Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααα..

οριστε η νοικοκυρα φαινεται.στις 10 ψηνει κεικ.εγω στις 10 σηκωθηκα απ το κραβατι:roll:

η κλειω ξυπνησε στις 2 κ πηγα μαζι της κ κοιμηθηκαμε.αλλα ξυπνησα στις 6 με ενα γαιδουροβηχα κ καθομουν για 1 ωρα στο μπαλκονι:twisted::twisted::twisted:

εδω χειμωνιασε για τα καλα κ απο σημερα λεει θα εχει κρυοοοοοοοοοοο

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

α, Δήμητρά μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Ήθελα ούτως ή άλλως ένα πρωινό να πάω Σταδίου με το τραμ βολτίτσα οπότε μια χαρά!!! Δεν έχω δει ποτέ τα παιδικά τους αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραία! Και θα χαζέψω βιτρίνες γενικά! (αφού πρώτα κατεβάσω τα χειμωνιάτικα μάλλον σήμερα το μεσημέρι να δω τί υπάρχει.....).

Αυτό που λέτε για μωράκια που παίζουν και τραγουδούν μέσα στην κούνια τους εδώ δεν υπάρχει.... με το που ανοίγει το βλέφαρο αρχίζουν τα όργανα χαχα, δεν χαρίζει κάστανο η κυρά Λούση.. εκτός και αν κοιμάται μαζί μου που και πάλι αρχίζει τις κλωτσιές χαχα

Εγώ δεν της βάζω γενικώς κρέμα μέσα στην ημέρα εκτός και αν κάνει κακάκια και κοκκινίσει λιγάκι σπάνια βέβαια. Το βράδυ μετά το μπάνιο της βάζω μόνο προληπτικά την Hydrovit της Zinco που είναι θαυματουργή και στο σύγκαμα γενικώς. Μια πολύ μικρή ποσότητα όμως.

Βάσω μου τί εννοείς όταν λες πως κάνεις άσχημες σκέψεις μόλις φύγει ο άντρας σου? Γιατί μανούλα μου?

Δήμητρα σε τσάκισε πάλι ο Νικόλας μας ε? γιατί καλό μου αγόρι κάνεις γυμνάσια στην μανούλα? τί σου είπε το παλιοκόριτσο η κόρη μου το Σάββατο που σου ψιθύριζε?

H Λουση γκαζωνει αμεσως ε???? ειναι ζορικη

¨οσο για τις ασχημες σκεψεις...τι να πω ! νομιζω μεχει επηρεασει το προβλημα που εχω με τη δουλεια μου τωρα να το αναλυσω το προβλημα ή θα σας ζαλίζω με τα δικά μου??????????:confused::confused:

:confused:Λοιπον όπως έχω ξαναπει δουλευω εδω κ 8 χρονια σε ένα θεραπευτικο κεντρο για παιδια με μαθησιακα προβληματα κ αναπηρίες. Η ποσοτητα της δουλειας κ αρα κ τα εσοδα μου ,εξαρταται απο το ποσα παιδια θα μου δινει το αφεντικο Τα τελευται 3 χρονια υπάρχει μεγαλη στασιμοτητα λόγω οικονομικης κρισης και πλεον δουλευα με λίγα παιδια χωρις καμια ανανεωση. τα εσοδα μου ηταν λίγα και οι εισφορες μου στο ΤΕΒΕ μεγαλες. Το κερασακι στην τουρτα ηρθε φετος. Δυστυχως περυσι σταματησα τη δουλεια λόγω εγκυμοσυνης κ τα παιδια τα δικα μου δοθηκαν σε άλλουσ συναδελφους που δουλευουμε μαζι στον ιδιο χωρο.Συμφωνησαμε οτι θα ξαναγυρνουσα κανονικα πισω το Σεπτεμβρη οπως και εγινε. Δεν ειχαμε προβλεψει το εξης όμως: οι γονεις δεν ήθελαν να ξανακάνουν αλλαγη στα παιδια τους και εται έμειναν στους άλλους συναδελφους και εγω εμεινα να δουλευω με 2 παιδια-πραγμα τελειως ασυμφορο αφου όχι μονο εσοδα δεν εχω αλλα εχω κ ζημια πληρωνοντας τοσα λεφτα στο ΤΕΒΕ που μας ε΄χει κατασπαραξει κ απο υπηρεσίες ελάχιστες. Σκεφτομαι σοβαρα να σταματησω και να φυγω αλλα δυστυχως έτισ ουτε δουλλεια θα έχω ουτε ασφάλιση αφου θα αναγκαστω να την κοψω γιατι απο που θα την πληρώνω????

Την αγαπάω πολύ αυτη τη δουλεια κ εδω στην επαρχια δεν υπάρχουν πολλες επιλογες για αυτη τη δουλεια--δεν ξερω τι να κάνω και νιωθω απογοητευμνη μετα απο τοσα χρονια να φυγω ειναι πολυ αδικο . Εχω κάνει τοσα χρονια σπουδες και τοσα εξοδα και ποια η αναταμοιβη???Δεν ξερω νιωθω απογοητευμενη

Συγνωμη για την μιζέρια μου αλλα τα μοιραστηκα λίγο και ειναι καλυτερα

¨οσο για τις ασχημες σκεψεις...τι να πω ! νομιζω μεχει εοηρεασει το προβλημα που εχω με τη δουλεια μου τωρα να το αναλυσω το προβλημα ή θα σας ζαλίζω με τα δικά μου??????????:confused::confused::confused:

Kοίτα, αν δεν έχει χρέωση, μπορείς να πεις το πρόβλημά σου. Για την ζαλάδα δραμαμίνες......

Λέγε χρυσή μου.....

GaiGp3.png

¨οσο για τις ασχημες σκεψεις...τι να πω ! νομιζω μεχει εοηρεασει το προβλημα που εχω με τη δουλεια μου τωρα να το αναλυσω το προβλημα ή θα σας ζαλίζω με τα δικά μου??????????:confused::confused::confused:

και βεβαια να το αναλυσεις! παντως και εγω εκανα αρνητικες σκεψεις αλλα παει καιρος.

συνηθιζα τον αντρα μου κανα 3ημερο και μετα ενιωθα πολυ μονη. τωρα ειμαι μια χαρα. πες μας ομως οτι σε βασανιζει, βγαλτο απο μεσα σου! ειμαστε οι καλυτερες ακροατριες, μαλλον αναγνωστριες:lol:

η αντζυ που ειναι ρε κοριτσια;;;;

δημητρουλα ο νικολας σου θελει πολυ μανουλα. διαβασα οτι απο τωρα και επειτα θα ειναι πολυ συνηθισμενο το φαινομενο να ξυπνουν για να μας εχουν κοντα τους, αρχιζουν και νιωθυν το αγχος του αποχωρισμου. τα χρυσα μου...

KOWTp3.png

ελα πειτε τιποτα. εχω στησει σιδερωστρα, σιδερο αλλα ανταυτου καθομαι εδω, βαφω δευτερο χερι τα νυχια μου και τεμπελιαζω. οσο για φαγητο σημερα...

fish sticks που τρελαινομαστε και κρητικο ντακο! μιλαμε για πολυ μαγειρεμα!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

προλαβαινετε να βαψετε νυχια????????????????????????

θα τρελαθω!!!!εγώ με το ζόρι προλαβαίνω τα βασικά...............

χωρίς πλάκα,μάλλον επειδή δεν μου κοιμάται κατά τη διάρκεια της μέρας,μόνο κάτι 10λεπτα,μετά από μισάωρα νανουρίσματα:roll::roll::roll::roll::roll:

χάθηκα γιατί ξύπνησε και ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα σήμερα το σύγκαμα!

ναι,η Αντζυ που είναι?Άντζυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Βασω είμαι νηπιαγωγός.πες μας οτι σε προβληματίζει και μακάρι να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε να νιώσεις καλύτερα!

και ναι,ξεκινά το άγχος αποχωρισμού....εμένα το εκδήλωσε πολύ έντονα πριν 10 μέρες περίπου,το ψιλιάστηκα,το έψαξα και κατάλαβα...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

προλαβαινετε να βαψετε νυχια????????????????????????

θα τρελαθω!!!!εγώ με το ζόρι προλαβαίνω τα βασικά...............

χωρίς πλάκα,μάλλον επειδή δεν μου κοιμάται κατά τη διάρκεια της μέρας,μόνο κάτι 10λεπτα,μετά από μισάωρα νανουρίσματα:roll::roll::roll::roll::roll:

Βασω είμαι νηπιαγωγός.πες μας οτι σε προβληματίζει και μακάρι να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε να νιώσεις καλύτερα!

και ναι,ξεκινά το άγχος αποχωρισμού....εμένα το εκδήλωσε πολύ έντονα πριν 10 μέρες περίπου,το ψιλιάστηκα,το έψαξα και κατάλαβα...

παιδι μου ξεκινησα χθες κατα τις 11 με το γκρεης ανατομυ την περιποιηση και το πρωτο χερι και τωρα που κοιμαται εκανα το δευτερο. το ξεπασαλειμα στον επομενο υπνο. που και που τα βαφω γιατι καμια φορα τα τρωω...:oops:

ρε και εγω νηπιαγωγος ειμαι!!! δεν το θυμομουν αυτο για εσενα! επισης στο φεης πως ειναι το ονομα σου; ειναι τοσες πολλες οι μαριες πια!

KOWTp3.png

Καλημέρα!

Έγραψα και πριν και σβήστηκαν, πρόβλημα με το ιντερνετ.

Εμείς είχαμε επεισόδια πρωί πρωί, πήρα κατά τις 4 την μπούμπι στο κρεβάτι μας και στις 6 αποφάσισε να αποδράσει! Ενώ κοιμόταν ανάμεσα σε εμένα και τον Τάσο, βρέθηκε στα πόδια μας και έπεσε στην κάτω πλευρά του κρεβατιού, ξυπνήσαμε από το γκουπ, πανικός! Ευτυχώς δεν πρέπει να χτυπησε πολύ γιατί το κρεβάτι μας είναι πολύ χαμηλό και έπεσε και πάνω στο σεντόνι που είχε πέσει ήδη στο πάτωμα. Αλλά πήραμε μεγάλη τρομάρα. Θα την παρακολουθούμε σήμερα, ελπίζω να είναι ολα οκ.

mWsZp3.png

ωω!! μπράβο, πολύ καλό αυτό!!!

ΟΕΟ?????????????

Πες μας και εμάς φιλενάδα τί "συμπτώματα" είδες και τί βρήκες στην έρευνά σου!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα!

Εμείς είχαμε επεισόδια πρωί πρωί, πήρα κατά τις 4 την μπούμπι στο κρεβάτι μας και στις 6 αποφάσισε να αποδράσει! Ενώ κοιμόταν ανάμεσα σε εμένα και τον Τάσο, βρέθηκε στα πόδια μας και έπεσε στην κάτω πλευρά του κρεβατιού, ξυπνήσαμε από το γκουπ, πανικός! Ευτυχώς δεν πρέπει να χτυπησε πολύ γιατί το κρεβάτι μας είναι πολύ χαμηλό και έπεσε και πάνω στο χαλάκι. Αλλά πήραμε μεγάλη τρομάρα. Ο Τάσος την λέει Ρωχάμη τώρα λόγω της απόδρασης. Θα την παρακολουθούμε σήμερα, ελπίζω να είναι ολα οκ.

πωπω επεισοδιακο ξυπνημα! φανταζομαι την τρομαρα σας αλλα συγγνωμη γελασα τωρα που την φανταστηκα να ξεγλιστραει σιγα σιγα απο αναμεσα σας!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εμείς είχαμε επεισόδια πρωί πρωί, πήρα κατά τις 4 την μπούμπι στο κρεβάτι μας και στις 6 αποφάσισε να αποδράσει! Ενώ κοιμόταν ανάμεσα σε εμένα και τον Τάσο, βρέθηκε στα πόδια μας και έπεσε στην κάτω πλευρά του κρεβατιού, ξυπνήσαμε από το γκουπ, πανικός! Ευτυχώς δεν πρέπει να χτυπησε πολύ γιατί το κρεβάτι μας είναι πολύ χαμηλό και έπεσε και πάνω στο σεντόνι που είχε πέσει ήδη στο πάτωμα. Αλλά πήραμε μεγάλη τρομάρα. Θα την παρακολουθούμε σήμερα, ελπίζω να είναι ολα οκ.

Καλημέρα Δεσποινάκι!!!

Ρε τον Ρωχάμη!!! (εμείς την λέμε Παλαιοκώστα) πω πωωωωω φρίκη εντελώς!!!!!!!!!!!! Να είναι καλά η Μπούμπι.... ρε γμτ γιατί το κάνουν αυτό ?????????? (άκυρη ερώτηση εντελώς). Εσείς πάλι σοκ φαντάζομαι ε?

GaiGp3.png

παιδι μου ξεκινησα χθες κατα τις 11 με το γκρεης ανατομυ την περιποιηση και το πρωτο χερι και τωρα που κοιμαται εκανα το δευτερο. το ξεπασαλειμα στον επομενο υπνο. που και που τα βαφω γιατι καμια φορα τα τρωω...:oops:

ρε και εγω νηπιαγωγος ειμαι!!! δεν το θυμομουν αυτο για εσενα! επισης στο φεης πως ειναι το ονομα σου; ειναι τοσες πολλες οι μαριες πια!

α

α ρε έτσι τα βάφω κι εγώ!!!!!!!!

συνάδελφε ούτε εγώ το θυμομουν για σενα!fb δεν έχω..

αχ,έκανα μανικιουρ πεντικιουρ για την βάπτιση,βαφή κουρεμα χτενισμα και επαγγελματικό μακιγιαζ και το καταευχαριστήθηκα!!!!!!!!θέλω πάλι!!!!!!!!

σας φιλώ,πάμε αυλή για το διάλειμμα!!!!!!ναι,εδώ έχουμε αυλή!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Βάσω μου τώρα το είδα ότι έκανες έντιτ την απάντησή σου....

Συμφωνώ ότι λόγω κρίσης όλα τα επαγγέλματα και κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πάθει πατατράκ. Αλλά μην αγχώνεσαι από τώρα, μόλις επέστρεψες εξάλλου, δώσε λίγο περιθώριο και θα φτιάξεις καινούργια ομάδα σιγά σιγά.

Εν το μεταξύ, δεν μπορείς να κάνεις κάποια συμφωνία με τον εργοδότη μέχρι να ανακάμψει η πελατεία? δλδ να μπεις ως υπάλληλος αντί συνεργάτης και να έχεις ΙΚΑ? ή τεσπά να δουλεύεις ελαφρώς μαύρα?

Πάντως μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει και να σε προδιαθέτει αρνητικά, δεν θα σε βοηθήσει πουθενά, το ξέρεις άλλωστε...

GaiGp3.png

Καλημέρα σας!

Βικάκι ευχαριστούμε πολύ για το πρωινό! :tongue:

Νικόλ μεγειά το μαλλάκι σου! Περιμένουμε φώτο! Κι εγώ σκέφτομαι να το κόψω αλλά δεν ξέρω αν θα μου αρέσει κ τι ακριβώς κοντό να κάνω... :(

Αχ, βρε Δημητρούλα μου... Γιατί έτσι ο Νικόλας;; Λες να είναι δοντάκια;

atlantis μου εύχομαι να είναι καλά σήμερα το κορισάκι σου. Και εμένα είχε συγκαεί μια μέρα λιγάκι κ πήρα την παιδίατρο κ μου είπε να χρησιμοποιησω για μια εβδομάδα την bepanthol... Eγώ χρησιμοποιώ την κρέμα της penaten.

Δεσποινα μεγάλη τρομάρα, ε; Εύχομαι να μην έχει τπτ η μικρή σας!

Αννα, Αννη (Θεσ/νικη), Αννη, Βασιλική τι κάνετε;

Εγώ είμαι ξύπνια από τις 3.00 :shock::shock::shock::shock: που αποφάσισε να ξυπνήσει ο γιόκας μου. Σηκώθηκα κατά τις 3.30 γιατί ειχε φτάσει στο κάτω μέρος της κούνιας και δεν νομίζω ότι ξανακοιμήθηκε... Είχε πιάσει την πάρλα... :mad::mad::mad:

Μια χαρά πάμε, χτες 4.30, σήμερα 3.00 άντε να δούμε τι θα κάνει κ το βράδυ.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Valia πως αντέχεις;

Βασ υπομονή μόνο μπορείς να κάνεις, καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Βίκυ μου εγκληματικά στοιχεία τα καμάρια μας (έκανα έντιτ να προσθέσω κάτι κι αντ αυτού έσβησα τα μισά)

Απορία: Τους δίνετε νερό; Το πίνουν; Μέχρι πότε το βράζουμε πρώτα;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...