Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας μαμαδες...!

Νικολ με γεια το μαλλι...το ειχες μακρυ και το εκανες κοντο η ηταν ημικοντο και το εκανες κοντο??γιατι αν ηταν μακρυ...μεγαλη αποφαση αν και...τριχες!!

Αυτο με το καρεκλακι και την αναποδη φορα δεν το γνωριζα ρε παιδια ουτε και το ειχα ακουσει... δηλαδη πρεπει να το γυρισω εεε??Και εχουμε ταξιδεψει ετσι ως τη Θεσ/νικη...

Αννυ ακομη συναχωμενη?εγω απο χθες αισθανομαι πολυ καλυτερα και εχει καπως ξεβουλωσει η μυτη μου γιατι ειχα καταντησει στερεοφωνικη δεν ακουγομουν!!

Λογικα πρεπει να ειναι στο τελος του κυκλου του και σε 'σενα...

καλημερα βικυ!εσυ μας εκλεισες, εσυ μας ανοιγεις ε; και παντα με καλουδια!!!

Καλημέρα Αννα μου!!!

Είδες βρε παιδί μου πώς φαίνονται οι προκομένες γυναίκες? από τις 5 το πρωί ζυμώνω για να ετοιμάσω το πρωινό.... χαχα

Ήθελα να σου πω και χτές το βράδυ αλλά το ξέχασα (περίεργο ε?:tongue:) για αυτή την σκούπα.... πώς ας όψεται που ντρέπομαι αλλιώς θα τον είχα κάθε 15 στο σπίτι για επείδηξη χαχα (πλένει και τοίχους??????)

Να ρωτήσω, τα H&M στην Ερμού μόνο έχει παιδικά?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

kαλημερα καλημερα και πάλι καλημερα:D:D:D

καλημερα Βικυ και Αννα (touki)

ευχαριστουμe για το πρωινο αν κ εγω τσιμπησα ενα απλο τοστακι με ενα μεγαλο ποτηρι γαλα.

τα μικρα σας κοιμουνται ακομη ???εμενα ακομη κοιμαται η κοντεσινα

-στο σπιτι ειμαι μονη μου --δεν ξερω γιατι παντα με πιανει μια στεναχωρια το πρωι μολις φεγει ο αντρας μου κ μενω μονη στο σπιτι κανω ασχημες σκεψεις:(:(:(

η ΜΙκρη μου μόλοις ξυπνησε και βγαζει μονη της φωνουλες μεσα στην κουνια της-δεν έχω πάει ακομα μα τη δω μ αρεσει να ακουω τις φωνουλες της --δεν ειναι πολυ γλυκο???

Καλημέρα κορίτσια!

Δε θυμάμαι και πολλά αφού κάναμε πάλι έναν υπνο μούρλια. Αν και κοιμηθήκαμε μαζί ο Νικόλας ξύπναγε σχεδόν κάθε μισή ώρα.

Περαστικά στις αρρωστούλες Αννυ και Χριστίνα.

Με γεια το μαλλάκι Νικόλ! Περιμένουμε φωτογραφία!

Καθισματάκι αυτοκινήτου εμείς έχουμε πάρει της Chicco Proxima από 0 ως 18 κιλά επίσης για να μην αλλάζουμε όλη την ώρα. Το έχουμε βάλει ανάποδα. Σύμφωνα με τις οδηγίες μπορούμε να το γυρίσουμε όταν το παιδί θα είναι 9 ως 13 κιλά αλλά εμείς θα το γυρίσουμε όταν φτάσει τα 13 κιλά. Εχουμε μέλλον ακόμα!

Βϊκυ παιδικά H&M έχει σίγουρα στο Athens Heart στην Πειραιώς και νομίζω και στο κατάστημα στη Σταδίου.

X4pTp3.png

goodmorning girls!

Βικάκι ευχαριστούμε πολύ γαι το πρωινό,είναι οτι πρέπει!

απόψε είχαμε ένα ήρεμο βράδυ,κοιμήθηκα σερι 7 ώρίτσες και συνήλθα!!!!Βίκυ να μπαίνεις να μας εύχεσαι κάθε βράδυ:-D:-D:-D:-D:-D:-D

χθες τελικά πήγαμε στη θάλασσα και ήταν υπέροχα,ήταν η αγαπημένη μου ώρα,η αγαπημένη μου παραλία,οι αγαπημένοι μου άνθρωποι-ο αντρούλης μου και το π α ι δ α κ ι μας!!!!!!!και ο καιρός τέλειος,η θάλασσα ήταν λάδι, και πολύ ζεστή ακι ελάχιστος κόσμος.

Νικολ μου κι εγώ μετάνοιωσα που δεν φόρεσα μαγιό!

της μικρής της άρεσε πολύ,βγάλαμε και φωτο,υπέροχα!

μετά όμως ήρθαμε σπίτι και με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη..η Γεωργία μας έχει συγκαεί πολύ........βασικά ενώ δεν είχαμε ποτέ τέτοιο πρόβλημα εδώ και λίγες μέρες ήταν λίγο κόκκινη,της έβαζα sudocream αλλά χθες μας έμεινε λίγη ώρα το μεσημέρι με κακάκια,δεν το καταλάβαμε και κοκκίνισε από μπροστά μέχρι πίσω πολύ.στεναχωρήθηκα πολύ..την πλένω με νερό,την σκουπίζω πολύ καλά,βάζω κρέμα,άλλαζα πολύ συχνα πάνες,την άφησα χωρίς πάνα.

και σήμερα-αν θέλετε το πιστεύετε-δεν έχει ξυπνήσει ακόμα να δω τι παιζει...

(αυτό το παιδί είναι απίστευτο!άλλα βράδια πίνει 250 γρ γάλα και ξυπναει στις 7 ώρες σαν την τρελή να φάει κι άλλα μόνο 100 και κοιμάται 9ωρα(αυτό το 9ωρο 4-5 φορές έχει συμβεί,μην ξεγελιέστε:)

τι άλλο να κάνω?αύριο έχουμε εμβόλιο,οπότε θα τη δεί κι η γιατρός.....

τι κρεμούλα προστατευτική χρησιμοποιείτε???????εγώ fissan....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα Μαρία.

Χαίρομαι που στο ξελάδωμα ήταν όμορφα. Και περαστικά στη μικρή σου για το σύγκαμμα. Εγώ του βάζω της Frezyderm μία φορά την ημέρα. Μόνο μετά το μπάνιο. Τις υπόλοιπες φορές μόνο πλύσιμο με νεράκι για τα τσισάκια κι αν έχει κακά νερό και λίγο υγρό σαπουνάκι για να καθαριστεί καλά.

X4pTp3.png

Καλημέρα Μαρία.

Χαίρομαι που στο ξελάδωμα ήταν όμορφα. Και περαστικά στη μικρή σου για το σύγκαμμα. Εγώ του βάζω της Frezyderm μία φορά την ημέρα. Μόνο μετά το μπάνιο. Τις υπόλοιπες φορές μόνο πλύσιμο με νεράκι για τα τσισάκια κι αν έχει κακά νερό και λίγο υγρό σαπουνάκι για να καθαριστεί καλά.

Νικόλαααααααααααα,όχι βρε αγοράκι κάθε μισή ωρίτσα...πρέπει να ξεκουράζεται και η μανούλα!

άντε να αντέξεις μετά όλη την ημέρα...κοιμάται καθόλου κατα τη διάρκεια της μέρας?

μόνο μετά το μπάνιο,ε?να δω τι θα μου πει΄και η γιατρός...

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

η ΜΙκρη μου μόλοις ξυπνησε και βγαζει μονη της φωνουλες μεσα στην κουνια της-δεν έχω πάει ακομα μα τη δω μ αρεσει να ακουω τις φωνουλες της --δεν ειναι πολυ γλυκο???

πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ γλυκό!

από τισ πιο όμορφες στιγμές της μέρας!!!!!

και η επόμενη είναι όταν πάω από πάνω της και της ψιθυρίζω και χαιδεύω κοιλίτσες.μας αρέσει και των δυο πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

καλημερα Μαρια και δημητουλα

Μαρια να σου ζησει το κοριτασικι. τι ωραια που ηταν στην θαλασσα ε???

εγω κρεμα βαζω μονο οταν βλεπω κοκκινιλα όχι καθε μερα κατα τα αλλα την πλενω με νερο και υγρο σαπουνι προδερμ

εμενα εχει ακομη μυξουλες και την καυμενη την ενοχλουν πολυ κ βηχει καμια φορα αλλα ειναι καθαρη μου πε ο γιατρος απο ακροαστικα. Και ο εμβολιο δεν μας το έκανε γιατι πρεπει να καθαρισει απο μυξες μας ειπε:):)

τωαρα τη θηλάζω κ γραφω

μηπως δεν πρεπει που την εχω κοντα στο pc?:confused:

πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ γλυκό!

από τισ πιο όμορφες στιγμές της μέρας!!!!!

και η επόμενη είναι όταν πάω από πάνω της και της ψιθυρίζω και χαιδεύω κοιλίτσες.μας αρέσει και των δυο πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

χαζομανουλα που σαι μεσα στη γλυκα!!!!!!!!!1

και εγω κατι τετοιες στιγμες της συγωχρω οτι μ εχει κανει πριν!!!!!!!!!!!

Μαρια τι δουλεια ειχες πει οτι κανεις???κατι παιδαγωγικο μ ειχες πει???

Καλημέρα!!! Τι κάνετε??? Εγώ πίνω καφεδάκι με τον γιο μου και το απολαμβάνω. Κοιτάει όλη την κίνηση, από την στιγμή που θα πιάσω τον καφέ μέχρι που το φέρνω στο στόμα μου :tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ της frezyderm βάζω κρέμα, αλλά να σας πω κάτι εδώ και καμιά εβδομάδα όταν κάνει κακά δεν τον πλένω με νερό αλλά με μωρομάντηλα για 2 λόγους: Πρώτον έχει βαρύνει και δεύτερον επειδή κάνει κουραδίτσες δεν είναι πολύ λερωμένος... Αν βέβαια έχει γίνει το σώσε πάει για πλύσιμο με νερό!

Φτιάχνω κεικ κι εχει μυρίσει όλο το σπίτι :lol::lol::lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

α, Δήμητρά μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Ήθελα ούτως ή άλλως ένα πρωινό να πάω Σταδίου με το τραμ βολτίτσα οπότε μια χαρά!!! Δεν έχω δει ποτέ τα παιδικά τους αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ ωραία! Και θα χαζέψω βιτρίνες γενικά! (αφού πρώτα κατεβάσω τα χειμωνιάτικα μάλλον σήμερα το μεσημέρι να δω τί υπάρχει.....).

Αυτό που λέτε για μωράκια που παίζουν και τραγουδούν μέσα στην κούνια τους εδώ δεν υπάρχει.... με το που ανοίγει το βλέφαρο αρχίζουν τα όργανα χαχα, δεν χαρίζει κάστανο η κυρά Λούση.. εκτός και αν κοιμάται μαζί μου που και πάλι αρχίζει τις κλωτσιές χαχα

Εγώ δεν της βάζω γενικώς κρέμα μέσα στην ημέρα εκτός και αν κάνει κακάκια και κοκκινίσει λιγάκι σπάνια βέβαια. Το βράδυ μετά το μπάνιο της βάζω μόνο προληπτικά την Hydrovit της Zinco που είναι θαυματουργή και στο σύγκαμα γενικώς. Μια πολύ μικρή ποσότητα όμως.

Βάσω μου τί εννοείς όταν λες πως κάνεις άσχημες σκέψεις μόλις φύγει ο άντρας σου? Γιατί μανούλα μου?

Δήμητρα σε τσάκισε πάλι ο Νικόλας μας ε? γιατί καλό μου αγόρι κάνεις γυμνάσια στην μανούλα? τί σου είπε το παλιοκόριτσο η κόρη μου το Σάββατο που σου ψιθύριζε?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...