Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχω απίστευτο πονοκέφαλο και ο καλός μου δεν τα βγάζει πέρα με τη μικρή -έχω βαρεθεί να ακούω το όνομα μου....μα να μην μπορούν να κάνουν τίποτα ;έχω απίστευτη κούραση και πίεση και έχω και το σόι του να μου λέει οτι του έρθει στο μυαλό....μακάρι να πάρω δύναμη απ τπ Θεό γιατί θα φρικάρω...είμαι πολύ κοντά......κάνω ένα τσιγάρο και σας χαιρετώ.....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλη Νικολιτσα αν δεν ετρωγα μπαν μπουν θα σου λεγα πολλα να τους πεις εκ μερους μου,αλλα θα σου πω ενα! εχεις εμας! βασικο..και την Αναστασια σου ..βασικότερο!!αρα τι σε νοιαζει τι λεει ο καθενας??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

έχω απίστευτο πονοκέφαλο και ο καλός μου δεν τα βγάζει πέρα με τη μικρή -έχω βαρεθεί να ακούω το όνομα μου....μα να μην μπορούν να κάνουν τίποτα ;έχω απίστευτη κούραση και πίεση και έχω και το σόι του να μου λέει οτι του έρθει στο μυαλό....μακάρι να πάρω δύναμη απ τπ Θεό γιατί θα φρικάρω...είμαι πολύ κοντά......κάνω ένα τσιγάρο και σας χαιρετώ.....

κανε κ αλλο ενα απο μενα!

ανοιξε τα αυτια σου καλα ...και αστα να φευγουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταλαβες τι εννοω!

ενιοτε ριχνε κ το μπινελικακι σου να στρωνουν μερικοι κ@λοι!αιντεεεεεε ολοι εχουν γνωμη!

(οπως καταλαβαινεις τα χω παρει!!!!!!)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Nικολιτσα μου γλυκια..........γραψτους ολους ΜΑ ΟΛΟΥΣ εκει που δεν πιανει μελανι και αρχισε να μπινελικωνεις!Να πανε να απαυτοθουνε και τα σογια και ολοι!Αντε γιατι θα ερθουμε ολες μαζι εκει και δεν θα ξερουν απο που να φυγουν!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:Μου ανεβηκε η πιεση με τους ηλιθιους!Αντε μην αρχισω τα μπινελικια βραδιατικα!:twisted:

Διαφημίσεις

Τανια χαρα στο κουραγιο σου τοσες ετοιμασίες χωρις βοήθεια??????

Νικόλ δυστυχως δεν μπορουμε να αποφυγουμε των άλλων τα σχόλια -νιωσε εσυ καλα κ σιγουρη με τον εαυτο σου και άσε τους άλλους

Θάλεια μιλησα με το γιατρο σου μεσω μαιλ. την ψαχνει τη δουλεια όλο ιστοσελίδες και βιβλία γραφει. ποτε προλαβαινει???/

Όσο για τον υπνο και εγω την έμαθα να κοιμαται στο στηθος.Αλλα και με το κουνημα στο λίκνο κάνουμε μια μικρη προοδο

Α ρε κοριτσια αυτη η μικρουλα μου κλεινει μια εβδομσδα και ακομη να της φυγουν οι μυξούλες πολυ ταλαιπωρια 2 φορες την ακροαστηκε ο γιατρος κααιειναι καλα αλλα γιατι τοσο πολυ κρατα???

Δεν μας κάνει κ το εμβολιο μεχρι να γινει τελειως καλα:mad::mad:

καλησπέρα και από εμάς φιλενάδες μου!!!

Νικόλ μου σου πάει τρέλα το κούρεμα !!! Γράψε τους εκεί που ξέρεις που έχουν και άποψη μην χέσ@ μέσα......... Α και για τον μπαμπά που λες, το αντίθετο αν ήταν θα ήταν η εξαίρεση χαχαχα..... Μόνο για λίγα λεπτάκια είναι όλοι τους.....

Μαράκι μου κράτα γερά με τσάμπουκά!!!! Και μην κάνεις παλικαριές με το σπίτι, να προσπαθείς να ξεκουράζεσαι λιγάκι (λέμε τώρα...).

Άννα μου εγώ το βιολογικό που είχα πάρει της φρέζυλακ το έφτιαχνα με νεράκι. Γάλα σκόνη (βιολογικό) είχε μέσα στο ρυζάλευρο. Αλλά δεν είναι όλα ίδια, κάποια όντως δεν έχουν γάλα.

Ρε μην κράζετε για τα τούρκικα.... είναι τα μόνα που μπορείς να δεις εκείνη την ώρα στο mute χαχαχα.... Ορίστε το ματιάσατε και απόψε δεν είχε. Βλέπαμε x-factor τελικά και με αυτό κοιμάται χαχαχα. Την πήρε ο ύπνος στις 9.15 και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. Και εχτές το ίδιο έγινε και πρωτοξύπνησε στις 4.30 . Μακάρι......

Και εγώ παρατηρούσα απόψε τον μπαμπά μας, κολλημένος στο λαπτοπ, σηκώνεται να κάνει κάτι και επιστρέφει και στρογγυλοκάθεται πάλι. Καμία ζωντάνια και διάθεση να ψυχαγωγήσει την μπέμπα. Ένιγουέι.....

Άντζυ μπορείς να στείλεις ένα κομματάκι παστίτσιο? Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Βάσω μου, τί πίνεις??????????? Κουράστηκα που διάβασα τις δουλειές που έκανες....

Ανακάλυψα μόλις μια τρύπα σε ένα σφράγισμα, αλλά είναι απονευρωμένο και δεν πονάει προς το παρόν, αλλά δεν μπορώ να δώ τί γίνεται γιατί είναι πίσω και πάνω δοντάκι. Έπρεπε να πάω οδοντίατρο αργά ή γρήγορα, τώρα θα το επισπεύσω τελικά!!

Ελπίζω να μην ξεχνάω τπτ!!

Φιλάκια και όνειρα γλυκά σε όλες και σε όλα τα μπεμπόνια!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

που να προλάβω να σας γράψω. Μπήκα να σας διαβάσω γρήγορα γρήγορα και ήδη δεν θυμάμαι τίποτα. Μόνο ένα παστίτσιο που ειπώθηκε.

Ο μικρός με στεναχώρησε σήμερα. Είναι λίγο αδιάθετος από χθες το βράδυ. Χθες θηλάσαμε κανονικά και κοιμήθηκε αλλά μετά από 1 ώρα, ήταν όμως ήρεμος.

Σήμερα δεν ήθελε να θηλάσει με τίποτα το βράδυ. Μιλάμε για απίστευτη αποστροφή στο στήθος. Ρούφηξε μια τζούρα και τέρμα. Κλάμααααααααα! Κακόοοοοοοοοοοοοοο!! Να τον βάζω στο στήθος, τίποτα αυτός! Λέτε να θέλει να αποθηλάσει; Όταν του έδωσα το γάλα μου από το μπιμπερό το κατέβασε σε χρόνο μηδέν και τώρα που άντλησα έβγαλα 250μλ άρα είχα γάλα. Τι έγινε δεν ξέρω πάντως πληγώθηκα. Ένιωσα ότι με αρνείται. Βοηθήστε με λίγο...

mU4Ep3.png

Μόλις έφαγα ένα ολόκληρο πακέτο μιράντα παπαδοπούλου από την σκασίλα μου και δεν νυστάζω! Βέβαια με τόση ζάχαρη πως θα κοιμηθώ; Είμαι και κομμάτια.... τεσπά, όπως σας είπα με στεναχώρησε. Φάνηκε σαν να αηδίαζε με την μανούλα του.

mU4Ep3.png

Θα δοκιμάσω το πρωί πάλι. Αλλά μέχρι τότε τι θα κάνω; Θα σκάσω από την αγωνία μου. Τεσπά, πάω γιατί είμαι στο πόδι από τις 7. Το μωρό ξυπνάει στις 9.30 και εγώ από τις 7!!! Άκουσον άκουσον!!! Αφού έχω άπειρες δουλειές η γυναίκα, τι να κάνω;

mU4Ep3.png

να μαι κ γω!Ελπίζω να στε ολες καλά.Είμαι Αθήνα κ βρήκα χρόνο να σας επισκεφτώ με καλά κ κακά νέα.Ας ξεκινήσω με τα καλά.Ο Ιάσωνας μια χαρά,ένας κούκλος,είναι 8800 κιλα κ ψηλός,έκλεισε τον έκτο την προηγούμενη βδομάδα,έκανε Αύγουστο κ Σεπτέμβρη αρκετά μπάνια,ακόμη δεν έχουμε κάνει κανένα εμβόλιο,συνεχίζει να θηλάζει λέει μπαμπα κ κάτι σαν γιαγιά,παππού κ κάτι σαν μαμά μόνο οταν κλαίει ή πονάει.Λιγο πολύ οπως ολα τα παιδάκια.Τώρα καταλαβαίνω που μου λένε ολοι οτι μεγαλώνουν γρήγορα,πρέπει να δινόμαστε στην κάθε στιγμή μαζί τους γιατί είναι μοναδική.Το Σαβκύριακο εκανε πυρετο 39 με βήχα,ένατσίμπημα απο κάτι μολυσμένο που έκανε φλεγμονή κ στο τέλος έσκασε κ ένα δοντάκι!!Τότε ένιωσα ποσο γρήγορα μεγαλώνουν.

Λίγο χάζεωα τι κουβεντιάζετε κ κατάλβα για φαγητό κ δόντια κ βαπτίσεις.Πάντως όσες φωτό είδα μωρών είναι υπέροχες.

Έχω κ γω απορίες.ψάχνω για καθισμα φαγητού αλλά θέλω ξυλινο.Έχετε να μου προτείνετε κάτι;είδα σ ένα περιοδικό ένα της stokke κ ένα της pali.να χει κάτι πιο φτηνό στο ικέα;

μου είπε η παιδίατρος για τα βρεφικά φεύματατης holle βιολογικά.Ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα να τα πουλάει;

ntesehjufpgrhgvn.png

καλημέρα κι απο μένα! μόλις έπλυνα τη μπέμπα και πίνω το γάλα μου :-)

Μαρία μου μην αγχώνεσαι,εγω πιστευω θα έτυχε,ήδη τώρα θα έχετε ξυπνήσει κ θα χει θηλάσει ο Λευτεράκης! απλά μην σκέφτεσαι αρνητικά γιατί τα πανούργα μας μωρά όλα τα καταλαβαίνουν!!!

Στράτα καλως μας ήρθες και πάλι!μεγειά το δοντάκι σας! βγαλε μας καμια φώτο του Ιάσωνα να τον δούμε κ εμείς!

Ιωαννάκι αν κ καθυστερημένα θα απαντήσω οτι συμφωνώ με Βικάκι αν θυμάμαι καλά,το κάθε μωράκι ειναι τόσο ,μα τόσο διαφορετικό απο τα άλλα..εσένα σε παιδέυει στον ύπνο,αλλης κάνει 2 ώρες να πιει το γάλα του,εμένα δε θέλει το μπιμπερό,άλλα κλαίνε χωρίς λόγο κ μόνο που λείπεις κ.ο.κ. άρα "μέθοδος" εγω δε συμφωνώ οτι υπάρχει.άλλα κόλπα πιάνουν στη δικιά μου,άλλα θα πιασουν στον Θοδωρή! βέβαια έχεις δίκιο να αγχωνεσαι όσο περνάει ο καιρός γιατι η συνήθεια είναι κάτι που δεν κόβεται ουτε απο μας που μαστε μεγάλοι..κ εγω όπως κ η Άννυ αγχώνομαι που ξέρει να κοιμάται μόνο στο ζιζί..αλλά χωρίς άγχος κ κυρίως χωρίς τύψεις ( δηλ μην το κάνεις καν θέμα ανακοινώσιμο,κάντο μια μέρα στο άσχετο) άρχισα να την ταίζω κ να τη βάζω στην κούνια της..τις 2 πρωτες φορές έπαιξε λίγο κ μετά άρχισε να κλαίει(κ την πήρα γιατι ουτε εγω μπορώ να την ακούω) κ έχει τυχει τωρα 2 φορές να τη βάλω μπρούμυτα,παίζει ,κοπανιεται,στριφογυρνάει κ μετά κοιμαται!που φυσικά δεν το χε ξανα κάνει! άρα εγώ θα σου έλεγα να δοκίμαζες διαφορες μεθόδους,ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΟΜΩΣ,αν πιασει έπιασε..δε σημαινει επειδη η μπισκοτ κοιμαται έτσι,θα κοιμάται κ ο Θοδωρής!ή επειδή το άλλο μωρό κοιμάται στο καρότσι θα κοιμάται κ σενα!αλλά ξεκίνα με αυτά επί 2-3 μέρες να δεις τι θα κάνει κ βλέπεις!

πολλα ειπα πάλι πρωί πρωί! ας με σταματήσει κάποια!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...