Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι (Angicat), μην στεναχωριέσαι , θα έτυχε ή θα περνάει φάση, μην αγχώνεσαι. Εξάλλου από νεογέννητο τα περισσότερα γεύματα του τα δίνεις μπιμπερό από άντληση άρα το έχει συνηθίσει και αυτό.

Strata μας έλειψες, καλώς ήλθες και να σου ζήσει ο Ιάσωνας (θέλουμε φωτό). Κάνε ένα search στο ebay και θα βρεις ένα σωρό ξύλινα καθισματάκια.

Κορίτσια κάνει κρύο σήμερα (Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), θα κατεβάσω τα χειμωνιάτικα!!!!

GaiGp3.png

Μαράκι (Angicat), μην στεναχωριέσαι , θα έτυχε ή θα περνάει φάση, μην αγχώνεσαι. Εξάλλου από νεογέννητο τα περισσότερα γεύματα του τα δίνεις μπιμπερό από άντληση άρα το έχει συνηθίσει και αυτό.

Strata μας έλειψες, καλώς ήλθες και να σου ζήσει ο Ιάσωνας (θέλουμε φωτό). Κάνε ένα search στο ebay και θα βρεις ένα σωρό ξύλινα καθισματάκια.

Κορίτσια κάνει κρύο σήμερα (Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), θα κατεβάσω τα χειμωνιάτικα!!!!

με ξύπνησε η μπίσκιτ απο το χάραμα!!ωχ μόλις τα κανε κιόλας,πάμε πάλι για πλύσιμο και πάω κ εγώ κάτω στη μαμά για τα χειμωνιάτικα~!! τα χω εκεί απο πρόπερσυ που χω να τα βάλω!!χαχα!τι κανει η Λούση μας? αχ μ'αυτον τον καιρό θα θελα να κουκουλωνόμασταν με μπουφανάκια και να πηγαίναμε βόλτα με τα μπεμπάκια να πίναμε cappuccino και κρουασάν σοκολάτας (πως τα συνδυάζω όλα με φαί δεν ξέρω!!!):lol::lol::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα φιλες!!!!

Βικυ μου τι πρωινο ειναι αυτο?????!!!!

Στρατα μας ελειψες!!!!Θελουμε φωτο του ζουζουνου!!!!!

Μαρια μην στεναχωριεσαι!Μπορει απλα να μην ειχε τα κεφια του και γι αυτο δεν θελε ζιζι!

Εμεις σημερα ξυπνησαμε νωρις.....τρωμε τωρα και μολις τελειωσει θα παμε για ψωνια γιατι κρυωσε ο καιρος και δεν εχουμε τιποτα......Ελπιζω να ειμαι πιο τυχερη σημερα και να βρω να παρκαρω:rolleyes::rolleyes:

Κορίτσια καλημέρα,

Σήμερα ξύπνησε πολύ κεφάτος και δεν ήθελα να τον δοκιμάσω στο στήθος. Δεν ξέρω γιατί. Δεν ένιωθα καλά. Φοβήθηκα μήπως μου κάνει τα ίδια με χθες και αρχίσει να κλαίει πάλι. Θα τον βάλω το βράδυ σκέφτομαι... δεν ξεκινάμε καλά!!

Σήμερα γινόμαστε ακριβώς 6 μηνών! Μισός χρόνος ζωής το βλασταράκι μου. Δημητρούλα να τα χαιρόμαστε.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

με ξύπνησε η μπίσκιτ απο το χάραμα!!ωχ μόλις τα κανε κιόλας,πάμε πάλι για πλύσιμο και πάω κ εγώ κάτω στη μαμά για τα χειμωνιάτικα~!! τα χω εκεί απο πρόπερσυ που χω να τα βάλω!!χαχα!τι κανει η Λούση μας? αχ μ'αυτον τον καιρό θα θελα να κουκουλωνόμασταν με μπουφανάκια και να πηγαίναμε βόλτα με τα μπεμπάκια να πίναμε cappuccino και κρουασάν σοκολάτας (πως τα συνδυάζω όλα με φαί δεν ξέρω!!!):lol::lol::lol:

Ναι ρε συ, να δώσουμε ραντεβού σε κανέναν φούρνο ένα πρωί χαχαχαχα

Και εμένα με έχει πιάσει κάτι τώρα τελευταία με την σοκολάτα αλλά είναι που περιμένω να αδιαθετήσω εδώ και μέρες και δεν μας κάνει την τιμή (δεν παίζει τπτ, απλά μου κάνει τα καλά παλιά τερτίπια).

GaiGp3.png

Καλημερα φιλες!!!!

Βικυ μου τι πρωινο ειναι αυτο?????!!!!

Στρατα μας ελειψες!!!!Θελουμε φωτο του ζουζουνου!!!!!

Μαρια μην στεναχωριεσαι!Μπορει απλα να μην ειχε τα κεφια του και γι αυτο δεν θελε ζιζι!

Εμεις σημερα ξυπνησαμε νωρις.....τρωμε τωρα και μολις τελειωσει θα παμε για ψωνια γιατι κρυωσε ο καιρος και δεν εχουμε τιποτα......Ελπιζω να ειμαι πιο τυχερη σημερα και να βρω να παρκαρω:rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα φιλενάδα και καλά ψώνια!!!!! Και εγώ λέω να πάω μέχρι τα τζάμπο αλλά βαριέμαι!!!!

Κορίτσια καλημέρα,

Σήμερα ξύπνησε πολύ κεφάτος και δεν ήθελα να τον δοκιμάσω στο στήθος. Δεν ξέρω γιατί. Δεν ένιωθα καλά. Φοβήθηκα μήπως μου κάνει τα ίδια με χθες και αρχίσει να κλαίει πάλι. Θα τον βάλω το βράδυ σκέφτομαι... δεν ξεκινάμε καλά!!

Σήμερα γινόμαστε ακριβώς 6 μηνών! Μισός χρόνος ζωής το βλασταράκι μου. Δημητρούλα να τα χαιρόμαστε.

Αντε βρε και είχαμε αγωνία...... Δεν πειράζει, δοκιμάζεις το βραδάκι!!!

Να σου ζήσει Μαράκι μου να τουςεκατομμυριάσετε τους μήνες σας!!

Δήμητρά μου και σε εσάς εύχομαι να τους εκατομμυριάσετε!!!

Κλασική πλέον ατάκα... πώς περνάει έτσι ο καιρός.......:rolleyes::rolleyes:

GaiGp3.png

Καλημέρα φίλες μου!!! Βρε Αντζυ μου πολύ ωραία θα ήταν κι ιδίως εκείνα τα κρουασαν σοκολάτας...

Angicat νομίζω ότι φάση είναι και θα περάσει αλλά κάπου εδώ δεν θα σταματήσετε και τον θηλασμό???? Α! Χαρουμενα Μηνογενέθλια!!!

Πάω να φτιάξω καφεδάκι κι επανέρχομαι!

Ηθελα κι αλλα να σχολιάσω αλλά δεν θυμαμαι :roll::roll::roll:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μάνες!

Χειμώνας σήμερα!!! Αν και μέσα στο σπίτι το κρατάμε ακόμα το 25αρι! Αντζυ αυτή σου η ιδέα για πρωινό μου άρεσε πολύ! Εγώ θα μείνω με τα φρούτα βέβαια.

Κι εμείς 6 μηνών σήμερα!!!!! Μισός χρόνος! Πόσα άλλαξαν;!!

Να μας ζήσουν Μαρία! Μαρία αυτό με το θηλασμό μπορεί να συμβεί. Εγώ θα έλεγα να τον βάλεις στο στήθος. Οσο λιγότερο τόσο το χειρότερο νομίζω. Το ξεσυνηθίζει. Και βέβαια το μπιμπερό είναι πολύ πιο εύκολο. Τρέεεεεχει το γάλα μέσα στο στόμα χωρίς προσπάθεια. Μάλλον τεμπελιά ήταν κι όχι αποστροφή.

Στράτα καλως μας ήρθες και πάλι! Ολοκληρο παλικάρι ο γιος σου.

Το βραδυ μας ήταν κάπως καλύτερο. Δοκιμάζω διάφορες "τεχνικές" μήπως και βοηθήσει κάτι.

Εγώ το απόγευμα έχω πάλι οδοντίατρο, να κόψω τα ράμματα και να κάνω κι ένα γενικό τσεκ. Αιντε να δούμε γιατί με τραβάνε τα ράμματα και ψιλοπονάω.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Επιτέλους είχαμε μια ωραία βραδυά με 2 μόνο ξυπνήματα! Βαλάμε κρεμούλα στα δοντάκια μας προ υπνου και μάλλον βοήθησε. Χθες φάγαμε και μισό μήλο. Είχε πολύ γέλιο, της δίνω την πρώτη κουταλιά και όταν της έφερα το κουτάλι με την δεύτερη, όρμηξε! Το τι γέλιο κάναμε δεν το συζητώ. Βέβαια προς το τέλος αρχίσαμε να τη φτύνουμε εξω, οπότε πηρα το μνμ οτι μάλλον χόρτασε. Για να δούμε πως θα πάει και σήμερα. Να ρωτήσω ρε κορίτσια, σήμερα κιόλας έκανε πράσινα κακάκια, είναι από το μήλο άραγε ή φταίει κάτι άλλο?

Νικόλ θα σου πω και εγώ όπως όλα τα κορίτσια να τους γράψεις όλους κανονικά και αν συνεχίσουν να λένε τις βλακείες τους, ρίξε και κανένα μπινελίκι!

Στράτα καλώς μας ήρθες και πάλι, χαίρομαι που ο Ιάσωνας σου μεγαλώνει καλά και περιμένουμε φωτό να τον γνωρίσουμε!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλημέρα μανούλες!!!!! τι κανετε; εμεις ειχαμε μια καλη νυχτα, ξαπλωσαμε 10, σηκωθηκαμε 6 για ενα σνακ γαλακτος και μετα 9. μια χαρα!

Βικυ, το ρυζαλευρο που πηρα δεν εχει μεσα γαλα. λες να το παω πισω; η να το δοκιμασω και βλεπουμε. μωρε σκεφτηκα να κοιταξω με τι αραιωνεται στο ταμειο που τελικα η χαζη ταμιας μου ειπε με νερο και με καθησυχασε και στο σπιτι το ειδα! δεν ξερω τι νακανω!

μαρια (angicat) μη φοαβασαι να τον βαλεις στο στηθος, χειροτερα θα τα κανεις ετσι. και επισης, χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!! να σου ζησει το αντρακι σου! παντα γερο και χαρουμενο!

στρατα μας ελειψες... στην ικεα εχει σιγουρα καρεκλακι, μπες στο περιοδικο απο το ιντερνετ να το δεις. εμβολια πως και δεν εχετε κανει; ακολυθειτε καποιες οδηγιες παιδιατρου; οχι τιποτα αλλο αλλα θα πλακωσουν οι ιωσεις τωρα φθινοπωριατικα και εμενα με αγχωνει αυτο.

τι αλλο ηθελα να πω; τρωω μουστοκουλουρα τωρα που εφτιαξα προχθες. ασχετο.

χθες πηγαμε να δουμε τον μπαμπα μιας φιλης μου στο νοσοκομειο και ετσι αφησα την αλεξανδρα με τη μαμα μου. ε τι να σας πω; μολις εφυγα μυ ηρθε να βαλω τα κλαμματα. με επιασε ενα σφιξιμο στην καρδια αλλο πραγμα. τελικα δεν εχω ξεκινησει χορο οχι γιατι αγχωνομαι τι θα κανει το μωρο μου χωρις εμενα αλλα γιατι δεν ξερω πως θα ειμαι εγω χωρις αυτο. δε με καθησυχαζει και ο μπαμπας της καθολου. ολο μου λεει που θα πας και αν θελει γαλα και δε θελει το μπιμπερο τι θα κνω κλπ; ουφ παλι με επιασε το σφιξιμο.

KOWTp3.png

Καλημέρα κι από εμένα,

Δήμητρα και Μαρία χαρούμενα μηνογενέθλια!

Μαρία κι εγώ νομίζω μην δίνεις μεγάλη σημασία σ' αυτό που έγινε χθες. Το μωρό είναι ανθρωπάκι και δικαιούται να μην είχε όρεξη να θηλάσει μια φορά. Κι εγώ νομίζω ότι κακώς δεν τον έβαλες να θηλάσει το πρωί αλλά εσύ είσαι η μανούλα του και ξέρεις καλύτερα.

Κρουασάν σοκολάτας θέλω κι εγώ, και παστίτσιο και γενικά ότι άλλο κάνετε χρυσοχέρες μάνες!

Βασούλα καλά ψώνια και Βικάκι επίσης αν ξεβαρεθείς και πας τζάμπο.

Θέλω κι εγώ να χειμωνιάσει....

Η μικρή χθες με τσάκισε, ανά μια ώρα ξυπνούσε. Δόντια;, άλμα; θα δείξει!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...