Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

..δε νομιζω Δημητρουλα :)

Γεια σας και απο εμας, εχει παγωνια εξω, στο σπιτι 21 βαθμους λιγο ακομα και θα αναψω τα καλοριφερ μου φαινεται.Ο μικρος ειναι στο κρεβατι του και τσιριζει αλλα τον αφηνω, δε γινεται ολο αγκαλια.Με τα φρουτα εντωμεταξυ τα κανει 3 και λιγο και ολο ειμαστε στο μπανιο να τον πλενω.Νερο ουτε να το φτυσουμε, δεν το θελει καθολου.Τα λαχανικα μαλλον απο τις 17 και μετα και εμεις θα τα ξεκινησουμε, να δουμε τι θα μας πει ο γιατρος τωρα που θα παμε.

Νυχι δεν προλαβαινω με τιποτα ουτε να λιμαρω, καλα το μαλλι εχω να το ισιωσω απο τη βαφτιση του μπεμπη.Θα θελα και εγω να τα κοψω ενα καρεδακι αλλα ρε γαμωτο θελει πιστολακι οποτε το αφηνω.

Καλα το τεβε πονεμενη ιστορια, ευτυχως που τωρα λογω γεννας εχουμε μια μικρη εκπτωσουλα μηνιαιως οποτε κατι γλυτωνουμε.

Αυτα νομιζω θυμαμαι...α και το παστιτσιο και εγω!!

Δεσποινα θυμισε μου απο Ξανθη κ εσυ??ακουω καλοριφερ κ καπως μου φαινεται εδω στα νοτια μονο το πρωι εχει λιγο ψυχρουλα κ την υπολοιπ ημερα κανονικα ισως κ λιγο το βραδακι

Φανταζομα ιτο πετραιλαιο που θακαιτε όλο το χρονο..........

όσο για το τεβε Δεσποινα δεν παλευεται Δεσποινα εσυ που επισασες δουλεια και εχεις τεβε???μαθηματα δεν κανεις ειπαμε/? συγνώμη αλλα μερικες μερες χανω επεισοδεια κ μενω πισω στις εξελιξεις:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!! Μόλις γυρίσαμε από την παιδιατρο και είμαι κατενθουσιασμένη!!!!!!!! Ο Δημήτρης έκλαψε πολύ λίγο και χαρηκα ιδιαίτερα! Λοιπόν είναι 8300 και 71.5,. Χάρηκε πολύ που τρώει φρούτα και μάλιστα τόσα πολλα. Από αύριο αρχίζουμε χορτόσουπα με πατατα- σελινο- καροτο-κρεμμύδι-κολοκυθακι (μια μέρα με ντομάτα και την άλλη με λεμόνι (εναλλαξ)), όχι αλάτι και λάδι στο τελος του μαγειρέματος. Μετα απο 5 μέρες θα βάζω οποιο λαχανικό εποχής θέλω (φασολάκια, αρακα κ.τ.λ.) και σε 15 μέρες θα βάλω και κοτοπουλο 60-70 γρ.

Το δοντάκι βγαίνει μια χαρα μας είπε κι είναι έτοιμο να σκασει και το άλλο. Ο πυρετός που έκανε εκείνη την ημέρα ήταν μαλλον από δόντι!!! Σε κανα μήνα ενάμιση μου είπε ότι θα έχει βγει όλο.

Ακόμα μας είπε ότι είναι έτοιμος να καθίσει και να τον βάζουμε πλέον καθιστό (όχι οτι δεν τον βάζαμε :tongue:).

Αυτά τα νέα μας!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμάς!

Πηγαμε και εμείς στο γιατρό σήμερα, την βρήκε πολύ καλά και είμαστε πλεον 6970 και 69 πόντους!!! Ξεκινάμε και εμείς από αύριο φρουτοκρεμα και σε 3 βδομάδες θα βάλουμε και χορτόσουπα το μεσημέρι. Βέβαια τώρα μόλις ξυπνήσει θα της δώσουμε δοκιμαστικά λίγο μήλο, μιας και αύριο το πρωι δεν θα είναι εδω ο μπαμπάς μας και θέλουμε την πρώτη φορά να την ζήσουμε όλοι μαζί! Ξέρετε φωτογραφίες, βίντεο, τέτοια πράγματα. Σκάσανε και εμάς 2 δοντάκια, πολύ λίγο όμως γι΄αυτό δεν μπορέσαμε να τα δούμε καλά. Οπότε πήραμε μια εξήγηση σε τι οφείλεται όλη αυτή η γκρίνια και η αυπνία των τελευταίων ημερών. Και πάλι καλά τη βγάλαμε να λέμε, μακάρι όλα της τα δοντάκια να τα βγάλει έτσι.

Νικόλ μεγειά το μαλλί! Δεν πρόλαβα να το δω ακόμα, θα το δω και θα σου πω μετά εντυπώσεις.

Βάσω εύχομαι να φτιαξει η κατάσταση με τη δουλειά, γιατί σε ακούω πολύ αγχωμένη. Δεν υπάρχει καμιά θέση για δημόσιο? Στη δικιά σου ειδικότητα τα πράγματα ιδιωτικά και ιδίως στην επαρχία δεν είναι εύκολα.

Δήμητρα χαίρομαι που έχει κέφια σήμερα ο Νικόλας και εύχομαι και το βράδυ να είναι το ίδιο καλός και να ξεκουραστείτε λιγάκι.

Άννυ (άντρια) για τον καφέ που έλεγες, όταν με το καλό ανέβετε Θεσ/νίκη, εκτός απροόπτου θα τον πιούμε.

Κάτι άλλο δεν θυμάμαι, συγχωρέστε με αν ξέχασα κάτι!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

ακου σεχραζατ:eek:τι εχετε παθει ολες με τα τουρκικα??δεν τα χωνευω καθολου....

παστιτσιο θελω κ εγω...............

χαιρομαι που πηγατε στον γιατρο κ ειναι μια χαρα τα παιδακια σας:Pκ εγω ανυπομονω να παμε....

μπραβο κ στον Νικολα που ειναι καλο παιδακι σημερα κ δεν κουραζει την μαμα.

η Κλειω σημερα εφαγε 150μλ ροδακινο-μπανανα αλλα με πολλα καραγκιοζιλικια...σφραγιζε το στομα,γυρνουσε το κεφαλι δεξια,κοιτουσε εξω απο το παραθυρο κ αδιαφορουσε.ετσι κ εγω σηκωθηκα κ χορευα κ οπως γελουσε ετρβγε κ μια κουταλια...σοου....ποσα μλ θεωρειται γευμα????

τωρα την πηρε ο υπνος στο ζιζι,την αφηνω στο ριλαξ κ κλαιει...

το θεμα με τον υπνο το σκεφτομαι εγω...η κλειω για να κοιμηθει πρεπει να ειναι στο ζιζι.μονο αν ειμαστε εξω κ κουραστει πολυ κοιμαται στο καροτσι..

επισης σκεφτομαι μην μαθει που κοιμαμαι μαζι της τα ξημερωματα κ δεν μπορεσουμε να το κοψουμε ποτε..αλλα δεν παλευεταιι η αυπνια.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βασω απο Καβαλα ειμαι και στο επαγγελμα φυσικος.Εχω τεβε λογω μαθηματων (ιδιαιτερα) και λογω της πρωινης μου δουλειας που ειμαι με συμβαση εργου.Κοριτσια λετε για χορτοσουπες για να παιρνω πληροφοριες να ξερω τι θα κανω, σας ειπα ο γιατρος μου σε αυτα ειναι λιγο χυμα, δωσε στο παιδι να δοκιμασει απο ολα θα μου πει!

Διαφημίσεις

Ασε ρε Αννυ και εμενα τα ιδια, κοιμαται μονο στο ζιζι, τι θα κανουμε οταν σταματησουμε το θηλασμο δεν ξερω.Μου φαινεται θα παιξει πολυ καροτσακι μεσα στο σπιτι..

Γευμα νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι θεωρειται 20-25 κουταλιες.

Γεια σας ομορφες κοπελες!!!

Νικολιτσα πολυ ωραιο το νεο λουκι!Με γεια!Και δεν θελει να καθεσαι ωρα να το φιαξεις;);)Μια χαρα!

Δημητρα ευτυχως που ηρεμισε ο Νικολας μας!Ελπιζω να χαλαρωσες λιγακι και εσυ!

Αννυ μπραβο για τα ομορφα νεα απο τον γιατρο!

Θαλεια καλη αρχη με τα φρουτα!!

Αντζυ ελιωσες στις δουλειες μαρη????Κανενα κομματακι παστιτσιο απο εδω????Μιαμ μιαμ!!

Δεσποινα βγηκε τσαρκα η μπουμπη στα πατωματα??Βρε τα ζουζουνια!!

Εγω το πρωι αφησα τον γιο στον πατερα και βγηκα να παρω ρουχα για τον μικρο αλλα γυρισα με αδεια χερια γιατι δεν εβρισκα να παρκαρω και τα πηρα στο κρανιο και γυρισα σπιτι μπινελικιαζοντας.Μετα εκατσα να βαλω 2 ραφια στο δωματιο του μικρου του εστρωσα και το χαλι.....σηκωσα μονη μου την συρταριερα του και μου εφυγε η μεση:roll:Μετα κοιμηθηκε ο ζουζουνος και ετσι οριζοτιωθηκα και εγω ενα δυωρακι με την βροχουλα:tongue:

Τι αλλο??Δεν θυμαμαι:rolleyes::rolleyes:

Ασε ρε Αννυ και εμενα τα ιδια, κοιμαται μονο στο ζιζι, τι θα κανουμε οταν σταματησουμε το θηλασμο δεν ξερω.Μου φαινεται θα παιξει πολυ καροτσακι μεσα στο σπιτι..

Γευμα νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι θεωρειται 20-25 κουταλιες.

ασε Δεσποινα..αυτο λεω κ εγω....οταν απογαλακτισουμε πως θα κοιμαται κ επισης οταν θα παω δουλεια κ θα την αφηνω τοσες ωρες παλι πως θα κοιμαται...ελπιζω οταν θα φτασει εκεινη η αγια μερα που θα θηλαζει πρωι βραδυ να μαθει να κοιμαται μονη της οταν νυσταζει!αλλα ποτε?

κ τι να κανουμε ομως?εγω δεν μππορω να την αφησω να κλαιει.κ απο το να γκρινιαζει ,να κλαιει κ να μενει ξυπνια προτειμω να την εχω στο ζιζι κ να ειμαστε ολοι υσηχοι.....

οσο για το γευμα,δεν εχω μετρησει κουταλιες..θα το δω...αν κ η Κλειω μετα απο λιγο θελει ζιζι:?

pSC1p2.png

Καλησπέρα!

Νικόλ τέλειο το μαλλί! Με γεια!

Αννυ και Θάλεια μπράβο στα παιδάκια σας που μεγαλώνουν τόσο καλά! Εμείς τη Δευτέρα θα πάμε να κάνουμε την 3η δόση εξαπλού και να δούμε αν πήραμε κανα γραμμάριο. Θα πάρουμε και οδηγίες φαγητού!

Εγώ αν και θηλάζω σπάνια ο Νικόλας αποκοιμιέται στο στήθος. Να'χει τύχει 3-4 φορές. Κοιμάται με μαμ και μετά μια βολτίτσα στην αγκαλιά. Θα αρχίσω όμως να τον βάζω σιγά σιγά στην κούνια να δω αν μπορεί να κοιμηθεί και μόνος του. Θα τον ξεκινήσω το μεσημέρι και αν δω ότι πιάνει θα το κάνω και τα βράδια.

X4pTp3.png

μαρη Βασω τρελη εισαι κ κανεις τετοιες δουλειες μονη???

κοιτα να πας ομως για ψωνια γιατι λενε οτι απο αυριο θα χει κρυοοοοοοοοο...

κ τωρα θυμηθηκα για την σκουπα που λεγατε....ειχε ερθει κ σε μενα καποτε ενας κυριουλης(περυσι)μου τον εστειλε η ξαδερφη μου-κ αυτος δεν τον ενδιεφερε η πωληση οσο οι συστασεις- ο οποιος ηταν πολυ φωνακλας ομως κ με νευριασε!κ δεν φτανει αυτο!εμενα δεν μου κανε ολο το χαλι..αλλα ενα κομματι μονο κ ετσι σε εκεινο το σημειο ηταν ασπρο κ το αλλο φαινοταν σαν λερωμενο!:twisted:αφηστε κ εγω ειχα ντραπει πολυ....αλλα 2500 δεν περισσευουν απο πουθενα...

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι για να δω...ποιες ειστε μεσα....Αντζυ και Δημητρα....γεια σας ιντερνετικα κοριτσια!!!

Αντζυ το εκανα το αιτημα το πρωι μαζι με την Τανια...τι να πω...παιζει να καναμε κατι λαθος...

Γεια σας και παλι για να δω...ποιες ειστε μεσα....Αντζυ και Δημητρα....γεια σας ιντερνετικα κοριτσια!!!

Αντζυ το εκανα το αιτημα το πρωι μαζι με την Τανια...τι να πω...παιζει να καναμε κατι λαθος...

σου εχω κανει αίτημα φιλίας Χριστινάκι,κάνε αποδοχή κ μετά θα σε βάλω κ στην ομάδα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

τωρα εκατσα κ εγω λιγο κ θελω τοσα να σας γραψω αλλα και ειμαι κομμάτια..και έχω να κάνω μπανιο τη μπέμπα να παλέψω να την κοιμίσω..μηπως εχετε ιδέα τι έχει πάθει τελευταια κ κοιμαται μετά τις 10?? αυτή τα χε κόψει αυτά καιρό τώρα..ξαφνικά τι έπαθε?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αντζυ κατι συμβαινει με το mail μου...μου ζηταει να επιβεβαιωσω το mail μου ξαναδινω τα στοιχεια και δε με αφηνει να μπω... μηπως κανω λαθος τα στοιχεια μου??

γραφεις ολόκληρο το mail σου και τον κωδικό σου!τα θυμάσαι σωστά αυτά?όπως τα βάλατε με την Τάνια το πρωί>?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...