Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια.

Τι κάνετε; Πολυ κρυο σημερα και μας βλεπω ολες μαζεμενες στο cafe.

Σημερα εχω ρεπο και περιμενω κοσμο οποτε εχω αρχισει απο το πρωι τις δουλειες που τελειομο δεν εχουν.

Μιας και πιασαμε το θεμα τις γεννας θελω να πω κι εγω τον πονο μου.Φοβαμαι πολυ την περιπτωση καισαρικης.Εγω λογω μεγεθους του παιδιου θα με βαλει να γεννησω νωριτερα με τεχνιτους κι αν το παιδι λογω του οτι δεν ειναι η ωρα του δεν θελει να βγει;Δε με φοβιζει ο φυσιολογικος τοκετος αλλα περισσοτερο με φοβιζει η καισαρικη.Τα ραματα στο περινεο απ οτι εχω ακουσει απο εμπειριες δεν ενοχλουν ουτε πονανε τοσο οσο η τομη της καισαρικης.Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου και φυσικα να εχω ενα υγιεστατο μωρο.

Ζηλευω που εχετε ηδη στησει τα παιδικα σας δωματια και εχετε ψωνισει τοσα πραγματα. Εγω δεν εχω αδεια και προσπαθω στα ρεπο και στα κενα να δω και να αγορασω κατι.

Αυτη την εβδομαδα εκανα μια μικρη εξορμιση για κουνιες στρωματα καροτσακια ΚΤΛ.

Κατι που σας αφορα ολες οσες διαλεγετε καροτσακια perego μας ειπε ενας πωλητης οτι ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ PEREGO ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.Ο τροπος να τα αναγνωρισεις ειναι το καταστημα πωλησης.

Γιατι νομιζω οτι ειναι πανακριβα τα perego;Αληθεια χρειαζεται τοσο ακριβο καροτσι για τη βολτα του για ενα χρονο το μωρο; Εχει κατι που δεν ξερω παραπανω εκτος απο φυγουρα;

Ακομα η καλαθουνα χρειαζεται ή οχι δεν εχω καταλαβει.

Εμενα μου φαινεται τελειως περιτη.Καταρχας το πιο σωστο για τη μεταφορα του ειναι το καθισματακι αυτοκινητου για τη μετακινηση απο το νοσοκομειο στο σπιτι μεσα στο αυτοκινητο κι αυτο δεμενο.Ειναι το μονο που μπορει να το κρατησει ασφαλες σε περιπτωση ατυχηματος η καλαθουνα αν εχω κουνια για τον υπνο σε τι αλλο θα μου χρειαστει;

Νομιζω οτι μπαινουμε σε ενα τρυπακι και μαζευουμε πραγματα γεμιζουμε ενα σπιτι και μετα θελει το μωρο να μπουσουλισει να παιξει και δεν χωραει πουθενα.Εκτος αυτου εγω φανταζομαι οτι ολο αγκαλια θα θελω να τον εχω αντε να του παρω κι ενα ριλαξ κουνια για να ξεκουραζομαι εγω περισσοτερο κι οχι το μωρο.

Μου εδωσαν κατι ρουχαλακια για το μωρο μου βρε κοριτσια τι να πω αθλια.Δεν νωμιζω να ειμαι εγω τοσο μιζερη.Ολα ηταν απο τα jumbo και απο τα πολλα πλυσιματα ηταν γαριασει και ξεβαψει.Ρουχα και ειδικα φανελακια θα τα παρω καινουρια.Αυτα που μου δωσανε ντρεπομαι και να τα δωσω και σιγουρα δεν θα τα χρησιμοποιησω.

Πολλα εγραψα παλι.Παω να συνεχισω τις δουλειες μου.Φιλια.

dtMvp3.png

Να πω και κατι ακομα μιας και πηρα φορα.Ολα τα μπουκαλια που αναφερονται σε κολικους ειναι πλαστικα.Ακομα κι ενα τις chicco που κυκλοφορει πλαγιαστο κι αυτο πλαστικο ειναι.Φανταζομαι καλη ποιοτητα πλαστικου αλλα πλαστικο.

dtMvp3.png

Να πω και κατι ακομα μιας και πηρα φορα.Ολα τα μπουκαλια που αναφερονται σε κολικους ειναι πλαστικα.Ακομα κι ενα τις chicco που κυκλοφορει πλαγιαστο κι αυτο πλαστικο ειναι.Φανταζομαι καλη ποιοτητα πλαστικου αλλα πλαστικο.

joanna μου εχω δει ενα της NUK γυαλινο που λεει οτι ειναι αντικολικο κ με θηλη σιλικονης!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Γιαννα να σου πω αρχικα πως αυτο που λες για τα μπιμπερο δεν ισχυει. Το αν ειναι αντικολικα εξαρταται απο τη θηλη και οχι απο το υλικο του μπιμπερο. Εγω της NUK που χρησιμοποιω ειναι αντικολικες οι θηλες...και απο οτι θυμαμαι απο την τοτε ερευνα μου, το ιδιο ισχυε και για της Chicco.

Σχετικα με καλαθουνες κλπ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ... Οτι βολεψε εμενα και το μωρο, μπορει να μη βολεψει εσενα...κοκ Εμενα παραδειγμα η καλαθουνα με βολεψε γιατι το πηγαινα απο δωματιο σε δωματιο και κοιμοταν ως 3 μηνων. Το ρελαξ το χρησιμοποιησαμε μονο για φωτογραφιες (και ειχα πληρωσει και το πιο ακριβο τοτε...βλεπεις, εκεινο μου αρεσε...) ενω η συνυφαδα μου πηγαινε απο σπιτι σε σπιτι με αυτο...

Εγω παντως δεν θεωρησα οτι ηταν τοσο αναπαυτικο (και το μωρο εδειχνε να τσαντιζεται εκει μεσα). Ισα ισα 4-6 μηνων τον εβαλα (μετα ηταν τοσο μεγαλος και δραστηριος που κινδυνευε να το τουπαρει) για 5-6 απογευματα. Μετα απο την καλαθουνα, καλυτερα κοιμοταν στο καροτσι του (μιλαμε για οταν δεν τον εβαζα στην κουνια)

Οσο για τα ρουχα που "μας δινουν"... Εννοειται οτι θες κρατας, οτι θες πετας. Εμενα παραδειγμα μου εδωσε τωρα η ξαδερφη μου για τη μπεμπα...ειχε πολλα καλα πραγματα... αλλα ειχε και κατι γαριασμενες καλτσες και σαλιαρες βαμενες απο φρουτα... Εγω οχι απλα δεν θα της εδινα σε αλλον, αλλα για να καταλαβεις κατα τη διαρκεια που χρησιμοποιουσαμε σαλιαρες στο Στελιο, λερωνονταν παραδειγμα με φρουτο ή σαλτσουλα... δεν εβγαινε στο πλυσιμο, του την εβαζα μια φορα οπως ηταν πλυμενη και μετα την πετουσα...

Ο καθενας επιλεγει νομιζω τι θα βαλει στο παιδι του. Οτι βλεπω πως δεν ειναι σοϊ, το πεταω απλα και κραταω οσα μου αρεσουν. Ξερω αλλες που δεν θελουν να παρουν τιποτα απο κανενα... περι ορεξεως...

QuW0p3.png

Μανουλινια....δειτε :

http://www.ntanta.gr/ntanta/ringslings

λεω να παω να παρω τετοιο!λετε να ειναι βολικο???

θυμαστε τον Ρουβα???χαχαχαχα!!!!

αντε παω για μαμ!!!!!:tongue::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσια κατα κανονα ειναι καλυτερες οι θηλες σιλικονης και υποτιθεται οτι "αναγκαζομαστε" μετα απο καποια ηλικια να παρουμε καουτσουκ γιατι οσο αυξανονται τα δοντακια...τις κοβουβ της σιλικονης.

Εμενα παντως εχει φτασει 19 μηνων και εφοσον δεν "παιζει" με τις θηλες κ τις πιπιλες εχω αποφυγει και δεν του εχω βαλει καθολου καουτσουκ

QuW0p3.png

Μανουλινια....δειτε :

Ναι κι εγω ειναι κατι που ολο ελεγα θελω να παρω στο γιο μου και ολο τελικα το ανεβαλα.

Θελω να παρω τωρα στη μπουμπου, αλλα σιγουρα θα πρεπει να το δοκιμασω να τσεκαρω αν με βολευει...

Αντε, καλή όρεξη!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια κατα κανονα ειναι καλυτερες οι θηλες σιλικονης και υποτιθεται οτι "αναγκαζομαστε" μετα απο καποια ηλικια να παρουμε καουτσουκ γιατι οσο αυξανονται τα δοντακια...τις κοβουβ της σιλικονης.

Εμενα παντως εχει φτασει 19 μηνων και εφοσον δεν "παιζει" με τις θηλες κ τις πιπιλες εχω αποφυγει και δεν του εχω βαλει καθολου καουτσουκ

Αχχχ εμπειρη μανουλα!!!!!!Σε ευχαριστουμε για τις συμβουλες!!!!!

Μ Α Ν Ο Υ Λ Ε Σ !!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:Καλή όρεξη μπουμπού μου και γω φτιάχνω στη γάστρα κοτόπουλο με πατάτες

και μόλις τελειώσει θα βάλω μια ζουμερή τυρόπιτα να ψηθεί που την εκανα για τον αντρούλη μου που του αρέσει....κατ αλλά καλά, λέγαμε σήμερα να πάει ο Πάνος (ο άντρας μου) να πάρει την μαμά μου απο Πειραιά και να πάμε στο excellent για να παραγγείλουμε τα πράγματα του μπέμπη αλλά με αυτό τον καιρό το αφήσαμε γαι το άλλο Σάββατο...δεν πειράζει 1 βδομάδα μπρος 1 πίσω δεν παίζει ρόλο...είμαι καλά την Τρίτη ετοιμάζομαι να πάω στο γιατρό για να μου γράψει την μεγάλη καμπύλη και το doppler και μάλλον θα χτυπήσω και μια τριήμερη άδεια για να μην είμαι με την ψυχή στο στόμα στο γραφείο. Νομίζω ότι γαι τριήμερη δεν μπλέκουμε με ικα εννοώ ότι την πληρώνει όλη ο εργοδότης έτσι δεν είναι???

irev μου η δική μου γνώμη είναι ότι το καουτσουκ είναι καλύτερο γιατί είναι φυσικό υλικό ενώ η σιλικόνη όχι. Βέβαια αυτό είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα τι θα επιλέξει και νομίζω ότι ισχύει και αυτό που λένε ότι είναι όπως μάθεις το μωρό απο την αρχή...

Μανουλινια....δειτε :

Καλή όρεξη......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αχχχχ πείνασα και γω αν και θέλω να περιμένω τον αντρούλη μου που θα έρθει κατα τις 4 πάω να χτυπήσω κανα μανταρινάκι και να κόψω και σαλατούλα λαχανο-καρότο για να είμαστε έτοιμοι...μιαμ-μιαμ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...