Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ολο καινούργιες γεύσεις σήμερα, του έδωσα και κρέμα βανιλια!!! Φυσικά την έφαγε κι αυτή χαλαρά... Φτου μην τον ματιάσω!!! Νικόλ μου έστω και καθυστερημένα γράψτους όλους όσους σε συγχίζουν (τώρα το θυμήθηκα εγώ :tongue::tongue::tongue:)! Εγώ εχω λιγούρες και παράγγειλά πίττα παππού :wink::wink::wink::wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εγινε φιλες???Που πηγατε ολες με αυτο το κρυο????Χουχουλιαζετε??

Εγω μολις εκανα σουφλε σοκολατας και κρεπουλες!Κανω διαιτα οπως καταλαβαινετε!!Τωρα θα κανω τον μικρο μπανακι μαμ και ελπιζω νανακια!

Και κατι αλλο θελω να πω αλλα αυτο το μυαλο λειτουργει μονο για φαι!

Παμε για πλιτσι πλιτσι.........

Βασωωωωωω εεεε αιντε χ@σου..σορρυ κιολας.ολη μερα ψαχνω γλυκο κ δεν εχω βγει κ απο το σπιτι.μονο του κουταλιου ειχα,βυσσινο αλλα δεν με καλυψε:?

Μπραβο στην Αναστασια μας που εφαγε την κοτοσουπιτσ της.

εγω σημερα της εδωσα πατατα-καροτο κ εφαγε 5 κουταλιτσες,μετα...στοματα ερμητικα κλειστα....το απογευμα ομως εφαγε 150γρ αχλαδι-μπανανα με διαφορα καραγκιοζιλικια βεβαια...

τωρα καναμε μπανιο,κ εκει που κοιμοταν ορθια ξυπνησε κ παιζει:|

Μαρακι τι να πω βρε κοριτσι μου..υπομονη.θα στρωσει καποια στιγμη κ θα συνηθισει.κουραγιο μεχρι τοτε,νε ξερετε οτι πολυ σας θαυμαζω που δουλευετε ενω ειναι σε τετοια ηλικια τα μωρα μας.

χαρηκα κ εγω για τα νεα σου Στρατα,περιμενουμε φωτο απ τον Ιασωνα..αλλα ξαναδες το λιγο αυτο με τα εμβολια γιατι οσο θα ερχεται σε επαφη με αλλα παιδακια θα ειναι λιγο επικυνδυνο.(γνωμη μου παντα ε).

τι αλλοοοο,τι αλλοοοο????

με εκαψες τωρα Βσω με τα σουφλε κ τις κρεπες..τι θα κανω???????????????:?:???::eek::eek:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

σουφλέ σοκολάτας;μπουχουουουουουουυουουου.......θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωω......και εγώ δίαιτα κάνω....Κλειώ συνεννοημένες με την Αναστασία είστε;και η δικιά μου Αννυ έτοιμη για ύπνο ήταν αλλά χάρηκα...καλές 2 πάλι.....κλαψ κλούψ.....

Grya.jpgGryap3.png

σουφλέ σοκολάτας;μπουχουουουουουουυουουου.......θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωω......και εγώ δίαιτα κάνω....Κλειώ συνεννοημένες με την Αναστασία είστε;και η δικιά μου Αννυ έτοιμη για ύπνο ήταν αλλά χάρηκα...καλές 2 πάλι.....κλαψ κλούψ.....

soy stelnw pm

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Σουφλέ σοκολάτας ΚΑΙ κρέπες?!!! Λυπήσου μας! Θέλω κι εγώ!!!

Η μικρούλα μου κοιμήθηκε επιτέλους και ηρέμησα κι εγώ. Σε λίγο θα πάω κι εγώ γιατί είμαι τόσο κουρασμένη! Επιτέλους Παρασκευή αύριο! Άντε να περάσει κι η αυριανή ημέρα. Σήμερα όλη μέρα ένιωθα σαν να'ναι Παρασκευή...

Μπράβο στα μωράκια που τρώνε όλο τους το φαγάκι! Εμείς ξεκινάμε το Σάββατο με μηλαράκι. Για να δούμε...

Άννυ ξέχασα να σου πω, είχα βάλει τα βιντεάκια σου full screen και η Αθηνούλα κοιτούσε με πολύ προσήλωση. Σε κάποιες φάσεις γέλαγε κιόλας. Είχε πολύ πλάκα. Τι γλυκό που είναι το Κλειουλίνι!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κορίτσια!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Να είμαστε όλοι καλά κι εμείς και τα μωράκια μας.

Πήγα κι εγώ οδοντίατρο, έχω ακόμα μια φλεγμονή κι έτσι πρέπει να ξαναπάω την απόμενη βδομάδα. Γκρρρ. Ελπίζω να περάσει γιατί πονάω ακόμα.

Βάσω τι γλυκά ακούω πάλι! Με κόλασες!!! Εγώ είμαι αισίως στα -5 με τη δίαιτα και ελπίζω σε άλλα 4 μέχρι τη βάφτιση. Για να δούμε.

Στράτα φαντάζομαι είσαι της εναλλακτικής ιατρικής ε; Αλλά νομίζω κι αυτοί είναι υπέρ κάποιων εμβολίων όπως το εξαπλό. Για πες μας περισσότερα.

Κλασικά αλτσχάιμερ.

X4pTp3.png

Μαράκι η Βάσω άναψε φωτιές και πάει να τα φάει μόνη της καθώς φαίνεται.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::roll::roll::roll::roll:

Άννυ σου απάντησα;)

δεν μου ρθε:confused::confused::confused::roll::roll::roll::roll::roll:

Μαρακι κ το μπισκοτο φωναζε ειπε η Αντζυ:mrgreen::mrgreen::P:p:pνα σας βαζω βιντεο αν ειναι να ηρεμουν τα παιδακια σας..χαχααχα

pSC1p2.png

Θα σας στειλω βρε κοριτσια!!!!!Δεν εχω φαει τιποτα ακομα!!Εκανα μπανιο τον μικρο και τωρα τον ταισα!Δεν εχω αγγιξει τιποτα:(:(:(:(Και τα σουφλε γινανε κολασηηηηηηηηηηηη:tongue::tongue::tongue:

Δημητρα εγω παιρνω τα κιλα που χανεις!!Τι να τα παρει κανενας αλλος?Κριμα ειναι!!Χαχααχα:roll:

Διαφημίσεις

δεν μου ρθε:confused::confused::confused::roll::roll::roll::roll::roll:

Μαρακι κ το μπισκοτο φωναζε ειπε η Αντζυ:mrgreen::mrgreen::P:p:pνα σας βαζω βιντεο αν ειναι να ηρεμουν τα παιδακια σας..χαχααχα

τώρα πρέπει να ήρθε:roll::roll::roll:

η δικιά μου πήγε να κοπανήσει το κεφαλι της στο τραπεζάκι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Άννυ θέλουμε κι άλλα:P:p:p

Δήμητρα θέλω τη δίαιτα ...αν και μ αρεσει της Βάσως:D:D:mrgreen::mrgreen:

περαστικά με το δόντι...

Grya.jpgGryap3.png

τώρα πρέπει να ήρθε:roll::roll::roll:

η δικιά μου πήγε να κοπανήσει το κεφαλι της στο τραπεζάκι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Άννυ θέλουμε κι άλλα:P:p:p

Δήμητρα θέλω τη δίαιτα ...αν και μ αρεσει της Βάσως:D:D:mrgreen::mrgreen:

περαστικά με το δόντι...

Βουαλά η δίαιτα:

Η δίαιτα που κάνω δίνει τη δυνατότητα να τρώει κανείς αρκετή ποσότητα φαγητού, μέχρι να χορτάσει, αρκεί να τρώει λιγότερους από 7 πόντους την ημέρα.

Maximum 7 πόντοι κάθε μέρα (εγώ παίρνω 5 πόντους, μου φτάνουν και περισσεύουν)

Ενδεικτικά κάποιες τροφές σε πόντους ...

Δύο (2) πόντοι:

Αναψυκτικά (κανονικά και light)

Ένας (1) πόντος:

Κρέας (ένα είδος)

Ψάρι (ένα είδος)

Πουλερικά

Γάλα

Τυρί (ένα είδος)

Πατάτες

Ρύζι

Ζυμαρικά

Καλαμπόκι

Όσπρια

Λάδι (ανά είδος φαγητού)

Ζάχαρη (ένα κουταλάκι του γλυκού)

Ψωμί (20γραμμάρια, δηλ. μία φέτα)

Αυγά

Φρούτα (σταφύλι – σύκα – μπανάνες – καρπούζι – πεπόνι – τροπικά φρούτα)

Αλκοολούχα ποτά

Μηδέν (0) πόντοι:

Φρούτα (όλα τα υπόλοιπα)

Όλα τα φρέσκα λαχανικά

Όλοι οι χυμοί χωρίς ζάχαρη

Προσοχή στο «ένα είδος». Δύο διαφορετικά κρέατα, ψάρια, τυριά και λάδι σε διαφορετικά φαγητά, προστίθενται διπλά.

Μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς με βάση το αγαπημένο σας φαγητό π.χ. άφθονη μακαρονάδα χωρίς λάδι, με πολλά λαχανικά και τη σάλτσα τους (ένας πόντος μόνο). Αν βάλετε και λάδι, δύο πόντοι κ.ο.κ. Αλλά και άλλα πολλά.

X4pTp3.png

μολις παρηγγειλα κρεπα με σοκολατα λυσσάρα Βάσω ,με χεις κάψει! όσα έχασα θα τα ξανα πάρω με σένα!!!!

Χαχαχαχα!!!Εγω αλμυρη εκανα!Με μπεικον τυρι και φιλαδελφια!Για γλυκο θα τιμησω ενα σουφλε:tongue::tongue::tongue:Οχι μαρη μονο εσυ με το παστιτσιο θα μας ξεσηκωνεις???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...