Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρία (angicat) έχετε αρχίσει χορτόσουπες!!! Εγώ λέω να του ξεκινησω το Σάββατο... Πατάτα-καρότο-κολοκύθι... Τα βράζεις με σκέτο νερό ή βάζεις και λαδάκι μετά; Στα τρώει εύκολα; γιατί έχω κ ένα άγχος με τον δικό μου... Του τα βράζεις κάθε μερα;;;

Βράζω κάθε μέρα με λίγο νερό 2 μικρές πατάτες, ένα καρότο και ένα κολοκύθι (ή μισό, ανάλογα το μέγεθος). Το λάδι το βάζω στο κατσαρολάκι και μετά τα αλέθω με λίγο νερό από το βράσιμο. Σε 20 λεπτά είναι έτοιμα και μετά απλά αφήνω 5-10 λεπτά την κρέμα να κρυώσει.

Με τα φρούτα έχουμε μεγάλο θέμα. Δεν τρώει με τίποτα. Παλεύουμε κάθε μέρα όταν είναι να φάει φρουτόκρεμα. Με το ζόρι τρώει 80-100μλ και μετά δεν παίρνει και γάλα...πως χορταίνει; Κατά τις 2 τρώει την χορτόσουπα όμως και ίσως γι αυτό δεν προλαβαίνει να πεινάσει πολύ.

Αργία σήμερα στην Ξάνθη, μουντός ο καιρός και εγώ άναψα και τα καλοριφέρ για μισή ώρα το πρωί γιατί πάγωσα με τόση υγρασία. Έχω μάθημα τώρα στις 2 και το απόγευμα θα πάμε τζάμπο στην Αλεξανδρούπολη.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα και παλι!!

Τα γλυκα σου Μαρια μου κολαση!!!!

Φαγαμε και τη φρουτοκρεμα και ειμαστε ετοιμη για υπνο!Ρε γαμωτο την τρωει ολη την κρεμα.Τι να κανω?Να του κανω κι αλλο?

Με νευριασε και ο Φ..........πηρε τον παιδιατρο τηλ να τον ρωτησει αν ειναι οκ που ο μικρος κανει 4 γευματα την μερα (απο 2 μηνων κανει 4 γευματα, και το ηξερε και ο γιατρος και ειχε πει οκ και τοτε... αλλα τελος παντων)επειδη ο γιατρος στο χαρτι με τις οδηγιες για τις κρεμες αναφερει 5 γευματα ειπε να ρωτησει:twisted::twisted:Μας ειπε να τον ξυπναμε κατα τις 8 το πρωι να τρωει το πρωτο του γαλα εκεινη την ωρα και ετσι να κανει 5 γευματα!Το παιδι ομως ξυπναει μονο του κατα τις 10.Σιγα μην τον σηκωνω με το ζορι για να φαει:twisted:Τι μ@λ@κιες λεει αυτος ο ανθρωπος??

Σας ζαλισα παλι αλλα καπου ηθελα να πω τον πονο μου.....!

Γειά σου Βάσω, δεν πειράζει που κάνει 4 γεύματα. Εμένα κάνει 6, ένα επιπλέον γάλα και μου είπε τότε η παιδίατρος πως άλλα παιδιά κάνουν 4 άλλα κάνουν 6 και άλλα κάνουν ακριβώς 5. Γι αυτό το ξέρω πως δεν πειράζει. Εξάλλου, δεν τίθεται και θέμα βάρους οπότε μην ανησυχείς. Μερικές φορές κι εμένα με πιέζει ο Γ. όσον αφορά το παιδί και πατάω πόδι!

mU4Ep3.png

Βασούλα μου ξέχνα το κιολας!πες του Φωτη αν θελει ας ξυπναει εκεινος κ να σου κάνει και πρωινό! αντι να χαρείτε ύπνο θα σηκώνεσαι να τον ξυπνάς κιολας!?μα θα νευριάζει..δεν ειναι ωραίο να τα ξυπνάμε,οπως δε μας αρεσει κι εμάς να μας ξυπνάνε άλλοι..και άσε που ο Γιώργος ειναι μια χαρά..τι ανάγκη έχει??μα θελουν κ αυτοι οι άντρες μας ρε παιδί μου να κάνουνε πως κάτι κάνουν! δεν κοιτάνε να βοηθήσουνε σε καμιά δουλειά οι ταπατσούληδες!! χαχα! ο δικός μου θα την πληρώσει τωρα που τα θυμήθηκα~!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς!!!

Τα γλυκάκια ήταν μούρλια, πήρα διπλή μερίδα αν δεν πειράζει και τσίμπησα και ένα παιδικό.... εμ πώς, πρέπει να συντηρήσω και το κορμί....

Για τα πεθερικά είναι μην ανοίξω το στόμα μου... Πέρυσι τα Χριστούγεννα μας έκαναν δώρο 300 ευρώ για το μωρό που θα έρθει και πήραμε το καρότσι της, εννοείται ότι τσοντάραμε και εμείς άλλα 150 ευρά περίπου. Στο μαιευτήριο πέρασαν για 5 λεπτά και μας έφεραν, κρατηθείτε, 1 κουτί σοκολατάκια!!!!! ήταν και χάλια, τα πέταξα, ούτε σκύλος δεν θα τα έτρωγε χοχο...

Έκτοτε δωράκι για το μωρό τίποτα απολύτως, στην βάφτιση ούτε συζήτηση για δώρο, και να φανταστείτε ότι το μωρό πήρε το όνομα της συγχωρεμένης της πεθεράς μου. Αλλά επειδή δεν μας χωνεύει (αμοιβαίο) η μητριά του καλού μου, ο ηλίθιος ο πεθερός κάνει ότι του πει. Α, και φυσικά αυτή δεν ήρθε καν στην βάφτιση χεχε

Συγκεκριμένα εδώ και μέρες το σκέφτομαι και είμαι φουντωμένη το θέμα με το όνομα, και σκοπεύω να κάνω μέγα θέμα στον δικό μου σε σημείο που θα αρχίσω να φωνάζω το παιδί με το όνομα της μάνας μου, αφού η οικογένειά του απαξιεί και να έρθει να δει το μωρό μια φορά τον μήνα, τόσο πολύ.

Αυτά....

GaiGp3.png

λοιπον.....

Μαρια μου να σου ζησει η Γεωργια σου!να ειναι γερη κ καλοφωτιστη!!!!

Αννη μου το σαββατο δεν ακουσα το τηλ κ το ειδα αργα το βραδυ...(δεν εχω καλη σχεση με τα τηλεφωνα)ελπιζω το αλλο σου κου να μπορεσουμε να βρεθουμε ολες μαζι!

Βικυ μου εγω να δεις πως την ψωνιζω οταν αγγιζουν το παιδι μου αγνωστοι!θελω να τους δειρω!εγω δεν ζηλευω ,αλλα εχω μεγαλη ανασφαλεια οταν την παιρνουν αγκαλια.φοβαμαι πολυ.(εκτος απ την μαμα μου).

Βασω μην τυχον κ ξυπνησεις το παιδι για να φαει!αν πεινασει θα φαει!εδω μειωσε η Κλειω γευματα;):lol::lol:

Αννα μου σε καταλαβαινω...κ εμενα μην νομιζεις;..δεν εχω δει μεγαλο χαιρι!!!πληρωσαν ευτυχως το τραπεζι της βαπτισης!:?

εγω ειμαι ενα χαλι ακομη...πολυ βηχας κ σιναχι...

Ιωαννα επιασε η ευχη σου κ ξαπλωσαμε με την Κλειω 2 ωρες!γεαααα

Δεσποινα με γεια τα ρουχαλακια της μπουμπινελ!!!!!θελω να παω κ εγω H&m να της παρω χειμωνιατικα!!!

κ δεν σας ειπα...στην εγκυμοσυνη ειχα κανει ενσταση για 50 ευρω που δεν μου διναν απο μια εξεταση.πριν 2 μηνες μου ρθε χαρτι απο θα γινει η ''δικη'' κ να παω...εγω δεν πηγα.σημερα ηρθε παλι χαρτι που λεει οτι απποριφθηκε η ενσταση μου!!!ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!:evil:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

που είστε πια όλες μωρέ????????????????????????????????????

παρών...πιάσανε για πεθερές και σπάσαν την οθόνη μετά:-D:-D:-D:-D:-D

άκαρδες νύφες...εμένα ήταν λαρτζ στη βάπτιση...μου έφερε ένα καλοκαιρινό φόρεμα:D:D:D:D:Dκαι του χρόνου δεν θα της κάνει:D:D:Dήταν και σαν κλαμένο.....αφτί:lol::lol:γιατί σκεφτόταν τι έχει περάσει η Αναστασία.....τέλειο;εγώ δηλαδή θα έπρεπε εκείνη την ημέρα να φορέσω μαύρα;;;;;;;;ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ......

φτιάχνω πίτσα........θέλει καμία;

Grya.jpgGryap3.png

Πίτσα? ΕΓΩ ΘΕΛΩ!!! Απ'όλα όσα διάβασα αυτό μου έμεινε...

Καλησπέρα! Είμαι κομμάτια! Πάλι γύρισα λίγο πριν τις εφτά. Είχα τρελό πονοκέφαλο όλη μέρα. Η μικρή μου πάλι χάλασε τον κόσμο σήμερα αλλά δεν μου το είπε ο Κώστας. Από τις 10 μέχρι τις 12 το πρωί σπάραζε. Ευτυχώς μετά την πήρε λίγο ο ύπνος και όταν ξύπνησε ήταν λίγο καλύτερα. Νομίζω ότι με συνηθίζει το ΣΚ και οι Δευτέρες είναι πάντα δύσκολες για το μωράκι μου. Αχ, και για μένα είναι αλλά αυτό το καημενούλι το παίρνει πολύ βαριά.

Δέσποινα εσύ όλα καλά που ξεκίνησες σήμερα?

Τι άλλο, σήμερα γίναμε 5 μηνών! Νικολίτσα, να χιλιάσετε κι εσείς τους μήνες (χθες νομίζω γιορτάζατε ε?) κι εσύ Θάλεια μου!

Να ζήσει το νεοφώτιστο που βαπτίστηκε χθες. Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν τόσο καλά. Είδες που ανησυχούσες?

Βικάκι, κι εμείς μια απ΄τα ίδια. Θα βγάλουμε μαλλάκι όμως και κανείς δεν θα μας ξαναπεί αγοράκια!

Άννα κι εμείς χαρήκαμε πάρα πολύ που σας γνωρίσαμε και η Αθηνούλα απέκτησε μία ακόμα φιλενάδα.

Δημητρούλα, πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα χθες. Ακόμα και τίποτα να μην κάνεις, είναι τόση η ευτυχία με τα μωράκια μας που όλα είναι υπέροχα!

Δεν θυμάμαι άλλα...

Σας φιλώ όλες. Πάλι νωρίς θα την πέσω. Δεν την παλέυω...

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Παρουσα και εγω!Ειχαμε παει σ/μ και μετα μια βολτα απο το σουβλατζιδικο να δουμε τον παπου και τη γιαγια και γυρισαμε πριν λιγο!Εκατσα να γραψω αλλα ο γιος μου ζηλεψε απο την Κλειω και μου τα εσβησε ολα:?

Το παιδι δεν υπαρχει περιπτωση να το ξυπναω που να χτυπαει τον κωλο του κατω ο γιατρος!Δεν το εκανα οταν ηταν πιο μικρος!Ποσο μαλλον τωρα!Και αφου το βαρος του ειναι οκ ολα τα αλλα ειναι μαλακιες!!:wink::wink:

Εχω και κατι νευρα στα καλα καθουμενα........λειπει και ο Φ!Ευτυχως για εκεινον δυστυχως για εμενα!Ποιος θα τα ακουσει τωρα??

Νικολιτσα εγω ενα κομματακι θα το ετρωγα!!!Και εχω καιρο να φαω πιτσα!!!Μιαμ μιαμ!!Ειμαι η φαγανα της παρεας:rolleyes::rolleyes:

Τι αλλο ηθελα να πω παλι???

Γει σας κοριτσακια...τι γινετε??Παντα επικαιρο το θεμα νυφες-πεθερες!!Οσα χρονια κι αν περασουν παλι τα ιδια θα λεγονται... ειναι στανταρ!!!

Βασω ε οχι να ξυπνας και το μωρο για γευμα πολυ κουλο... το σκεφτηκε πολυ??

Μαρακι δυσκολευεται η μικρη εεε??Κριμα ρε γαμωτο να σπαραζει το μωρουλι... ποσο δυνατη ειναι τελικα η σχεση μανας παιδιου...

Παρουσα και εγω!Ειχαμε παει σ/μ και μετα μια βολτα απο το σουβλατζιδικο να δουμε τον παπου και τη γιαγια και γυρισαμε πριν λιγο!Εκατσα να γραψω αλλα ο γιος μου ζηλεψε απο την Κλειω και μου τα εσβησε ολα:?

Το παιδι δεν υπαρχει περιπτωση να το ξυπναω που να χτυπαει τον κωλο του κατω ο γιατρος!Δεν το εκανα οταν ηταν πιο μικρος!Ποσο μαλλον τωρα!Και αφου το βαρος του ειναι οκ ολα τα αλλα ειναι μαλακιες!!:wink::wink:

Εχω και κατι νευρα στα καλα καθουμενα........λειπει και ο Φ!Ευτυχως για εκεινον δυστυχως για εμενα!Ποιος θα τα ακουσει τωρα??

Νικολιτσα εγω ενα κομματακι θα το ετρωγα!!!Και εχω καιρο να φαω πιτσα!!!Μιαμ μιαμ!!Ειμαι η φαγανα της παρεας:rolleyes::rolleyes:

Τι αλλο ηθελα να πω παλι???

χώστα εδώ κοριτσάρα μου....γιατί είμαστε εμείς εδώ.......

έφτασε το κομμάτι....δεν είσαι η μόνη φαγάνα έχεις παρέα....εμένα την Άντζυ:lol::lol:

πάω να την πέσω αν μου το επιτρέψει το θηριάκη μου...εδώ βρέχει...εκεί;;;;α το ΑΒ έχει τις λίμπερο 60% φθινότερα.....συμφέρει και δεν βρομάνε όσο τα πάμπερς...φιλιααααααα

Grya.jpgGryap3.png

χώστα εδώ κοριτσάρα μου....γιατί είμαστε εμείς εδώ.......

έφτασε το κομμάτι....δεν είσαι η μόνη φαγάνα έχεις παρέα....εμένα την Άντζυ:lol::lol:

πάω να την πέσω αν μου το επιτρέψει το θηριάκη μου...εδώ βρέχει...εκεί;;;;α το ΑΒ έχει τις λίμπερο 60% φθινότερα.....συμφέρει και δεν βρομάνε όσο τα πάμπερς...φιλιααααααα

Aντε να ξεκουραστεις φιλεναδα!!Θα σε αφησει η Αναστασια μας!!:wink:Εδω εχει λιγο κρυο (λιγο ομως!)αλλα ο ουρανος ειναι καθαρος!Μακαρι να εβρεχε και εδω λιγουλακι!

Αντε καλη ξεκουραση!!

Φιλακια!!!

eδω ο ουρανος ειναι ασπρος λες κ θα χιονισει!:?

Πιτσα θελω κ εγω!κ εγω φαγανα ειμαι!μακαρι να ξεκουραστεις Νικολιτσα μου!

η Κλειω κατι εχει παθει τελευταια!ενω κοιμοταν στανταρ πριν τις 10 εχει 3 μερες που κανει παρτυ κ ας εχει να κοιμηθει απ τις 5:30!ευτυχως δεν γκρινιαζει ,αλλα δεν παυει να μην κοιμαται κ να θελει παιχνιδια κ αγκαλιες!τωρα καταφερα κ την κοιμησα..αντε να δουμε πως θα παει κ αυτη η βραδυα....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...