Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για το ποτε το γυρνας δεν ξερω γιατι εμεις το τοποθετησαμε απο την αρχη στο κεντρο του πισω μερος του αυτοκινητου με κανονικη φορα και οχι αναποδη... ισως η παιδιατρος σου να μπορει πιο εγκυρα να σου λυσει την απορια...

Και της recarro ειναι αξιοπιστα... καλη επιλογη!!!

Στον υπνο φοραμε κοντομανικο κορμακι και μακρυμανικο βαμβακερο φορμακι+καλτσουλες... απλα της ριχνω μια βελουτε κουβερτουλα απο πανω και ακομη μια αν εχει παραπανω ψυχρα...το καλο ειναι οτι εμενα ακομη δεν ξεκινησε να πεταει τα σκεπασματα...νομιζω παντως οτι ο υπνασακος μπαινει στο ετος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα ξενύχτησες...καλοσήρθατε στο κλάμπ......εμένα τα 100μλ ούτε για πλάκα δεν τα πίνει:D:Dγιαουρτάκι εμάς μας είπε και της δίνω.δέλτα αντβανς πέρνω...είναι στο γιατρό το θέμα που φυσικά ο καθένας λέει τα δικά του.

Μαρία μου να σου ζήσει η Γιωργία μας...πως ήταν η βάπτιση;τέλεια φαντάζομαι....:D

κάτι άλλο ήθελα να πώ:rolleyes::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα και πό μας!

βάλτε μας κι εμάς παρακαλώ στο κλαμπ των ξενύχτιδων για απόψε:roll::roll::roll:εμείς είχαμε πιπιλοπόλεμο απόψε:lol:δεν ξέρω πόσες φορές ξύπνησα...κομμάτια...

έχω άλλο θεματάκι:τι τους φοράτε στον ύπνο?????το σκατούλι δεν αφήνει ούτε το πιο ελαφρύ σεντονάκι επάνω της!και η φίλη μου που έχουμε τον ίδιο γιατρό μου είπε οτι της είχε απαγορεύσει να φοράει υπνόσακο στο γιό της που είναι τώρα τριών..ελπίζω να έχει αλλάξει γνώμη από τότε γιατί δε θα βγάλουμε χειμώνα διαφορετικά...πόσο να τη ντύσω?της φοράω κοντομάνικο φανελακι,καλτσούλες κι από πάνω ένα φορμακι χοντρό βαμβακερό,αλλά έχω μια υποψία οτι κρυώνει...

Καλημερα Μαρια!

Και εσεις τα ιδια????Πω πω!Κουραγιο!Τι αλλο να πω?

Εγω του φοραω ενα ολοσωμο φορμακι.Δεν του βαζω ακομα καλτσες.Τον σκεπαζω με μια λεπτη κουβερτουλα αλλα ξεσκεπαζεται αρκετες φορες!Μου εχει πει ο γιαρτος οτι ειτε κρυωνει ειτε ζεστενεται θα κλαψει αν ειναι.Αν δεν την σκεπασεις και κρυωνει θα αρχισει να γκρινιαζει;)Θα εχουμε θεματακι τον χειμωνα με το σκεπασμα!:confused::confused::confused:

καλημέρα μανούλες! εμείς είχαμε μια καλή νύχτα αλλα ξυπνήσαμε 5 και μετά όχι 9 παρα ως συνήθως αλλά 8. τεσπα, τωρα κοιμήθηκε.

Βάλια και εγω της περέγκο έχω, νομίζω είναι μέχρι 9 κιλα, δεν ξερω μπορει και 13. παντως σιγουρα για 1 χρόνο πρεπει νε έχει ανάποδη φορά γιατί τα κορμάκια τους,και ο αυχένας τους σε περιπτωση τρακαρισματος που συνήθως πάμε μπροστά απότομα δεν αντεχουν. δηλ, εμεις δεν πειράζει να κάνουμε αυτό το μπροστά με το κεφάλι μας που μαλλο θα βρει και στον αερόσακο αλλά τα μωρά δεν είναι τόσο δυνατα ώστε να αντέξουν αυτ'ό το τράνταγμα. τωρα θα μου πεις και αν σε τρακαρουν απο πισω; ενταξει, υποτιθεται οτι οι μελετες ίσως βασει στατιστικων εχουν δειξει οτι ειναι πιο ασφαλες να ειναι τα παιδιά γυρισμενα αναποδα.

τωρα δωστε προσοχη

ηρθε εχθες ενας αντιπροσωπος μιας εταιρειας σκουπων kirby αν την ξερετε που δουλευουν μονο σαν dealers να μας κανει επιδειξη την σκουπα τους. δεν υπηρχε περίπτωση να την αγοράσουμε καθώς κοστίζει, κρατηθειτε, 2449 και άνω!!! τους το ειχαμε ξεκαθαρισει απο το τηλ αυτο. παρόλαυτα ο κυριουλης που ηρθε μας είπε ότι δεν τον ενδιαφερει τοσο αυτό όσο να χρεωθει εκεινος το ραντεβου και βεβαιως να πληρωθει απο την εταιρεια του. το θεμα δεν ειναι αυτό. ηρθε και μου εκανε τρελη καθαριότητα!!!! σε καθε σκουπισμα εβαζε φιλτρο ασπρο και εβλεπες τι ρουφουσε. τι κουρτίνες μου σκούπισε (μιλαμε για πολυ χωμα να βγαινει), τι τα καδρα μου, τη βιτρινα μου, ασε τους καναπεδες, μιλαμε εγινα ρομπα! και τελος του εδωσα το χαλι το παιδικο που μπουσουλαει η μικρη, και καλα φρεσκοπλυμμενο, να το σκουπισει και να το πλυνει!!! μιλαμε οτι εβγαλε τρελο χωμα και οταν το επλυνε αστραψε!!!!! θα μου εκανε και το στρωμα μου αλλα ηθελα να φυγει γιατι η μικρη νυσταζε τρελα και ηθελα να την κοιμισω. κοριτσια, στειλτε πμ να σας στειλω το email του να ερθει στο σπιτι σας'η δωστε μου όνομα και τηλ να του το στειλω εγω. πειτε χυμα και στα ισα οτι δεν εχετε τη δυνατοτητα μιας τετοιας αγορας, δε θα τον νοιαξει.δεν ξερω τι αλλο να σας πω για να σας πεισω.ειμαι κατενθουσιαμενη με την καθαριοτητα! πραγματικα πειτε του να ερθει και να σας καθαρισει ειτε κανα χαλι η το στρωμα σας! μιλαμε για φοβερη δουλεια!!! (για να μην παρεξηγηθω δεν τον ξερω τον ανθρωπο ουτε ποσοστα παιρνω εννοειται) απλα μου εκανε το χαλι της μπεμπας τελειο!!! αν ειχα χρονο θα εκανα και το στρωμα μου!

αυτα...φλκ!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Νικολιτσα!Γιαουρτακι ε?Της αρεσει?Οπως το λες!Ο καθε γιατρος τα δικα του!Ουφ!

Kαλημερα Αννα!

Τι ρομπα καλε??Προφανς για ειναι τοσο ακριβη αυτη η σκουπα κανει καποια πραγματα παραπανω;)Σοκ ετσι??Αλλα και τα 2000 ευρω ειναι και αυτο ενα σοκ και μαλιστα μεγαλο!Σου καθαρισε και το σπιτι τσαμπα!Μια χαρα!Ποσα θελει να του δινω να ερχετε να μου τα κανει μια φορα την εβδομαδα?Αν μου βγαινει λιγοτερο απ οσα δινω στη γυναικα καθε 15 να το σκεφτω:tongue::tongue::tongue:Χαχα

Νικόλ μου ήταν υπέροχα,δόξα το Θεούλη,όπως το είχα φανταστεί....ευχαριστώ!

αλήθεια σήμερα λέει τρίτη μέρα πρέπει να παω να πλύνω τα λαδωμένα ρουχαλάκια στη θάλασσα:roll:εσείς τι κάνατε με αυτό?θα πάω,μόνο και μόνο για να μην έχω μανούρες με τη μαμά μου...

καλτσούλες έχω βρεί κάποιες nike πολύ χαλαρες,δε στέκονται μόνες τους δηλαδη,μόνο αν τις κρατάει φορμάκι και βάζω μόνο αυτές τη νύχτα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

το γιαουτράκι μας αρέσει αφού δεν πίνουμε πολύ γάλα μια χαρά μου κάθεται....τρώμε το μισό και παραπάνω....

Μαρία μου τα ρούχα τα πήγα στη θάλασσα και μετάνοιωσα που δε φόρεσα μαγιό:rolleyes:βέβαια με κοίταγαν περίεργα-σου λέει η τρελή εδώ ήρθε να βάλει μπουγάδα αλλά σκασίλα μου.....και το λάδι έφυγε χωρίς πολλά πολλά...τυχαίο;

εμείς αλλάζουμε γάλα και θα της δώσω φρέσκο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:κι εγώ απόρησα αλλά είναι της παλιάς σχολής ο γιατρός και δεν είναι αποστειρωμένος...το θέμα είναι να το πίνει

Grya.jpgGryap3.png

Εμένα νομίζω ότι μου είχε πει γιαούρτι μετά τον 7!!! Θα ρωτήσω πάλι αύριο! Αντε να δουμε τι θα γίνει κι αύριο! Ο Δημήτρης και μόνο που την βλέπει κλαίει :tongue::tongue::tongue: Θα μας δώσει και οδηγίες για χορτόσουπα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ηρθα και παλι!!

Τα γλυκα σου Μαρια μου κολαση!!!!

Φαγαμε και τη φρουτοκρεμα και ειμαστε ετοιμη για υπνο!Ρε γαμωτο την τρωει ολη την κρεμα.Τι να κανω?Να του κανω κι αλλο?

Με νευριασε και ο Φ..........πηρε τον παιδιατρο τηλ να τον ρωτησει αν ειναι οκ που ο μικρος κανει 4 γευματα την μερα (απο 2 μηνων κανει 4 γευματα, και το ηξερε και ο γιατρος και ειχε πει οκ και τοτε... αλλα τελος παντων)επειδη ο γιατρος στο χαρτι με τις οδηγιες για τις κρεμες αναφερει 5 γευματα ειπε να ρωτησει:twisted::twisted:Μας ειπε να τον ξυπναμε κατα τις 8 το πρωι να τρωει το πρωτο του γαλα εκεινη την ωρα και ετσι να κανει 5 γευματα!Το παιδι ομως ξυπναει μονο του κατα τις 10.Σιγα μην τον σηκωνω με το ζορι για να φαει:twisted:Τι μ@λ@κιες λεει αυτος ο ανθρωπος??

Σας ζαλισα παλι αλλα καπου ηθελα να πω τον πονο μου.....!

Βασουλα και εμενα κα΄νει 4 γευματα απο 3 μηνων και ο παιδιατρος μουπε οτι δεν πειραζει κ οτι ειαμι κ τυχερη γιατι να τα ξυπναμε τα παιδακια με το ζορι καλέ????????

Διαφημίσεις

Ατλαντις

και εμει πιπιλοπολεμο συνεχια πώς θα την κοψουμε την νυχτα αυτη την πιπιλα ολη την ωρα να σηκωνομαστε να της την βαζουμε δεν γινεται. Ενω την κοιμιζουμε χωρις πιπιλα στην μεση της νυχτας αρχιζει και κλαιει και την ζηταει.Τι νακάνουμε??????

Δημητρουλα

ετεροχρονισμενα βεβαια, να τα εκατοστησεις για τα γενεθλιουλια σου και να χαιρεσαι το παιδακι σου

ααααααααααα εγραφα ποση ωρα κ πατησε η Κλειω το esc κ σβηστηκαν ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:?:???::?:???::?

αντε να ξαναθυμηθω τωρα!!!!

μα καρμπον ειναι όλα τα μωρα μας????? και εμενα ακριβως το ιδιο κανει. τρλενεται κ μετον υπολογιστη αλλα και με την τηλεοραση χαζευει πολυ και δεν θελω μωρε απο τωρα!!!!

Αυτο το θεμα με τη ζηλεια ποια το ανοιξε??Ευτυχως που το εχει και καποιος αλλος γιατι νομιζα οτι ειχα αρχισει να παραλογιζομαι...!!!Δεν ξερω αν θα το ελεγα ζηλεια αλλα μια ανασφαλεια οταν την παιρνει η πεθερα μου αγκαλια την εχω νομιζω...

Αισθανομαι πως θα της αρεσει πιο πολυ της μπεμπας η αγκαλια της γιαγιας Σοφιας καιμετα δεν θα θελει να ερθει σε μενα...ακουσον ακουσον!!

βρε σαν την αγκαλια της μανουλας τους δεν υπαρχει το παιδι καταλαβαινει τη διαφορα :D:D

Καλημερα Νικολιτσα!Γιαουρτακι ε?Της αρεσει?Οπως το λες!Ο καθε γιατρος τα δικα του!Ουφ!

Kαλημερα Αννα!

Τι ρομπα καλε??Προφανς για ειναι τοσο ακριβη αυτη η σκουπα κανει καποια πραγματα παραπανω;)Σοκ ετσι??Αλλα και τα 2000 ευρω ειναι και αυτο ενα σοκ και μαλιστα μεγαλο!Σου καθαρισε και το σπιτι τσαμπα!Μια χαρα!Ποσα θελει να του δινω να ερχετε να μου τα κανει μια φορα την εβδομαδα?Αν μου βγαινει λιγοτερο απ οσα δινω στη γυναικα καθε 15 να το σκεφτω:tongue::tongue::tongue:Χαχα

χαχαχα! και εγω αυτο του ειπα! να ερχεται συνεχεια για επιδειξεις! παντως ηταν φοβερος!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...