Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ατλαντις μπορεις επισης αν δε θες να τρεχεις στις θαλασσες και τα βουνα να ξεπλυνεις τα ρουχαλακια του μωρου μεσα σε μια λεκανη και το νερο αυτο να το ριξεις σε απατητο χωμα...δηλαδη σε μια γλαστρα...μετα τα πλενεις κανονικα με απορρυπαντικο... αλλιως το πηγαινεις εκει που εκανες τη βαφτιση(πως τα πας ειναι το θεμα χαχα!!)και τα ριχνει καπου ο παπας...σε ενα χωνευτηρι αν δε κανω λαθος η κατι τετοιο... βασικα κανε οτι σου ειναι πιο ευκολα απλα πληροφοριακα τα λεω,αυτα κανουμε κι εμεις στα μερη μας οταν δεν υπαρχει η δυνατοτητα θαλασσας!

Βασιλικη μου ετσι νομιζω κι εγω...οτι η αγκαλια της μανας ειναι μοναδικη αλλα φαινεται ειμαι πολυ ανασφαλης ακομη αν και 28 ετων...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Κάνουμε ανακαίνιση στο γραφείο από χθες κ γίνεται χαμός, τώρα έκατσα σ ένα γραφείο που βρωμάει μπογιά:evil:

Το πρωί είχαμε παιδίατρο, κάναμε το επαναληπτικό του πνευμονιόκοκκου και το επόμενο εμβόλιο μας είναι τον Φλεβάρη:? Η μπουμπι είναι 8.040γρ κ 72εκ, ψηλόλιγνη λέει η γιατρός!

Πλέον μπορεί να τρώει μοσχάρι, αρνάκι, κουνέλι και όσπρια και σε ένα μηνα (στους 7,5 δηλαδή) ξεκινάμε κ όσα προιόντα περιέχουν γλουτένη (ψωμί, μακαρόνια κλπ) και τα γαλακτοκομικά (γιαούρτι κ άσπρα ανάλατα τυριά).

Πριν τον παιδίατρο πήγα κ κομμωτήριο (8 το πρωί) κ έβαψα επιτέλους το μαλλί μου που δεν βλεπόταν. Φυσικά μαζί με την μπούμπι, η οποία προβλέπεται από 1 έτους να ζητάει αντάυγιες κ αποτρίχωση:tongue:

Για το καθισματάκι αυτοκινήτου έχω διαβάσει ότι παύει να είναι ασφαλές όταν το κεφαλάκι του παιδιού βγαίνει πάνω από την πλάτη του καθίσματος, μέχρι τότε είναι οκ ακόμη κι αν ξεπερνάς τα κιλά που λέει.Επίσης θα συμφωνήσω με την Βάσω ότι θεωρείται πολύ πιο ασφαλές να μένει στραμμένο προς τα πίσω όσο περισσότερο γίνεται, έχει πολλά σχετικά θέματα στο parents αν ενδιαφερεστε.

Κλασικά δεν θυμάμαι άλλα, ΄πλην του θέματος των πεθερικών που ανοίξατε, εμείς νομίζω δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο με τα δώρα των παππούδων εκατέρωθεν, ανάλογα των δυνατοτήτων τους έκαναν πολύ όμορφα δώρα στην μικρή.

mWsZp3.png

Κοριτσαρες μου γεια σας, δευτερη μερα στη δουλεια σημερα και νομιζω οτι παει αρκετα καλα, οι ωρες ειναι λιγες αφηστε που τις σπαω με το να ερχομαι σπιτι και να ταιζω το μωρο( αυτο βεβαια δεν ξερω ποσο θα αντεχω ακομη να το κανω).Φευγω στις 8.30 για δουλεια, εχω ταισει τον μπεμπη, γυριζω στις 10.30 τον ξαναταιζω και επιστρεφω στις 1.15 το μεσημερι.Ισα που λειπω 5 ωρες δηλαδη το πολυ.Αυτη την εβδομαδα το μικρο μου τον κραταει η πεθερα μου, την αλλη η μαμα μου, ετσι θα το παμε.Να μην παρεξηγηθω, εστω και αν ανοιξα την κουβεντα περι ζηλιας, παραπονο δεν εχω απο τα πεθερικα στα δωρα, μας βοηθησαν γενικα πολυ και οι ανθρωποι σκιζονται, απλα δε μ αρεσει να βλεπω το μωρο στην αγκαλια της πεθερας μου για καποιο λογο πως να το πω νιωθω περιεργα.Ξαναλεω παραπονο δεν εχω και ειναι και πολυ διακριτικοι και οι 2 τους, βεβαια το κολλημα της περι ξενου γαλακτος, συμπληρωματος και τωρα πια φαριν λακτε το εχει εστω και αν της εχω πει οτι δε θελω οσο μπορω να δωσω στο παιδι σκονες.Επειδη αυτη ετσι μεγαλωσε τα παιδια της σωνει και καλα να δωσω και εγω στο παιδι τα ιδια.

Με εκεινη την πιτσα τι γινεται, φαγωθηκε;Κριμα δεν προλαβα ε;

Εμεις καθισματακι εχουμε ενα της concord, που παει μεχρι 18 κιλα, επιλεξαμε αυτο ωστε να μην χρειαστει να αγορασουμε και δευτερο, μια και καλη να παμε με αυτο.Νομιζω οτι μετα τις γιορτες θα το γυρισουμε να κοιταει προς τα μπροστα.

Λοιπον αυτη η σκουπα οντως κανει τρελο καθαρισμα, την εχει ενας ξαδερφος και μου τηνε φερε μια φορα και δεν μπορω να σας πω τη εβγαλε...μαζευει και τα ακαρεα.Αλλα ενταξει 2500 χιλιαρικα ειναι πολλα δεν μπορω να πω.Εμεις με 2 φιλες ειχαμε σκεφτει να την περναμε συνεταιρικα γιατι ετσι και αλλιως δεν ειναι να την χρησιμοποιεις καθε μερα, αλλα και παλι απο 800 ευρω ειναι πολλα!

Εμβολιο εχουμε στις 14 του μηνα, να δουμε και το ζουζουνι μας αν παχυνε, ψηλωσε.Μαλλον τοτε θα αρχισουμε και τις σουπες.Ψαχνω τωρα να δω κανενα τραχανα οχι τον ασπρο αλλα τον κοκκινο που ειναι με λαχανικα κανει αραγε να του δινουμε το απογευμα;Ο γιατρος μου ειναι λιγο αντε γεια σε αυτα, θα μου πει δωσε οτι θες για αυτο και θελω να το ψαξω.

Σημερα η μπεμπα ειναι πολυ γκρινιαρα...εκανε εναν εμετο το πρωι και γενικα βγαζει γουλιτσες σημερα σε καθε γευμα..ποιο γευμα δηλαδη...3 εχει κανει μονο...

Οσο για την κρεμα (ρυζαλευρο βανιλια) τι να σας πω...τρελλη επιτυχια!!Η παιδιατρος ειπε να ξεκινησουμε με 3 κουταλακια την ημερα και να αυξανουμε σταδιακα,δεν εφαγε ουτε μισο κουταλακι συνολο οτι της εδινα το εφτυνε...απογοητευτικα κοριτσια...εμενε για μερικα δευτερα με ανοιχτο το στομα,γουρλωνε τα ματια,με κοιτουσε και το εφτυνε στο τελος...Θα μαθει αραγε να τρωει??εχω την αισθηση οτι δεν ηξερε τι να κανει μ'αυτο που ειχε στο στομα...

Σημερα η μπεμπα ειναι πολυ γκρινιαρα...εκανε εναν εμετο το πρωι και γενικα βγαζει γουλιτσες σημερα σε καθε γευμα..ποιο γευμα δηλαδη...3 εχει κανει μονο...

Οσο για την κρεμα (ρυζαλευρο βανιλια) τι να σας πω...τρελλη επιτυχια!!Η παιδιατρος ειπε να ξεκινησουμε με 3 κουταλακια την ημερα και να αυξανουμε σταδιακα,δεν εφαγε ουτε μισο κουταλακι συνολο οτι της εδινα το εφτυνε...απογοητευτικα κοριτσια...εμενε για μερικα δευτερα με ανοιχτο το στομα,γουρλωνε τα ματια,με κοιτουσε και το εφτυνε στο τελος...Θα μαθει αραγε να τρωει??εχω την αισθηση οτι δεν ηξερε τι να κανει μ'αυτο που ειχε στο στομα...

μην απογοητεύεσαι...υπομονή θέλει και το κοριτσάκι σου θα δεις θα κατεβάζει τις κρέμες για πλάκα σε λίγο καιρό....όλοι έτσι ξεκινάμε;);)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Ατλαντις μπορεις επισης αν δε θες να τρεχεις στις θαλασσες και τα βουνα να ξεπλυνεις τα ρουχαλακια του μωρου μεσα σε μια λεκανη και το νερο αυτο να το ριξεις σε απατητο χωμα...δηλαδη σε μια γλαστρα...μετα τα πλενεις κανονικα με απορρυπαντικο... αλλιως το πηγαινεις εκει που εκανες τη βαφτιση(πως τα πας ειναι το θεμα χαχα!!)και τα ριχνει καπου ο παπας...σε ενα χωνευτηρι αν δε κανω λαθος η κατι τετοιο... βασικα κανε οτι σου ειναι πιο ευκολα απλα πληροφοριακα τα λεω,αυτα κανουμε κι εμεις στα μερη μας οταν δεν υπαρχει η δυνατοτητα θαλασσας!

Βασιλικη μου ετσι νομιζω κι εγω...οτι η αγκαλια της μανας ειναι μοναδικη αλλα φαινεται ειμαι πολυ ανασφαλης ακομη αν και 28 ετων...

Χριστινακια η ηλικια δεν παιζει ρολο - η ανασφαλεια ειναι συναισθηματικο θεμα εγω ειαμι 33 και ειμαι ολο ανασφάλειες θελει δουλεια με τον εαυτο μας

αιντε το διαλυσαμε......που ειστε καλε ολες??????

εγω πηγα το μεσημερι με την κλειω κ την μαμα μου sprider και zara κ πηρα λιγα χειμωνιατικα κ 2μπουφανακια για το κοριτσακι μου...εφυγε το 100ρι!!!

στις 4 που γυρησα ειχε χαλασει το ανσασερ στην οικοδομη κ πηγα στην μανα μου γιατι 5 οροφοι με καροτσι δεν παλευονται..τωρα την ταιζω κ θα κανουμε νανακια ελπιζω...

εμεις χθες ειχαμε καλο υπνο κ ελπιζω να συνεχισει και να εχετε ολες καλο υπνο σημερα!

για το καρεκλακι που λετε εμας νομιζω ειναι ως 13 κιλα κ ξερω οτι μεχρι ενος ετους πρεπει οπωσδηποτε να κοιτανε πισω.σημερα κιολας το κοιτουσα κ αναρωτιομουν γιατι εχει ενα εχτρα στρωματακι κ μαλλον βγαινει αυτο.ειναι νομιζω για τα νεογενητα αυτο.ετσι δεν ειναι?

κ εγω περιμενω να παμε στον παιδιατρο σε καμια 10ρια μερες γιατι με τα φρουτα δεν την παλευουμε κ πολυ ,μπας κ δωσουμε καμια σουπα...

ο βηχας κ το συναχι μου καλα κρατει!ευτυχως ξεβουλωσαν τα αυτια μου!

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αιντε το διαλυσαμε......που ειστε καλε ολες??????

εγω πηγα το μεσημερι με την κλειω κ την μαμα μου sprider και zara κ πηρα λιγα χειμωνιατικα κ 2μπουφανακια για το κοριτσακι μου...εφυγε το 100ρι!!!

στις 4 που γυρησα ειχε χαλασει το ανσασερ στην οικοδομη κ πηγα στην μανα μου γιατι 5 οροφοι με καροτσι δεν παλευονται..τωρα την ταιζω κ θα κανουμε νανακια ελπιζω...

εμεις χθες ειχαμε καλο υπνο κ ελπιζω να συνεχισει και να εχετε ολες καλο υπνο σημερα!

για το καρεκλακι που λετε εμας νομιζω ειναι ως 13 κιλα κ ξερω οτι μεχρι ενος ετους πρεπει οπωσδηποτε να κοιτανε πισω.σημερα κιολας το κοιτουσα κ αναρωτιομουν γιατι εχει ενα εχτρα στρωματακι κ μαλλον βγαινει αυτο.ειναι νομιζω για τα νεογενητα αυτο.ετσι δεν ειναι?

κ εγω περιμενω να παμε στον παιδιατρο σε καμια 10ρια μερες γιατι με τα φρουτα δεν την παλευουμε κ πολυ ,μπας κ δωσουμε καμια σουπα...

ο βηχας κ το συναχι μου καλα κρατει!ευτυχως ξεβουλωσαν τα αυτια μου!

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε....

Αννυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ το σπρέυυυυυυυυυυυυ....ακόμα το συνάχι ε;που θα πάει θα φύγει....α κουρευτηκα......κοντοοοοοοοοοοοοοοο όμως.....πολύ κοντοοοοοοοοο...πάω να κάνω μαμ

Grya.jpgGryap3.png

Αννυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ το σπρέυυυυυυυυυυυυ....ακόμα το συνάχι ε;που θα πάει θα φύγει....α κουρευτηκα......κοντοοοοοοοοοοοοοοο όμως.....πολύ κοντοοοοοοοοο...πάω να κάνω μαμ

τι κοντο???ποσο κοντο???βσλε φωτο να σε δουυμε καλε......κ εγω θα φαω σπιτικες κρεπες.μολις κοιμηθει η κλειω.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανουλίτσες. Κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου και κατάφερα να μπω. Πάλι κομμάτια. Δεν παλέυεται το 10ωρο και μετά με την μικρή αγκαλιά συνέχεια. Όχι ότι προλαβαίνω και πολύ να την κρατήσω την καημενούλα μου γιατί είναι τόσο κουρασμένη κι αυτή που κοιμάται νωρίς, αλλά ακόμα κι αυτές οι 2-3 ώρες με εξαντλούν εντελώς. Δεν αντέχω όμως να μην την έχω αγκαλίτσα.

Τα διάβασα όλα και δεν θυμαμαι τίποτα, ως συνήθως. Για το καθισματάκι θα πω κι εγώ, Κρίστυ οπωσδήποτε να το γυρίσετε να κοιτάει πίσω (νομίζω είπες ότι το έχει μπροστά ή δεν κατάλαβα καλά?). Κι εμείς είχαμε κάνει το λάθος στην αρχή και κοίταγε μπροστά αλλά ευτυχώς το είδε ο νονός της και μας το'πε. Και είχαμε πάει και ταξίδι έτσι! Ευτυχώς που δεν έγινε τίποτα! Είναι πολύ επικίνδυνο να κοιτάει μπροστά. Μετά τον 1 χρόνο νομίζω μπορούμε να τα γυρίσουμε, αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια, όσο περισσότερο κοιτάει πίσω, τόσο καλύτερα.

Το Σάββατο ξεκινάμε φρουτάκι. Ανυπομονώ.

Η Αναστασία μας νωρίς νωρίς τα γιαουρτάκια και το φρέσκο γάλα ε? Μπράβο το κοριτσάκι μας!

Συγχωρέστε με κορίτσια, δεν θυμαμαι άλλα. Φιλάκια σε όλες και ελπίζω απόψε να έχετε μια καλύτερη νύχτα οι ξενύχτισσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες και από εμάς!

σήμερα ήταν λίγο τρεχάτη η μέρα και δεν σας πρόλαβα να γράψω......

Νικόλ μου με γειές το μαλί, να το δούμε και εμείς!!

Άντζυ μου Tnx για την πιπίλα, είχαμε αγοράσει και μια τέτοια το καλοκαίρι αλλά επειδή δεν μου άρεσε το χρώμα της μετά την αποστείρωση την καταργήσαμε.

Άννυ μου με γειές τα ρουχαλάκια και γενικά τα ψώνια σας!!

Είχα και εγώ επίσκεψη την μαμά μου, στις 21.00 ήμαρτον, και τώρα την πήγα στο σπίτι και γύρισα να ξεκουραστώ και εγώ.

Αύριο θα έρθουν να πάρουν την ζυγαριά που νοικιάζαμε όταν βγήκαμε από το μαιευτήριο, νιώθω λίγο ανασφάλεια χωρίς αυτή, την είχα συνηθίσει παρότι τώρα τελευταία ζυγιζόμασταν 1 φορά στις 15 μέρες μόνο. Και παρότι ήταν πληρωμένη μου ζήτησαν και 5 ευρώ για το "δρομολόγιο" για να έρθουν να την πάρουν. Τόσα τους λείπουν.....anyway άσχετο ήταν αυτό....

Η irev γιατί χάθηκε???????? ποια έχει νέα της???????

Το μυαλό μου δεν λειτουργεί για τα υπόλοιπα σχόλια..... θα τα πούμε αύριο!

Πάω να πέσω και εγώ γιατί είμαι κομμάτια !!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά χωρίς διαλείμματα σε όλα τα μωράκια απόψε!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...