Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Valia πως αντέχεις;

Βασ υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις, καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Βίκυ μου εγκληματικά στοιχεία τα καμάρια μας (έκανα έντιτ να προσθέσω κάτι κι αντ αυτού έσβησα τα μισά)

Απορία: Τους δίνετε νερό; Το πίνουν; Μέχρι πότε το βράζουμε πρώτα;

Πως αντέχω;; Ελα ντε; Ο δικός μου δεν το θέλει το νερό και με το ζόρι πίνει 10ml.Εμένα η παιδίατρος κατευθείαν από τη βρύση μου είπε να του δίνω κ αν είμαστε σε άλλο μέρος να του δίνω εμφιαλωμένο. :cool:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Με έπιασαν κι εμένα οι στενοχώριες μου... Αν δεν ξυπνήσει θα σας τα πω μετά.

Μαρία, γερή κι ευτυχισμένη η Γεωργία! Να τη χαίρεστε! Και ό,τι άλλο επιθυμείτε!

Δέσποινα, όλα καλά θα είναι, είναι κομάντο η Μπούμπι! 2η φορά που παίρνετε την τρομάρα ε; Ελπίζω και η τελευταία! Τώρα συμπτωματικά ακούω στις ειδήσεις για τη δίκη του Παλαιοκώστα!!! :D Αν ακούσετε ελικόπτερο καμιά μέρα, κλείστε τα παράθυρα!

Δήμητρα και Βάλια, καλή ξεκούραση ξενύχτισσες μανούλες, κλασσικά η δική μου εξήγηση είναι το άλμα ανάπτυξης!!! Θα περάσει γρήγορα! Στο μεταξύ κοιμηθείτε σε κάθε ευκαιρία!

Άντζυ, τί κάνεις; Με το δόντι σου τί γίνεται;

Νικόλ, μεγειά το μαλλί, θέλουμε φωτό! Κι εγώ το σκέφτομαι να τα κοντύνω (λίγο όμως!) γιατί μου έχουν μείνει 5 τρίχες αλλά όποτε το έχω κάνει το μετάνιωσα... Εσύ πώς το πήρες απόφαση; Έλλειψη χρόνου ή ήθελες αλλαγή;

Βίκυ, τώρα που είπα μαλλί παρήγγειλα στο φαρμακείο τις βιταμίνες που μου πρρότεινες, ελπίζω να δω καμιά βελτίωση και με το μαλλί και με τη ζαλούρα μου! Εσένα σε βοήθησαν; Τις παίρνεις ακόμη;

Άννυ, άντε περαστικά και με τα τελευταία!

Χριστίνα και σε εσάς!

Βασιλική, είναι μεταβατική περίοδος για σένα στη δουλειά, δώσε λίγο χρόνο και συζήτησέ το με το αφεντικό. Μπορεί να έχει κάτι να προτείνει. Οι ιδέες της Βίκυς πολύ καλές είανι πάντως! Δεν χάνεις κάτι να το κοιτάξεις!

Άννη, το σαββατοκύριακο που θα είσαι εδώ εμείς θα είμαστε εκτός, στους γονείς μου που μας περίμεναν αυτό αλλά με τον Στέλιο άρρωστο δεν πήγαμε. Αυτό πρέπει να είμαστε Θεσσαλονίκη γιατί ο Στέλιος είναι σε επιφυλακή με τη δουλειά, οπότε καλά να περάσετε αν συναντηθείτε!

Το θέμα μου τώρα... Είναι σε σχέση με τον ύπνο του Θοδωρή.

Από την αρχή τον κρατούσαμε αγκαλιά και τον κουνούσαμε για να κοιμηθεί, κάποιες φορές και για ώρες, είχε και κολικούς και τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα ως τους 3 1/2 μήνες. Πλεόν είναι 6 μηνών (το Σάββατο!) και ακόμη συνεχίζουμε έτσι. Μπορεί να νυστάξει από τις 9 και να κοιμηθεί τελικά στις 12. Αυτό για εμάς σημαίνει 3 ώρες στην αγκαλιά να τον κουνάμε και να τον βολτάρουμε, να τον έχουμε καθιστό στην αγκαλιά και όχι ξαπλωμένο γιατί αλλιώς κλαίει! Δλδ αν καθίσουμε στον καναπέ βάζει τα κλάμματα! Μπορεί να τα κάνουμε όλα τα παραπάνω και πάλι να κλαίει. Η ρουτίνα ύπνου, τα χαμηλά φώτα, η ησυχία κλπ σε εμάς δημιουργεί σπαρακτικά κλάμματα!

Πλέον είναι σε φάση που μαθάινει κι αποκτά συνήθειες και δεν θέλουμε να μάθει να κοιμάται έτσι... Έχει βαρύνει κιόλας και δεν μπορούμε σωματικά! Από χθες λοιπόν αφού κλάψαμε κι οι δυο (ο Θοδωρής περισσότερο :-() κοιμήθηκε αφού ξάπλωσα μαζί του στο μεγάλο κρεβάτι και τον χάιδευα και του κρατούσα το χεράκι... Σήμερα που νύσταξε το ίδιο. Κοιμήθηκε όμως μετά από πολύ κλάμα... Πιστεύετε πως το βιώνει άσχημα; Είναι πολύ σκληρό αυτό που κάνω; Έχω νεύρα με τον εαυτό μου και με το Στέλιο, δεν ξέρω γιατί ακριβώς όμως, έχω στενοχωρηθεί αλλά δεν βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση κάπως αλλιώς. Ολόκληρο μακρυνάρι έγραψα, sorry, σας τα είπα κι ελπίζω να ησυχάσω...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Valia πως αντέχεις;

Βασ υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις, καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Βίκυ μου εγκληματικά στοιχεία τα καμάρια μας (έκανα έντιτ να προσθέσω κάτι κι αντ αυτού έσβησα τα μισά)

Του δίνω με μπιμπερό, δεν πίνει γιατί δεν το ξέρει το μπιμπερό, του δίνω εμφιαλωμένο που πίνουμε κι εμείς. Η αποστείρωση σταματά όταν εισάγονται οι στερεές τροφές! Όλα αυτά σύμφωνα με οδηγίες του doc!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Το θέμα μου τώρα... Είναι σε σχέση με τον ύπνο του Θοδωρή. Από την αρχή τον κρατούσαμε αγκαλιά και τον κουνούσαμε για να κοιμηθεί, κάποιες φορές και για ώρες, είχε και κολικούς και τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα ως τους 3 1/2 μήνες. Πλεόν είναι 6 μηνών (το Σάββατο!) και ακόμη συνεχίζουμε έτσι. Μπορεί να νυστάξει από τις 9 και να κοιμηθεί τελικά στις 12. Αυτό για εμάς σημαίνει 3 ώρες στην αγκαλιά να τον κουνάμε και να τον βολτάρουμε, να τον έχουμε καθιστό στην αγκαλιά και όχι ξαπλωμένο γιατί αλλιώς κλαίει! Δλδ αν καθίσουμε στον καναπέ βάζει τα κλάμματα! Μπορεί να τα κάνουμε όλα τα παραπάνω και πάλι να κλαίει. Η ρουτίνα ύπνου, τα χαμηλά φώτα, η ησυχία κλπ σε εμάς δημιουργεί σπαρακτικά κλάμματα!

Πλέον είναι σε φάση που μαθάινει κι αποκτά συνήθειες και δεν θέλουμε να μάθει να κοιμάται έτσι... Έχει βαρύνει κιόλας και δεν μπορούμε σωματικά! Από χθες λοιπόν αφού κλάψαμε κι οι δυο (ο Θοδωρής περισσότερο :-() κοιμήθηκε αφού ξάπλωσα μαζί του στο μεγάλο κρεβάτι και τον χάιδευα και του κρατούσα το χεράκι... Σήμερα που νύσταξε το ίδιο. Κοιμήθηκε όμως μετά από πολύ κλάμα... Πιστεύετε πως το βιώνει άσχημα; Είναι πολύ σκληρό αυτό που κάνω; Έχω νεύρα με τον εαυτό μου και με το Στέλιο, δεν ξέρω γιατί ακριβώς όμως, έχω στενοχωρηθεί αλλά δεν βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση κάπως αλλιώς. Ολόκληρο μακρυνάρι έγραψα, sorry, σας τα είπα κι ελπίζω να ησυχάσω...

Αχ βρε Ιωάννα μου... Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν νομίζω ότι θα το κόψει σύντομα αυτό... Αν τον ξαπλώσεις στο κρεββατάκι του κ τον χαϊδεύεις δεν θα κοιμηθεί; Δοκίμασε να του βάλεις και απαλή μουσικούλα να χαλαρώσει.

Τον κάνεις μπανάκι πριν κοιμηθεί μήπως κ τον χαλαρώσει;

Ηρέμησε κοριτσάκι μου και θα βρεθεί η λύση.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα σας!

Βικάκι ευχαριστούμε πολύ για το πρωινό! :tongue:

ξέρω ξέρω... είμαι χρυσοχέρα και το παινεύομαι χαχαχαχαχαχ:lol::lol:

Εγώ είμαι ξύπνια από τις 3.00 :shock::shock::shock::shock: που αποφάσισε να ξυπνήσει ο γιόκας μου. Σηκώθηκα κατά τις 3.30 γιατί ειχε φτάσει στο κάτω μέρος της κούνιας και δεν νομίζω ότι ξανακοιμήθηκε... Είχε πιάσει την πάρλα... :mad::mad::mad:

Μια χαρά πάμε, χτες 4.30, σήμερα 3.00 άντε να δούμε τι θα κάνει κ το βράδυ.

Ε ρε κάτι γλέντια....... και πώς πάς στην δουλειά μετά από τέτοιο ξενύχτι? Πάρτον αγκαλίτσα στο κρεβάτι σου μπας και κοιμηθεί (ή να δραπετεύσει σαν την Λούση και την Μπούμπι)

Ακόμα δεν γεννήθηκαν και έχουν φάκελο χαχαχα

Νεράκι βράζω κάθε μέρα, βάζω στο μπιμπερό και στο ποτηράκι και μετά τα.... αδειάζω χαχα.... εναλλακτικά τα χύνει η Λούση στο πάτωμα παίζοντας

Βίκυ, τώρα που είπα μαλλί παρήγγειλα στο φαρμακείο τις βιταμίνες που μου πρρότεινες, ελπίζω να δω καμιά βελτίωση και με το μαλλί και με τη ζαλούρα μου! Εσένα σε βοήθησαν; Τις παίρνεις ακόμη;

Ναι τις παίρνω ακόμα!!! Το μαλλί μου πάντως κορίτσια ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ μέχρι την τελευταία τρίχα !!! Δεν ξέρω αν βοήθησαν οι βιταμίνες, αλλά από τότε που τις πήρα περίπου άρχισε η βελτίωση

Το θέμα μου τώρα... Είναι σε σχέση με τον ύπνο του Θοδωρή.

Ιωάννα μου καλά κάνεις και τον κοιμίζεις αγκαλιά... κατά την γνώμη μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ, υπάρχει μόνο τί αρέσει στο παιδί και αν μπορεί να το υποστηρίξει η μαμά.

Όπως θα σου πω επίσης πως τις απότομες αλλαγές δεν τις βλέπουν με καλό μάτι. Άρα λογικό είναι να γκρινιάζουν όταν βλέπουν μια αλλαγή. Εσύ ξέρεις το όριό σου στην γκρίνια.....

Να σου πω να γελάσεις πώς κοιμίζω τις τελευταίες μέρες τη Λούση: Ξαπλώνω στον καναπέ και βλέπω την Σεχραζάτ (μην πετάτε ντομάτες) το αριστερό ζιζί όξω, η Λούση μπρούμυτα επάνω μου πιπιλίζει και της χαϊδεύω την πλάτη μέχρι που κοιμάται ξερή όμως μιλάμε......

Αυτή είναι η τακτική μου όταν είμαι κουρασμένη .......

Αλλιώς την κρατάω καθιστή και τρώγοντας κοιμάται,

ή την βάζω μισοκοιμισμένη μπρούμυτα στην κούνια και με το μόμπιλε και τραγουδάκια μου και χτυπηματάκια στην πλάτη και στον πωπούλη κοιμάται.

Φυσικά υπάρχουν και βράδια που απλώς γκρινιάζουμε μέχρι τα μεσάνυχτα ανευ λόγου!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ιωάννα μου θα συμφωνήσω με βίκυ ότι το κάθε μωρό εχει τον τρόπο του κλπ. απλά για μένα το 3 ώρες αγκαλιά είναι εξοντωτικό από σωματική άποψη, δεν ξέρω πως τα καταφέρατε μέχρι σήμερα. θα δοκίμαζα πχ κούνημα στο καρότσι, που επίσης είναι "κακή" ρουτίνα ύπνου αλλά τουλάχιστον γλιτώνεις την σπονδυλοπάθεια.

το βυζί επί του καναπέως το δοκίμασα κι εγώ και θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν ήταν την ωρα της σεχραζατ. η μπούμπι αν δεν πάει 10 και πλέον δεν κοιμάται.

mWsZp3.png

βικυ μου λες κι εμένα τις βιταμίνες; φανταζομαι θα επιβεβαίωσες ότι είναι οκ με τον θηλασμο.

Βασικά από ότι διάβασα είναι κατάλληλες για εγκυμοσύνη και θηλασμό....

http://olea.skroutzstore.gr/p.Prenatal-Nutrients-SOLGAR.103795.html

GaiGp3.png

Αχ κορίτσια μου, έχω φτιάξει πλακί στο φούρνο με κολιούς και περιμένω τον συζυγο να φάμε. Θα γυρίσει νωρίς γιατί έχουμε παιδίατρο 4.30 η ώρα και μετα θα ξαναπάει στη δουλειά!!!

Βρε Βάλια μου γιατί έτσι ο Κωνσταντίνος??? Γιατί όμως δεν κοιμήθηκες μετά αφού δεν εκλαιγε??? Ελπίζω σήμερα να έχετε ένα πολύ καλό βράδυ και όλες οι μανούλες που ξενυχτάτε....

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αχ κορίτσια μου, έχω φτιάξει πλακί στο φούρνο με κολιούς και περιμένω τον συζυγο να φάμε. Θα γυρίσει νωρίς γιατί έχουμε παιδίατρο 4.30 η ώρα και μετα θα ξαναπάει στη δουλειά!!!

Βρε Βάλια μου γιατί έτσι ο Κωνσταντίνος??? Γιατί όμως δεν κοιμήθηκες μετά αφού δεν εκλαιγε??? Ελπίζω σήμερα να έχετε ένα πολύ καλό βράδυ και όλες οι μανούλες που ξενυχτάτε....

Ωχ παιδίατρο & εμβόλιο;;; Αντε να περάσει γρήγορα.

Εμείς έχουμε εμβόλιο τη Παρασκευή στο ΙΚΑ και με εκνευριζουν γιατι ουτε το ζυγιζουν ούτε του μετραν υψος. :mad::mad::mad:

Δεν καλοκοιμόμουν γιατί μίλαγε ο Κωνσταντινάκος μου... Αχ μακάρι να ειναι καλύτερα σημερα το βράδυ...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ παιδίατρο & εμβόλιο;;; Αντε να περάσει γρήγορα.

Εμείς έχουμε εμβόλιο τη Παρασκευή στο ΙΚΑ και με εκνευριζουν γιατι ουτε το ζυγιζουν ούτε του μετραν υψος. :mad::mad::mad:

Δεν καλοκοιμόμουν γιατί μίλαγε ο Κωνσταντινάκος μου... Αχ μακάρι να ειναι καλύτερα σημερα το βράδυ...

Μια χαρά θα είναι, θα δεις :lol::lol::lol:

Εμείς θα χουμε πολύ κλάμα το μεσημέρι... Με το που την βλέπει όμως :roll::roll::roll: Θα μας δώσει και οδηγίες μάλλον για χορτόσουπα! Θα σας ενημερώσω!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μια χαρά θα είναι, θα δεις :lol::lol::lol:

Εμείς θα χουμε πολύ κλάμα το μεσημέρι... Με το που την βλέπει όμως :roll::roll::roll: Θα μας δώσει και οδηγίες μάλλον για χορτόσουπα! Θα σας ενημερώσω!

Αντε βρε Αννη μου με το καλό να ξεκινήσετε κ τις χορτόσουπες!! ;)

Εμείς λογικά ξεκινάμε το Σάββατο! Θα πάρω πάλι τηλέφωνο την παιδίατρο την Παρασκευή το βράδυ για τις τελικές οδηγίες!

Πάω στο αγοράκι μου τώρα!!! Σχολάω!!!!!!!! :D:D:D

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα!

Έγραψα και πριν και σβήστηκαν, πρόβλημα με το ιντερνετ.

Εμείς είχαμε επεισόδια πρωί πρωί, πήρα κατά τις 4 την μπούμπι στο κρεβάτι μας και στις 6 αποφάσισε να αποδράσει! Ενώ κοιμόταν ανάμεσα σε εμένα και τον Τάσο, βρέθηκε στα πόδια μας και έπεσε στην κάτω πλευρά του κρεβατιού, ξυπνήσαμε από το γκουπ, πανικός! Ευτυχώς δεν πρέπει να χτυπησε πολύ γιατί το κρεβάτι μας είναι πολύ χαμηλό και έπεσε και πάνω στο σεντόνι που είχε πέσει ήδη στο πάτωμα. Αλλά πήραμε μεγάλη τρομάρα. Θα την παρακολουθούμε σήμερα, ελπίζω να είναι ολα οκ.

όλα καλα με το παιδι κοριτσάκι???? φοβηθηκα τωρα . τωρα που γραφω την έχω αφησει να κοιμαται στη μεση του δικουμας κρεβατιου εχει γουστο να μου πέσει και αυτη!!!!!!!!

νερο ο γιατρος μας ειπε εμφιαλωμενο κατευθειςν στο μπιμπερο χωρις βρασμο

Ιωαννα

το καθε παιδακι κοιμαται με διαφορετικο τροπο. εγω ειμαι υπερ οτι βοηθαει το καθε παιδι αυτο να κάνουμε στα λογικα βεβαια πλαισια

εμεις ασ πουμε την κοιμιζουμε ή κουνώντας την κουνια ή κουνώντας το καροτσι ή πιο συχνα αφου κάνουμε μπανιο φαμε και όλατ α υπλοποιπα την βάζω στην σκοτεινη κρεβατοκαμαρα μας και τη θηλαζω ξαπλωτη ε, αυτο την κοιμιζει στο λεπτο τις περισσοτερες φορες. Εσυ που θηλάζεις συνεχεια κιολας δεν το βοηθα ο θηλασμος να κοιμηθει????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...