Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Κάπως στρώνει ο ύπνος μας. Δεν ξύπνησε 800 φορές! Εφαγε στις 11:30 (δεν είχα κοιμηθεί ακόμα), στις 1:30 και μετά στις 6. Μείναμε μια ώρα ξύπνιοι αφού δεν σταμάτησε να χeζei (μέχρι τώρα 3 φορές!!) και ξανακοιμηθήκαμε ως τις 9:30! Κάτι που είχαμε καιρό να κάνουμε. Μακάρι να είμαστε έτσι και καλύτερα.

Αντζυ μου ένα τόσο δα ξυπνηματάκι ηταν. Ετυχε.

Βικάκι θενκς για τον καφέ! Χρειάζεται!

Στράτα στο καφέ μας εδώ μοιραζόμαστε όσα μας απασχολούν, καλά και κακά. Αν θες εδώ είμαστε.

Αντε να ξυπνάμε που λέει κι η φιλενάδα μου.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμάς!

Και εμείς είχαμε 2 ξυπνήματα μέσα στη νυχτα, αλλά για εμάς αυτό είναι ένα καλό βράδυ! Τελικά ξυπνήσαμε γύρω στις 9!!! Μπορώ να πω οτι ξεκουράστηκα.

Βίκυ το καθισματάκι σας είναι περίπου σαν το δικό μας. Εμείς έχουμε αυτο:

http://www.chiccopollymagic.com/0m1ING/tabid/70/Default.aspx

Μας βόλεψε προς το παρόν.

Στράτα φαντάζομαι οτι η κατάσταση που περνάς είναι δύσκολη, αλλά θα συμφωνήσω με τη Βίκυ οτι πρέπει να κάνεις οτι καλύτερο για εσένα έτσι ώστε να είσαι χαρούμενη για τον Ιάσωνα σου. Σίγουρα η συμπεριφορά του Ν σε πληγώνει, γιατί θα τον ήθελες δίπλα στο παιδί σας και ας μην είσαστε εσείς μαζί, αλλά από οτι καταλαβαίνω στην παρούσα φάση μόνο κακό κάνει και σε εσένα και στον μικρό. Οπότε το καλύτερο μάλλον είναι να απομακρυνθεις για λίγο και να εύχεσαι να δει τα πράγματα καλύτερα και να μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο του όπως πρέπει. Ελπίζω όλα να πάνε καλά πάντως και να φύγουν τα κλάμματα και οι στεναχώριες!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Βίκυ το καθισματάκι σας είναι περίπου σαν το δικό μας. Εμείς έχουμε αυτο:

http://www.chiccopollymagic.com/0m1ING/tabid/70/Default.aspx

Μας βόλεψε προς το παρόν.

Καλημέρα Θάλεια μου!!

αχ πολύ ωραίο το magic, το συζητάγαμε προχτές με την Δήμητρα ότι θα έπρεπε να το είχαμε πάρει από την αρχή και να μην παίρναμε το ριλάξ το σκέτο, πολύ καλή αγορά από 0+

Τυχερούλα εσύ ξεκουράστηκες.... εγώ ακόμα νοιώθω τον οδοστρωτήρα πάνω μου.....:cool::cool:

GaiGp3.png

Α, και ξέχασα τα ευχάριστα!!

Σήμερις δοκίμασα σκέτο αχλάδι και έγινε η έκπληξη!! Άνοιγε μόνη της το στόμα για μαμ, και τελικά το έφαγε όλο σφαίρα!!!!

Να κλάψω?

Τυχαίο?

χαχαχα Αφού ρε γμτ της άρεσε η μπανάνα......

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!καλα τι σας επιασε χθες το βραδύ!!

το μονο που εχω να πω ειναι μπραβο στη δημητρουλα που εχασε5 κιλά για μας τις υπόλοιπες δεν υπάρχει καμια ελπίδα!!!

εμεις σημερα λιωσαμεστον υπνο, δεν σηκωθηκα μαζι με το γιωργο στις 8 γιατι ηθελα να κοιηθω λιγακι όσο θα με άφηνε δλδ η μικρη. και σηκωθηκαμε στις 10!ξεκουραστηκα λιγακι επιτέλους!!

χτες φαγαμε τα φρουτα με πολυ προσπάθεια και το απόγευμα αντι για ρυζαλευρο της εδωσα φαριν λακτε που την εφαγε μια χαρα !!!

αν και εχει κρυο εχει εναν πολυ όορφο ήλιο που σε κανει να θες να παρεις τους δρομους αλλα απο την αλλη ειναι ευκαιρια για πλυντηρια και σιδερο!

στρατα μου οπως σου πε και η δημητρα εδω ειμαστε για να μοιραζομαστε τα πάντα, όχι μονο τα καλα. ευχομαι γρηγορα να βρεις τις ισορροπιες που χρειαζεσαι και νακανεις μια νεα αρχη! εχεις αλλωστε και τον ιασωνα !! τι καλυτερο απο αυτο?

ξεχασα να σας πω. θαλεια και αννυ σας ειδα στον υπνο μου, τι άλλο θα μπορουσαμε να κανουμε απο το να τρωμε! τυχαιο??

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα φτου φτου κοιμήθηκε μια χαρά σήμερα. Του έβαλα κ κουβερτούλα χτες οπότε μια χαρά!!! Ρε γαμώτο το πρωί η κουβερτούλα του ήταν κρύα κ ο μικρός ξεσκέπαστος... Τι θα κάνω;

Κάναμε κ τα εμβόλια μας!!! Εκλαψε ο γλυκούλης μου κ πολύ στεναχωρήθηκα.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα φιλες μου!!

Μπραβο στον Νικολα και την Δωρα που κοιμηθηκαν καλα!!

Στρατα μου οπως ειπαν και πιο πανω τα κοριτσια εδω μοιραζομαστε τα καλα και τα κακα!Κοιτα τον γιοκα σου που ειναι το Α και το Ω και σιγα σιγα θα βρεις τους ρυθμους σου!Ολα θα μπουν στη σειρα τους;)

Τανια παλι καλα που ξεκουραστικες!Τωρα αυτο για το σιδερο γιατι το ειπες??

Βικυ καλα ψωνια φιλη!!

Εμεις ξυπνησαμε κατα τις 8:30 αλλα του εβαλα την πιπιλα και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 10:tongue:Φαγαμε και τωρα παιζουμε.Λεω να τον αφησω στο παρκο να μπω να κανω ενα μπανακι αλλα ψιλοφοβαμαι.

Καλημέρα κορίτσια.

ο μικρούλης μου είναι λίγο συναχομένος και του βάζω φυσιολογικό ορό και του τραβάω τις μυξούλες με μια συσκευή απόφραξης.

Καλά είναι απαίσιο, το καημένο πνίγεται.Μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα κορίτσια.

ο μικρούλης μου είναι λίγο συναχομένος και του βάζω φυσιολογικό ορό και του τραβάω τις μυξούλες με μια συσκευή απόφραξης.

Καλά είναι απαίσιο, το καημένο πνίγεται.Μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος;

περαστικά σας Ελισσαβετ μου,όλα ετσι ειναι με αυτο τον καιρό τα καημένα...:cry:δυστυχως άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να φυγουν οι μυξούλες...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Φρικτή η μέρα σήμερα, τρελό τρέξιμο. Η μπουμπι έχει ίωση με πολύ μύξα κ λίγο βουλωμένα αυτάκια λέει η παιδίατρος. Θα δίνουμε αντιπυρετικό κ mucosolvan για να φύγουν οι μυξούλες. Εννοείται συνεχώς καθαρίζουμε μυξούλα με ορό και αναρροφητη.

Η νύχτα ήταν δράμα, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ξυπνούσε συνέχεια.

Το πρωί την πήγα στην κυρία που την προσέχει, ήρθα γραφείο, πήγα δικαστήριο, πήρα την μικρή και πήγαμε παιδίατρο, την επέστρεψα στην κυριούλα και ξαναήρθα δουλειά. Είμαι ένα ερείπιο.

Ελισάβετ περαστικά και στο δικό σου ζουζούνι.

Τα υπόλοιπα αργότερα κορίτσια μου

mWsZp3.png

Kαλησπερα απο εμας!

περαστικα στην Μπουμπινελ κ σε ολα τα μωρακια ...

εμεις ειχαμε ενα ξυπνημα στις 2 κ μετα στις 5:30 την ακουσα να τραγουδαει κ λεω απ το να ξυπνησει απο τωρα την πηρα αγκαλια κ κοιμηθηκαμε ξανα ως τις....11!!!!!!!!!!!ελιωσα!

Τανια μου τι ωραιο ονειρο!!!χαχαχα

εγω μολις ειδα οτι σταματησε η βροχη εβαλα πλυντηριο κ βγηκα μια βολτα με την Κλειω γιατι 2 μερες μες στο σπιτι πηξαμε!τωρα εχω να μαγειρεψω,να απλωσω,κ να σιδερωσω της Κλειους τα ρουχα!

Στρατα μου τι να πω...ετσι ισως ειστε πολυ καλυτερα κ εσυ κ το παιδι!ειμαι παιδι χωρισμενων γονιων κ ευχαριστω που γιναν ετσι τα πραγματα γιατι δεν ειδα ασχημες καταστασεις μεσα στο σπιτι μου.να κοιτας το παιδακι σου κ την δικη σου ψυχολογια.θα βρεις τον δρομο μονη σου κ θα ειναι για ολους καλυτερα.μην αφηνεις περιθωρια σε κανεναν να χαλαει κ εσενα κ το παιδι.μην ξεχνας ομως να διεκδικεις τα δικαιωματα σου κ να απαιτεις κ τα δικαιωματα του παιδιου!Υοu know what i mean!

αντε πολλα ειπα παλι ...δεν θυμαμαι κ κατι αλλο βεβαια!....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βικυ και εμείς το ίδιο καρεκλάκι έχουμε, πιάνει πολύ χώρο αλλά είναι καλό.

Το πόσο ζηλέυω τους ύπνους που κάνετε κάποιες τυχερές εδώ...δεν λέγεται:D

Στράτα δεν "γνωριζόμαστε" αλλά ήθελα να σου πω κι εγώ να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για το παιδί σου, ότι κι αν είναι αυτό. Θα βρεις την δύναμη, τα παιδιά μας χρειάζονται χαρούμενες και ήρεμες μανούλες. Προσπάθησε από την μεριά σου να διατηρήσεις την επαφη του μικρού με τον μπαμπά του, όσο γίνεται.

Ουφ, ειλικρινά είμαι πτώμα σήμερα και αύριο μας περιμένει μεγααααααλη μέρα. Έχουμε να πάμε σε 2 γάμους, φυσικά τώρα όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα είναι η μικρή.

mWsZp3.png

Τελικά μόνο εγω έρχομαι μεταμεσονύκτια.Ο Ια΄σωνας δυσκολεύτηκε να κοιμηθεί απόψε.Πολλά θεματα ανοίγετε κ δεν κατορθώνω να τα παρακολουθώ ολα.Βλέπω σε κάποιες έρχεται περίοδος εμένα τίποτα ακόμη.

Για το καθισματάκι φαγητού ρωτάω γιατί δεν αντέχω έρευνα αγοράς με το μωρό μαζί.

Για τα εμβόλια η παιδίατρος απέφυγε να πει τη γνώμη της.Απλά μου πε μπορώ να τα καθυστερήσω αν δεν θέλω τόσο νωρίς κ να τα κάνω δωρεάν στο κέντρο υγείας.Απο τότε διαβάζω διάφορα για τα εμβόλια,συζήτησα με την ομοιοπαθητικό μου ,τις μαίες κ καταλήγω αν κάνω θα του κάνω κάποια πολυ πολυ αργότερα.Ναι είμαι της εναλλακτικής ιατρικής κ ο Ιάσωνας μόνο ομοιοαπαθητικά έχει πάρει ως τώρα.

Ξεκινάμε κ μεις φαγητό.Μήλο -αχλάδι κ απο λαχανικά κολοκύθα πορτοκαλί-πατάτα-καρότο.

Φωτό θέλω κ γω να βάλω αλλά δεν ξέρω πως κ θέλω να βγάλω κ το τικεράκι της εγκυμοσύνης είναι άχαρο τώρα.Βοήθεια!!!

τα δυσάρεστα νέα που δεν είχα χθες κουράγιο.Είμαι σε πολύ δύσκολη φάση.μΕ ΤΟ ΝΊΚΟ ΧΩΡΊζουμε.έχουμε να τον δούμε πάνω απο ένα μήνα.Νιώθω πολυ άσχημα.πρέπει να ζητήσω μετάθεση απο Ικαρία τον άλλο μήνα,δεν ξερω για που.Αθήνα δεν θέλω,επαρχία.Να μείνω με τους γονείς μου ειτε με τη μάνα μου Αθήνα, ειτε με τον πατέραΜυτιλήνη δεν θέλω.Με τον Ιάσωνα είμασταν στη Λέβο για διακοπές τον Αύγουστο.ήρθε ο Νίκος,έγινε κάτι ακραίο,του είπα τέλος,μείναμε κ Σεπτεμβρη στο νησί κ ήρθα τώρα στην Αθήνα.Χειμωνιάζει κ είμαι τόσο στεναχωρημένη,τόσο μπλοκαρισμένη κ να χω έναν άνθρωπο απ την άλλη να μου χει κάνει τις απίστευτες καθικιές κ απο πάνω να με απειλεί κ να με πληγώνει κ άλλο κ ν αδιφορεί κ αυτός κ η ιοκογένειά του για το υπέροχο πλασματάκι.Δεν ξέρω πια τι είναι καλύτερο να ενδιαφέρεται ή να εξαφανιστει!!!!!Γι αυτό δεν έχω όρεξη να ρχομαι απο δω.Να το παίζω χαρούμενη κ ευτυχισμένη;Ειμαι για τον Ιάσωνα υπερήφανη αλλά πονάω κι΄λας πολύ,νι΄θω μόνη,κλαίω...δεν έχω ορεξη να σας λέω ολ αυτά.Πρέπει να βρω τις λύσεις.

άσχετ.αύριο πάω να κοψω τα μαλλιά μου!!!!!!

καταρχήν καλή μου καλως μας ήρθες και πάλι!!!!

ξέρεις οτι σε αναζητούσαμε-φαντάζομαι θα είδες και το μηνυμά μου-και ελπίζαμε το καλύτερο για σένα και τον Ιασονά σου-τι υπέροχο όνομα:o:o:o:o:o:o:o:o:o:

προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά εσύ και το παιδί.

σκέφτομαι πόσο περίεργο είναι για μένα και το χαρακτήρα μου να έχω δεθεί έτσι μαζί σας...κι όμως....

λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα για σένα..από τη μια..γιατί από την άλλη εγώ κρυφά μέσα μου χαίρομαι που χώρισες με αυτόν τον άνθρωπο.τώρα μπορεί να μου πεις με ποιο δικαίωμα και πως τολμώ να λέω κάτι τέτοιο,όμως είμαι σιγουρη από τα λίγα που μας είχες πει οτι δεν άξιζε να είναι σύντροφός σου.πατέρας του παιδιού ναι,και αυτό να μην το στερήσεις από το παιδί αν θες τη γνώμη μου..κάνε την καρδιά σου πέτρα και χάρισέ του τον πατέρα του με όποιο τρόπο μπορείς..είναι ο μπαμπάς του και το παιδί τον χρειάζεται και έχει ανάγκη να τον γνωρίσει και μεγαλώνοντας να κρίνει μόνος του κατά πόσο τον θέλει στη ζωή του.

δε φαντάζομαι τον πόνο σου...γιατί είμαι σίγουρη οτι τον αγάπησες πολύ..αυτό είναι το πιο δυσκολο κομμάτι,ε?

δε μπορώ να μπω στη θεση σου..καταλαβαίνω οτι δε θες να μείνεις με τους γονείς σου..πως είσαι οικονομικά,θα τα καταφέρεις μόνη σου?δουλειά επιστρέφεις κι εσύ Ιούνιο,ε?πόσα μόρια έχεις?που θα ήθελες να ζήσεις?αν βρισκόμουν στη θέση σου εγώ και μπορούσα οικονομικά θα έπαιρνα το παιδί και θα πήγαινα Σαντορίνη.θέλω να πώ οτι αν μπορείς πάρε το παιδί και πήγαινε στο αγαπημένο σου μέρος-κι από αυτό και μόνο θα αντλήσεις θετική ενέργεια!ή όπου ζει ο πιο αγαπημένος σου φιλος!(η και εδώ,ξέρεις που μένω-θα έχεις μια φίλη ήδη).είναι πολύ δυσκολο να ξεκινάς από την αρχή τη ζωή σου ,όμως το΄χεις ξανακάνει,θα τα καταφέρεις!θα μου πεις το έκανες χωρίς το παιδί,αλλά τωρα θα είσαι πιο δυνατή,διπλά δυνατή!

από το μηνυμά σου κρατάω αυτό που είπες,οτι είσαι περήφανη για τον Ιάσωνα.με συγκίνησες πολύ.................

σφίξε τον λοιπόν στην αγκαλιά σου,κάνε την προσευχή σου και προχώρα όπως σε φωτίσει ο Θεός.

σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη!

και μη φοβάσαι τίποτα.έχεις δίπλα σου τον πιο δυνατό Αργοναύτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...