Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

eδω ο ουρανος ειναι ασπρος λες κ θα χιονισει!:?

Πιτσα θελω κ εγω!κ εγω φαγανα ειμαι!μακαρι να ξεκουραστεις Νικολιτσα μου!

η Κλειω κατι εχει παθει τελευταια!ενω κοιμοταν στανταρ πριν τις 10 εχει 3 μερες που κανει παρτυ κ ας εχει να κοιμηθει απ τις 5:30!ευτυχως δεν γκρινιαζει ,αλλα δεν παυει να μην κοιμαται κ να θελει παιχνιδια κ αγκαλιες!τωρα καταφερα κ την κοιμησα..αντε να δουμε πως θα παει κ αυτη η βραδυα....

τι σύμπτωση ...τριτο βραδυ στη σειρά που μου κανει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ...τωρα παιζει στην κουνια κ στροβιλίζει κ γελάει..ενω μεχρι πριν που ετρωγε ηταν χυμένη πάνω μου...ελεος ομως νυσταζωωωωωωωωωωω

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας φιλεναδες!μου λείψατε! Μιας και εδω σήμερα ήταν αργια πήγαμε στα πεθερικα για σκ να δουν τη μικρη και να τους δωσω και τα προσκλητηρια αφου δεν νομιζω να ξαναπάμε μεχρι το γάμο!

Δημητρούλα αν και λίγο καθυστερημένα χρονια πολλά και καλά γεματα υγεια και ευτυχια! και του χρόνου στην ευτυχισμένη οικογένεια σας να προστεθει και ενα κοριτσάκι!:tongue:

Νικολ μου χαρούμενα μηνογένεθλια!!

Βασω εννοειται οτι δεν ξυπνάμε κανεναν για να φάει!!!

Ατλαντις να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!

Καλα απο ότι είδα οργιασατε με γλυκά και φαγητά!! Αλλα και εμενα απο όλα αυτα μου έμεινε η πιτσα της νικολ! Μήπως κουκλίτσα έχει περισσέψει κανένα κομματάκι????

Ανοιχτηκε πάλι το θέμα πεθερά? Και εγω νομίζω πως αν παραπονεθω θα είμαι αχάριστη! Παίρνει συνέχεια ρούχα στη μικρη, παμπερς, γάλα, απορρυπαντικο για τα ρουχα της. Οτιδηποτε έχει να κάνει με το μωρο. Πριν γεννηθει μας δώσανε χρήματα για τον εξοπλισμο του δωματιου και στην κλινικη έφερε σε εμενα΄ένα κοσμημα για το λαιμο και για την μικρη όλα τα φυλαχτα που έιχαν πάρει στο Γιώργο όταν ήταν μωρο. Οπως καταλαβαίνετε δεν έχω κανένα παράπονο. Και επίσης είμαστε μακρια, βλεπόμαστε λίγο οπότε είμαστε αγαπημένες και όλα μια χαρα:tongue::tongue::tongue:

Αυριο έχω ένα σωρο δουλειές και το απόγευμα θα πάμε για εμβολιο. Τα δοντάκια μας ταλαιπωρουν πολύ αυτες τις μέρες και ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατι η καημενη ακόμη και μες στον ύπνο της κλαίει κάποιες στιγμές!!

Πολλά πρέπει να έγραψα... πάω για νανάκια γιατι είμάι λίγο κουρασμένη!!

Καληνύχτα!!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανούλες!

Τι νύχτα κι αυτή!!! Πρέπει να σηκώθηκα τουλάχιστον 6 φορές! Πολύ ανήσυχος ήταν! Και μέσα στη μέρα χθες κοιμήθηκε μόνο μια ώρα κι αυτή σπαστή. Η σιελόρροια φουντώνει και το μόνο που φαντάζομαι είναι ότι τον ενοχλούν πολύ τα δοντάκια που πρόκειται να βγουν. Εγώ κομμάτια ασφαλώς αφού δεν φτάνει που ήμουν πέρα δώθε όλο το βράδυ, ξυπνήσαμε και από τις 6!

Επίσης τρώει κάθε μια ώρα!!! Τι γίνεται! Ελπίζω να είναι απλά ένα άλμα και τίποτα άλλο.

X4pTp3.png

Καλήμερα μανούλες!

Λοιπόν θα αρχίσω να πιστεύω στα άστρα! Απ΄ότι διαβάζω πολλά από τα παιδάκια μας δεν κοιμούνται καλά. Και εμείς χθες μία από τα ίδια. Κοιμήθηκε γύρω στις 11 παρα και ξύπνησε στις 2 και από εκείνη την ώρα ξυπνούσε ανα μία ώρα και τελικά ξυπνήσαμε στις 7. Ελπίζω όπως λες Δήμητρα να είναι κάποιο άλμα ή δοντακια και να περάσει γρήγορα.

Μαρία να σας ζήσει η νεοφώτιστη Γεωργία και να είναι πάντα γερή και δυνατή!

Άντρια ελπίζω όταν ανέβεις ξανά να τα καταφέρουμε να πιούμε ένα καφεδάκι.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλήμερα μανούλες!

Λοιπόν θα αρχίσω να πιστεύω στα άστρα! Απ΄ότι διαβάζω πολλά από τα παιδάκια μας δεν κοιμούνται καλά. Και εμείς χθες μία από τα ίδια. Κοιμήθηκε γύρω στις 11 παρα και ξύπνησε στις 2 και από εκείνη την ώρα ξυπνούσε ανα μία ώρα και τελικά ξυπνήσαμε στις 7. Ελπίζω όπως λες Δήμητρα να είναι κάποιο άλμα ή δοντακια και να περάσει γρήγορα.

Μαρία να σας ζήσει η νεοφώτιστη Γεωργία και να είναι πάντα γερή και δυνατή!

Άντρια ελπίζω όταν ανέβεις ξανά να τα καταφέρουμε να πιούμε ένα καφεδάκι.

Καλημέρα κι απο μενα!!! Ο μίκρος έχει ξυπνήσει αλλά έχει πιάσει κουβέντα μόνος του στην κούνια οπότε εγώ κάνω την πάπια :tongue:

Θάλεια μου να κανονίσουμε από τώρα!!! Για το Σάββατο στις 16/10 το πρωί είναι καλά??? Σκεφτείτε το οι Θεσσαλονικιές και πείτε μου! Πολύ θέλω να σας γνωρίσω!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

breakfastfor2.jpg

Καλημέρα μανούλες!!! Για ξυπνήστε έχω σερβίρει πρωινό!!!

Τι κάνετε;;;

Ο μικρός μου έχει αρχίσει και μου ελλατώνει το γάλα. Εκεί που έπινε 210ml καθε πρωί τώρα καμιά εβδομάδα κ παραπάνω τρώει 160 ή 130ml κ το υπόλοιπο με τίποτα...

Και τώρα που θα αρχίσουμε κ το μεσημεριανό θα τρώει μόνο 2 γεύματα γάλα... αμα ελλατώσει κ αυτά τι θα κάνω;

Ποια από εσάς έχει καθισματάκι αυτοκινήτου peg perego; Μέχρι πόσα κιλά είναι; To βάζετε ακόμα ανάποδα; Πότε γυρνάμε το κάθισμα κανονικά;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα Βάλια μου! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς για το γάλα. Είναι φυσιολογικό. Κι εμένα ο δικός μου έτσι έκανε σε όλα τα γεύματα και επινε 130 με 150 για 1-2 εβδομάδες. Η παιδίατρος μου είπε να μην τον πιέσω καθόλου. Ετσι κι έκανα και τωρα πάλι τρωει 180-230 κάθε φορά.

Οσο για το καθισματακι εγώ έχω της Chicco και θα πάρουμε τωρα ένα της maxi cosi.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Πολυ καλημερα σας...!!!

Βαλια εγω εχω καθισματακι της περεγκο αλλα ειναι αυτο που πηρα σετακι με το καροτσι...ειναι μεχρι 13 κιλα , αναλογα και με το παιδι βεβαια, δηλαδη μεχρι ενος ετους...αν υπαρχει καποιο αλλο μοντελο της περεγκο δε γνωριζω...παντως μετα το ετος θα επιλεξω αναμεσα σε chico και maxi cosi απλα μου φαινονται πιο ανθεκτικα και πιο αξιοπιστα οχι οτι εχω κατι με τα υπολοιπα...

by the way...εγω μια σοκολατιτσα θα την πιω...

Εμεις απο προγραμμα τωρα εδω και 10 μερες περιπου ακολουθουμε το εξης: βραδυνος υπνος 11 με 7:30 το πρωι...γυρω στις 4 ξυπναει για να της αλλαξω πλευρο και κοιμαται στο καπακι... στις 11 το πρωι ξανακοιμαται ως τη 1 το μεσημερι μενει ενα 3ωρο ξυπνητη και ξανακοιμαται 4 με 7 το απογευμα... και ετσι εχω αρχισει καπως να ξεκουραζομαι...

Για το γαλα οντως δεν πρεπει να ανησυχεις αφου σκεψου οτι η δικια μου ανα διαστηματα πινει 250 ανα γευμα και την επομενη δεν θελει ουτε 150... το ρωτησα στην παιδιατρο καναμε εξετασεις για ουρο λοιμωξη αλλα τιποτα ολα καλα...καταληξαμε στο οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο...επισης μου ειπε ειναι πιθανο οταν κανουν αλματα να θελουν να φανε πολυ και μετα να πεφτουν οποτε μη σκας!!!

καλημέρα και πό μας!

βάλτε μας κι εμάς παρακαλώ στο κλαμπ των ξενύχτιδων για απόψε:roll::roll::roll:εμείς είχαμε πιπιλοπόλεμο απόψε:lol:δεν ξέρω πόσες φορές ξύπνησα...κομμάτια...

Βάλια μου μην ανησυχείς,φάση θα είναι και θα περάσει φαντάζομαι..

κι εμείς καθισματάκι της peg perego έχουμε,από το τριπλό καρότσι on track και είναι μέχρι τα 13 κιλά νομίζω,αλλά πρέπει να το τσεκάρω τώρα που το ανέφερες.

έχω άλλο θεματάκι:τι τους φοράτε στον ύπνο?????το σκατούλι δεν αφήνει ούτε το πιο ελαφρύ σεντονάκι επάνω της!και η φίλη μου που έχουμε τον ίδιο γιατρό μου είπε οτι της είχε απαγορεύσει να φοράει υπνόσακο στο γιό της που είναι τώρα τριών..ελπίζω να έχει αλλάξει γνώμη από τότε γιατί δε θα βγάλουμε χειμώνα διαφορετικά...πόσο να τη ντύσω?της φοράω κοντομάνικο φανελακι,καλτσούλες κι από πάνω ένα φορμακι χοντρό βαμβακερό,αλλά έχω μια υποψία οτι κρυώνει...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Πολυ καλημερα σας...!!!

Βαλια εγω εχω καθισματακι της περεγκο αλλα ειναι αυτο που πηρα σετακι με το καροτσι...ειναι μεχρι 13 κιλα , αναλογα και με το παιδι βεβαια, δηλαδη μεχρι ενος ετους...αν υπαρχει καποιο αλλο μοντελο της περεγκο δε γνωριζω...παντως μετα το ετος θα επιλεξω αναμεσα σε chico και maxi cosi απλα μου φαινονται πιο ανθεκτικα και πιο αξιοπιστα οχι οτι εχω κατι με τα υπολοιπα...

by the way...εγω μια σοκολατιτσα θα την πιω...

Εμεις απο προγραμμα τωρα εδω και 10 μερες περιπου ακολουθουμε το εξης: βραδυνος υπνος 11 με 7:30 το πρωι...γυρω στις 4 ξυπναει για να της αλλαξω πλευρο και κοιμαται στο καπακι... στις 11 το πρωι ξανακοιμαται ως τη 1 το μεσημερι μενει ενα 3ωρο ξυπνητη και ξανακοιμαται 4 με 7 το απογευμα... και ετσι εχω αρχισει καπως να ξεκουραζομαι...

Για το γαλα οντως δεν πρεπει να ανησυχεις αφου σκεψου οτι η δικια μου ανα διαστηματα πινει 250 ανα γευμα και την επομενη δεν θελει ουτε 150... το ρωτησα στην παιδιατρο καναμε εξετασεις για ουρο λοιμωξη αλλα τιποτα ολα καλα...καταληξαμε στο οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο...επισης μου ειπε ειναι πιθανο οταν κανουν αλματα να θελουν να φανε πολυ και μετα να πεφτουν οποτε μη σκας!!!

Κι εγώ το καθισματακι της peg perego έχω που είναι σετ με το καρότσι απλά δεν θυμώμουν μέχρι πόσα κιλά είναι. Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι μερι 9 κιλά... Τι να πω. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο πότε το γυρνάμε κανονικά αν κ πιστεύω ότι το συγκεκριμένο δεν έχει προδιαγραφές για να γυρίσει. ;)

Εμείς σκέφτομαστε να πάρουμε ή της chicco ή της recarro καθισματάκι!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανουλες!!

Δημητρα τι επαθε το καλο μας το παιδι?Ελπιζω να ειναι αλμα οπως λες και εσυ και να ηρεμισει!Κομματια εισαι ε?Ελπιζω να κανει κανενα καλο υπνο μεσα στη μερα και να ξεκουραστεις λιγο και εσυ!

Θαλεια και εσεις το ιδιο ε?Πω πω ρε παιδι μου συνενοημενα ειναι??Τι παθανε τα ζουζουνια?

Βαλια καποια στιγμη μου το εκανε και εμενα αυτο!Ετρωγε 130-160 απο 210 που ετρωγε.Αυτο γιοτανε κανα δυο εβδομαδες αλλα δεν τον πιεσα και αρχησε παλι να τρωει κανονικα!Εμεις καθισματακι εχουμε της maxi cosi το οποιο ειναι αναποδα και ειναι μεχρι 13 κιλα.Ακομα εχουμε μελλον δηλαδη!Παντως οσο πιο πολυ καιρο το εχεις αναποδα τοσο το καλυτερο!Προσφατες ερευνες λενε οτι καλο θα ητανε να μενει αναποδα μεχρι 5 ετων αλλα οποσδηποτε μεχρι 1-2 χρονων πρεπει να ειναι αναποδα.

Εμεις πριν λιγο τελειωσαμε το μαμ, ο μικρος παιζει και εγω εκατσα να χαζεψω λιγακι!Παω να κανω ενα καφεδακι γιατι ζηλεψω της Βαλιας!!

καλημέρα και πό μας!

βάλτε μας κι εμάς παρακαλώ στο κλαμπ των ξενύχτιδων για απόψε:roll::roll::roll:εμείς είχαμε πιπιλοπόλεμο απόψε:lol:δεν ξέρω πόσες φορές ξύπνησα...κομμάτια...

Βάλια μου μην ανησυχείς,φάση θα είναι και θα περάσει φαντάζομαι..

κι εμείς καθισματάκι της peg perego έχουμε,από το τριπλό καρότσι on track και είναι μέχρι τα 13 κιλά νομίζω,αλλά πρέπει να το τσεκάρω τώρα που το ανέφερες.

έχω άλλο θεματάκι:τι τους φοράτε στον ύπνο?????το σκατούλι δεν αφήνει ούτε το πιο ελαφρύ σεντονάκι επάνω της!και η φίλη μου που έχουμε τον ίδιο γιατρό μου είπε οτι της είχε απαγορεύσει να φοράει υπνόσακο στο γιό της που είναι τώρα τριών..ελπίζω να έχει αλλάξει γνώμη από τότε γιατί δε θα βγάλουμε χειμώνα διαφορετικά...πόσο να τη ντύσω?της φοράω κοντομάνικο φανελακι,καλτσούλες κι από πάνω ένα φορμακι χοντρό βαμβακερό,αλλά έχω μια υποψία οτι κρυώνει...

Γιατί έτσι τα μπεμπάκια με τον ύπνο;;; Ελπίζω να είναι φάση και να ηρεμήσουν... Και εγώ τον άκουσα που ξύπνησε κατα τις 4.30 αλλά έκανα την πάπια :tongue::tongue: κ ξανακοιμήθηκε.

Εγώ στον ύπνο του φοράω φορμάκι βαμβακερό μόνο. Ακόμα δεν του έχω βάλει φανελάκι από μέσα.. αλλά σιγά σιγά λέω να του βάλω και τον σκεπάζω με σεντονάκι.

Και η δικιά μου παιδίατρος δεν με αφήνει να του βάλω υπνόσακο :(

Μόνο αν δεν κάθεται σκεπασμένος το χειμώνα κ θα δούμε μου είπε...

Κάλτσες κάνει να φοράνε στον ύπνο; Μήπως τα σφίγγουν;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...