Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

strata eiani καλο που αισθανεσαι οτι κατι έχεις να κανεις .Εγώ εξακολουθώ να μενω περισσότερο στο σπίτι. Ο γιατρός μου ειπε για κανα δεκαλεπτο μονο περπατητα και προσεχτικαστο σπίτι οποτε δεν πολυβγαονω για ψωνια και αυτο μου στοιχιζει λιγο . Πάνωτως και εγώ στο σπιτι όλη μερα παιζει μου σε cd ραδιο σερφαρω ,διαβασμα και ψιλοδουλίτσες Εγώ ειμαι ψυχοπαιδαγωγός. Κανω μαθηματα σε παιδια με μαθησιακες δυσκολίες Λογω της γρίπης όμως σταματησα τα μαθηματα και κάνω μοον λιγες ώρες σε 4 παιδάκια ίσα για ψυχολογικους λο΄γους αλλά και οικονομικους Κατι ειναι και αυτο μου δίνει ευχαριστηση οταν νιωθω ανία. Εσύ ειασιαδιορισμένη. Εγω δυστυχώς δεν εινμαι δημοσιο συνεργαζομαι με ενα ιδιωτικο κενρο αλλά τώρα που δεν δουλευω δεν πληρωνομαι και εχουμε μεγάλο οικονμικο ζορι. Καλά που έχουμε κ τους γονεις και τσοντάρουν ακομη. Εσας σας βοηθουν ακομη οι γονεις????

Φιλακια

Δυστυχως και εμας το τελευταιο εξαμηνο που εχουμε στριμωχτει τοσο πολυ...οσο μπορουν, βοηθανε... Αλλα μην νομζετε οτι και οι γονεις μας ειναι τιποτα large τυποι με πολλα ακινητα και εισοδηματα... Ο καθενας κανει οτι μπορει...

Βασικα εχουμε "ριξει" πολυ τη μαμα μου, η οποια μενει με την αδερφη μου κι εκεινες σε ενοικιο, τα βγαζουν δυσκολα περα. Οταν γεννησα το Στελιο η μαμα μου προσεχε μια γιαγια και της ειπα να σταματησει, να της δωσω οσα επαιρνε απο εκει και να κραταει το Στελιο μου (εφοσον τα ειχε υπερ-αναγκη εκεινα τα χρηματα)... Εδω και 6 μηνες της εχω δωσει ελαχιστα χρηματα και οπως καταλαβαινετε νιωθω πολυ ασχημα... γιατι αν συνεχιζε εκει που ηταν δεν θα επιβαρυνε τοσο την αδερφη μου...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

STRATA μου Νικαια θα μεινεις??διπλα μου θα σαι!!εγω μενω ΑΜΦΙΑΛΗ!!

θα μαθω και θα σου πω για το μαγαζι!κοριτσια μολις γυρισα απο τα jumbo!!!ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ,ΣΕΝΤΟΝΙΑ,ΠΑΝΑΚΙΑ,ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΠΙΠΙΛΕΣ,ΜΠΑΝΑΚΙ,ΦΟΡΜΑΚΙΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΔΩΣΑ 150?!! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ!!!

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΙ ΟΣΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΕΧΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ μου ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ--ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ,ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ--!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗ!!

Για τοσα παραγματα 150 ευρουλακια καλα μου ακουγονται ειναι πολυ καλά στα jumbo εχει τοσοοοσα πολλλα

Δυστυχως και εμας το τελευταιο εξαμηνο που εχουμε στριμωχτει τοσο πολυ...οσο μπορουν, βοηθανε... Αλλα μην νομζετε οτι και οι γονεις μας ειναι τιποτα large τυποι με πολλα ακινητα και εισοδηματα... Ο καθενας κανει οτι μπορει...

Βασικα εχουμε "ριξει" πολυ τη μαμα μου, η οποια μενει με την αδερφη μου κι εκεινες σε ενοικιο, τα βγαζουν δυσκολα περα. Οταν γεννησα το Στελιο η μαμα μου προσεχε μια γιαγια και της ειπα να σταματησει, να της δωσω οσα επαιρνε απο εκει και να κραταει το Στελιο μου (εφοσον τα ειχε υπερ-αναγκη εκεινα τα χρηματα)... Εδω και 6 μηνες της εχω δωσει ελαχιστα χρηματα και οπως καταλαβαινετε νιωθω πολυ ασχημα... γιατι αν συνεχιζε εκει που ηταν δεν θα επιβαρυνε τοσο την αδερφη μου...

σε καταλαβαινω irev ειναι πολυ δυσκολα τα πραμα τα και εγω αισθανομαι πολυ ασχημα που ακομα μας βοηθουν οι γονεις μου και ακομη περισσότερο ο αντρας μου για τους αντρες ειναι ακομη πιο δυσκολο που θα παει η καταστα ση δεν ξερω καθόλου

irev πώς ηταν η εμπειρία σου μετα την καισαρικη?? μετα μπορουσες να θηλάσεις και να κρατάς το παιδάκι σου???

Τις πρωτες μερες, χρειαζεσαι καποιον να "σε τραβαει" για να σηκωθεις... Στο Ελενα εχεις μονιμως το μωρο διπλα σου κι ετσι χρειαστηκα ανθρωπο 24 ωρες/24ωρο. Δοξα το Θεο χτυπησε εκτακτη αδεια η αδερφη μου απο τη δουλεια και ηταν τις νυχτες και τη μερα η μαμα μου (τωρα θα εχω προβλημα γιατι η μαμα θα ειναι "καπαρωμενη" με το Στελιο...)

Περασα δυσκολα...εκλαιγε το μωρο και αν η αδερφη μου ηταν παραδειγμα τουαλετα...εκλαιγα κι εγω ωσπου να βγει γιατι παλευα να σηκωθω κ δεν μπορουσα και αισθανομουν "αχρηστη μαμα"... Γενικα, αφου με τραοβυσε καποιος να σηκωθω μετα με προσοχη και μικρα βηματακια δεν ειχα προβλημα (πονουσα αλλα αντεχα)...απλα η κινηση του κατσε-σηκω δεν παλευοταν.

Οσο για το θηλασμο, ουτως η αλλως επειδη δεν ειχα κοψει μαχαιρι το τσιγαρο, ειχα προγραμματισει με τη γιατρο μου, πηρα χαπι και δεν κατεβηκε ποτε το γαλα --- δεν θηλασα. Θεωρω οτι δεν θα ηταν δυσκολο...αν μου το εδινε καποιος στην αγκαλια. Οπως και τωρα, μου τον εδιναν αγκαλιτσα εννοειται συνεχια...απλα η κινηση του να τον παρω απο το κρεβατακι του μονη μου ενω ημουν ξαπλα κι εγω, ηταν αδυνατο...

QuW0p3.png

Κοπέλα μου πληρώνω γιατι το ΤΕΒΕ δεν καλύπτει υπερυχους ουτε στο Γιατρο του Τεβε παρα μονο στο Γενικο νοσοκομειο της πόλης μου (Στο νοσοκομειοΑργους) Μου φαινεται ειναι απο τα πιο φτωχά ταμεια Εσαι ελευερος επαγγελματίας??? και πληρώνεις εισφορές να φανταστώ?? εγώ ειμαι στην τριτη κατηγορία και πληρώνω εισφιρα 614ε το διμηνο.Μαζι με τον αντρα μου θελουμε περιπου 1000 ευρώ το 2μηνο μονο για το Τεβε ειναι τρομερο να ανεβαινουν οι εισφορες συνεχεια και τα επιδομα ή οι πΡοχες τιποτα. Νιωθω τοσο απογοητευμενη οικονομικα ειδικα τωρα που έρχεται και η μπεμπα πως θα τα βγάλουμε πέρα δεν ξερω γιατι δυστυχώ κ η δουλειά μου δεν ειναι πολύ προσοδοφορά -ελευθερο επαγγελμα βλέπεις

Εσεις πως τα πάτε?????(συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη!!)

Καταλαβα!!!!Ειναι ο αντρας μου ελ.επαγγ. και με εχει και εμενα σρο βιβλιαριο του σαν ανεργη.Νομιζω πληρωνουμε το 2μηνο 687.Δινεις τοσα λεφτα και αντι να σου καλυπτει το νοσοκομειο δινει 800ε να τα βαλουμε να μην πω που......

Δεν μπορω να πω οτι παμε καλα αλλα ουτε χαλια.Να σου δωσω να καταλαβεις με το ζορι βγαινουν τα εξοδα του μαγαζιου.Τι να κανουμε ομως?Το παλευουμε!!Εχει και ο μπαμπας μου μαγαζι και παω και βοηθαω λιγο και εκει οποτε μου δινει και εκεινος κατι λιγα.

Διαφημίσεις

Καταλαβα!!!!Ειναι ο αντρας μου ελ.επαγγ. και με εχει και εμενα σρο βιβλιαριο του σαν ανεργη.Νομιζω πληρωνουμε το 2μηνο 687.Δινεις τοσα λεφτα και αντι να σου καλυπτει το νοσοκομειο δινει 800ε να τα βαλουμε να μην πω που......

Δεν μπορω να πω οτι παμε καλα αλλα ουτε χαλια.Να σου δωσω να καταλαβεις με το ζορι βγαινουν τα εξοδα του μαγαζιου.Τι να κανουμε ομως?Το παλευουμε!!Εχει και ο μπαμπας μου μαγαζι και παω και βοηθαω λιγο και εκει οποτε μου δινει και εκεινος κατι λιγα.

Το ΙΚΑ αν κανεις καισαρικη, πιανεται σαν χειρουργειο και σου καλυπτουν μεγαλο μερος του νοσοκομειου (+ το επιδομα τοκετου που παιρνεις ουτως η αλλως)... δεν ισχυει κατι τετοιο και για το ΤΕΒΕ?

QuW0p3.png

Το ΙΚΑ αν κανεις καισαρικη, πιανεται σαν χειρουργειο και σου καλυπτουν μεγαλο μερος του νοσοκομειου (+ το επιδομα τοκετου που παιρνεις ουτως η αλλως)... δεν ισχυει κατι τετοιο και για το ΤΕΒΕ?

Ρωτησα την λογιστρια μας και μου ειπε οτι δινει μονο επιδομα τοκετου 800ε!Λες να καλυπτει την καισαρικη??????????????Θα παω την Δευτερα στο ΤΕΒΕ να ρωτησω.

Καλημέρα μανούλες!!! Βροχερή μέρα σήμερα με αρκετό κρύο... Εφερε σήμερα ο αντρούλης μου από την κουμπάρα μας τον αποστειρωτή, το μπανακι του μωρού, το ρηλάξ, την καλαθούνα και ένα παρκοκρέββατο!!! Μανούλες είναι όλα τέλεια!!! Και το απόγευμα λογικά θα έρθει και η κούνια από ένα φιλικό ζευγάρι!!! Χτες πήγα και στα Jumbo και πήρα μια κουβερτούλα fleece, ενα φορμάκι, εσωρουχάκια με κοντό μανικι, 2 σαλιάρες κ.α...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανουλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως ειστε εσεις?

Πως τα περνατε?

Εκατσα να διαβασω κι εγω τωρα τα νεα σας κι δεν προλαβενω ........πω πω πω πολλες σελιδες εχετε γραψει κι ποιος τις διαβαζει τωρα :o

Μπαινω κι οποτε μπορω τωρα κιολας κι δεν τα ξερω ολα τα νεα σας :(:(:(:(

ΣΤΙΣ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2010 ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ !!!!!!!!!! φοραμε κι βερες τωρα αλλα κοριτσια τα δαχτυλα μου πριζονται απιστευτα..... το αστειο ομως ποιο ειναι .....Ειμαστε τωρα στο δημαρχειο κι παει ο πατερας μου να πει να περασουμε πρωτοι εμεις λογο εγκυμοσυνης κι τι του απανταει ο δημαρχος? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΕΓΚΥΟ ΕΔΩ.......ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 7 ΓΑΜΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΓΚΥΕΣ.....ΧΙ ΧΙ ΧΙ πολλα παιδια κανουμε .... παθαμε πλακα οταν μας το ειπε αυτο...

Θα ανεβασω κι φωτο στο facebook να δειτε κι στις μανουλες αλλα κι στο προφιλ μου ...

Τωρα μια παντρεμενη ποια.... η αληθεια ομως ειναι πως κι ο ανδρας μου κι εγω αισθανομαστε το ιδιο...τι βαλαμε κι τι δεν βαλαμε τις βερες.....μηπως ειναι η αρχη αυτο?:confused:

Εγω κοριτσια εχω πονους χαμηλα πολυ κατω κι η γιατρος μου λεει πως ειναι απο το μπεμπε επιδη μεγαλωνει κι για αυτο κι οτι πρεπει να ξεκουραζομαι ( το μονο που δεν κανω) ολη την εβδομαδα τρεχαματα ειχαμε με κουμπαρους κι γαμους κι δεν ειχα ουτε μια μερα να ξεκουραστω..... τωρα ολα τελειωσαν κι ελπιζω να ξεουραστω κι λιγο γιατι δεν μπορω αλλο. Κι απο δευτερα ξεκιναμε κι με το ΙΚΑ κι να καταθεσουμε κι τα χαρτια του γαμου...αλλα τρεχαματα εκει..

ΑΠΟΡΙΑ .......ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΑΣ?

πως ειναι τα μωρακια σας?

Να καλως ορισω καινουριες μανουλες που ειδα ......Ποιος γενναει ? λκι ποτε? νωρρις δεν ειναι ακομα?

ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΕΛΕΝΑ (μαλλον με καισαρικη)

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ? (μετα τον πονοδοντο το σκεφτομαι για καισαρικη...αμα δεν αντεχα το δοντι θα αντεξω την γεννα? ( φοβαμε να πω την αληθεια)

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Μπραβο Βαλια μας!!!!Αντε τωρα θα τα εχεις εκει να τα καμαρωνεις!!!

Θελω κι εγω......Αλλα ακομα δεν εχουμε αδειασει το δωματιο του bebe και ουτε το εχουμε βαψει:-(:sad::-(:sad:Θελω κι εγω να τα κανω να τελειωνω.......

Διαφημίσεις

Αννουλα γραφαμε μαζι!Να ζησετε, να ειστε παντα ευτυχισμενοι και με το καλο η μπεμπουλα σας!!!!:P:p:p:p

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΕΜΠΕ :D

RVysp3.png

uF2hp3.png

Βαλια βλεπω εξολιζεσετ κι εσεις σιγα σιγα... αντε μια μια να παιρνουμε σειρα

Αννουλα να ζησετε, παντα ευτυχισμενοι και δεμενοι να ειστε. Ευχομαι η μπουμπου να σας δεσει ακομη περισσοτερο και να διωξει καθε συννεφακι!

QuW0p3.png

Αννουλα να ζησετε, παντα ευτυχισμενοι και δεμενοι να ειστε. Ευχομαι η μπουμπου να σας δεσει ακομη περισσοτερο και να διωξει καθε συννεφακι!

Ευχαριστουμε πολυ :D

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...