Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσο και αγορο μαμαδες....

Αντζυ σε ενημερωνω πως εχω κανει αιτημα στο facebook...

γεια σου κοριτσακι

νομιζω ειμαστε οι μονες τετοια ωρα στο φορουμ δεν κοιμασαι ???

εγω ειμαι μονη μου σπιτι και η μπέμπα κοιματε αφου εφαγε το τριπλο φρουτακι της με αρκετη γκρινια:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο αφορα το νερο η παιδιατρος μου ειπε να της το αρχισω οταν θα φαει ενα ολοκληρο πιατακι κρεμα δηλαδη καπου 150ml γιατι μεχρι τοτε μου ειπε να της συμπληρωνω το γευμα με γαλα...ετσι κανατε κι εσεις?πρωτα γαλα και μετα νερο...?

Βάσω μου τώρα το είδα ότι έκανες έντιτ την απάντησή σου....

Συμφωνώ ότι λόγω κρίσης όλα τα επαγγέλματα και κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πάθει πατατράκ. Αλλά μην αγχώνεσαι από τώρα, μόλις επέστρεψες εξάλλου, δώσε λίγο περιθώριο και θα φτιάξεις καινούργια ομάδα σιγά σιγά.

Εν το μεταξύ, δεν μπορείς να κάνεις κάποια συμφωνία με τον εργοδότη μέχρι να ανακάμψει η πελατεία? δλδ να μπεις ως υπάλληλος αντί συνεργάτης και να έχεις ΙΚΑ? ή τεσπά να δουλεύεις ελαφρώς μαύρα?

Πάντως μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει και να σε προδιαθέτει αρνητικά, δεν θα σε βοηθήσει πουθενά, το ξέρεις άλλωστε...

κοιτα βρε Βικυ μου ειναι λιγο μπερδεμενο το πραγμα

η δουλεια δυστυχώς δεν πάει καλα τα τελευται 3 χρονια δεν ειναι καινουριο το προβλημα κ φυσικα φετος με την κριση όλες οι οικογενειες μαζευονται και τα παιδια τους δεν τα φερνουν ευκολα για αποκατασταση και θεραπειες οταν προκειται για ελαφριες περιπτωσεις τουλαχιστον.

Εχωκουρσατει να προτεινω στο αφεντικο ιδεες και να μην της κανει πάντα έχει μια αντιρρηση κ δεν ξερω πλεον αν ειναι σκοπιμο ή οχι. Ητελικη απαντηση πάντα ειναι οτι προσπαθει να κάνει οτι καλυτερο να μου αυξησει τις ωρες αλλα ασ οψεται η οικονομικη κριση.

Για ν α βάλει ΙΚΑ ουτε κουβεντα δεν τον συμφερει όλοι οι συναδελφοι στο Τεβε ειμαστε. Και προυποθεση για να δουλευουμε εκει ειναι να ειμαστε ασφαλιμσμενοι για να εχουμε μπλοκ παροχης υπηρεσιών

.

Θα μεινω κ φετος να δω πως θα παέι αλλα υποψιαζομαι πως δεν θα πάει καλα όπως φαινεται απο τα τελευταια χρονια.

Πραγματι δεν ξερω να κάνω καμια άλλη δουλεια ετσι αισθανομαι όλα μου τα χρονια με παιδια δουλευα -δεν ξερ τι άλλο θα μπορουσα να κάνω για αυτο νιωθω απογοητευμενη και αδικημενη απο την τωρινη μου δουλεια:(:(

Μπααα δεν κοιμαμαι ποτε μεσημερι...παντα κατι κανω...ουτε εσυ κοιμασαι ομως απ'οτι βλεπω... εχει κρυο σημερα εδω!!!Ηταν και η Τανια εδω το πρωι και ηπιαμε καφεδακι με τη Θεοδωρουλα και τη Μαρκελλα...

Οσο αφορα το νερο η παιδιατρος μου ειπε να της το αρχισω οταν θα φαει ενα ολοκληρο πιατακι κρεμα δηλαδη καπου 150ml γιατι μεχρι τοτε μου ειπε να της συμπληρωνω το γευμα με γαλα...ετσι κανατε κι εσεις?πρωτα γαλα και μετα νερο...?

ενταξει ο καθενα έχει διαφορετικη γνωμη -εμας μας ειπε να τρωει οσο θελει κ μετα αμεσως νερο και εγω ρε γμτ όλο ξεχναω να της δινω:o

Διαφημίσεις

Μπααα δεν κοιμαμαι ποτε μεσημερι...παντα κατι κανω...ουτε εσυ κοιμασαι ομως απ'οτι βλεπω... εχει κρυο σημερα εδω!!!Ηταν και η Τανια εδω το πρωι και ηπιαμε καφεδακι με τη Θεοδωρουλα και τη Μαρκελλα...

οταν ειναι εδω ο αντρας μου με παρακινει και κοιμομαστε αλλα αν λειπει οπως σημερα τοτε δεν εχω ορεξη να ξαπλωνω μονη μ,

εδω στο Αργος δεν εχει κρυο- εσυ θυμισε μου κάπου απο ψηλα εισαι οπως κ η Τανια μπραβο που κανετε παρεούλα ειναι ωραι να εχεις παρεα!!:D

ξεχνας εε??Μαλλον δεν το εχεις συνηθισει.... Βλεπω οτι εισαι λιγο προβληματισμενη κ αγχωμενη με το θεμα της δουλειας αλλα προσπαθησε οσο γινεται να τα βλεπεις αισιοδοξα και να μη σε παιρνει απο κατω... Ηρθε η κολωνα του σπιτιου και θα παμε μαρκετ...θα αφησω τη Μαρκελλιτσα στη πεθερα μου ευκαιρια να ξελαμπικαρω κι εγω λιγο!!

γεια φιλεναδίτσες κι απο μένα! εκανα όλο το σπίτι,μαζεψα κ τα ρουχα της μικρής που δεν της κάνανε κ τα φύλαξα(καλα βλεπω πόσο μικρά φορμάκια κ καλτσάκια είχε κ λέω πότε ήταν τόση??)

εχω φτιάξει παστίτσιο,΄θα κάνω ένα μπανάκι κ ερχομαι να σχολιάσω κ να κουτσομπολέψουμε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ξεχνας εε??Μαλλον δεν το εχεις συνηθισει.... Βλεπω οτι εισαι λιγο προβληματισμενη κ αγχωμενη με το θεμα της δουλειας αλλα προσπαθησε οσο γινεται να τα βλεπεις αισιοδοξα και να μη σε παιρνει απο κατω... Ηρθε η κολωνα του σπιτιου και θα παμε μαρκετ...θα αφησω τη Μαρκελλιτσα στη πεθερα μου ευκαιρια να ξελαμπικαρω κι εγω λιγο!!

σε ευχαριστω για την ενθαρρυνση κ σενα .Εσυ δουλευεις καπου?? και για μενα τα ψωνια οπουδηποτε ειναι ξελαμπικαρισμα καλα ψωνια:D

Διαφημίσεις

γεια φιλεναδίτσες κι απο μένα! εκανα όλο το σπίτι,μαζεψα κ τα ρουχα της μικρής που δεν της κάνανε κ τα φύλαξα(καλα βλεπω πόσο μικρά φορμάκια κ καλτσάκια είχε κ λέω πότε ήταν τόση??)

εχω φτιάξει παστίτσιο,΄θα κάνω ένα μπανάκι κ ερχομαι να σχολιάσω κ να κουτσομπολέψουμε!

ρεκοριτσια ειστε πολυ προκομενες κ νοικοκυρες εγω λίγο βαριέμαι!!μονο που ακουσα παστιτσιο τρελαθηκα δεν θελει πολυ χρονο αυτο ??????????ειμαι 4 χρονια παντρεμενη κ το εχω φτιάξει 2 φορες.!!!!! μαλλον με χει καλομαθει η μανα μου που λεει καθε τοσο ¨ασε μη κουραζεσαι θα μαγειρεψω εγω για όλους" καταλαβες και εφησυχαζομαι εγω!!!!!:D:D:D

Hello girls!

Φτύνω όλη μέρα τον ΝΙκόλα να μην το ματιάσω μιας και δεν γκρινιάζει και έχει ήδη κοιμηθεί 3 φορές και γενικά έχει καλή διάθεση! Μακάρι να τέλειωσαν τα βάσανα και να κοιμηθούμε το βράδυ.

Ηα αλήθεια είναι ότι σήμερα είμαστε στην 27βδομάδα και θεωρήτικά την 26η κορυφώνεται ένα άλμα. Ελπίζω να ήταν όντως άλμα !

Κλασικά δε θυμάμαι τίποτα παρά μόνο το παστίτσιο. Τυχαίο;;;

X4pTp3.png

..δε νομιζω Δημητρουλα :)

Γεια σας και απο εμας, εχει παγωνια εξω, στο σπιτι 21 βαθμους λιγο ακομα και θα αναψω τα καλοριφερ μου φαινεται.Ο μικρος ειναι στο κρεβατι του και τσιριζει αλλα τον αφηνω, δε γινεται ολο αγκαλια.Με τα φρουτα εντωμεταξυ τα κανει 3 και λιγο και ολο ειμαστε στο μπανιο να τον πλενω.Νερο ουτε να το φτυσουμε, δεν το θελει καθολου.Τα λαχανικα μαλλον απο τις 17 και μετα και εμεις θα τα ξεκινησουμε, να δουμε τι θα μας πει ο γιατρος τωρα που θα παμε.

Νυχι δεν προλαβαινω με τιποτα ουτε να λιμαρω, καλα το μαλλι εχω να το ισιωσω απο τη βαφτιση του μπεμπη.Θα θελα και εγω να τα κοψω ενα καρεδακι αλλα ρε γαμωτο θελει πιστολακι οποτε το αφηνω.

Καλα το τεβε πονεμενη ιστορια, ευτυχως που τωρα λογω γεννας εχουμε μια μικρη εκπτωσουλα μηνιαιως οποτε κατι γλυτωνουμε.

Αυτα νομιζω θυμαμαι...α και το παστιτσιο και εγω!!

καλησπέρα...σε λίγο πάμε για φυσικοθεραπεία..έβαλα φώτο το νέο λούκ....πως σας φαίνεται;αν και θα το κόψω κι άλλο γιατί το ήθελα πιο κοντό....θα με πρίξουν όλοι με το μαλλί αλλά ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ.....γραμμένους τους έχω ήδη....

Άντζυυυυυυυυυυ θέλω παστίτσιο

Grya.jpgGryap3.png

καλησπέρα...σε λίγο πάμε για φυσικοθεραπεία..έβαλα φώτο το νέο λούκ....πως σας φαίνεται;αν και θα το κόψω κι άλλο γιατί το ήθελα πιο κοντό....θα με πρίξουν όλοι με το μαλλί αλλά ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ.....γραμμένους τους έχω ήδη....

Άντζυυυυυυυυυυ θέλω παστίτσιο

ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΝΙΚΟΛ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ Μ ΣΕ ΠΜ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΑΤΕ

ΦΙΛΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...