασία...έχω λιωσει...περιμένω το Χ να ρθεί να την κρατήσει να κοιμηθώ....2 το βράδυ έκανε τα δικά της η καλή μου....της έβαλα τις φωνές και κοιμήθηκε τελικά...τι να κάνω;ποιός ροχάμης Βικάκη μου εγώ έχω τον απόγονο του Χίτλερ στο σπίτι δεν έχω παιδί......μ έχει κάνει σαπούνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......

Στράτα μου θέλει γερά κότσια να μεγαλώσεις μόνη σου τον Ιάσονα σου και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις;)καλύτερα έτσι...κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι αν και άργησαν να το πάρουν απόφαση και πίστεψε με κακώς.....εμείς είμαστε εδώ για οτι χρειαστείς....ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις πραγματικούς φίλους σε τέτοιες στιγμές;και εγώ τους έχω βρεί.....ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010:-D:-D.......όπως και εσύ;)

Grya.jpgGryap3.png

Ρε κοριτσια και εμενα ο δικος μου εχει 2-3 νυχτες τωρα οτι να ναι, με αποκορυφωση εχθες που κοιμηθηκε στις 12, ξυπνησε 3, 4 6 και 8 μια και καλη.Εντωμεταξυ επειδη κοιμαται μπρουμυτα οι υπνοσακοι δεν τον βολυεουν αλλα μονο με την κουβερτα κρυωνει γιατι την παιρνει απο κατω του και ξυπναει..ενας χαμος, αντε πειτε μου μετα πως πηγα δουλεια...(πειτε μου και για κανα καλο κονσιλερ γιατι νομιζω οτι το δικο μου δε με καλυπτει πια..)

Καλησπερα ειπα;δεν ειπα...

Ο καιρος μουνταδα και εδω, εχει δεν εχει 15 βαθμους, την Κυριακη εχουμε ενα γαμο με κετερινγκ εξω απο την εκκλησια παρακαλω(τρελοι ειναι;) οποτε και ενω εσπαζα το κεφαλι μου τι να βαλω για πανωφορι με αυτο τον καιρο θα βαλω το ωραιοτατο ασπρο παλτουδακι μου....

Λεμε το απογευμα να βγαλουμε καμια τσαρκα τον μικρο, μαλλον πρεπει να ψαξω και για καμια φορμα εξοδου μωρε, χρειαζεται ωρες ωρες..

Στρατα αν και δε γνωριζομαστε, ειμαστε εδω ολες τουλαχιστον για να ακουμε, οχι μονο τα καλα αλλα και τα ασχημα..και θα ειμαστε και για πολυ καιρο ακομη.. :)

που ειστε μανες???

εγω βαριεμαι πολυ!απ την μια θελω να παμε κ καμια καροτσαδα αλλα εχει κρυουλακι κ απ την αλλη δεν θελω να κουνηθω........:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Παρούσα! Εμένα το μαναράκι μου κοιμάται απο τις 4.10 κι ετσι βρήκα ευκαρία και κατέβασα τα χειμερινά!!! Τώρα όμως βαριέμαι να κάνω αλλες δουλειές :? Αντε να ξυπνήσει να του δώσω κρέμα βανίλια :-D:-D:-D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Παρούσα! Εμένα το μαναράκι μου κοιμάται απο τις 4.10 κι ετσι βρήκα ευκαρία και κατέβασα τα χειμερινά!!! Τώρα όμως βαριέμαι να κάνω αλλες δουλειές :? Αντε να ξυπνήσει να του δώσω κρέμα βανίλια :-D:-D:-D
απ τις 4!ουαου!εμενα εχει κανα μισαωρο που κοιμαται κ την βλεπω να ξυπναει τωρα....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

που ειστε μανες???

εγω βαριεμαι πολυ!απ την μια θελω να παμε κ καμια καροτσαδα αλλα εχει κρυουλακι κ απ την αλλη δεν θελω να κουνηθω........:?

Κι εδώ έχει κρύο... Εγώ πάντως δεν τον βγάζω εξω, ειμαι κι εγώ κάπως (τρέχει η μύτη μου) οπότε θα κάνουμε κοκουνινγκ με τον Δημητράκη μου...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

απ τις 4!ουαου!εμενα εχει κανα μισαωρο που κοιμαται κ την βλεπω να ξυπναει τωρα....

Καλά μην νομίζεις, έτυχε να κοιμηθεί τόσο επειδή το βράδυ ήταν ανησυχος μάλλον... Συνηθως το μεσημερι κοιμαται καμια ώρα μιαμιση..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας κοριτσια!!! Καμία μέσα???? Μπα ε...

Εμείς αυτές τις μέρες είμαστε μέσα στη γκρίνια!

Δεν κοιμάται καθόλου από το πρωί μέχρι 12 το βράδυ!

Και κλάμαααααααααααα

Δεν ξέρω τι άλλο να τον κάνω

Διαφημίσεις

Μόλις τον τάισα και τώρα κλασικά έχει πορωθεί με το τηλεκοντρολ...

Γεια σας κοριτσια!!! Καμία μέσα???? Μπα ε...

Εμείς αυτές τις μέρες είμαστε μέσα στη γκρίνια!

Δεν κοιμάται καθόλου από το πρωί μέχρι 12 το βράδυ!

Και κλάμαααααααααααα

Δεν ξέρω τι άλλο να τον κάνω

Ωχ υπομονή βρε island θα περάσει κι αυτό... Πολύ στενοχωριέμαι όταν ακούω να κλαίνε τα μπεμπονια μας όλη μέρα..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μόλις τον τάισα και τώρα κλασικά έχει πορωθεί με το τηλεκοντρολ...

Ωχ υπομονή βρε island θα περάσει κι αυτό... Πολύ στενοχωριέμαι όταν ακούω να κλαίνε τα μπεμπονια μας όλη μέρα..

Κι εγω είμαι έτοιμη να σκάσω! Δεν ξέρω τι θέλει να του κάνω! Έχει 3 μέρες που είναι έτσι. :cry:

Καλησπέρα.

Επιτέλους βγήκαμε μετά από 2 μέρες κλεισούρας. Το απόγευμα πήγαμε και του πήραμε ένα φθηνό μπουφανάκι για κάθε μέρα. Αρχικά στα Σπρίντερ αλλά δεν μου άρεσε τίποτα και τα μπουφάν ήταν 100% νάυλον! Κι έτσι μετά πήγαμε στον Σκλαβενίτη και βρήκαμε εκεί!! Με 18 ευρώπουλα ένα ωραίο και απλό μπουφανάκι.

Κατ'α τ'άλλα ληρεμα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...